• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kompensatorer

Resultat för

Kompensatorer - Import och export

 1. REIFLEXA - P. REISCHL GMBH

  Tyskland

  Sedan 1960 ägnar sig REIFLEXA –tidigare Gummi Reischl - åt kompensatorer och slangledningar. Från Hamburg arbetar vi över hela världen med internationella partner. Det nära samarbetet med de effektivaste leverantörerna i Tyskland och Europa samt våra grundläggande fackkunskaper säkrar oss en stark position på marknaden. Vad som gör oss speciella: Sedan grundandet har vi ständigt vidareutvecklat våra produkter. De senaste årtiondena har vi satt nya standarder med nya idéer, innovationer och delvis patentskyddade utvecklingar: Utveckling av den första bälgkompensatorn med vridbara flänsar. Utveckling av den helsymmetriska slangkopplingen till DN 150 för tuff användning inom Bundeswehr och marinen. Utveckling av sjöförsörjningsredskap till marinen för akter-/bogförsörjning med dragavlastade slangar. Utveckling av pipelinehögtrycksslangar med tillhörande armaturer.

 2. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Flexomat GmbH är en välkänd tillverkare av expansionsförband, metallbälgar och metallslangar. Sedan starten 1975 har grundaren deltagit i alla framställningsfaser av dessa produkter. Metallbälgarna och expansionsrören beräknas enligt vedertagna tekniska metoder och konstrueras med CAD. Produkterna tillverkas sedan inom ramen för ett produktionsplanerings- och styrsystem i de senaste skär-, form- och svetsmaskinerna. Flexomat är kontrollerad och godkänd som tillverkare enligt AD-2000-informationsblad HPO, TRD 201 och DIN EN ISO 3834-2 och certifierad av TÜV SÜD samt GL och DVGW. Dessutom har Flexomat ett kvalitetsstyrningssystem enligt ISO 9001: 2015.

 3. FERGO ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  FERGO Armaturen GmbH ger dig en kompetent och tillförlitlig partner inom reglerteknik. Vi tillhandahåller alla typer av slidventiler, avstängnings- och backventiler, samt pneumatiska och elektriska manöverdon. Naturligtvis erbjuder vi också ett brett utbud av kringutrustning – till exempel till magnetventiler, ställdon, terminalboxar och mycket annat; oavsett vilka användningsvillkor och för vilken industriell applikation våra produkter är tänkta att användas. Vi har läget under kontroll – det är vårt företagsmotto! Total kundnöjdhet är högsta prioritet för FERGO Armaturen GmbH. Komponenter och material av högsta kvalitet, förmånliga villkor samt kortast möjliga hanterings- och leveranstider är några av anledningarna till att vi gång på gång lyckas överträffa kundernas redan högt ställda förväntningar. Utmana oss gärna! Vi tar snabbt fram flexibla lösningar som passar era behov perfekt.

 4. KOREMA® GMBH & CO. KG

  Tyskland

  KOREMA® kompensatorer av textil och andra mjuka material – vi erbjuder även produkter med specialmått och certifierade material som uppfyller era krav!

 5. GAMBIT LUBAWKA SP. Z O.O.

  Polen

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SENIOR FLEXONICS GMBH

  Tyskland

 2. SENAPLASTICS AG

  Schweiz

 3. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Österrike

 4. ASPAG GMBH

  Österrike

 5. SCHIERITZ GMBH

  Tyskland

 1. AL GUMMI- + KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

  Tyskland

 2. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Tyskland

 1. GFG GESELLSCHAFT FÜR GEWEBEKOMPENSATOREN MBH

  Tyskland

 2. PTFE-SPEZIALVERTRIEB GMBH

  Tyskland

 3. HÖHL & WESTHOFF GMBH

  Tyskland

 4. IBK WIESEHAHN GMBH

  Tyskland

  Fogar samman med hjälp av kvalitet. IBK WIESEHAHN GMBH är ett familjeföretag som sedan 50 år tillbaka ängnar sig åt att med erfarenhet och innovation utveckla moderna industritekniska lösningar. Genom åren har vårt sortiment utvecklats till ett omfattande program för de industriella områdena slang-, tätnings- och kompensatorteknik. Dessutom erbjuder vi ett brett produktsortiment bestående av kopplingar och plastdelar. I ett halvt sekel har vi levererat koncept och specialprodukter. Vi hjälper våra kunder med rådgivning. Våra kunder kommer ifrån en rad olika branscher, t.ex. stålindustri, kemi-, livsmedelsteknik, anläggnings- och maskinteknik. I flera generationer har IBK Wiesehahn varit synonymt med hög tillförlitlighet, långa drifttider och ekonomisk lönsamhet. Vi erbjuder individuellt anpassade lösningar på era vardagliga utmaningar – personligt, pålitligt och snabbt.

 5. WELLFLEX GMBH

  Tyskland

  Hjärtligt välkommen till Wellflex – din partner inom expansionsförband, tappventiler och industriarmaturer. Wellflex grundades år 1989 som enmansföretag och omvandlades till aktiebolag år 1990. Vårt företag är specialiserat på följande produktgrupper: expansionsförband, flexibla metallslangar, tappventiler, backventiler, manuella vingpumpar, avstängningsventiler, nivåelektroder, indikatorer för magnetspjäll.

 6. EUROPOLIT SP. Z O.O.

  Polen

  Europolit LTD är en marknadsledande tillverkare av tekniska foder och värmeisoleringsmaterial i Polen. Vi är specialiserade på tillverkning och distribution av asbestfria tätningsmaterial, högtemperaturisoleringar, friktionsmaterial och tygkompensatorer.

 7. HD INDUSTRIE GMBH

  Tyskland

 8. D&M ABSAUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

 1. P. BOONEN EN CO

  Belgien

 2. PIREP BELGIUM

  Belgien

 3. LUMOX

  Frankrike

 4. KTA FLEXIBLE TECHNOLOGY GMBH

  Österrike

 5. BAMEX SP. Z O. O.

  Polen

 6. PRO-SEPT

  Frankrike

 7. SEALUX

  Belgien

 8. GMF COMPONENTS & CONSULTING SA

  Schweiz

 9. FIRMA USLUGOWA ENERGO-MAR ROKITA WALDEMAR

  Polen

 10. INNO-FLEX TECHN. EQUIPMENT PRODUKTIONSGMBH

  Österrike