• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kolkraftverk

Resultat för

Kolkraftverk - Import och export

 1. YAVUZ MADENCILIK TICARET

  Turkiet

  Företaget YAVUZ MADENCILIK TICARET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kol. Företaget är även verksamt inom Kolkraftverk, och Kolkraftverk. Företagets huvudkontor finns i Zonguldak, Turkiet.

 2. PGE GIEK S.A.

  Polen

  Företaget PGE GIEK S.A., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kolkraftverk. Företagets huvudkontor finns i Bogatynia, Polen.

 3. HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget HISARMAK MAKINE ENER.TES.SAN.VE TIC.LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom ångvärmepannor för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Kahramanmaraş, Turkiet.

 4. HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING

  Polen

  Företaget HEBEI XINHENG TRANSFORMER MANUFACTURING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Gdansk, Polen.

 5. CAMPAGNOLOSERVICE

  Italien

  Företaget CAMPAGNOLOSERVICE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Vässare - Verktygsmaskiner, sugapparater för anläggningar och utrustningar bearbetning av trä, och Vässare - Verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Sesto Al Reghena, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RUNARSSON A/S

  Danmark

  Företaget RUNARSSON A/S, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Odense No, Danmark.

 2. CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH

  Tyskland

  Företaget CLAUDIUS PETERS TECHNOLOGIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cementtillverkning - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Metallurgi - Maskiner och anläggningar, Energi - anläggningar och utrustning för produktion, Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning, Metallurgi - Maskiner och anläggningar, Energi - anläggningar och utrustning för produktion, och Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Buxtehude, Tyskland.

 3. MONDELEC

  Frankrike

  Företaget MONDELEC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Energi - anläggningar och utrustning för produktion. Företaget är även verksamt inom Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning, och Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Les Pennes Mirabeau, Frankrike.

 4. MICEL

  Frankrike

  Företaget MICEL, som är verksamt inom sektorn för Energi - anläggningar och utrustning för produktion. Företaget är även verksamt inom Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning, och Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i St Chamond, Frankrike.

 5. SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY

  Ukraina

  Företaget SPETSSHAKHTOBURINNIA STATE HOLDING COMPANY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kolkraftverk - Anläggningar och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Donetsk, Ukraina.

 1. TECNIMONT S.P.A.

  Italien

 2. HARTGE SCHALLREINIGUNG

  Tyskland

  Företagsnamnet Hartge är sedan drygt 16 år synonymt med tjänster kring allt som rör akustisk rengöring (rengöring med ljudvågor), från exakt analys till rådgivning och proffsigt utförande av den valda rengöringsmetoden. Vi kombinerar yrkesskicklighet med den allra senaste tekniken för att garantera ett utmärkt resultat. När de träffas av ljudvågor kommer delarna i svängning eller rörelse. Då lossnar avlagringar av aska och damm. Till skillnad från andra rengöringsmetoder håller rengöringen med ljudvågor de rena ytorna rena. Eftersom ljudvågorna breder ut sig i ett kulformat mönster kommer man även åt baksidan på komponenter med komplex form. Akustisk rengöring används inom följande branscher: biomassa- och kolkraftverk, sopförbränningsstationer för fjärrvärme, papper- och träindustri, livsmedelstillverkning med mera. Följande anläggningsdelar lämpar sig bäst för den här typen av rengöring: economizer, LuVo, silor, trattar, filtersystem