• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kolsyrade och alkoholfria drycker

Resultat för

Kolsyrade och alkoholfria drycker - Import och export

 1. FORATIA EUROPE OU

  Finland

  Verified by Europages badge

  Vi har ett genuint globalt perspektiv och sourcar produkter från de stora produktionsområdena i Europa, Nord- och Sydamerika och Östra Asien. Våra främsta produktionsgrupper är: palmkäneolja, palmolja, rapsolja, söjabönsolja, solrosolja, blandningar, majsolja, bomullsfröolja, solrosolja med hög fettsyrehalt, fjäderfä, fläsk, nötköt, fisk, pommes frites, grönsaker, läsk och mejeriprodukter. Foratia Europe OU är ett leveransföretag inom livsmedel och oljor. Vi tillhandahåller ätbara oljor, energidrycker, läskedrycker, whiskeysorter, vinsorter och frysta produkter till över 100 länder över hela världen. Vi är främst aktiva i Europa, Afrika, Asien, Mellanöstern, Sydafrika och Karibien. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till kunder inom följande livsmedelssektorer: Tillverkare, partihandlare, livsmedelsdistributörer och serveringslokaler. Vi är kända för att vara en pålitlig partner som tillhandahåller högkvalitativa produkter och märken. Vi tillhandahåller professionella tjänster i varje steg, till exempel paketering, kvalitetskontrollsdokumentation, logistik och kundtjänst. Alla tjänster kommer till konkurrenskraftiga priser. Foratia Europe OU är din specialist på global leverans av livsmedel och olja. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 2. TRADELINE GROUP

  Polen

  Verified by Europages badge
 3. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by Europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 4. FLOG IMPORT & EXPORT NETHERLANDS

  Nederländerna

  Verified by Europages badge

  Flog Import & Export GMBH är specialiserade på partileverans av globalt erkända och värdesatta produkter inom livsmedel, drycker och livsstil till många länder. Vi är ett av de snabbast växande företagen inom exportkedjor av globala konsumtionsvaror. Vi bildar handelsmöjligheter mellan europeiska länder, Asien, Afrika, Nord- och Sydamerika. Vi handlar med populära märken inom livsmedel och kosmetika, som dominerar hyllorna på stormarknader och hos livsmedelsleverantörer. Vi har ett brett utbud av produkter, bland annat: Drycker och energidrycker, choklad, kaffe, pulvermjölk för spädbarn, bönor, flingor, ris, socker, träprodukter, färska grönsaker, sädeslag, papper… Vi har nått våra framgångar tack vare en perfekt bibehållen kundbas, snabb och pålitlig leverans och en djupgående hängivenhet till den globala konsumtionsvarumarknaden som vi har byggt genom år av erfarenhet av sourcing och distribuering av märkesprodukter över hela världen, och genom en stark kombination av utvidgande och utvecklande av band österut. Vår styrelse är ansvarig för att stärka och bibehålla vår företagskultur, och arbetar ständigt för att göra det. Vår verksamhet kännetecknas av integritet och höga etiska standarder, och av en ömsesidig respekt mellan alla anställda. Det är grundbultar för våra fortsatta framgångar. Besök vår hemsida eller kontakta oss för mer information!

  Webbplats Open In New icon
 5. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrike

  Verified by Europages badge
Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge
 2. CARRIÈRE GMBH COMMITTED TO TASTE

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 3. VON ARISTO GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. ESRA GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. SONIC-DRINK VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 1. KORNBRENNEREI B. POTT INH. DIRK HARTWIG E.K.

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 2. DEMMER GMBH

  Österrike

  Verified by Europages badge
 3. ROBERT MEISNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 4. MBG INTERNATIONAL PREMIUM BRANDS GMBH

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 5. GETRÄNKE KASBERGER INH. JÜRGEN KASBERGER

  Tyskland

  Verified by Europages badge
 6. KURSK BREWERY, LLC

  Ryssland

  Verified by Europages badge
 7. WISE TRADING GROUP

  Litauen

  Verified by Europages badge
 8. IMAGRAM

  Frankrike

  SARL IMAGRAM är sedan 1856 en fransk tillverkare av högkvalitativa läskedrycker med naturliga smaker. SARL IMAGRAM utvecklar och erbjuder ett brett sortiment av ekologisk läsk och smaksatt läsk med respekt för metod och recept som härstammar från urgamla traditioner. Vi erbjuder en rik palett av läskedrycker under varumärket ELIXIA. Det finns varierade smaker: bl.a. körsbär, passionsfrukt, choklad, plommon, agave.

 9. ALOE VERA HELLAS

  Grekland

 10. OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S.

  Turkiet

 1. FMCG EXPORT CONSULTING KG

  Tyskland

 2. SICILIANA BEVANDE GASSATE DI A. BONA

  Italien

 3. FURYA ENERGY

  Frankrike

 4. HERMANN PFANNER GETRÄNKE GMBH

  Tyskland

 5. VITALYV INTERNATIONAL SRL

  Italien

 6. RIEME BOISSONS

  Frankrike

 7. TRINKAJO.DE - GETRÄNKE, OBST UND SNACKS FÜR IHR BÜRO

  Tyskland

 8. BEVY EXPRESS

  Italien

 9. SIMONE A SOIF ! (COMPAGNIE BRUXELLOISE DES BOISSONS)

  Belgien

 10. BAD HARZBURGER MINERALBRUNNEN VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland