• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kolsyrat vatten

Resultat för

Kolsyrat vatten - Import och export

 1. BRANDSPARKLE

  Polen

  Verified by europages badge

  Brandsparkle har specialiserat sig på att ta fram och leverera kvalitetsdrycker utefter varumärkens specifika identitet. Vår mission är att skapa drycker utan kolsyra som förkroppsligar varje varumärkes essens, och har lyckats bra med att ta fram speciella drycker som går hem hos kunderna. Vårt breda tjänsteutbud täcker in hela produktionsprocessen, från koncept- och produktutveckling till förpackning och distribution. Genom att samarbeta med ledande producenter över hela Europa kan vi erbjuda personligt anpassade smaker, förpackningsdesigner och marknadsföringsstrategier som ser till att alla drycker lämnar ett bestående intryck. Vi tar fram olika produkter för HORECA & FMCG, som t.ex. pasta, ris, ägg osv. Vi drivs av vårt engagemang för kvalitet och innovation, och vårt arbete genomsyras av passion och kreativitet. Vårt mål är inte bara att leverera läskande drycker, utan även att skapa ett narrativ som formar starka band mellan konsumenter och varumärken. Med Brandsparkle blir varje klunk en möjlighet att skapa e minnesvärd upplevelse för konsumenten.

 2. UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget UNIQUELAB - DISTILLERY SPIRITS & BIOTECH CHEMICALS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Destillerier för alkohol och akvaviter - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Kemi - Import/Export, Alkohol, Drycker - Import/Export, Viner, destillat, Kemi - Import/Export, Destilleri, Alkohol, och alkoholer. Företagets huvudkontor finns i Celorico De Basto, Braga, Portugal.

 3. SICIL ACQUE MINERALI SRL

  Italien

  I Modica, på den stora bördiga kalkstensslätten av tektoniskt ursprung finner ni vårt företag i en anläggning på över 8 000 m²: SI.A.M (varumärke: Santa Maria), som kan tillgodose alla marknadens önskemål på Sicilien, i Kalabrien, på Malta och delvis i utlandet. Sökandet efter innovativa verktyg med högt tekniskt värde gör att företaget investerar i produktionsprocessen och distribution för att uppnå nya mål.

 4. DOMUS CAPITAL SA

  Portugal

  Företaget DOMUS CAPITAL SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom öl, alkoholhaltiga drycker, livsmedel - import/export, och kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Alfena, Portugal.

 5. BEVY EXPRESS

  Italien

  Företaget BEVY EXPRESS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Kolsyrade och alkoholfria drycker, kolsyrat vatten, Vatten - Produktion och distribution, och Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FONTI PREALPI S.R.L.

  Italien

  Företaget FONTI PREALPI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, kolsyrade drycker, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Almè, Italien.

 2. VINNYTSIA FOOD AND GUSTATORY FACTORY, PRIVATE JSC

  Ukraina

  Företaget VINNYTSIA FOOD AND GUSTATORY FACTORY, PRIVATE JSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverade grönsaker. Företaget är även verksamt inom pepparrot, ketchup, och kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Vinnytsia, Ukraina.

 3. BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB

  Litauen

  Företaget BALTIJOS MINERALINIU VANDENU KOMPANIJA, UAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Sodavatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Alkoholfria drycker, Drycker - Import/Export, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Alkoholfria drycker, och Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i TELSIAI, Litauen.

 4. VILLERS MONOPOLE

  Belgien

  Företaget VILLERS MONOPOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, och Kolsyrat vatten med fruktsmak. Företagets huvudkontor finns i Villers-Le-Gambon, Belgien.

 5. AIGUA DE SALENYS

  Spanien

  Företaget AIGUA DE SALENYS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Platja D'aro, Spanien.

 1. AVSAR CARBONATED NATURAL MINERAL SOFT DRINK GROUP

  Turkiet

  Företaget AVSAR CARBONATED NATURAL MINERAL SOFT DRINK GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrat vatten. Företaget är även verksamt inom soda, kolsyrat mineralvatten, och kolsyrade drycker. Företagets huvudkontor finns i Iscehisar Afyonkarahisar, Turkiet.

 2. OXY BEVERAGES HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Österrike

  Företaget OXY BEVERAGES HANDELSGESELLSCHAFT MBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Innsbruck, Österrike.

 1. ONAT IMP&EXP LLC

  Turkiet

  Företaget ONAT IMP&EXP LLC, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. SWISS WATERS INTERNATIONAL

  Schweiz

  Företaget SWISS WATERS INTERNATIONAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Meggen, Schweiz.

 3. ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ST. LEONHARDS-VERTRIEBS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Stephanskirchen, Tyskland.

 4. MURELITA

  Danmark

  Företaget MURELITA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Kastrup, Danmark.

 5. FMB FONTANIS MINERALBRUNNEN GMBH VERWALTUNG

  Tyskland

  Företaget FMB FONTANIS MINERALBRUNNEN GMBH VERWALTUNG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Sachsenheim, Tyskland.

 6. FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG NIEDERLASSUNG BAD KISSINGEN

  Tyskland

  Företaget FRANKEN BRUNNEN GMBH & CO. KG NIEDERLASSUNG BAD KISSINGEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Bad Kissingen, Tyskland.

 7. SOURCES ROSPORT

  Luxemburg

  Företaget SOURCES ROSPORT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Kolsyrat vatten, Alkoholfria drycker, Kolsyrat vatten, och Alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Luxembourg, Luxemburg.

 8. SPADEL NV/SA

  Belgien

  Företaget SPADEL NV/SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Kolsyrat vatten, Vatten - Produktion och distribution, Kolsyrat vatten, och Vatten - Produktion och distribution. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 1. STE DES EAUX MINERALES D OGEU

  Frankrike

  Företaget STE DES EAUX MINERALES D OGEU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Naturligt mineralvatten, Naturligt mineralvatten, kolsyrat vatten, och mineralvatten i parti. Företagets huvudkontor finns i Ogeu Les Bains, Frankrike.

 2. SOUROTIS LTD.

  Grekland

  Företaget SOUROTIS LTD., som är verksamt inom sektorn för Vattenproduktion. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, kolsyrat vatten, och Mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Thessaloniki, Grekland.

 3. BRAUEREI LOCHER AKTIENGESELLSCHAFT

  Schweiz

  Företaget BRAUEREI LOCHER AKTIENGESELLSCHAFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Öl, Kolsyrat vatten, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Öl, Kolsyrat vatten, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Appenzell, Schweiz.

 4. NYMFI S.A. - WATER BOTTLING COMPANY

  Grekland

  Företaget NYMFI S.A. - WATER BOTTLING COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vatten - Produktion och distribution. Företaget är även verksamt inom mineralvatten i parti, och kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Rodos, Grekland.

 5. UNA WATER GMBH

  Schweiz

  Företaget UNA WATER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, Frukt- och grönsaksjuice, Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Sonvilier, Schweiz.

 6. EAU NEUVE

  Frankrike

  Företaget EAU NEUVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Naturligt mineralvatten. Företaget är även verksamt inom mineralvatten utan kolsyra, och kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Mérens Les Vals, Frankrike.

 7. PRIVATBRUNNEN TÖNISSTEINER SPRUDEL DR. C. KERSTIENS GMBH

  Tyskland

  Företaget PRIVATBRUNNEN TÖNISSTEINER SPRUDEL DR. C. KERSTIENS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrat vatten. Företaget är även verksamt inom Mineralvatten, Naturligt mineralvatten, Mineralvatten, och Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Brohl-Lützing, Tyskland.

 8. CORPORATION "UKRAINIAN MINERAL WATER", LLC

  Ukraina

  Företaget CORPORATION "UKRAINIAN MINERAL WATER", LLC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrat vatten. Företaget är även verksamt inom kolsyrat mineralvatten, och mineralvatten bra för hälsan. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 9. RHEINISCH-BERGISCHER MINERALBRUNNEN-VERTRIEB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget RHEINISCH-BERGISCHER MINERALBRUNNEN-VERTRIEB GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Kolsyrat vatten, Naturligt mineralvatten, Kolsyrat vatten, och Naturligt mineralvatten. Företagets huvudkontor finns i Erkrath, Tyskland.

 10. AVANUS MINERALBRUNNEN GMBH

  Tyskland

  Företaget AVANUS MINERALBRUNNEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Kolsyrat vatten, Kolsyrade och alkoholfria drycker, och Kolsyrat vatten. Företagets huvudkontor finns i Belm, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis