• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • klingor för verktygsmaskiner

Resultat för

Klingor för verktygsmaskiner - Import och export

 1. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  MERCEL Cutting Knives s.r.o. är ett tjeckiskt företag specialiserat inom tillverkning, leverans, slipning och underhåll av industriella knivar. Sedan 2006 har vi tillverkat ett brett sortiment av skärande och perforerande knivar för industrier inom tryck, livsmedel, förpackningar, däcktillverkning, möbeltillverkning, plåtskärning och tobaksbearbetning. Vår tillverkningsanläggning ligger i Třebechovice pod Orebem i Tjeckien. Vi använder enbart högkvalitativa europeiska material i vår knivproduktion. Vi erbjuder skräddarsydd tillverkning utefter klientens önskemål, och utför slipningstjänster för industriella knivar. Med vår erfarenhet av olika skärstål erbjuder vi även rådgivningstjänster samt tillbehör som knivhållare, skärpinnar och borrkronor. Utöver knivar tillhandahåller MERCEL ett omfattande utbud av tillbehös för knivar, som knivhållare, skärpinnar av plast och borrkronor för papper. MERCEL är dessutom involverad i försäljning av begagnade maskiner för pappersindustrin, som strimlare, skrivare och annan processeringsutrustning. En lista av tillgängliga begagnade pappersprocesseringsmaskiner finns på vår hemsida. MERCEL är stolta över att använda de senaste CNC- och NC-maskinerna, som säkerställer kvaliteten och precisionen i vår knivtillverkning. Vi betjänar kunder över hela Europa, och är välrenommerade för våra högkvalitativa material och moderna tekniker.

 2. RIGHI INOX

  Italien

  Företaget Righi är specialiserat på tillverkningen efter ritning av industriklingor för automatiska maskiner, i första hand runda, raka eller tandade klingor och kartongskärare. Blad för livsmedelsindustrin, köttkonservfabriker och för förpackning. Blad och stansa, släta eller tandade för förpackningsmaskiner. Blad för verkstadsindustrin, kvarnindustrin, gummi- och plastindustrin, och för förpackning, maskinbearbetning av plåt, utskärning av avfall och skräp.

 3. CETEC SYSTEMS SONDERMASCHINEN- VERTRIEBS GMBH

  Österrike

  Vägen till att skapa förbindelser. PROJEKTPLANERING: Vi implementerar avancerade användningar i kabeltekniken och elektroniktillverkning med skräddarsydda lösningar för att sänka dina kostnader på lång sikt. Vi koordinerar alla steg i projektet så att du uppnår ditt projektmål. PROCESSOPTIMERING: För att uppnå maximal prestanda från din produktionslinje analyserar vi kvaliteten på dina processer. Vi berättar för dig hur du kan optimera dina processer och leder dig genom alla steg i implementeringen. EXPERTRÅDGIVNING: Vi har genomforskat djungeln av möjliga användningar åt dig och levererar lösningarna för ditt konkreta användningsärende. På så sätt underlättar vi beslutet för dig så att du kan undvika höga investeringskostnader. EXPERTHANDLÄGGNING: Vi håller dig kontinuerligt underrättad om nya bearbetningsmetoder så att dina produkter fortsätter vara attraktiva för dina kunder. Vi utbildar dina medarbetare så att de är redo för implementering av de allra nyaste teknologierna.

 4. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrike

 5. ORTA TESTERE

  Turkiet

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O.

  Slovenien

 2. GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE

  Frankrike

 3. INTERNATIONAL SAWS SRL

  Italien

 4. CUTWELL INTERNATIONAL

  Indien

 5. CUTMAN SP Z O. O.

  Polen

 1. ALPHA MACHINE KNIFE

  Förenade kungariket

 2. PONOT SAS

  Frankrike

 1. POLIMATEK SANAYI VE TICARET

  Turkiet

 2. PRINZ BLADES GMBH & CO. KG

  Tyskland

 3. TOOLING

  Italien

 4. HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS

  Belgien

 6. TIBEM

  Frankrike

 7. ENTREPRISE GAUVRY SARL

  Frankrike

 8. PARMA STAMP S.R.L.

  Italien

 1. TECHNOLOGY BLADE

  Turkiet

 2. EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S.

  Turkiet

 3. SUNIVER DIAMOND TOOL

  Kina

 4. MAES JONKER

  Belgien

 5. ANHUI VISION OPTOELECTRONICS TECHNOLOGY CO., LTD

  Kina

 6. MARMED KESICI TAKIMLAR

  Turkiet

 7. STUMABO INTERNATIONAL

  Belgien

 8. FABRYKA PRZYRZADOW I UCHWYTOW BISON BIAL S A

  Polen

 9. MAANSHAN RIDERY CERAMIC NEW MATERIAL CO,.LTD

  Kina

 10. EXTREM SP Z O O

  Polen

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis