• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kedjor

Resultat för

Kedjor - Import och export

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Fördertechnik Kentzler GmbH är din pålitliga partner för transport-, matnings- och lastkedjor samt kedjehjul och specialtillverkning. Våra högkvalitativa produkter bygger på lång erfarenhet och stort kunnande. Dra redan från början nytta av våra tjänster: Från rådgivning och urval av komponenter som är anpassade för dina behov till slutförandet av produkten. Vi kan erbjuda allting från specialkedjor via kedjehjul och specialtillverkning av kedjor av alla möjliga slag till ett brett sortiment av standardprodukter, eller individuella helhetslösningar utformade efter behoven hos den enskilda kunden. Många års erfarenhet och en produktion som uppfyller gällande DIN-standarder gör att vi kan garantera en förstklassig produktutveckling i egen regi. Oavsett hur nöjda kunderna är med våra produkter arbetar vi hela tiden med att öka deras kvalitet och prestanda.

 2. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Tyskland

  Sedan många år tillbaka är namnet Roeder tätt förknippat med rullkedjor. Idag står företagsnamnet Kettentechnik Roeder för produkter som gör idéer till verklighet. Detta är möjligt tack vare moderna tillverkningsmetoder. Men det i sig är inte tillräckligt för att upprätthålla en hög kvalitet och behålla kundernas förtroende. Det krävs också erfarenhet, kompetens, ansvarskänsla och motiverade medarbetare. Våra leverantörer, vilka alla är kända tyska och internationella kedjetillverkare, hjälper oss att hålla en hög kvalitet. Även den nära relationen till kunder och leverantörer är något som utmärker just vårt företag. På vår webbplats finns all information om vårt företag men du är också välkommen att besöka oss. Antingen virtuellt på webbplatsen, eller på riktigt. Oavsett vad du väljer så vill vi önska dig varmt välkommen.

 3. HEINZE & STRENG GMBH

  Tyskland

  Heinze & Streng, grundat 1994, är ett innovativt handelsföretag som verkar över hela världen och som utmärker sig genom sin mångåriga erfarenhet och sina ämnesöverskridande fackkunskaper inom tråd- och kabelindustrin. Tack vare detta kan vi uppfylla de krav som den ständigt föränderliga marknaden ställer. Vi erbjuder service över hela världen samt flexibla, kundorienterade och effektiva lösningar. Även miljöfrågor är viktiga för Heinze & Streng. Inom ramen för vår verksamhet försöker vi att dra vårt strå till stacken genom att fokusera på hur vi kan spara energi, konsolidera våra uppdrag och förpacka med återvinningsbara material när vi vidareutvecklar våra produkter. Vårt kontor i Mengerskirchen-Waldernbach, som ligger centralt mellan Frankfurt och Köln, har en yta om 800 m² med kontors- och lagerlokaler.

 4. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Schäfer + Peters är din partner för rost- och syrabeständiga fästanordningar, DIN- och standardkomponenter som t.ex. träskruv, millimeterskruv, plåtskruv, brickor, muttrar och produkter som fästen för tunga komponenter, stöldskyddsskruvar och fästelement för solpaneler samt special- och ritningsdelar – allt i flera olika utföranden. Vi vårdar våra kundrelationer så att de aldrig rostar. Det gör vi bland annat genom att ha över 32 000 olika artiklar i lager, över 200 engagerade och duktiga medarbetare och ett modernt kvalitetsstyrningssystem. I vår webbutik hittar du alla våra lagerprodukter, däribland olika skruvar i rostfritt stål, muttrar i rostfritt stål, brickor i rostfritt stål, bultar i rostfritt stål, kedjor i rostfritt stål, stift i rostfritt stål och många andra fästanordningar av rostfritt stål. För att kunna handla i S+P webbutik, ta kontakt med vårt säljteam.

 5. COMEX SRL

  Italien

  Comex srl är verksamt på den globala marknaden sedan 1980 och etablerade sig redan från de allra första åren för sin produktion och distribution av utbytbara reservdelar av hög kvalitet till skördetröskor från Laverda och Fiat Agri. Med åren har vår struktur utvecklats med marknadens krav. Idag består företaget av tre byggnader som hyser verksamheterna utformning, produktion, logistik/försäljning och administrativ.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. XINGTAI TRADE (H. K.) CO., LTD

  Kina

  XingTai Trade (H. K.) CO., LTD ligger i NingBo, där ekonomin blomstrar och trafiken är framkomlig. Företaget grundades 2006 och specialiserar sig på kedjor med svetsade länkar, knutna kedjor, kulkedjor, plastkedjor, dekorationskedjor, upphängningskedjor, kedjeaccessoarer, riggningar, vajrar, hänglås, glasfiberprodukter samt andra utrustningsprodukter av plast. Vi arbetar efter ledorden jämbördighet och ömsesidig nytta, ärlighet och ära, effektiv och praktisk verksamhet samt innovation.

 2. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Österrike

  Företaget ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Transportband, Kedjetransportörer, Kedjor, Kompensatorer, Transportband, Kedjetransportörer, skruvmatare, Kedjor, och Kompensatorer. Företagets huvudkontor finns i Traiskirchen, Österrike.

 3. JANEIRO BAIAO C.A.O. LDA

  Portugal

  Företaget JANEIRO BAIAO C.A.O. LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Juveler. Företaget är även verksamt inom Kedjor, Juvelvaror, halsband, örhängen, silversmycken, Kedjor, Tillverkar silverhalsband, armband i silver, och örhängen i silver. Företagets huvudkontor finns i Mira, Portugal.

 4. J. D. THEILE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget J. D. THEILE GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Schwerte, Tyskland.

 5. KETTEN FUCHS GMBH

  Tyskland

  Företaget KETTEN FUCHS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Neckartenzlingen, Tyskland.

 1. ORTLINGHAUS AG

  Schweiz

  Företaget ORTLINGHAUS AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Gams, Schweiz.

 2. F.K.S. FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget F.K.S. FÖRDERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Schloß Holte – Stukenbrock, Tyskland.

 1. URNY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget URNY GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Oelde, Tyskland.

 2. CHALLENGE-FEICKERT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget CHALLENGE-FEICKERT EUROPE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Herborn, Tyskland.

 3. LORTEL

  Luxemburg

  Företaget LORTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftanordningar - utrustning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Lyftkranar, Tilläggsutrustning för vajrar, Kedjor, Taljor och vinschar, Säkerhetsbälten, Lyftremmar och lastning, Portalkranar och lyftkranar med bock, Lyftkranar, och Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Bettembourg, Luxemburg.

 4. FRANCIA CATENE

  Italien

  Företaget FRANCIA CATENE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Taljor och vinschar, rullkedjor för transmission, industriella kedjor, och Taljor och vinschar. Företagets huvudkontor finns i Castel Maggiore, Italien.

 5. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Företaget MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kedjor, säkerhetskarbinhakar, Kedjor, S-krokar, tillbehör till kabel, fästelement, Ringskruvar, spännen, och chassin för ridåer. Företagets huvudkontor finns i Mettmann, Tyskland.

 6. ANTRIEBSTECHNIK OBERMÜLLER

  Tyskland

  Företaget ANTRIEBSTECHNIK OBERMÜLLER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Bad Waldsee, Tyskland.

 7. FORCE KETTEN GERMANY GMBH

  Tyskland

  Företaget FORCE KETTEN GERMANY GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Menden, Tyskland.

 8. LÜDEKE SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget LÜDEKE SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Tanna, Tyskland.

 1. KTS KETTENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget KTS KETTENTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Pampow, Tyskland.

 2. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litauen

  Nosted mechanika, UAB är ett företag med stor erfarenhet av produktion av TRYGG snökedjor och snöröjning, samt lätt skogsbruksutrustning från IGLAND. TRYGG snökedjor är en välkänd produkt sedan 1939 och en synonym för pålitlighet och kvalitet. Vi tillverkar TRYGG-kedjor av olika typer, storlekar, tjocklek och vikt, för bilar, fyrhjulingar, lastbilar, bussar, snöröjningsfordon, skogsbruksmaskiner, jordbruksmaskiner, fiskeindustri och bygg- och anläggningsfordon. Iglands populäraste artiklar är följande: vinschar för timmer, stockklyvare och processorer, snöslungor, sandspridare, snöblad, snöplogar, pallgafflar, multigrip, gripar och schaktblad. Våra nyaste artiklar är följande: balgripar, stenskopor, luftar för gödselsäckar och skopor för flytande material. Nosted mechanika kan också erbjuda tjänster, som laserskärning av stålplåt, skärning, svarvning, slipning, bockning med CNC-maskiner; ytbehandling av metallytor med blästring före målning och lackering.

 3. Z.M.C. ITALIA

  Italien

  ZMC Italia, grundat 1954, är en framstående tillverkare av kedjetransportörer för industrin. Företaget tillverkar, efter kundens ritning, kedjor anpassade till varje tillämpning, som överensstämmer med de icke-enhetliga standarderna ISO-DIN-BRITISH STANDARD-ANSI, baserade på metrisk kedjedelning. Kedjedelning på 25 till 600 mm och högre. Brottbelastning upp till 1 200 000 N. Skivornas tjocklek 2 till 60 mm. Tillverkningsmaterial från järn till nickellegeringar. Alla de främsta kemiska, termokemiska behandlingar och galvaniska och kemiska beklädnader.

 4. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tillverkning av rundstålkedjor och järnprodukter: Gödselspridarkedjor, självlastarvagnkedjor transportkättingar (slakterikättingar, i 50 m-längder. Flätningar: Galvaniskt förzinkat eller rostfritt stål (1.4571), kvalitetskedjor (rundstålkedjor DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , lyftkedjor (DIN 5684-5, EN 818-7), kedjor för jordbruk, kedjor för lastlyft (kedjeöglor enligt DIN 695 och EN 818-2), rostfria kedjor, knutkedjor, plastkedjor, svetsade rundstålkedjor.

 5. KR-INDUSTRIEBEDARF RUHRBERG & DEDIC GMBH

  Österrike

  Vår vision – vårt motto: Vi ser våra kunder, medarbetare och leverantörer som samarbetspartner. Samarbete är något vi tar på största allvar och som både vi och våra partner ska få så mycket ut av som möjligt. Dessa värden genomsyrar allt vårt dagliga arbete.

 6. EUROCHAPADO LOPNIC S.L.

  Spanien

  Tillverkar bijouterier sedan 1958, tunna smycken i silver och mässing, kedjor, ringar, öronhängen, etc.

 7. FÖRDERTEC GMBH

  Tyskland

  FörderTec GmbH är verksamt inom transportanläggningsteknik för avloppsslam, trä (flis, återvunnet trä, träspån), aska och slagg.

 8. IHLEFELD GMBH

  Tyskland

 9. INTER INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

 10. RUD KETTEN RIEGER & DIETZ GMBH U. CO. KG

  Tyskland

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Kedjor - Import och export

Antal resultat

1 929 Företag