• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • klingor för sågar och skärverktyg

Resultat för

Klingor för sågar och skärverktyg - Import och export

 1. WESPA METALLSÄGENFABRIK SIMONDS INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Det som började med tillverkning av handsågar i Spangenberg i Hessen för 60 år sedan är idag en globalt efterfrågad teknikpartner. WESPA räknas till de ledande tillverkarna av sågverktyg. Vid det tyska sätet i Melsungen tillverkar mer än 100 medarbetare ett oerhört bredd produktsortiment, vilket uppfyller kraven i de mest skilda branscher. WESPAs produkter är optimalt anpassade efter kraven från våra industrikunder och åtnjuter förtroendet från organisationer, återförsäljare och industrikunder världen över. Vi erbjuder måttanpassade lösningar som tydligt förbättrar våra kunders konkurrenskraft. Många kända, globala företag förlitar sig på WESPAs sågverktyg, inte minst inom fordons-, flyg-, stål- och verkstadsindustrin. Detta förtroende som vi fått från våra kunder när de valt våra produkter har de kort därefter tjänat in.

 2. ROBERT RÖNTGEN GMBH & CO. KG.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  ROBERT RÖNTGEN GmbH & Co. KG är en världsledande tillverkare av sågband och sågklingor för metallavverkning. Våra framgångar bygger på att vi erbjuder metallsågband av hög kvalitet och har ett stort sortiment av för många olika typer av sågning, allt från standardmaterial till superlegeringar. Med metallsågband från RÖNTGEN arbetar du ekonomiskt och tillförlitligt med dina bandsågar. Med över 100 års erfarenhet från tillverkning av metallsågband som håller den välkända, tysktillverkade RÖNTGEN-kvaliteten, flyttar företaget hela tiden fram gränserna för både hastighet och cost per cut. Ända sedan starten 1899 i Remscheid, tre mil utanför Düsseldorf, har konsekventa och kontinuerliga förbättringar och innovationer stått i centrum för vårt intensiva utvecklingsarbete.

 3. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  MERCEL Cutting Knives s.r.o. är ett tjeckiskt företag specialiserat inom tillverkning, leverans, slipning och underhåll av industriella knivar. Sedan 2006 har vi tillverkat ett brett sortiment av skärande och perforerande knivar för industrier inom tryck, livsmedel, förpackningar, däcktillverkning, möbeltillverkning, plåtskärning och tobaksbearbetning. Vår tillverkningsanläggning ligger i Třebechovice pod Orebem i Tjeckien. Vi använder enbart högkvalitativa europeiska material i vår knivproduktion. Vi erbjuder skräddarsydd tillverkning utefter klientens önskemål, och utför slipningstjänster för industriella knivar. Med vår erfarenhet av olika skärstål erbjuder vi även rådgivningstjänster samt tillbehör som knivhållare, skärpinnar och borrkronor. Utöver knivar tillhandahåller MERCEL ett omfattande utbud av tillbehös för knivar, som knivhållare, skärpinnar av plast och borrkronor för papper. MERCEL är dessutom involverad i försäljning av begagnade maskiner för pappersindustrin, som strimlare, skrivare och annan processeringsutrustning. En lista av tillgängliga begagnade pappersprocesseringsmaskiner finns på vår hemsida. MERCEL är stolta över att använda de senaste CNC- och NC-maskinerna, som säkerställer kvaliteten och precisionen i vår knivtillverkning. Vi betjänar kunder över hela Europa, och är välrenommerade för våra högkvalitativa material och moderna tekniker.

 4. I.T.E.C. GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget I.T.E.C. GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Eschweiler, Tyskland.

 5. ALFRA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALFRA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Hockenheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JEPSON POWER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JEPSON POWER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Eschweiler, Tyskland.

 2. WALTER GMBH

  Tyskland

  HM-bestyckade klingor till precisionscirkelsågar. Sedan 1985 står namnet WALTER för hårdmetallbestyckade kvalitetsklingor till cirkelsågar – made in Germany. Produktsortimentet sträcker sig från ett omfattande standardprogram till kundanpassade cirkelsågklingor i alla tänkbara utföranden. Diameterområdet ligger mellan 80 och 550 mm. Våra sågklingor används vid bearbetning av trä, plast, aluminium och stål. Vi bearbetar varje år ett tvåsiffrigt antal miljoner hårdmetalltänder. Produktion med WALTER-mervärde av kvalitetsstamblad: WALTER bearbetar endast tyskt, kallvalsat kvalitetsstål 75Cr1, materialnummer 1.2003. Modernaste kvävelaserteknik för avflagningsfria ytor. Bombastic-tandslipning för klara snitt i plexiglas. Tillverkning av precisionsklingor till cirkelsågar: toppmodern, helautomatisk lödteknik och högkvalitativa hårdmetalltänder

 3. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ryssland

  Instrument I Komplektyuschie LLC grundades 2010, och har blivit ett ledande företag inom sin industri i Ryssland med åren. Vi är specialiserade på tillverkning av dammfria industriella cirkulära knivar och blad för cirkelsågar menade för mineralull av olika typer och kompakthet. Vi erbjuder ett brett utbud av cirkulära knivar och sågar, utformade specifikt för att skära mineralull, glasull och andra isoleringsmaterial. Att skära isoleringsmaterial är ett komplext arbete som kräver sågar och blad av högsta kvalitet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, och arbetar kontinuerligt med att förbättra dem. Vi har lyckats kombinera den senaste teknologin med etablerade traditioner inom den ryska industrin. Alla våra mineralullsknivar och sågblad kan levereras i alla diameter och storlekar upp till 1 000 mm utefter kundens önskan, med eller utan kylspalter. Våra blad och sågar utrustas med karbidtänder och har härdade blad.

 4. CHANGSHU LITE MECHANICAL TOOLS CO LTD

  Kina

  Changshu LITE Mechanical Tools Co. Ltd är ett företag som konstruerar och tillverkar TCT-sågblad, sågblad i hårdmetall, cirkelknivar, diamantsågblad och fräsverktyg. Vi levererar produkter av hög kvalitet till våra kunder genom att använda de bästa materialen samt avancerad teknik och processplanering. Tack vare årtionden av erfarenhet har LITEs produkter ett gott rykte både på hemmamarknaden och internationellt. LITE är baserat i staden Changshu i floden Yangtzes delta.

 5. ARNTZ GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Passionate Cutting och ARNTZ tillverkar hållbara bandsågsblad med mycket lång livslängd för användning i en lång rad olika material: Bimetall-, hårdmetall- och kolstålbandsågsband anpassade för kundernas behov.

 1. CARL RÖNTGEN GMBH

  Tyskland

  Företaget CARL RÖNTGEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företaget är även verksamt inom Sågar - Maskiner och utrustning, Bandsågar - Klingor, och Sågar - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 2. SWG STEEL TECHNOLOGY SRL

  Italien

  Företaget SWG STEEL TECHNOLOGY SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner för metallsågning, bandsågar, runda blad, Verktygsmaskiner för metallsågning, och sågar för metall. Företagets huvudkontor finns i Oggiona Con Santo Stefano, Italien.

 1. STEEL WOOD DW GMBH

  Schweiz

  Företaget STEEL WOOD DW GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Degersheim, Schweiz.

 2. DANISH TOOL PRODUCTIONS APS

  Danmark

  Företaget DANISH TOOL PRODUCTIONS APS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Randers Nø, Danmark.

 3. ONCEL CNC MAKINE

  Turkiet

  Företaget ONCEL CNC MAKINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. WESEMA MOCHMANN GMBH

  Tyskland

  Företaget WESEMA MOCHMANN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Dornhan, Tyskland.

 5. REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J.

  Polen

  Företaget REM-TECH REMIGIUSZ MADROWSKI SP.J., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 6. RE-BO REBER GMBH

  Tyskland

  Företaget RE-BO REBER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Bopfingen, Tyskland.

 7. KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget KARMETAL SAN. VE TIC. LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 8. KOPRAM

  Frankrike

  Företaget KOPRAM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Klingor för sågar och skärverktyg, och Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Grenoble Cedex 2, Frankrike.

 1. METAMOB

  Rumänien

  Företaget METAMOB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Satu Mare, Rumänien.

 2. UTENSILI FRATELLI MAGONI S.P.A.

  Italien

  Företaget UTENSILI FRATELLI MAGONI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företaget är även verksamt inom bandblad. Företagets huvudkontor finns i Ranica, Italien.

 3. VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L.

  Spanien

  Företaget VALENCIANA DE FABRICACIÓN DE SIERRAS, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företaget är även verksamt inom Kallvalsade stålband, Sågar - Maskiner och utrustning, bandsågar, bensåg, Kallvalsade stålband, och Sågar - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Quart De Poblet, Spanien.

 4. GABUS SA

  Schweiz

  Företaget GABUS SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Diessbach Bei Büren, Schweiz.

 5. TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA.

  Portugal

  Företaget TECNIMOL - FABRICA DE MOLDES, LDA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företaget är även verksamt inom skärverktyg, och industriella hålstansar. Företagets huvudkontor finns i Agueda, Portugal.

 6. SHARK BLADES

  Förenade kungariket

  Företaget SHARK BLADES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Milton Keynes, Förenade kungariket.

 7. SIERRAS MONTAÑES,S.A.

  Spanien

  Företaget SIERRAS MONTAÑES,S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Pinto (madrid), Spanien.

 8. ADAÇAM MACHINE AND BANDSAW FACTORY

  Turkiet

  Företaget ADAÇAM MACHINE AND BANDSAW FACTORY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företaget är även verksamt inom industriella cirkelsågar, och blad för sågar. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 9. ULLMER GMBH

  Tyskland

  Företaget ULLMER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klingor för skärapparater. Företaget är även verksamt inom Klingor för sågar och skärverktyg, Flisborttagningsverktyg, Klingor för sågar och skärverktyg, Flisborttagningsverktyg, Hårdmetallverktyg, och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Wehrheim, Tyskland.

 10. FALZONI E PARODI S.N.C.

  Italien

  Företaget FALZONI E PARODI S.N.C., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Klingor för sågar och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Genova, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis