• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • klingor för verktygsmaskiner

Resultat för

Klingor för verktygsmaskiner - Import och export

 1. CETEC SYSTEMS SONDERMASCHINEN- VERTRIEBS GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Vägen till att skapa förbindelser. PROJEKTPLANERING: Vi implementerar avancerade användningar i kabeltekniken och elektroniktillverkning med skräddarsydda lösningar för att sänka dina kostnader på lång sikt. Vi koordinerar alla steg i projektet så att du uppnår ditt projektmål. PROCESSOPTIMERING: För att uppnå maximal prestanda från din produktionslinje analyserar vi kvaliteten på dina processer. Vi berättar för dig hur du kan optimera dina processer och leder dig genom alla steg i implementeringen. EXPERTRÅDGIVNING: Vi har genomforskat djungeln av möjliga användningar åt dig och levererar lösningarna för ditt konkreta användningsärende. På så sätt underlättar vi beslutet för dig så att du kan undvika höga investeringskostnader. EXPERTHANDLÄGGNING: Vi håller dig kontinuerligt underrättad om nya bearbetningsmetoder så att dina produkter fortsätter vara attraktiva för dina kunder. Vi utbildar dina medarbetare så att de är redo för implementering av de allra nyaste teknologierna.

 2. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  MERCEL Cutting Knives s.r.o. är ett tjeckiskt företag specialiserat inom tillverkning, leverans, slipning och underhåll av industriella knivar. Sedan 2006 har vi tillverkat ett brett sortiment av skärande och perforerande knivar för industrier inom tryck, livsmedel, förpackningar, däcktillverkning, möbeltillverkning, plåtskärning och tobaksbearbetning. Vår tillverkningsanläggning ligger i Třebechovice pod Orebem i Tjeckien. Vi använder enbart högkvalitativa europeiska material i vår knivproduktion. Vi erbjuder skräddarsydd tillverkning utefter klientens önskemål, och utför slipningstjänster för industriella knivar. Med vår erfarenhet av olika skärstål erbjuder vi även rådgivningstjänster samt tillbehör som knivhållare, skärpinnar och borrkronor. Utöver knivar tillhandahåller MERCEL ett omfattande utbud av tillbehös för knivar, som knivhållare, skärpinnar av plast och borrkronor för papper. MERCEL är dessutom involverad i försäljning av begagnade maskiner för pappersindustrin, som strimlare, skrivare och annan processeringsutrustning. En lista av tillgängliga begagnade pappersprocesseringsmaskiner finns på vår hemsida. MERCEL är stolta över att använda de senaste CNC- och NC-maskinerna, som säkerställer kvaliteten och precisionen i vår knivtillverkning. Vi betjänar kunder över hela Europa, och är välrenommerade för våra högkvalitativa material och moderna tekniker.

 3. RIGHI INOX

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget Righi är specialiserat på tillverkningen efter ritning av industriklingor för automatiska maskiner, i första hand runda, raka eller tandade klingor och kartongskärare. Blad för livsmedelsindustrin, köttkonservfabriker och för förpackning. Blad och stansa, släta eller tandade för förpackningsmaskiner. Blad för verkstadsindustrin, kvarnindustrin, gummi- och plastindustrin, och för förpackning, maskinbearbetning av plåt, utskärning av avfall och skräp.

 4. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrike

  Företaget GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Metallurgi - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom Tekniskt industriellt underhåll, Reparation av industriutrustning, Industriella klingor och knivar, Klingor för verktygsmaskiner, Tekniskt industriellt underhåll, Reparation av industriutrustning, Industriella klingor och knivar, och Klingor för verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Barr, Frankrike.

 5. ORTA TESTERE

  Turkiet

  Företaget ORTA TESTERE, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom sågning, bandsågar, separationsknivar-band, och tillskärning av skum. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O.

  Slovenien

  Företaget CAJHEN CUTTING TOOLS D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Lasko, Slovenien.

 2. GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE

  Frankrike

  Företaget GP-MO LAMES DE CISAILLES GUILLOTINE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom hydrauliska ramsaxar, och klippning. Företagets huvudkontor finns i Barr, Frankrike.

 3. CUTWELL INTERNATIONAL

  Indien

  Företaget CUTWELL INTERNATIONAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Hyderabad, Indien.

 4. INTERNATIONAL SAWS SRL

  Italien

  Företaget INTERNATIONAL SAWS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom handel, verktyg till träbearbetningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Roseto Degli Abruzzi, Italien.

 5. HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES

  Förenade kungariket

  Företaget HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, och Industriella klingor och knivar. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 1. PRINZ BLADES GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget PRINZ BLADES GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom tillbehör, delar och komponenter för industriell utrustning och anläggningar, och blad för grävmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Mayen, Tyskland.

 2. ALPHA MACHINE KNIFE

  Förenade kungariket

  Företaget ALPHA MACHINE KNIFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, Klingor för verktygsmaskiner, Industriella klingor och knivar, Klingor för verktygsmaskiner, bearbetade klingor, och klingor. Företagets huvudkontor finns i Rotherham, Förenade kungariket.

 1. PONOT SAS

  Frankrike

  Företaget PONOT SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom tillverkning av industriella klingor, kapblad, och tandade blad. Företagets huvudkontor finns i Yssingeaux, Frankrike.

 2. AFFUT 82

  Frankrike

  Företaget AFFUT 82, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Arborrar, Arborrar, och slipning av fräsar. Företagets huvudkontor finns i Canals, Frankrike.

 3. JACO TOOLING

  Förenade kungariket

  Företaget JACO TOOLING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Cirkelblad, Klingor för verktygsmaskiner, Stål och metall - bearbetning, Industriella knivar, Cirkelblad, Klingor för verktygsmaskiner, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 4. ENTREPRISE GAUVRY SARL

  Frankrike

  Företaget ENTREPRISE GAUVRY SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Maskiner och kringutrustning - Jordbruk, Klingor för verktygsmaskiner, gasskärning, Maskiner och kringutrustning - Jordbruk, och Klingor för verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Vezin-Le-Coquet, Frankrike.

 5. TOOLING

  Italien

  Företaget TOOLING, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom perforering av metall. Företagets huvudkontor finns i Kardaun, Italien.

 6. POLIMATEK SANAYI VE TICARET

  Turkiet

  Företaget POLIMATEK SANAYI VE TICARET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom diamantverktyg för tillverkning av smycken. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 7. CUTMAN SP Z O. O.

  Polen

  Företaget CUTMAN SP Z O. O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Klingor för verktygsmaskiner, Klingor för verktygsmaskiner, industriella blad för pappersteknik, och skäggare för skäggningsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Łódź, Polen.

 8. TIBEM

  Frankrike

  Företaget TIBEM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom Klingor för verktygsmaskiner, slipning, Klingor för verktygsmaskiner, och slipning av blad i widia. Företagets huvudkontor finns i Riom, Frankrike.

 1. INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS

  Belgien

  Företaget INDUSTRIAL CARBIDE CAPPUYNS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Tremelo, Belgien.

 2. MASNADA DIAMANT INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget MASNADA DIAMANT INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Diamantverktyg. Företaget är även verksamt inom Industriella diamanter, Klingor för verktygsmaskiner, Industriella diamanter, Klingor för verktygsmaskiner, och fräsar. Företagets huvudkontor finns i Besançon, Frankrike.

 3. HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HIEKE SONDERWERKZEUGE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Buchen, Tyskland.

 4. TYZACK INDUSTRIEVERTRETUNG DIPL.-ING. NICO ROHM

  Tyskland

  Företaget TYZACK INDUSTRIEVERTRETUNG DIPL.-ING. NICO ROHM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, Industriella knivar, Klingor för verktygsmaskiner, Industriella klingor och knivar, Industriella knivar, och Klingor för verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 5. JINYOUNG TBX CO., LTD.

  Sydkorea

  Företaget JINYOUNG TBX CO., LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom rotorer, turbiner, Klingor för verktyg med motor, och industriella klingor. Företagets huvudkontor finns i KYUNGNAM, Sydkorea.

 6. BREIDENBACH MASCHINENMESSER GMBH

  Tyskland

  Företaget BREIDENBACH MASCHINENMESSER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, Industriella knivar, Klingor för verktygsmaskiner, Industriella klingor och knivar, Industriella knivar, och Klingor för verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Hückeswagen, Tyskland.

 7. CHANGZHOU KIMDA CUTTING TOOLS CO., LTD

  Kina

  Företaget CHANGZHOU KIMDA CUTTING TOOLS CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företaget är även verksamt inom Klingor för verktygsmaskiner, Industriella klingor och knivar, Cirkelblad, Verktygsmaskiner för skärning av metall - Delar och tillbehör, Klingor för verktygsmaskiner, Industriella klingor och knivar, Cirkelblad, och Verktygsmaskiner för skärning av metall - Delar och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Changzhou, Kina.

 8. PARMA STAMP S.R.L.

  Italien

  Företaget PARMA STAMP S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Klingor för verktygsmaskiner, Klingor för sågar och skärverktyg, Järn - Prägling, Handverktyg utan motor för precisionsindustri, Klingor för verktygsmaskiner, Klingor för sågar och skärverktyg, Järn - Prägling, och Handverktyg utan motor för precisionsindustri. Företagets huvudkontor finns i Noceto, Italien.

 9. EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S.

  Turkiet

  Företaget EKINOKS URETIM TEKNOLOJILERI A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för verktygsmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 10. TECHNOLOGY BLADE

  Turkiet

  Företaget TECHNOLOGY BLADE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom Klingor för verktygsmaskiner, industriella klingor, Klingor för verktygsmaskiner, klingor för köttindustri, och blad för konservfabriker. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis