• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kolhaltigt stål

Resultat för

Kolhaltigt stål - Import och export

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi är din stålleverantör från Sauerland. Vi är ett jordnära företag och så ska det vara i Sauerland. Företaget från Flender har därför fyra pelare i vår företagsfilosofi: Vi är flexibla, unika, snabba och pålitliga! Vi mäter oss gärna mot dessa egenskaper. Särskilt starka är vi när det gäller små volymer av härdat eller ohärdat fjäderstål, samt mikrolegerat bandstål. Den stora lagerkapaciteten och de korta leveranstiderna gör Flender-Stahl till en pålitlig partner för många stamkunder i Tyskland och övriga Europa. En ofta försummad fråga är material som företaget inte längre behöver! Behövs mer plats på ert lager? Flender-Stahl köper stål både på rulle och som plåt – det frigör värdefull lagerplats och drar in pengar för dig. Meddela oss bara ert lageröverskott så kommer vi gärna med ett intressant anbud. Våra produkter: kallvalsat bandstål, varmvalsat bandstål, högvärdigt konstruktionsstål, sätthärdat stål, fjäderbandstål

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgien

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate tillverkar ett brett utbud grovplåtar och tackor. Deras produktion uppgår till 1, 75 miljoner ton stål per år och deras sortiment stålprodukter omfattar produkter med högt mervärde, som härdat och anlöpt stål, verktygsstål och offshoresorter. NLMK Plate är specialisten på VALSAT OCH SMITT STÅL: Byggstål Stål för skeppsbyggnad Offshorestål Stål för vindkraftverk Stål för värmepannor och tryckkärl Stål för rör Rörstål Stål med hög kolhalt Stål med högt elasticitetsgräns High Strength steels QUARD® (nötningshärdigt stål) QUEND® (stål med väldigt hög elasticitetsgräns) Verktygsstål Smidda tackor och block Fyrkantiga stänger Smidda tackor

 3. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. tillverkar remsor av kall- och varmvalsat, glödgat, rått, halvrått, grått, blått, gult och vitt härdat stål med hög och låg kolhalt vars tjocklek går från 10 mm till 6 mm och olika bredder på begäran. Företaget har som policy att tillgodose kundernas behov och upprätthålla sina effektivitets- och kvalitetsstandarder. Företaget Tempracciaio s.r.l. ligger i Caronno Pertusella (VA). Det säljer och tillverkar band av härdat och härdbart stål.

 4. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kol och grafit - elektriska komponenter. Företaget är även verksamt inom Grafit för smörjning, Kolhaltigt stål, grafit, Grafit för smörjning, Kolhaltigt stål, bearbetning av kol och grafit, grafit för elektroerosion, Sfäroidiskt grafitgjutjärn, och grafitelement. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhzya, Ukraina.

 5. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kina

  Hunan Huawei Jingcheng Material Technology Co., Ltd. (företaget) ligger i det högteknologiska området i Yuelu Shan. Företaget är verksamt inom forskning och utveckling. Vi tillverkar och tillämpar titan, zirkonium och hafnium, ovanliga jordmaterial och deras binära eller flertaliga föreningar (karbid, nitrid, silicid, borid och sulfid) och andra kerampulver (nano, sub-nano) samt liknande produkter.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. -

  Sydkorea

  Global Shinhwa Co., Ltd. grundades 2007. Huvudkontoret ligger i Chanwon-si och fabriken i Busan i Sydkorea. Vi har dessutom ett kontor i Hong Kong, SHENHUACHUANGZAO Co., LTD. Vi är en global Top Class leverantör. Vi är specialiserade på Top Class E.P.C och erbjuder förvaringstankar av metall, stålprodukter och klareringstjänster. Våra starka sidor är: Trettio års erfarenhet inom anskaffning av råmaterial.

 2. ITG STEEL SRL

  Italien

  Företaget ITG STEEL SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom rostfritt stål, specialstål, standardstål, och Ädelstål, rostfritt. Företagets huvudkontor finns i San Giuliano Milanese, Italien.

 3. ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Saarbrücken, Tyskland.

 4. OAKLEY STEEL

  Malesien

  Företaget OAKLEY STEEL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Petaling Jaya, Malesien.

 5. LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL

  Spanien

  Företaget LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i stål. Företaget är även verksamt inom Kolhaltigt stål, plasmaskärning, Kolhaltigt stål, och Balkar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Camarma De Esteruelas, Spanien.

 1. ECKHARDT STEEL AND ALLOYS

  Tyskland

  Företaget ECKHARDT STEEL AND ALLOYS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Zellingen, Tyskland.

 2. ANTEJAS, UAB

  Litauen

  Företaget ANTEJAS, UAB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom Skärning av stål och metall, Stänger - järnhaltig metall, runda stänger av specialstål, Skärning av stål och metall, rundstänger av metall, och Stänger - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 1. UKRAINIAN SPECIAL INDUSTRY

  Ukraina

  Företaget UKRAINIAN SPECIAL INDUSTRY, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom höglegerat stål. Företagets huvudkontor finns i Zaporizhzhya, Ukraina.

 2. SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION

  Frankrike

  Företaget SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Kolhaltigt stål, Stål och metall - bearbetning, Kolhaltigt stål, och gjutningar för bilsektorn. Företagets huvudkontor finns i Saint-Amand-Les-Eaux, Frankrike.

 3. ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL

  Italien

  Företaget ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Stål och metall, Stål och metall - bearbetning, Kolhaltigt stål, Stål och metall, Stål och metall - bearbetning, stål, nötningsskydd, och Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Caselette, Italien.

 4. ACIERS UK LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget ACIERS UK LIMITED, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Stål och metall, Stålhandel, och Import/Export - Stål och metall. Företagets huvudkontor finns i Hounslow, Förenade kungariket.

 5. UNIVERSAL ACIERS

  Frankrike

  Företaget UNIVERSAL ACIERS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - formning och skärning, Stål och metall - formning och skärning, och metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Couzon-Au-Mont-D'or, Frankrike.

 6. MJ RECICLAGEM LTDA.

  Brasilien

  Företaget MJ RECICLAGEM LTDA., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom aluminium, köp av järnskrot, järn, och transport järnskrot. Företagets huvudkontor finns i Rio De Janeiro, Brasilien.

 7. BASARI GALVANIZ

  Turkiet

  Företaget BASARI GALVANIZ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 8. LLC MECHANICAL FOUNDRY

  Ukraina

  Företaget LLC MECHANICAL FOUNDRY, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom järnfria metaller och legeringar, legeringar, reservdelar, och replacement parts for excavators. Företagets huvudkontor finns i Volyn Region, Novovolynsk, Ukraina.

 1. PROMSTROYKONSTRUKCIA

  Vitryssland

  Företaget PROMSTROYKONSTRUKCIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kolhaltigt stål, Metalltätningar, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Rör och rörsystem i järnhaltig metall, Kolhaltigt stål, Metalltätningar, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, och Rör och rörsystem i järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 2. CNW INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD

  Kina

  Företaget CNW INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Qingdao, Kina.

 3. ASD

  Förenade kungariket

  Företaget ASD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom 3D custom laser cutting, och profilering. Företagets huvudkontor finns i Leeds, Förenade kungariket.

 4. SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD

  Turkiet

  Företaget SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Kolhaltigt stål, Laminat och tunnplåt, galvaniserad plåt, stålprofiler, Kolhaltigt stål, och Laminat och tunnplåt. Företagets huvudkontor finns i Liao Cheng, Turkiet.

 5. FBM INDUSTRIAL SERVICES

  Belgien

  Företaget FBM INDUSTRIAL SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell byggnadskonstruktion. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Rör och rörsystem i stål, Kolhaltigt stål, Lätta metallkonstruktioner, byggnadsarbeten av alla slag, Rör och rörsystem i stål, och Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 6. CIRCLE FOUR METAL MATERIALS COMPANY LIMITED

  Kina

  Företaget CIRCLE FOUR METAL MATERIALS COMPANY LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Dongguan, Kina.

 7. JIANGSU CASTER METALLURGICAL EUQIPMENT CO.,LTD.

  Kina

  Företaget JIANGSU CASTER METALLURGICAL EUQIPMENT CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Yangzhou, Kina.

 8. MASTEEL UK LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget MASTEEL UK LIMITED, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom kolstål, och stål och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Coleshill, Birmingham, Förenade kungariket.

 9. ANPING COUNTY HAILI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kina

  Företaget ANPING COUNTY HAILI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företagets huvudkontor finns i Hebei Province, Kina.

 10. SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolhaltigt stål. Företaget är även verksamt inom sömlösa rör, och rör och ledningar av metall. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis