• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kedjor

Resultat för

Kedjor - Import och export

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH är din pålitliga partner för transport-, matnings- och lastkedjor samt kedjehjul och specialtillverkning. Våra högkvalitativa produkter bygger på lång erfarenhet och stort kunnande. Dra redan från början nytta av våra tjänster: Från rådgivning och urval av komponenter som är anpassade för dina behov till slutförandet av produkten. Vi kan erbjuda allting från specialkedjor via kedjehjul och specialtillverkning av kedjor av alla möjliga slag till ett brett sortiment av standardprodukter, eller individuella helhetslösningar utformade efter behoven hos den enskilda kunden. Många års erfarenhet och en produktion som uppfyller gällande DIN-standarder gör att vi kan garantera en förstklassig produktutveckling i egen regi. Oavsett hur nöjda kunderna är med våra produkter arbetar vi hela tiden med att öka deras kvalitet och prestanda.

 2. KETTENTECHNIK ROEDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan många år tillbaka är namnet Roeder tätt förknippat med rullkedjor. Idag står företagsnamnet Kettentechnik Roeder för produkter som gör idéer till verklighet. Detta är möjligt tack vare moderna tillverkningsmetoder. Men det i sig är inte tillräckligt för att upprätthålla en hög kvalitet och behålla kundernas förtroende. Det krävs också erfarenhet, kompetens, ansvarskänsla och motiverade medarbetare. Våra leverantörer, vilka alla är kända tyska och internationella kedjetillverkare, hjälper oss att hålla en hög kvalitet. Även den nära relationen till kunder och leverantörer är något som utmärker just vårt företag. På vår webbplats finns all information om vårt företag men du är också välkommen att besöka oss. Antingen virtuellt på webbplatsen, eller på riktigt. Oavsett vad du väljer så vill vi önska dig varmt välkommen.

 3. SCHÄFER + PETERS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Schäfer + Peters är din partner för rost- och syrabeständiga fästanordningar, DIN- och standardkomponenter som t.ex. träskruv, millimeterskruv, plåtskruv, brickor, muttrar och produkter som fästen för tunga komponenter, stöldskyddsskruvar och fästelement för solpaneler samt special- och ritningsdelar – allt i flera olika utföranden. Vi vårdar våra kundrelationer så att de aldrig rostar. Det gör vi bland annat genom att ha över 32 000 olika artiklar i lager, över 200 engagerade och duktiga medarbetare och ett modernt kvalitetsstyrningssystem. I vår webbutik hittar du alla våra lagerprodukter, däribland olika skruvar i rostfritt stål, muttrar i rostfritt stål, brickor i rostfritt stål, bultar i rostfritt stål, kedjor i rostfritt stål, stift i rostfritt stål och många andra fästanordningar av rostfritt stål. För att kunna handla i S+P webbutik, ta kontakt med vårt säljteam.

 4. TOSYALI MAKINA A.S.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Tosyalı Makina grundades 1987 och är en ledande aktör på den turkiska marknaden för kraftöverföring, med hela 37 års erfarenhet av industrin. Vi ökar konsekvent vår importvolym och marknadsandel genom noggrann analys av den globala utvecklingen och trender i branschen, vilket visar vårt stora engagemang för perfektion. Vårt breda produktsortiment tas fram med stor omsorg för att uppfylla en mängd olika behov för kraftöverföring, vilket gör oss till en tillförlitlig partner för företag som söker lösningar av högsta kvalitet. Upptäck fördelarna med Tosyalı Makina och våra skräddarsydda lösningar. hos oss får ni kvalitetsprodukter till ett konkurrenskraftigt pris. Vårt engagemang för nöjda kunder visar sig i vårt arbete för smidiga leveranser och tillhandahållande av gratisprover på förfrågan. Välj oss för effektiva, värdedrivna lösningar som uppfyller och till och med överträffar era förväntningar. Upptäck våra breda produktkategorier: •Kedjehjul •Kedjor •Lager och hus •Synkroniseringsblock •Remskivor med koniska bussningar •Bussningar och nav •Stativ •Drev •Låsanordningar •Kopplingar •Linjära styrningar •Kilremmar Vi på Tosyalı Makina överträffar kundernas förväntningar på produktkvalitet och prioriterar er nöjdhet genom att hålla lagret påfyllt och ge personlig service. Våra erfarna representanter garanterar en sömlös upplevelse från produktval till spårad leverans, som ständigt överträffar kundernas förväntningar. Kontakta oss för mer information!

 5. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till en värld av skördekättingar och reservdelar till skördetröskor. HTC är den primära distributören av jordbrukskättingar från DONGHUA, med säkerställd OEM-kvalitet. Vår huvudverksamhet kretsar kring jordbruksmaskineri. HTC har ett brett sortiment på över 5 000 produkttyper bestående av kättingar och reservdeslösningar för jordbruksmaskineri och industrimaskineri. Vi har delar till alla skördemaskinsmärken. HTC tillverkar dessutom axlar och axelhuvuden, motoraxlar med knivskarp transmission, växellådor, kugghjul, spakar, skivor, lagerhus, busningar, hydrostatiska axlar och huvuden, transmissionssystem för hissar och upphällning samt borrar för skördetröskor från New Holland, John Deere, Laverda, Deutz-Fahr, Sampo Rosenlew och balningsmaskiner från Gallignani, Claas Merkant, Welger, Cicoria och John Deere. Vi tillhandahåller kvalitativ och effektiv reservdelstillgång både nationellt och internationellt. Våra produkter följer OEM-kvalitetsstandader. Våra produktgrupper: • Skördekättingar: Matningskätting, hisstkätting, samlingskätting, överföringskätting och transportkätting. Alla kättingar är utformade för att hantera olika produkter, som kaffe, majs, korn, säd, vindruvor, ris, sockerrör, solrosor osv. • Kättingar till balningsmaskiner: Runda kättingkedjor, förstärkta kättingar, extra tåliga kättingar och specialutformade kättingar. • Specialutformade jordbruksmaskiner: Specialkättingar för transport av sädesslag in i silos, maskiner för potatisskördare samt hanteringsutrustning. Kontakta oss!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JANEIRO BAIAO C.A.O. LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget JANEIRO BAIAO C.A.O. LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Juveler. Företaget är även verksamt inom Kedjor, Juvelvaror, halsband, örhängen, silversmycken, Kedjor, Tillverkar silverhalsband, armband i silver, och örhängen i silver. Företagets huvudkontor finns i Mira, Portugal.

 2. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Transportband, Kedjetransportörer, Kedjor, Kompensatorer, Transportband, Kedjetransportörer, skruvmatare, Kedjor, och Kompensatorer. Företagets huvudkontor finns i Traiskirchen, Österrike.

 3. F.K.S. FÖRDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget F.K.S. FÖRDERTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Schloß Holte – Stukenbrock, Tyskland.

 4. ORTLINGHAUS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Företaget ORTLINGHAUS AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Gams, Schweiz.

 5. KETTEN FUCHS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KETTEN FUCHS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Neckartenzlingen, Tyskland.

 1. J. D. THEILE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget J. D. THEILE GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Schwerte, Tyskland.

 2. URNY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget URNY GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Oelde, Tyskland.

 1. CHALLENGE-FEICKERT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget CHALLENGE-FEICKERT EUROPE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Herborn, Tyskland.

 2. LORTEL

  Luxemburg

  Verified by europages badge

  Företaget LORTEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lyftanordningar - utrustning och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Lyftkranar, Tilläggsutrustning för vajrar, Kedjor, Taljor och vinschar, Säkerhetsbälten, Lyftremmar och lastning, Portalkranar och lyftkranar med bock, Lyftkranar, och Tilläggsutrustning för vajrar. Företagets huvudkontor finns i Bettembourg, Luxemburg.

 3. FRANCIA CATENE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FRANCIA CATENE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Taljor och vinschar, rullkedjor för transmission, industriella kedjor, och Taljor och vinschar. Företagets huvudkontor finns i Castel Maggiore, Italien.

 4. FORCE KETTEN GERMANY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FORCE KETTEN GERMANY GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Menden, Tyskland.

 5. ANTRIEBSTECHNIK OBERMÜLLER

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANTRIEBSTECHNIK OBERMÜLLER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Bad Waldsee, Tyskland.

 6. LÜDEKE SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LÜDEKE SEIL- UND HEBETECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Tanna, Tyskland.

 7. KTS KETTENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KTS KETTENTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Pampow, Tyskland.

 8. MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MÖLLER VERBINDUNGSELEMENTE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kedjor, säkerhetskarbinhakar, Kedjor, S-krokar, tillbehör till kabel, fästelement, Ringskruvar, spännen, och chassin för ridåer. Företagets huvudkontor finns i Mettmann, Tyskland.

 1. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litauen

  Nosted mechanika, UAB är ett företag med stor erfarenhet av produktion av TRYGG snökedjor och snöröjning, samt lätt skogsbruksutrustning från IGLAND. TRYGG snökedjor är en välkänd produkt sedan 1939 och en synonym för pålitlighet och kvalitet. Vi tillverkar TRYGG-kedjor av olika typer, storlekar, tjocklek och vikt, för bilar, fyrhjulingar, lastbilar, bussar, snöröjningsfordon, skogsbruksmaskiner, jordbruksmaskiner, fiskeindustri och bygg- och anläggningsfordon. Iglands populäraste artiklar är följande: vinschar för timmer, stockklyvare och processorer, snöslungor, sandspridare, snöblad, snöplogar, pallgafflar, multigrip, gripar och schaktblad. Våra nyaste artiklar är följande: balgripar, stenskopor, luftar för gödselsäckar och skopor för flytande material. Nosted mechanika kan också erbjuda tjänster, som laserskärning av stålplåt, skärning, svarvning, slipning, bockning med CNC-maskiner; ytbehandling av metallytor med blästring före målning och lackering.

 2. HEINZE & STRENG GMBH

  Tyskland

  Heinze & Streng, grundat 1994, är ett innovativt handelsföretag som verkar över hela världen och som utmärker sig genom sin mångåriga erfarenhet och sina ämnesöverskridande fackkunskaper inom tråd- och kabelindustrin. Tack vare detta kan vi uppfylla de krav som den ständigt föränderliga marknaden ställer. Vi erbjuder service över hela världen samt flexibla, kundorienterade och effektiva lösningar. Även miljöfrågor är viktiga för Heinze & Streng. Inom ramen för vår verksamhet försöker vi att dra vårt strå till stacken genom att fokusera på hur vi kan spara energi, konsolidera våra uppdrag och förpacka med återvinningsbara material när vi vidareutvecklar våra produkter. Vårt kontor i Mengerskirchen-Waldernbach, som ligger centralt mellan Frankfurt och Köln, har en yta om 800 m² med kontors- och lagerlokaler.

 3. Z.M.C. ITALIA

  Italien

  ZMC Italia, grundat 1954, är en framstående tillverkare av kedjetransportörer för industrin. Företaget tillverkar, efter kundens ritning, kedjor anpassade till varje tillämpning, som överensstämmer med de icke-enhetliga standarderna ISO-DIN-BRITISH STANDARD-ANSI, baserade på metrisk kedjedelning. Kedjedelning på 25 till 600 mm och högre. Brottbelastning upp till 1 200 000 N. Skivornas tjocklek 2 till 60 mm. Tillverkningsmaterial från järn till nickellegeringar. Alla de främsta kemiska, termokemiska behandlingar och galvaniska och kemiska beklädnader.

 4. KR-INDUSTRIEBEDARF RUHRBERG & DEDIC GMBH

  Österrike

  Vår vision – vårt motto: Vi ser våra kunder, medarbetare och leverantörer som samarbetspartner. Samarbete är något vi tar på största allvar och som både vi och våra partner ska få så mycket ut av som möjligt. Dessa värden genomsyrar allt vårt dagliga arbete.

 5. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tillverkning av rundstålkedjor och järnprodukter: Gödselspridarkedjor, självlastarvagnkedjor transportkättingar (slakterikättingar, i 50 m-längder. Flätningar: Galvaniskt förzinkat eller rostfritt stål (1.4571), kvalitetskedjor (rundstålkedjor DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , lyftkedjor (DIN 5684-5, EN 818-7), kedjor för jordbruk, kedjor för lastlyft (kedjeöglor enligt DIN 695 och EN 818-2), rostfria kedjor, knutkedjor, plastkedjor, svetsade rundstålkedjor.

 6. BEARING STOCK SHOP

  Spanien

  Professionell mötesplattform för säljare och köpare av kullager.

 7. EUROCHAPADO LOPNIC S.L.

  Spanien

  Tillverkar bijouterier sedan 1958, tunna smycken i silver och mässing, kedjor, ringar, öronhängen, etc.

 8. FÖRDERTEC GMBH

  Tyskland

  FörderTec GmbH är verksamt inom transportanläggningsteknik för avloppsslam, trä (flis, återvunnet trä, träspån), aska och slagg.

 9. IHLEFELD GMBH

  Tyskland

  Företaget IHLEFELD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Hamburg, Tyskland.

 10. INTER INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Företaget INTER INDUSTRIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företagets huvudkontor finns i Gerolsbach, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis