• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kolsyrade och alkoholfria drycker

Resultat för

Kolsyrade och alkoholfria drycker - Import och export

 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 2. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

 3. PARIS RHUM CLUB

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2020 är företaget PARIS RHUM CLUB specialiserat på koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol under märket CUBANASO. CUBANASO erbjuder ett utrymme avsett för utvecklingen av koncept i större skala och i stort format. Det är idealiskt för storskalig detaljhandel, restaurangkedjor, hotellkedjor, diskotek, barer, privata fester, familjetillställningar ... PARIS RHUM CLUB har som mål att få er att upptäcka och erbjuda er underbara, soldränkta, kubanska cocktailar. Det är därför som företaget erbjuder er märket CUBANASO. Det är ett sortiment koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol och med naturliga frukter. Produkterna CUBANASO ger möjlighet att vara noggrann i beredningen av era ingredienser och i era mått. Det är ett värdefullt stöd för att styra er vinstmarginal. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 4. HK TRADING GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Med mer än 10 års erfarenhet av leverans av kvalitetsprodukter till marknaderna i Europa och Storbritannien, har vi sedan 2006, då vi började, och 2010, då varumärket konsoliderades, endast haft ett mål för ögonen: att bli världens största återförsäljare av nyttiga nötter, drycker, baljväxter, kryddor och mycket annat som uppfyller den internationella standarden. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vi arbetar för att förbättra strukturen vid leverans av frukt från källa till köpare. Vi gör detta genom att optimera lösningar för marknadsföring, försörjning och riskhantering. Vi tummar aldrig på kvaliteten, utan använder unika, dynamiska strategier för att göra alla nöjda. Vår holistiska marknadsföringsfunktion omfattar försändelser, leverans och betalningssätt, medan vi samtidigt vårdar sunda relationer med våra fruktleverantörer. Vi erbjuder komplexa tjänster för export av olja, ris, nötter och socker från Thailand, men även en rad olika logistiktjänster: - Fartygstransport av fröoljor, mjöl, spannmål; - Biltransport av olja, ris, nötter, socker till Europa, Asien; - Containertransport av olja, ris, nötter, socker; - Transport av fröoljor i flexitankar

 5. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MASTERS FOOD DRINK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Dryckesautomater. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, och alkoholfria exotiska drycker. Företagets huvudkontor finns i Épinay-Sous-Sénart, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. OPPTHA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OPPTHA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Neutraubling, Tyskland.

 2. ESRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ESRA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Bitterfeld-Wolfen, Tyskland.

 3. CARRIÈRE GMBH COMMITTED TO TASTE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CARRIÈRE GMBH COMMITTED TO TASTE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 4. SONIC-DRINK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SONIC-DRINK VERTRIEBS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Mainz, Tyskland.

 5. KORNBRENNEREI B. POTT INH. DIRK HARTWIG E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KORNBRENNEREI B. POTT INH. DIRK HARTWIG E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Oelde, Tyskland.

 1. FIRSTFOODS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget FIRSTFOODS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Inköpscentraler, Drycker, Bröd, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Inköpscentraler, försäljning online av livsmedelsprodukter, food distribution, export livsmedelsprodukter, och import livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Reims, Frankrike.

 2. ROBERT MEISNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ROBERT MEISNER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Heide, Tyskland.

 1. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget NS TRADE SP Z O O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, Livsmedel för spädbarn, Drycker, Mjölkprodukter, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 2. EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Företaget EHBLUX S.A. - MAMOXTRADING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Drycker - Import/Export, Import-export av papper och kartong, Drycker, rullar med termiskt papper, Alkoholfria drycker, Drycker - Import/Export, Import-export av papper och kartong, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Weiswampach, Luxemburg.

 3. IMAGRAM

  Frankrike

  SARL IMAGRAM är sedan 1856 en fransk tillverkare av högkvalitativa läskedrycker med naturliga smaker. SARL IMAGRAM utvecklar och erbjuder ett brett sortiment av ekologisk läsk och smaksatt läsk med respekt för metod och recept som härstammar från urgamla traditioner. Vi erbjuder en rik palett av läskedrycker under varumärket ELIXIA. Det finns varierade smaker: bl.a. körsbär, passionsfrukt, choklad, plommon, agave.

 4. OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, drycker i parti, energidrycker, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 5. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Österrike

  Företaget HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Alkohol, tebaserade drycker, energidrycker, Alkoholfria drycker, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Lauterach, Österrike.

 6. ALOE VERA HELLAS

  Grekland

  Företaget ALOE VERA HELLAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frukt- och grönsaksjuice. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Näringstillsatser, dietprodukter för sport, ekologiskt jordbruk, Kolsyrade och alkoholfria drycker, fruktjuice utan socker, och Näringstillsatser, dietprodukter för sport. Företagets huvudkontor finns i Heraklion, Grekland.

 7. SICILIANA BEVANDE GASSATE DI A. BONA

  Italien

  Företaget SICILIANA BEVANDE GASSATE DI A. BONA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom apelsindryck, lemonad, och kolsyrade drycker. Företagets huvudkontor finns i Augusta, Italien.

 8. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Tyskland

  Företaget HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Neuenkirchen, Tyskland.

 1. VON ARISTO GMBH

  Tyskland

  Företaget VON ARISTO GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Graben, Tyskland.

 2. VITALYV INTERNATIONAL SRL

  Italien

  Företaget VITALYV INTERNATIONAL SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Kosmetika, livsmedelskomplement, och Alkohol. Företagets huvudkontor finns i Ponte San Pietro, Italien.

 3. RIEME BOISSONS

  Frankrike

  Företaget RIEME BOISSONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom lemonad, citronsaft, saft, och fruktsaft utan alkohol. Företagets huvudkontor finns i Morteau, Frankrike.

 4. TRINKAJO.DE - GETRÄNKE, OBST UND SNACKS FÜR IHR BÜRO

  Tyskland

  Företaget TRINKAJO.DE - GETRÄNKE, OBST UND SNACKS FÜR IHR BÜRO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Rostock, Tyskland.

 5. FURYA ENERGY

  Frankrike

  Företaget FURYA ENERGY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Kolsyrad dryck. Företagets huvudkontor finns i Pau, Frankrike.

 6. SIMONE A SOIF ! (COMPAGNIE BRUXELLOISE DES BOISSONS)

  Belgien

  Företaget SIMONE A SOIF ! (COMPAGNIE BRUXELLOISE DES BOISSONS), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Dryckesautomater. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade och alkoholfria drycker, Organic lemonade, drycker utan alkohol, fruktdrycker, och Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Schaerbeek, Belgien.

 7. BEVY EXPRESS

  Italien

  Företaget BEVY EXPRESS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Drycker. Företaget är även verksamt inom Vatten - Produktion och distribution, Kolsyrade och alkoholfria drycker, kolsyrat vatten, Vatten - Produktion och distribution, och Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Milano, Italien.

 8. BAD HARZBURGER MINERALBRUNNEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Företaget BAD HARZBURGER MINERALBRUNNEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Bad Harzburg, Tyskland.

 9. WATERLOGIC GMBH

  Tyskland

  Företaget WATERLOGIC GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 10. BEBIDAS POTY

  Brasilien

  Företaget BEBIDAS POTY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Alkoholfria drycker, Mineralvatten, Kost och drycker - ingredienser, Alkoholfria drycker, Mineralvatten, och Kost och drycker - ingredienser. Företagets huvudkontor finns i Potirendaba, Brasilien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kolsyrade och alkoholfria drycker - Import och export

Antal resultat

7 948 Företag