• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kolakarameller

Resultat för

Kolakarameller - Import och export

 1. SAS LIMOUZI SAVEURS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SAS LIMOUZI SAVEURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, KONFEKT, Kolakarameller, Hantverksmässig chokladtillverkning, choklad, caschewnötter, mandelbiskvier, Madeleinebakelser, och chokladkakor. Företagets huvudkontor finns i Objat, Frankrike.

 2. PUMPIDUP

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget PUMPIDUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snacks, saltade. Företaget är även verksamt inom Muttrar, Delicatessen, Kolakarameller, snacks, popcorn, konfekt, dietmåltider, crackers, och frön. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 3. RAFFAEL S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget RAFFAEL S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kastanjer och hästkastanjer. Företaget är även verksamt inom Kolakarameller, kanderade kastanjer, panettone, och Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Montoro, Italien.

 4. SOFI BAKERY (MEGAPOLIS, LLC)

  Ryssland

  SOFI BAKERY – en kreativ verkstad. Här skapas godsaker av högsta kvalitet - dekorerade honungspepparkakor, godisstänger och karameller bakas för hand av ett proffsteam: bagare, konditorer, godistillverkare och konstnärer. SOFI BAKERY – konsten att skapa en gåva. Våra bagare bakar och dekorerar pepparkakorna helt för hand. Vi upprätthåller och utvecklar ständigt den ryska bakelsebranschens bästa traditioner. Vi använder bara naturliga råvaror av hög kvalitet i våra unika recept. SOFI BAKERY – nyckeln till framgång. Våra pepparkaksrecept baseras på uråldriga ryska traditioner som har blivit kompletterade med hemligheter från europeiska mästerbagare. Generösa mängder honung och kryddor (som ingefära, kanel, kakao med mera) ger våra pepparkakor den unika chokladfärgen, festlik smak och perfekt konsistens. Pepparkakor från SOFI är årets bästa produkt. De får guld!

 5. NAUJOJI RUTA, AB

  Litauen

  Naujoji ruta, AB tillverkar marshmallows, sockerbaserat godis och karameller med fyllning, sockerfria produkter, rån och chokladgodis i många olika smaker. Företaget tillverkar också krokant och chokladgodis med olika likörsmaker och andra sötsaker. Naujoji ruta, AB erbjuder många olika märken eller ”egna märkesvaror”. Garanterat hög produktkvalitet tack vare internationella kvalitetscertifikat och mycket noggrann intern kvalitetskontroll.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DISNACKS PITIÚS

  Spanien

  Karameller och godsaker.

 2. KANNANOL UG

  Tyskland

  Företaget KANNANOL UG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Obersulm, Tyskland.

 3. APILINE GMBH

  Schweiz

  Företaget APILINE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Erlenbach Im Simmental, Schweiz.

 4. DEDA GROUP

  Turkiet

  Företaget DEDA GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 5. AMEEL CANDY WORLD

  Belgien

  Företaget AMEEL CANDY WORLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företaget är även verksamt inom KONFEKT, KONFEKT, karameller, lakrits, och tuggummi. Företagets huvudkontor finns i Roeselare, Belgien.

 1. BONBONS VERDIER

  Frankrike

  Företaget BONBONS VERDIER, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kolakarameller, Presentartiklar - företag, hantverksmässig tillverkning av chokladkarameller, Kolakarameller, chokladdoppad torkad frukt, och Presentartiklar - företag. Företagets huvudkontor finns i SERRES-CASTET, Frankrike.

 2. ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH

  Tyskland

  Företaget ODENWÄLDER MARZIPAN KONDITOREI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mandelmassa. Företaget är även verksamt inom Konfekt med choklad, Kolakarameller, Marsipandekorationer, Konfekt med choklad, hänglås, och Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Weilbach, Tyskland.

 1. SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT.

  Ungern

  Företaget SWEET TRAVEL PRIVATE TOURS KFT., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 2. DAMAKRA LTD.

  Bulgarien

  Företaget DAMAKRA LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, livsmedel/drycker - i parti och individuellt, chokladkakor, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 3. GURMAN FAMILY LLC

  Ukraina

  Företaget GURMAN FAMILY LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för KONFEKT. Företaget är även verksamt inom Konfekt utan choklad, Kex, Kolakarameller, fruktgelatin, Konfekt utan choklad, Kex, och Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Kremenchuk, Poltava Region, Ukraina.

 4. STEVIALINE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget STEVIALINE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 5. TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK

  Ukraina

  Företaget TRI STAR LTD, TM ZOLOTOI VEK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Kolakarameller, och Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Kropyvnytsky, Ukraina.

 6. PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN

  Ukraina

  Företaget PRIVATE ENTERPRISE KRAPFEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företaget är även verksamt inom klubbor, exportör av karameller, och frön för stockros. Företagets huvudkontor finns i Lviv, Ukraina.

 7. LE CARRUBE TERRANOVA

  Italien

  Företaget LE CARRUBE TERRANOVA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företaget är även verksamt inom individualiserad konfekt, och bearbetning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Palermo, Italien.

 8. FOSCARIS

  Italien

  Företaget FOSCARIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företaget är även verksamt inom konfekt, och integratorer. Företagets huvudkontor finns i Costacciaro, Italien.

 1. LEDOVAR LLC

  Ukraina

  Företaget LEDOVAR LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Busk, Ukraina.

 2. DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL

  Spanien

  Företaget DULCES Y GOLOSINAS LA GLORIA SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företaget är även verksamt inom reklamkarameller - design, reklamgodis, och sockerfria karameller. Företagets huvudkontor finns i Fernan Nuñez, Spanien.

 3. ZUMAR AG

  Schweiz

  Företaget ZUMAR AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Socker, Kolakarameller, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Fiskar, Socker, Kolakarameller, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Rupperswil, Schweiz.

 4. MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA

  Spanien

  Företaget MARÍA EUGENIA DOMÉNECH BROSETA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Bétera, Spanien.

 5. MIDSUN

  Ukraina

  Företaget MIDSUN, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Kiew, Ukraina.

 6. UNALLAR GIDA SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget UNALLAR GIDA SAN.TIC.LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt med choklad. Företaget är även verksamt inom Kolakarameller, konfekt och socker, och Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 7. CANDYKING NORGE AS

  Norge

  Företaget CANDYKING NORGE AS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, Kolakarameller, Kakao och choklad, Kolakarameller, Bröstsocker, och karameller. Företagets huvudkontor finns i Oslo, Norge.

 8. CANDYKING DENMARK A/S

  Danmark

  Företaget CANDYKING DENMARK A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Kakao och choklad, Socker, Kolakarameller, Kakao och choklad, Socker, Kolakarameller, och Bröstsocker. Företagets huvudkontor finns i Randers Sv, Danmark.

 9. HURMET DOLE

  Turkiet

  Företaget HURMET DOLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företaget är även verksamt inom bakverk, och små karameller. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 10. TOTAL VINI LTD

  Bulgarien

  Företaget TOTAL VINI LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kolakarameller. Företagets huvudkontor finns i Liaskovec City, Bulgarien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis