• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • klingor för sågar och skärverktyg

Resultat för

Klingor för sågar och skärverktyg - Import och export

 1. ROBERT RÖNTGEN GMBH & CO. KG.

  Tyskland

  ROBERT RÖNTGEN GmbH & Co. KG är en världsledande tillverkare av sågband och sågklingor för metallavverkning. Våra framgångar bygger på att vi erbjuder metallsågband av hög kvalitet och har ett stort sortiment av för många olika typer av sågning, allt från standardmaterial till superlegeringar. Med metallsågband från RÖNTGEN arbetar du ekonomiskt och tillförlitligt med dina bandsågar. Med över 100 års erfarenhet från tillverkning av metallsågband som håller den välkända, tysktillverkade RÖNTGEN-kvaliteten, flyttar företaget hela tiden fram gränserna för både hastighet och cost per cut. Ända sedan starten 1899 i Remscheid, tre mil utanför Düsseldorf, har konsekventa och kontinuerliga förbättringar och innovationer stått i centrum för vårt intensiva utvecklingsarbete.

 2. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Det som började med tillverkning av handsågar i Spangenberg i Hessen för 60 år sedan är idag en globalt efterfrågad teknikpartner. WESPA räknas till de ledande tillverkarna av sågverktyg. Vid det tyska sätet i Melsungen tillverkar mer än 100 medarbetare ett oerhört bredd produktsortiment, vilket uppfyller kraven i de mest skilda branscher. WESPAs produkter är optimalt anpassade efter kraven från våra industrikunder och åtnjuter förtroendet från organisationer, återförsäljare och industrikunder världen över. Vi erbjuder måttanpassade lösningar som tydligt förbättrar våra kunders konkurrenskraft. Många kända, globala företag förlitar sig på WESPAs sågverktyg, inte minst inom fordons-, flyg-, stål- och verkstadsindustrin. Detta förtroende som vi fått från våra kunder när de valt våra produkter har de kort därefter tjänat in.

 3. ALFRA GMBH

  Tyskland

 4. I.T.E.C. GMBH

  Tyskland

 5. GLOOR PRÄZISIONSWERKZEUGE AG

  Schweiz

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JEPSON POWER GMBH

  Tyskland

 2. WALTER GMBH

  Tyskland

  HM-bestyckade klingor till precisionscirkelsågar. Sedan 1985 står namnet WALTER för hårdmetallbestyckade kvalitetsklingor till cirkelsågar – made in Germany. Produktsortimentet sträcker sig från ett omfattande standardprogram till kundanpassade cirkelsågklingor i alla tänkbara utföranden. Diameterområdet ligger mellan 80 och 550 mm. Våra sågklingor används vid bearbetning av trä, plast, aluminium och stål. Vi bearbetar varje år ett tvåsiffrigt antal miljoner hårdmetalltänder. Produktion med WALTER-mervärde av kvalitetsstamblad: WALTER bearbetar endast tyskt, kallvalsat kvalitetsstål 75Cr1, materialnummer 1.2003. Modernaste kvävelaserteknik för avflagningsfria ytor. Bombastic-tandslipning för klara snitt i plexiglas. Tillverkning av precisionsklingor till cirkelsågar: toppmodern, helautomatisk lödteknik och högkvalitativa hårdmetalltänder

 3. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ryssland

  Instrument I Komplektyuschie LLC grundades 2010, och har blivit ett ledande företag inom sin industri i Ryssland med åren. Vi är specialiserade på tillverkning av dammfria industriella cirkulära knivar och blad för cirkelsågar menade för mineralull av olika typer och kompakthet. Vi erbjuder ett brett utbud av cirkulära knivar och sågar, utformade specifikt för att skära mineralull, glasull och andra isoleringsmaterial. Att skära isoleringsmaterial är ett komplext arbete som kräver sågar och blad av högsta kvalitet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, och arbetar kontinuerligt med att förbättra dem. Vi har lyckats kombinera den senaste teknologin med etablerade traditioner inom den ryska industrin. Alla våra mineralullsknivar och sågblad kan levereras i alla diameter och storlekar upp till 1 000 mm utefter kundens önskan, med eller utan kylspalter. Våra blad och sågar utrustas med karbidtänder och har härdade blad.

 4. ASPI SP. Z O.O.

  Polen

  Vårt företag ASPI ligger i Suwałki i nordöstra Polen. Vi har funnits på marknaden sedan 2004 och är en erkänd tillverkare av verktyg för träbearbetning. Vi specialiserar oss på tillverkning av stelliteblad till ramsågar (förkromade eller för utvidgning), cirkelsågar med stelliteblad och blad av av sintrad karbid, och cirkelsågar av hårdmetall med hål i bladen. Vi tillhandahåller högkvalitativa tjänster: - laserskärning av metallplåtar• utstansning av hål, diameter max. 0, 4 x plåtens tjocklek• Arbetsmaterialets maximalvikt för maskinbearbetning: 710 kg• Repeterbarhet +/- 0, 03 mm• Detaljmarkering för identifikation- cnc-bearbetning, - flisning, - tillverkning av olika element och komponenter. ASPI tar del av EU-fonder: "ASPI Sp. z o. o. använder informations- och kommunikationsteknik genom fullständigt integrerade affärsprocesser och en innovativ elektronisk tjänst", nr. WND-RPPD.01.04.01-20-098/12 som del av kontrakt nr. UDA-RPPD.01.04.01-20-098/12-00 från 22.04.2013. Kontakta oss gärna!

 5. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Passionate Cutting och ARNTZ tillverkar hållbara bandsågsblad med mycket lång livslängd för användning i en lång rad olika material: Bimetall-, hårdmetall- och kolstålbandsågsband anpassade för kundernas behov.

 1. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italien

 2. CARL RÖNTGEN GMBH

  Tyskland

 1. STEEL WOOD DW GMBH

  Schweiz

 2. DANISH TOOL PRODUCTIONS APS

  Danmark

 3. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrike

 4. WESEMA MOCHMANN GMBH

  Tyskland

 5. ONCEL CNC MAKINE

  Turkiet

 6. REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J.

  Polen

 7. TÉCNICA FORESTAL

  Spanien

 8. ULLMER GMBH

  Tyskland

 1. KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 2. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanien

 3. METAMOB

  Rumänien

 4. SHARK BLADES

  Förenade kungariket

 5. PILANA METAL S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 6. KOPRAM

  Frankrike

 7. ADAÇAM MACHINE AND BANDSAW FACTORY

  Turkiet

 8. RE-BO REBER GMBH

  Tyskland

 9. GABUS SA

  Schweiz

 10. FALZONI E PARODI S.N.C.

  Italien