• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • konfekt

Resultat för

Konfekt - Import och export

 1. KALFANY SÜSSE WERBUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  I över 35 år har Kalfany Süße Werbung GmbH utvecklat och tillverkat sötsaker som reklamartiklar för sina kunder. Det som började med ett konditori i Schwarzwald utvecklades under grundaren Pieter Schuberts kreativa hand till ett ledande företag inom reklamartiklar.

  Webbplats Open In New icon
 2. POWERMINTS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge

  Vi är en ledande tillverkare av sockerfria och aspartamfria pepparmintspastiller. Förutom våra varumärken Compass, Frésh och Frésh Active tillverkar vi även egna märkesvaror åt internationella handelsföretag och distributörer. Våra produkter håller mycket hög kvalitet och vi använder naturliga tillsatser som till exempel naturliga eteriska oljor. Vi använder inga konstgjorda smakämnen eller färger. Vi tänker på framtiden och är bra på att anpassa oss. Vi utmärker oss genom hög flexibilitet och korta beslutsvägar. En grundförutsättning för våra framgångar är den höga kvalitets- och säkerhetsstandard som vi anser är en självklarhet att tillämpa för våra produkter. Vi är medvetna om de risker som finns vid utveckling, tillverkning, förvaring och transport av livsmedel och kan därmed arbeta effektivt för att minska både risker och miljöpåverkan.

  Webbplats Open In New icon
 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by Europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 4. TRADELINE GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge
 5. PERONI HONEY

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  Peroni – ett ryskt familjeföretag som producerar unika, innovativa produkter. Vår absolut främsta produkt är honungssufflé. Det är en nykomling i de naturliga efterrätternas värld. Den är helt igenom naturlig: bara honung, bär, nötter och frukter. Den är blandad med en speciell teknik för mild kallblandning. Den innehåller inga konserveringsämnen, färgämnen, sockerarter, GMO: er, tillsatta smakämnen eller andra onaturliga ingredienser - bara honung, torkad frukt, bär och nötter. Den är så mycket mer än bara vanlig honug; den är en utsökt honung med unik efterrättssmak för finsmakare och konnässörer av la haute cuisine. Den unika texturen och den mångsidiga smakprofilen lockar från första skeden. Vi har över tjugo olika smaker och ett stort utbud av presentförpackningar. Alla kan välja sin favorit! Peroni - för människor med smak!

  Webbplats Open In New icon
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  SOFI BAKERY – en kreativ verkstad. Här skapas godsaker av högsta kvalitet - dekorerade honungspepparkakor, godisstänger och karameller bakas för hand av ett proffsteam: bagare, konditorer, godistillverkare och konstnärer. SOFI BAKERY – konsten att skapa en gåva. Våra bagare bakar och dekorerar pepparkakorna helt för hand. Vi upprätthåller och utvecklar ständigt den ryska bakelsebranschens bästa traditioner. Vi använder bara naturliga råvaror av hög kvalitet i våra unika recept. SOFI BAKERY – nyckeln till framgång. Våra pepparkaksrecept baseras på uråldriga ryska traditioner som har blivit kompletterade med hemligheter från europeiska mästerbagare. Generösa mängder honung och kryddor (som ingefära, kanel, kakao med mera) ger våra pepparkakor den unika chokladfärgen, festlik smak och perfekt konsistens. Pepparkakor från SOFI är årets bästa produkt. De får guld!

  Webbplats Open In New icon
 2. TIM.CO LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge

  TIM.KO är en rysk tillverkare av den otroliga, österländska sötsaken churchhela (chuch-hela), under varumärket MADZHO. Företaget prioriterar hög kvalitet och tillitsfulla relationer till klienter och samarbetspartners. Сhurchhela MADZHO är ett modernt, nyttigt tilltugg som ersätter vanliga sötsaker och chips, och uppskattas av hela familjen. Till fyllningen används valnöt, hasselnöt eller en blandning av nötter och torkad frukt. Skalet är gjort av fruktjuicer. Det är ett uråldrigt recept som faller väl in i den moderna hälsotrenden. Våra fördelar: - Råvaror av hög kvalitet (nötter, juicer); - Inga tillsatta konserveringsämnen eller smakämnen; - Minimal mängd tillsatt socker (enbart för att balansera sötheten hos den naturliga juicen); - Vakuumpaketering som bevarar produkten utan konserveringsmedel upp till 180 dagar; - Smaklig och smakrik (delikat, mild och frisk).

  Webbplats Open In New icon
 3. ASIA EUROPE TRADE

  Belgien

  Verified by Europages badge

  Asia Europe Trade (AET) är ett europeiskt företag med kontor i Europa och Asien, och som är specialiserat på handel 1) i snabbrörliga konsumtionsvaror /FMCG) 2) Egna varumärken (konfekt, dryck, mat, ej livsmedel) 3) A-toppvarumärken internationell varumärkeshandel 4) One stop lösning och leverans door-2-door, port-2-port av varor till stormarknader, hypermarknader och e-handel 5) Viner, whisky och alkohol 6) Mjölk och dagligvaror. 7). ost (frusen eller färsk) 8). frukt och grönsaker. Kontakta oss, vi ger dig ett snabbt, effektivt och konkurrenskraftigt svar. Vi handlar med minimimängden en pall per SKU och kan konsolidera containrar på 20 och 40 for. AET kan leverera: P&G, Unilever, Ferrero, internationella öl- och mineralvattenmärken, Coca-Cola, Pepsi, Nestle, Kraft, Cadbury, Kimberly-Clark, Henkel, Ritter Sport, Mondelez. 7) Varor som inte är livsmedel (matlagningskärl, mode, kosmetik, skönhet och hälsa, parfymer, batterier). Vi arbetar utan lager för att garantera de färskaste produkterna och det bästa priset.

  Webbplats Open In New icon
 4. SANDDORNFAMILY OHG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS

  Italien

  Verified by Europages badge
 1. AMARELLI FABBRICA DI LIQUIRIZIA DI FORTUNATO AMARELLI & C. SAS

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. LA FEUILLE POSÉE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 3. DR SMOKE

  Frankrike

  Verified by Europages badge
 4. DOBRIYE TRADITSII, LLC

  Ryssland

  Dobriye Traditsii tillverkar specialkost och ekologiska livsmedel samt snacks sedan 2013. Vi har över 500 olika hälsosamma, naturliga livsmedelsprodukter: 13 sorters mjölkörtsteer (Ivan-Chay) och andra örtteer, honung och biprodukter, 23 sorters jordnötssmör och andra nötsmör (Urbech), konserverad frukt, sylt och marmelad, kokos och kondenserad nötmjölk, ekologiska fruktchips, supermat, 100 % naturlig nougat, bakteriekulturer, proteinbars och glutenfria kakor. Företagets egenhändiga tillverkning, möjligheten att beställa från ett brett utbud av hälsosamma och natuliga livsmedel i små, mellan eller väldigt stora partier, trevliga förpackningar och det individuella bemötandet av varje kund gör att Dobri-ye Traditsii sticker ut från andra leverantörer av ekologiska livsmedel. Dobriye Traditsii kan leverera hälsosam kost till butiker inom detaljhandel, större stormarknadskedjor, distributörer och företagskunder över hela världen.

 5. ARABIC GROUP

  Ryssland

  ARABIC GROUP är ett ryskt franchiseföretag som har nått stora framgångar inom lyxsektonen av konfektyrmarknaden. Vi tillverkar nyttig, naturlig mat med smaker som får folk att häpna. Vårt motto är: 100 % kvalitet. De organoleptiska egenskaperna hos våra sötsaker håller högsta standard. Råvaruhantering, tillverkning, paketering - varje steg av produktionen är omsorgsfullt strukturerad. Våra produkter är populära bland de som väljer naturlig och nyttig mat, och hos de som följer specifika typer av kosthållning (glutenfritt, vegetariskt, sockerfritt osv). Vi har etablerat långsiktiga samarbeten med över 500 stora partihandelsföretag i olika länder. Ett samarbete med oss är fördelaktigt både för stora handelsföretag och representanter för mellanstora och mindre företag. Den harmoniska balansen mellan business, hälsa och smak är vår filosofi.

 6. LO-LI GOURMET LOLLIPOPS WITH SUPERFOODS (KIRILINA V.A., ST)

  Ryssland

  LO-LI tillverkar 100 % naturlig karamell från juicer, frystorkade bär, frukter, örter, frön, nötter och andra nyttiga ingredienser. Företagets produkter tillverkas för hand utan tillsatta färg- och smakämnen (inga E-koder). Vår karamell är populär bland hälsomedvetna grupper. LO-LI samarbetar med många hälsokostbutiker, större butikskedjor, caféer och restauranger i Ryssland. Vår exportverksamheten är under aktiv utveckling. Kontakta oss för att få tillgång till grossistpriser för hela vårt sortiment och information om samarbetsmöjligheter.

 7. KONDIPROM LLC

  Ryssland

  Välkommen till KONDIPROM LLC! Våra produkter: sockermastik, marsipan, karamellfärger, fettillsatser, mixer för konfektyr och bakning, geléer, förbättrare, livsmedelsingredienser. Vi är ett snabbt växande företag som fokuserar på långsiktiga samarbeten och individuellt bemötande av varje klient. Vi fokuserar på konsekvent hög kvalitet, att följa marknadstrender och att hjälpa våra kunder med feedback om produktförbättringar. Vi har alltid värdefulla och specifika erbjudanden. Vår kvalificerade personal har många års erfarenhet och hjälper dig att utvecklas på marknaden för godisskapare och bagare. Vi har erfarenhet av att samarbeta med varumärken. Sälla dig till gemenskapen av våra nöjda och framgångsrika kunder!

 8. LAKOC SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget Łakoć grundades 1991 på deras ägares initiativ – Barbara och Eugeniusz Winiarscy. Tack vare deras beslutsamhet och beständighet i tillämpningen av sina mål, har företaget Łakoć blivit den ledande distributören av livsmedelsprodukter i regionen. Bland våra partner räknar vi framstående producenter av livsmedelsprodukter, som är ledande inom deras respektive segment på livsmedelsmarknaden. Livsmedelsprodukter, konfekt, partiförsäljning, distributör, kaffe, socker, kakor, konserverad frukt, burkmat, torkade varor, drycker

 9. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB tillverkar marshmallows, sockerbaserat godis och karameller med fyllning, sockerfria produkter, rån och chokladgodis i många olika smaker. Företaget tillverkar också krokant och chokladgodis med olika likörsmaker och andra sötsaker. Naujoji ruta, AB erbjuder många olika märken eller ”egna märkesvaror”. Garanterat hög produktkvalitet tack vare internationella kvalitetscertifikat och mycket noggrann intern kvalitetskontroll.

 10. INDIVIDUAL ENTREPRENEUR MASLOV DENIS VIKTOROVICH

  Ryssland

  Ensamföretagaren Maslova S.V. tillverkar fruktkonserver och sylter, sötsaker, såser, salt kola och specialgodiset "Shishka v shubke" under märket "S okhotki". Vi har ett mycket brett produktsortiment. Urvalet av sylter innefattar tallkottesylt, tranbär i tallsyrup, hallon med ingefära med mera. Vi tillverkar uteslutande naturliga livsmedel utan konserveringsmedel, smaktillsatser, färgtillsatser eller GMO. Alla produkter är tillverkade för hand.

 1. SARL MANON

  Frankrike

 2. AKRA GRUP GIDA URÜN SAN TIC LTD STI

  Turkiet

 3. MÔMES & MALICE

  Frankrike

 4. TM GURMAN FAMILY

  Ukraina

 5. BABBI GMBH

  Tyskland

 6. CLADKOEZHKA

  Ryssland

 7. AGENTSTVO OPTOVYIKH PRODAZH ELENYI IVANENKO

  Ukraina

 8. ARYA NUTS GIDA SAN.TIC.LTD.ŞTI

  Turkiet

 9. CONFISERIE CERTIN

  Belgien

 10. FATIH SULTAN PESTIL KOME LTD STI

  Turkiet

Filter

Resultat för

Konfekt - Import och export

Antal resultat

3 116 företag