• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konfekt

Resultat för

Konfekt - Import och export

 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 2. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I över 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH utvecklat och tillverkat sötsaker som reklamartiklar för sina kunder. Det som började med ett konditori i Schwarzwald utvecklades under grundaren Pieter Schuberts kreativa hand till ett ledande företag inom reklamartiklar.

 3. AZA GLOBAL IMPEX B.V

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  AZA Global Impex BV är specialiserade på import av ett brett utbud produkter som sourcas över hela världen. Vare sig du vill blåsa liv i ett nytt koncept eller behöver hjälp med att tillverka en specifik produkt, så är vårt hängivna team alltid redo. Ordet "nej" finns inte i vårt vokabulär; vi kommer hitta skräddarsydda lösningar som passar perfekt ihop med dina önskemål. Vi har kapacitet att sourca exklusiva produkter enkom för dig. Vårt mångfaldiga produktutbud innefattar blommor, smink, julförpackningar och ett brett sortiment av FMCG-varor. Vi förhandlar fram avtal som följer alla möjliga unika specifikationer. Vi tror på hållbarhet, och spelar en väsentlig roll inom återvinning. Vi förvandlar begagnade kläder till nya, innovativa produkter, som väskor eller skräddarsydda plagg. Om du behöver medicinsk utrustning eller utrustning för tandvård så har vi en vikt avdelning för att uppfylla alla dina behov. Inom livsmedelsprodukter är vi utrustade för att köpa in en uppsjö av olika artiklar, frysta som färska, bland annat grönsaker och fisk. Vi handlar enbart med etiskt tillverkade produkter som inte beblandats med barnarbete och som garanterar rättvisa löner för alla involverade arbetare. Utöver det har vi en aktiv strävan efter att skapa arbetsmöjigheter för familjer och bidra till den ekonomiska tillväxten i de områden vi är verksamma i.

 4. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  NOUGAT DIANE DE POYTIERS positionerar sig frontfigur inom franskt hantverk och är specialiserad på produktionen av exklusiva nougater som hyllar Montélimars anrika historia och know-how som nougatens obestridda huvudstad. Våra produkter: Vi erbjuder ett brett sortiment nougater, från klassisk vit nougat från Montélimar, späckad med mandel och honung, till ekologisk nougat, framtagen för de som privilegierar produkter från ekologiskt jordbruk. Vår nougat med choklad och våra små nougater fångar fullkomligt balansen mellan tradition och innovation, medan den mjuka nougaten erbjuder en ojämförligt smidig textur. De som söker autenticitet kommer att förföras av vår hantverksmässiga nougater och calisson som inkarnerar själen av vårt hantverk. Vårt engagemang gentemot hantverksmässig produktion återspeglas i vår hänsyn till detaljer, från urvalet av de bästa ingredienserna, som chokladöverdragen mandel från Montélimar, till den känsliga beredningen av varje konfektbit. Vi breddar vårt utbud med konfekt och godsaker, med eller utan choklad, och ett unikt bredbart pålägg som kommer att göra er frukost till ett tillfälle för rent frosseri. Låt er förföras av denna läckerhetsupplevelse med oss och njut av den franska, hantverksmässiga konfektens mångfald.

 5. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

 2. CONFISERIE SPAGNOLO

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CONFISERIE SPAGNOLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsspecialiteter, Livsmedelsspecialiteter, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Villarembert, Frankrike.

 3. CANDYVILLE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget CANDYVILLE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Mandelkonfekt, och Mandelkonfekt. Företagets huvudkontor finns i Gierle, Belgien.

 4. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAS LIMOUZI SAVEURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, KONFEKT, Kolakarameller, Hantverksmässig chokladtillverkning, choklad, caschewnötter, mandelbiskvier, Madeleinebakelser, och chokladkakor. Företagets huvudkontor finns i Objat, Frankrike.

 5. CLYDE'S COMPANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CLYDE'S COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företagets huvudkontor finns i Plouezec, Frankrike.

 1. PUMPIDUP

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PUMPIDUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Muttrar, Delicatessen, Kolakarameller, snacks, popcorn, konfekt, dietmåltider, crackers, och frön. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 2. LE NOUNOURS FRANCAIS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget LE NOUNOURS FRANCAIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Gastronomiska specialiteter, skumgodis, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Vouneuil-Sous-Biard, Frankrike.

 1. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkoholfria aperitifer, Kemi - Import/Export, Drycker, chokladkakor, choklad, och beredningar till bakverk. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 2. MISTER BONBON

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MISTER BONBON, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom karameller. Företagets huvudkontor finns i Châteaurenard, Frankrike.

 3. DUPONT D'ISIGNY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DUPONT D'ISIGNY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsbearbetning, karameller, Livsmedelsbearbetning, Salt smörkola, ingredienser för konditorivaror, Agrifood industry, och Delikatessprodukter. Företagets huvudkontor finns i Carentan, Frankrike.

 4. APIOR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget APIOR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom karameller, mjuk kola, klubbor, och sockerfria karameller. Företagets huvudkontor finns i Valensole, Frankrike.

 5. AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lakrits. Företaget är även verksamt inom likörer, choklad, karameller, och konfekt. Företagets huvudkontor finns i Corigliano-Rossano, Italien.

 6. DR SMOKE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget DR SMOKE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Essenser och essentiella oljor. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, Honung, organic food supplements, karameller, KONFEKT, och Honung. Företagets huvudkontor finns i Venissieux, Frankrike.

 7. SERENITY LE CANDY BAR

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SERENITY LE CANDY BAR, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, choklad, karameller, små karameller, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Airon-Saint-Vaast, Frankrike.

 8. SHOOTING SWEETS

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget SHOOTING SWEETS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Gelatin för livsmedel, karameller, Gelatin för livsmedel, små karameller, och gelatin. Företagets huvudkontor finns i Vilvoorde, Belgien.

 1. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Ryssland

  SOFI BAKERY – en kreativ verkstad. Här skapas godsaker av högsta kvalitet - dekorerade honungspepparkakor, godisstänger och karameller bakas för hand av ett proffsteam: bagare, konditorer, godistillverkare och konstnärer. SOFI BAKERY – konsten att skapa en gåva. Våra bagare bakar och dekorerar pepparkakorna helt för hand. Vi upprätthåller och utvecklar ständigt den ryska bakelsebranschens bästa traditioner. Vi använder bara naturliga råvaror av hög kvalitet i våra unika recept. SOFI BAKERY – nyckeln till framgång. Våra pepparkaksrecept baseras på uråldriga ryska traditioner som har blivit kompletterade med hemligheter från europeiska mästerbagare. Generösa mängder honung och kryddor (som ingefära, kanel, kakao med mera) ger våra pepparkakor den unika chokladfärgen, festlik smak och perfekt konsistens. Pepparkakor från SOFI är årets bästa produkt. De får guld!

 2. TIM.CO LLC

  Ryssland

  TIM.KO är en rysk tillverkare av den otroliga, österländska sötsaken churchhela (chuch-hela), under varumärket MADZHO. Företaget prioriterar hög kvalitet och tillitsfulla relationer till klienter och samarbetspartners. Сhurchhela MADZHO är ett modernt, nyttigt tilltugg som ersätter vanliga sötsaker och chips, och uppskattas av hela familjen. Till fyllningen används valnöt, hasselnöt eller en blandning av nötter och torkad frukt. Skalet är gjort av fruktjuicer. Det är ett uråldrigt recept som faller väl in i den moderna hälsotrenden. Våra fördelar: - Råvaror av hög kvalitet (nötter, juicer); - Inga tillsatta konserveringsämnen eller smakämnen; - Minimal mängd tillsatt socker (enbart för att balansera sötheten hos den naturliga juicen); - Vakuumpaketering som bevarar produkten utan konserveringsmedel upp till 180 dagar; - Smaklig och smakrik (delikat, mild och frisk).

 3. POWERMINTS GMBH

  Tyskland

  Vi är en ledande tillverkare av sockerfria och aspartamfria pepparmintspastiller. Förutom våra varumärken Compass, Frésh och Frésh Active tillverkar vi även egna märkesvaror åt internationella handelsföretag och distributörer. Våra produkter håller mycket hög kvalitet och vi använder naturliga tillsatser som till exempel naturliga eteriska oljor. Vi använder inga konstgjorda smakämnen eller färger. Vi tänker på framtiden och är bra på att anpassa oss. Vi utmärker oss genom hög flexibilitet och korta beslutsvägar. En grundförutsättning för våra framgångar är den höga kvalitets- och säkerhetsstandard som vi anser är en självklarhet att tillämpa för våra produkter. Vi är medvetna om de risker som finns vid utveckling, tillverkning, förvaring och transport av livsmedel och kan därmed arbeta effektivt för att minska både risker och miljöpåverkan.

 4. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget Łakoć grundades 1991 på deras ägares initiativ – Barbara och Eugeniusz Winiarscy. Tack vare deras beslutsamhet och beständighet i tillämpningen av sina mål, har företaget Łakoć blivit den ledande distributören av livsmedelsprodukter i regionen. Bland våra partner räknar vi framstående producenter av livsmedelsprodukter, som är ledande inom deras respektive segment på livsmedelsmarknaden. Livsmedelsprodukter, konfekt, partiförsäljning, distributör, kaffe, socker, kakor, konserverad frukt, burkmat, torkade varor, drycker

 5. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB tillverkar marshmallows, sockerbaserat godis och karameller med fyllning, sockerfria produkter, rån och chokladgodis i många olika smaker. Företaget tillverkar också krokant och chokladgodis med olika likörsmaker och andra sötsaker. Naujoji ruta, AB erbjuder många olika märken eller ”egna märkesvaror”. Garanterat hög produktkvalitet tack vare internationella kvalitetscertifikat och mycket noggrann intern kvalitetskontroll.

 6. BABBI GMBH

  Tyskland

  Företaget BABBI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom bakelser för glass, små rån, mellanprodukter för konditorier, och mellanprodukter för glassförsäljare. Företagets huvudkontor finns i Augsburg, Tyskland.

 7. SARL MANON

  Frankrike

  Företaget SARL MANON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakao och choklad. Företaget är även verksamt inom hantverksmässigt tillverkad choklad, choklad, fine chocolates, och konfekt. Företagets huvudkontor finns i Peyruis, Frankrike.

 8. UTU FOREIGN TRADE

  Turkiet

  Företaget UTU FOREIGN TRADE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom klubbor, Hårda karameller, Bröstsocker, och färgat socker. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 9. AKRA GRUP GIDA URÜN SAN TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget AKRA GRUP GIDA URÜN SAN TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom klubbor, och mässingstråd. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 10. TM GURMAN FAMILY

  Ukraina

  Företaget TM GURMAN FAMILY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Konfekt med choklad, Bakverk, Konfekt med choklad, Bakverk, croissanter, och vitaminberikad pasta. Företagets huvudkontor finns i Kremenchug, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis