• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kolsyrade drycker- läskedrycker

Resultat för

Kolsyrade drycker- läskedrycker - Import och export

 1. PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE GAMA WALDEMAR NITKA

  Polen

  Verified by europages badge

  Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Gama" Waldemar Nitka är ett internationellt företag, med partiförsäljning av snabbrörliga konsumtionsvaror (FMCG) som nyckelverksamhet. Företaget grundades 2008, och har uppnått konsekvent och stadig tillväxt med en bred kund- och leverantörbas. Våra kunder är ledande grossistföretag och detaljhandelskedjor i Europa, Asien och Nordamerika. Vi erbjuder många tjänster, bland annat: Transport: Vi har utvecklat goda relationer med ledande transportföretag. Det gör att vi kan erbjuda effektiva leveranser till rimliga priser. Etikettlösningar: Vi kan designa, tillverka och fästa etiketter med text på ditt språk, till en låg extra kostnad. Etiketterna kan göras i olika färger och storlek, beroende på produkt och textmängd. Lagerhållning: Vi har moderna och rymliga lagerlokaler, med flexibla öppettider. Med lagerlokaler i Litauen, Polen, Lettland och Nederländerna kan vi garantera den bästa möjliga kvaliteten på våra lagerhållningstjänster. Tulltjänster: Vi kan bistå vid tullprocedurer i flera olika länder med att t ex förbereda tulldokumentation. Förstorade pallar: Vid kundönskemål kan vi tillhandahålla förstorade pallar. Vi är redo att hjälpa till med alla handelsrelaterade frågor och skräddarsy våra tjänster för att passa kunden. Kontakta oss för mer information!

 2. PARIS RHUM CLUB

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Sedan 2020 är företaget PARIS RHUM CLUB specialiserat på koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol under märket CUBANASO. CUBANASO erbjuder ett utrymme avsett för utvecklingen av koncept i större skala och i stort format. Det är idealiskt för storskalig detaljhandel, restaurangkedjor, hotellkedjor, diskotek, barer, privata fester, familjetillställningar ... PARIS RHUM CLUB har som mål att få er att upptäcka och erbjuda er underbara, soldränkta, kubanska cocktailar. Det är därför som företaget erbjuder er märket CUBANASO. Det är ett sortiment koncentrerade cocktailbaser med 0 % alkohol och med naturliga frukter. Produkterna CUBANASO ger möjlighet att vara noggrann i beredningen av era ingredienser och i era mått. Det är ett värdefullt stöd för att styra er vinstmarginal. Tveka inte att kontakta oss för ytterligare information.

 3. VR TRADING INC

  Portugal

  Verified by europages badge

  VR Trading är en internationell leverantör och exportör av exceptionella drycker och livsmedel. Med smak för det utsökta och en hängivenhet till kvalitet presenterar vi ett mångfaldigt produktsortiment som kommer att glädja de allra mest kräsna smaklökarna. Vårt produktsortiment innefattar ett brett omfång av drycker som läsk, champagne, öl och cider, teer, kaffe osv. Inom livsmedel tillhandahåller vi en uppsjö av smakliga alternativ som godis, choklad, tuggummi, kakor, halalprodukter med mera. Det som gör oss unika i mängden är vår obevekliga hängivenhet till kvalitetskontroll. Vi föjer strikta standarder från sourcingen till produktion och paketering för att säkerställa att varje produkt lever upp till och överstiger internationella regelverk kring kvalitet och säkerhet. Genom att identifiera den globala efterfrågan på exceptionell mat och dryck har vi positionerat oss själva som en pålitlig partner inom exportindustrin. Vårt utbredda nätverk gör det möjligt för oss att nå marknader över hela världen, och våra omfattande marknadsundersökningar lägger oss i framkant för nya trender. Vi vill behålla vår position som ett av kundernas toppval genom att erbjuda dem de allra bästa produkterna.

 4. H.B.A STEENS ILMA TRADING BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Ilma Trading är ett ledande globalt företag specialiserat inom import och export av högkvalitativa produkter. Vi är stota över vårt utbredda nätverk av leverantörer och samarbetspartner över hela världen, som gör det möjligt för oss att sourca de bästa produkterna från jordens alla hörn. Vårt mångfaldiga produktsortiment riktar sig åt olika industrier och kundbehov: Vi erbjuder bl.a. - Livsmedel och drycker: kryddor, choklad, kakor, snacks, konserver. Dessutom innefattar vårt dryckessortiment kaffe, te, juicer och läskedrycker. - Hushållsartiklar: rengöringsartiklar, artiklar för personlig hygien, köksartiklar och andra hushållstillbehör. - Industriartiklar: maskineri, utrustning, verktyg och råmaterial. Varesig du behöver komponenter för tillverkning eller specialiserad utrustning, så finns vi här för att hjälpa dig. Som ett kundorienterat företag strävar vi efter att skapa långsiktiga relationer grundade på tillit och ömsesidig tillväxt. Vi är medvetna om vikten av punktliga leveranser och effektiv logistik. Därför säkerställer vårt dedikerade team omedelbara och friktionsfria frakter, oavsett var kunden är belägen. Innovation är kärnan i vår verksamhet. Vi anpassar oss ständigt till föränderlig marknadsdynamik och omfamnar ny teknoogi för att hålla oss i framkant. Genom att hålla oss uppdaterade med utvecklingar inom industrin och utforska nya möjligheter kan vi konsekvent tillhandahålla innovativa lösningar som understödjer tillväxt och värdehöjning för våra kunder.

 5. PROBAL INDUSTRIES BV

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Vi är en ledande leverantör av fruktjuicer, livsmedelsprodukter, drycker, mejeriprodukter, konfektyr, bebisprodukter och specerier. Vi är belägna i Nederländerna och Turkiet. Vi grundade företaget för årtionden sedan, och har nått stora framgångar som leverantör av renlivsmedelsprodukter till distributörer internationellt. För oss handlar det inte bara om försäljning. Att bygga och upprätthålla gedigna band med våra klienter är grunden för vår verksamhet. Vårt fokus är att förbättra utvecklingen av den logistiska strukturen för naturliga produkter, från källa till köpare. Vi gör det genom lösningar för marknadsföring, leverans och riskbedömningar. Vi nöjer oss inte bara med kvalitet. Med vår unika metodologi gör vi alla nöjda. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: - Fruktjuicer - Livsmedelsprodukter - Drycker - Mejeriprodukter - Konfektyr - Bebisprodukter - Specerier. Kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH är specialiserade på partiförsäljning av globalt erkända och högt värdesatta livsmedel, generella handelsvaror samt livsstilsprodukter till otaliga länder. Den ökade efterfrågan på västliga livsmedels- och daglighandelsvaror i nästan alla europeiska länder har gjort att vårt företag har blivit en av de snabbast växande företagen på den globala exportkedjan av dagligvaror. Vår framgång beror på vår exceptionella kundtjänst, en snabb och pålitlig leveranskedja samt vår djupgående kännedom om den globala marknaden för dagligvaror. Med åratal av erfarenhet inom sourcing och distribution av märkesvaror över hela världen har vi utvecklat en omfattande förståelse av industrin. Vårt strategiska partnerskap med de växande östliga marknaderna har bidragit till att stärka vår position. På Mir Han Bau GmbH är vi stolta över att leverera högkvalitativa märkesprodukter och möta den globala handelns krav. Vi är hängivna till att bevara vår utmärkta kundtjänst, säkerställa snabba och pålitliga leveranser samt kapitalisera på möjligheter inom den ständigt växande märknaden för västliga livsmedel och daglighandelsvaror.

 2. 3C DISTRIBUTION

  Litauen

  Verified by europages badge

  3C DISTRIBUTION är en grossdistributör av internationellt erkända livsmedelsmärken och rengörings-/skönhetsprodukter. Vårt team är mycket skickliga inom kommers, logistik och kundnöjdhet. Dessutom har vi alltid ett öga på marknaden så att vi kan köpa in märkesprodukter till de bästa priserna, lagra dem och tillhandahålla de bästa importpriserna till våra kudner i över 90 länder.   Vi granskar våra leverantörer noga och samarbetar enbart med högkvalitativa produkter och märken. Det gör att våra kunder kan erhålla fördelarna av grossdistribution av väkända märken som Lavazza, Nescafe, Red Bull, Coca Cola, Pepsi, Pringles, Colgate, Dove & många fler. 3C DISTRIBUTION är redan ett pålitlig förstahandsval för många globala butikskedjor, Cash & carry, stormarknader, hypermarknader och mindre detaljhandlare. Vi är flexibla och gör vårt bästa för att tillfredsställa våra kunders behov, och för att bevara våra relationer med dem långsiktigt. Våra tjänster har vidgats från grossdistribution till att innefatta distribution, logistik och etikettering. Vi kan etikettera dina produkter på det språk du behöver och utefter dina önskemål. Vi kan också färdigställa alla certifikat och all kommers- och tulldokumentation. Vi tillhandahåller pålitliga transporttjänster grundade på modern infrastruktur och expertisen hos vårt logistikteam. Vi fraktar via luftfart, land och sjöfart. Vi utför även leveranser från dörr till dörr.

 3. MASTERS FOOD DRINK

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget MASTERS FOOD DRINK, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Dryckesautomater. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, och alkoholfria exotiska drycker. Företagets huvudkontor finns i Épinay-Sous-Sénart, Frankrike.

 4. SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget SOFT DRINKS DISTRIBUTION S.R.O, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, Alkoholfria drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkoholfria aperitifer, Kemi - Import/Export, Drycker, chokladkakor, choklad, och beredningar till bakverk. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 5. BALBINE SPIRITS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BALBINE SPIRITS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga drinkar. Företaget är även verksamt inom Alkohol, Aperitifer, alkoholhaltiga, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Alkohol, spritdrycker, Aperitifer, alkoholhaltiga, alkoholhaltiga drycker, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och gin. Företagets huvudkontor finns i Colombes, Frankrike.

 1. LUQEL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LUQEL DEUTSCHLAND GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Pforzheim, Tyskland.

 2. FRISCHEKISTEN SNACKS,- GETRÄNKE,- & KAFFEEAUTOMATEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FRISCHEKISTEN SNACKS,- GETRÄNKE,- & KAFFEEAUTOMATEN, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Frechen, Tyskland.

 1. NS TRADE SP Z O O

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget NS TRADE SP Z O O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Tropiska frukter, Livsmedel för spädbarn, Drycker, Mjölkprodukter, Kolsyrade drycker, läskedrycker, Kolsyrade och alkoholfria drycker, Alkoholfria drycker, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Farmaceutprodkter. Företagets huvudkontor finns i Szczecin, Polen.

 2. VALEXTEAM

  Bulgarien

  VALEXTEAM grundades 2012, med huvudverksamheten att exportera livsmedelsprodukter och förnödenheter över hela världen. Vår största tillgång är ett välorganiserat och amibitiöst ledningsteam. Vår prioritet är at förste våra kunder med produkter av högsta kvalitet, till de mest konkurrenskraftiga priserna. Företaget tillhandahåller ett brett utbud av märkesprodukter inom livsmedel och drycker, som Coca Cola, Pepsi, Nescafe osv. för partihandel och detaljhandel. Vi genomgår ständiga förbättringar, och öppnar upp nya verksamhetsområden. För närvarande kan vi tillhandahålla arbetslag, fartygsunderhåll och transporttjänster. Vårt team strävar efter att vidareutveckla och förbättra våra tjänster, och våra samarbetsrelationer. Vi är en stor aktör inom tillhandahållande av FMCG-märkesprodukter och ett brett utbud av livsmedelsprodukter. Vi levererar det du behöver! Vårt huvudkontror ligger i Odessa, men vi utgår även från våra samarbetspartners i Bulgarien och Georgien. Vi värdesätter varje enskild kund, och har vunnit tilliten hos miljoner! Teamet är verksamt i en lagerlokal på 2 000 kvadratmeter, och har automatiserade processer som hjälp för att öka effektiviteten och hastigheten. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. HOL DING HOLDING B.V.

  Nederländerna

  HOL DING HOLDING B.V. grundades 2001 och har valt ett omsorgsfullt och flexibelt förhållningssätt i utförandet av frakt- och handelstjänster mellan slutkunder. Vi är baserade i Dubai i Förenade arabemiraten, med ett långtgående nätverk som sträcker ut sig över hela världen - från Nederländerna, Saudiarabien, Jordanien, Turkiet, Libanon, Palestina, Kina – Shanghai, Ningbo, Xuzhou, Indien och Singapore till Hongkong. Organisationen är certifierad enligt ISO 9001: 2015; för oss innebar det ett större åtagande, en felfri verksamhetsprocess, ett mycket större ansvarstagande över att leverera lämpliga resultat genom att förbättra prestandastandarder för hela teamet. Vi är importör, exportör och distributör, med världens topp 500 märken inom snabbrörliga konsumtionsvaror. I vårt starka nätverk hittar man internationella, tillförlitliga ditributörer som gör det möjligt för oss att förse våra kunder med de allra bästa produkterna. HOL DING HOLDING B.V. är ett av de snabbast växande företagen inom snabbrörliga konsumtionsvaror i Mellanöstern; vi leverar till över 40 länder världen över. Utöver handel med världens topp 500 märlken kan vi tillhandahålla aktörer åt våra kunder för utveckling av produktmärken, som Oak Beauty Soap & Gate & 7. Vi vill bygga broar mellan tillförlitliga tillverkare och slutkunder. Vi vill vara din pålitliga källa till autentiska produkter som förhöjer livsstandarden för människor, genom att välja ut de bästa produkterna på jorden. På det sättet skapar vi en bättre värld.

 4. FIRST GEN AB

  Sverige

  Företaget FIRST GEN AB, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Drycker - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Åsa, Sverige.

  Alla produkter för "kolsyrade drycker- läskedrycker"

 5. OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget OBA MESRUBAT SAN. TIC. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, drycker i parti, energidrycker, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 6. OBA MEŞRUBAT SAN.TIC.A.Ş.

  Turkiet

  Företaget OBA MEŞRUBAT SAN.TIC.A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom kolabaserade drycker. Företagets huvudkontor finns i Manisa, Turkiet.

 7. WOW HYDRATE

  Förenade kungariket

  Företaget WOW HYDRATE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Sports kost. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Drycker, proteiner, sanitära tjänster, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Loughton, Förenade kungariket.

 8. BRANDFIELDS INTERNATIONAL LTD.

  Tjeckiska republiken

  Företaget BRANDFIELDS INTERNATIONAL LTD., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, sötsaker med choklad och kakao, snacks, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Prague, Tjeckiska republiken.

 1. TRIVARGA AG

  Schweiz

  Företaget TRIVARGA AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Drycker, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Zurich, Schweiz.

 2. USTRONIANKA SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget USTRONIANKA SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mineralvatten. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, Drycker, källvatten, Kolsyrade drycker, läskedrycker, och Drycker. Företagets huvudkontor finns i Ustroń, Polen.

 3. C.M.C. SAS DI POLO CLAUDIO

  Italien

  Företaget C.M.C. SAS DI POLO CLAUDIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom drycker utan alkohol. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

 4. VENKA VOJO D.O.O.

  Slovenien

  Företaget VENKA VOJO D.O.O., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade och alkoholfria drycker. Företaget är även verksamt inom Kolsyrade drycker, läskedrycker, drycker, kvalitetssäkring, och Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Portorož, Slovenien.

 5. ATCASIATELEPHONECENTRE

  Nederländerna

  Företaget ATCASIATELEPHONECENTRE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom dryck, öl på burk, och rött vin. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 6. MEHO GETRÄNKEHANDEL NEZIROSKI KG

  Österrike

  Företaget MEHO GETRÄNKEHANDEL NEZIROSKI KG, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 7. KS GETRÄNKE GMBH

  Tyskland

  Företaget KS GETRÄNKE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företagets huvudkontor finns i Ulm, Tyskland.

 8. BUBBLE BESPOKE

  Italien

  Företaget BUBBLE BESPOKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom drycker, drycker utan alkohol, och alkoholhaltiga drycker. Företagets huvudkontor finns i Benna, Italien.

 9. 360 INT WHOLESALES

  Turkiet

  Företaget 360 INT WHOLESALES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom Drycker, energidrycker, drycker i parti, Drycker, och kalibrering. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 10. PARK DRINKS

  Turkiet

  Företaget PARK DRINKS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolsyrade drycker, läskedrycker. Företaget är även verksamt inom dryck. Företagets huvudkontor finns i Bagcilar/istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis