• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kedjetransportörer

Resultat för

Kedjetransportörer - Import och export

 1. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  Metal In är ett bulgariskt företag som grundades 2003. Vi har över 100 anställda och är specialiserade inom tillverkning av delar av metallplåt, svetsstrukturer, cykelställ och rörmöbler, svetsade byggdelar och hydrauliska tankar för byggmaskiner, svarvade och frästa delar för fordonsindustrin och hydraulisk industri, svetsställningar och delar för jordbruksindustrin, präglade delar för fordonsindustri, elektrisk industri och möbelindustri, galvaniserade och målade delar, rullband och transportband, pallmagasin och rullar för transportband till livsmedelsindustrin. Våra klienter är ABB, Grammer, Rittal, Kaercher, Wirtgen Group, HAMM, Hilti, Atlas Copco, Wafios, John Deere, Sidel, Tetra Pak, Liebherr. Metal In exporterar till tolv länder i Europa. 80 % av vår export utgår till västerländska marknader.

 2. PARSMEGA MAKINA

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till PARSMEGA, din hållplats för toppmoderna tekniska lösningar inom storskalig jordbruksproduktion. Vår avdelning för forskning och utveckling är pionjärer för innovationer inom spannmålssilos, spannmålstorkare, kvarnar, kvarnsystem, pastamaskiner och industriella kylsystem. Som en vital del av PARSMEGA-familjen prioriterar vi slående kundtjänst och leverans av högklassiga produkter. PARSMEGA är specialiserat på nyckelfärdiga projekt, och erbjuder omfattande lösningar över olika industrier för att möta våra klienters unika behov. Vi betjänar en global klientel över 32 länder, främst i Centralasien, Europa och Afrika. Vi vill fortsätta bredda oss globalt, samtidigt som vi kontinuerligt höjer våra servicestandarder. Vårt dotterbolag SOLLS SHOES är verksamt under PARSMEGA. Märket är känt för att tillverka många olika dam- och herrskor. SOLLS SHOES har en toppmodern tillverkningsanläggning i Gaziantep, med ett erfaret team som säkerställer den dagliga produktionen av tusentals högkvalitativa produkter. Vår dedikation till innovation och perfektion säkrar vår plats som den föredragna leverantören för butikskedjor och som en pålitlig exportör till otaliga länder. Vi samarbetar med välkända märken som DS Damat och Boyner - det understryker den exceptionella kvaliteten och hantverksskickligheten som definierar SOLLS SHOES. Kontakta oss gärna för ytterligare information!

 3. ROBINSON CO.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sedan 1994 har ROBINSON CO. stärkt sin position som ett framstående familjeföretag inom kvarnindustrin. Vår långa tradition av att leverera förstklassiga kvarnmaskiner och nyckelfärdiga lösningar vittnar om vårt orubbliga engagemang för kvalitet. Introduktionen av Lemoulinfort 2017 stärkte vår roll som teknikdrivet kompetenscentrum med fokus på innovation och kundnöjdhet inom tillverkning av nyckelfärdiga kvarnanläggningar. Vi är branschexperter på nyckelfärdiga kvarnanläggningar och vårt omfattande produktsortiment omfattar: • rengöringssystem • kvarnsystem • ventilations- och hanteringssystem • sädesrensnings- och foderkvarnssystem • förpackningssystem. Utforska vårt breda produktsortiment med mjölkvarnar, semolinakvarnar, majskvarnar, foderkvarnar, silor och lagringssystem som är skräddarsydda för olika produkter. Upptäck våra avancerade lösningar som vägnings-, transport- och förpackningssystem direkt på vår webbplats. Utöver vår tillverkning är vi även en pålitlig leverantör av reservdelar till kvarnar, silor för livsmedelsförvaring och specialkonstruktioner i stål. Vår expertis omfattar numera även precisionslaserskärning, vilket innebär en stärkt kompetens sedan företagsgrundandet 1994. Oavsett om du behöver en nyckelfärdig kvarnanläggning eller en robust stålkonstruktion, förblir vårt starka kvalitetsengagemang konstant. Med vårt globala engagemang för toppkvalitet levererar vi kvarnlösningar och stålkonstruktioner i världsklass till våra kunder över hela världen.

 4. RUEZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 210 år tillbaka ägnar sig RUEZ i Bad Schussenried åt metall- och plåtbearbetning åt en mängd olika branscher. I plåtslageriet som grundades 1804 har det under åren vuxit fram ett effektivt familjeföretag, fullt av idéer. Vi kombinerar innovation med kvalitet och flexibilitet. DEN OPTIMALA LÖSNINGEN. Under flera decennier har vi ägnat oss åt tillverkningen av fler än 21 000 transportörsystem och 3 300 filtreringssystem för olika användningsområden världen över. Vi drar nytta av det kontinuerligt utbytet med våra användare för att optimera våra befintliga produkter och ta fram nya innovativa idéer. Tack vare att vi konstruerar och tillverkar produkterna själva, samt har en hög grad av vertikal integration kan vi utveckla både individuella avancerade, måttanpassade enheter och kompletta anläggningar. Vi är ett TÜV-godkänt företag enligt § 19 WHG.

 5. HENNIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Våra kundanpassade Hennig-produkter skyddar era maskiner mot korrosion, avlagringar och smuts. Hennig har produktionsanläggningar i USA, Tyskland, Tjeckien, Frankrike, Brasilien, Storbritannien, Bosnien-Hercegovina, Japan och Sydkorea. Våra servicecenter hittar du över hela världen. Hennig producerar: Teleskopiska ståltäckplåtar: alla typer av täckplåtar, horisontella och vertikala, i nästan vilken storlek som helst. Skyddsbälgar: sydda och förseglade etc. alltid anpassade efter era behov. Spåntransportörer och filtersystem: Spåntransportörer skräddarsydda efter kundens önskemål, CDF-system med kontinuerlig självrengöring. Maskinhöljen: för att skydda människa och maskin. Hoprullningsbara täckplåtar och flexibla täckjalusier: skyddar transportbanor och utsatta maskindelar. Övriga produkter: Flex Protect-system, teleskopfjädrar, avskrapningssystem, håltäckningar, hopfällbara täckplåtar, system för jalusidörrar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Konstruktion, tillverkning, automatisering och montering av specialanläggningar och kundlösningar – vi erbjuder allt under ett ta. Företagets motto är att vi bygger det ingen trodde var möjligt. Vi erbjuder bland annat: Konstruktion och tillverkning av: rulltransportörer, system, transportanordningar, manipulatorer, tippanordningar, transportörsystem, kedjetransportörer, transportsystem för tung last och mycket mer.

 2. BRANDAU GELENKKETTEN GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi arbetar individuellt enligt era specifikationer och med kunskaper som växt under mer än 35 år och hög motivation står våra medarbetare till ert förfogande. Vi är särskilt specialiserade på transportkättingar, stålkedjor för transportteknik även i rostfritt och syrabeständigt utförande, länktransportkättingar, hålbultkedjor, ugnskedjor, filterbandskedjor, drivkedjor. BRANDAU Gelenkketten levererar passande kedjor för alla tillämpningar – i enlighet med DIN- eller ISO-standarder, enligt era specifikationer, ritningar eller skisser, i enlighet med våra kvalitetsoptimerade fabriksstandarder, även i rostfritt och syrabeständigt utförande. Korta leveranstider och fördelaktigt förhållande mellan pris och prestanda. Vår optimerade tillverkning i Europa gör att vi flexibelt kan hålla era tidsramar.

 3. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH är din pålitliga partner för transport-, matnings- och lastkedjor samt kedjehjul och specialtillverkning. Våra högkvalitativa produkter bygger på lång erfarenhet och stort kunnande. Dra redan från början nytta av våra tjänster: Från rådgivning och urval av komponenter som är anpassade för dina behov till slutförandet av produkten. Vi kan erbjuda allting från specialkedjor via kedjehjul och specialtillverkning av kedjor av alla möjliga slag till ett brett sortiment av standardprodukter, eller individuella helhetslösningar utformade efter behoven hos den enskilda kunden. Många års erfarenhet och en produktion som uppfyller gällande DIN-standarder gör att vi kan garantera en förstklassig produktutveckling i egen regi. Oavsett hur nöjda kunderna är med våra produkter arbetar vi hela tiden med att öka deras kvalitet och prestanda.

 4. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  KNOLL Maschinenbau är en av de ledande leverantörerna av transport- och filtreringssystem samt pumpar för spånor och kylsmörjmedel för metallbearbetning. Med vårt omfattande sortiment går det att bygga hela anläggningar och systemlösningar med centrala och icke-centrala funktioner. Vi erbjuder produkter som gör att verktygsmaskinerna presterar bättre och tillverkningsprocesserna blir renare och effektivare. KNOLLs produkter används i alla branscher där det förekommer verktygsmaskiner för svarvning, fräsning, borrning eller slipning. Däribland maskinteknik, elektroteknik, fordonstillverkning och flyg- och rymdindustri. Allt från bilar till rakblad, fälgar, knivar och mobiltelefoner – listan över slutprodukter där KNOLL funnits med under tillverkningen är i det närmaste oändlig. I produktportföljen finns dessutom flexibla monterings- och transportsystem som klarar även krävande logistikuppgifter. Du hittar KNOLLs produkter överallt i världen – vi har egna dotterbolag i USA, Kina, Polen och Italien och därtill en lång rad försäljningspartners.

 5. BECHTEL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Leverantör av elevatorskopor, elevatorremmar, tallriksskruvar, kedjor till skaktransportörer, transportörskedjor för olika typer av transportörer och band, kedjehjul, återlöprullar, skruvblad, mellanlager, skruvspiraler

 1. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till en värld av skördekättingar och reservdelar till skördetröskor. HTC är den primära distributören av jordbrukskättingar från DONGHUA, med säkerställd OEM-kvalitet. Vår huvudverksamhet kretsar kring jordbruksmaskineri. HTC har ett brett sortiment på över 5 000 produkttyper bestående av kättingar och reservdeslösningar för jordbruksmaskineri och industrimaskineri. Vi har delar till alla skördemaskinsmärken. HTC tillverkar dessutom axlar och axelhuvuden, motoraxlar med knivskarp transmission, växellådor, kugghjul, spakar, skivor, lagerhus, busningar, hydrostatiska axlar och huvuden, transmissionssystem för hissar och upphällning samt borrar för skördetröskor från New Holland, John Deere, Laverda, Deutz-Fahr, Sampo Rosenlew och balningsmaskiner från Gallignani, Claas Merkant, Welger, Cicoria och John Deere. Vi tillhandahåller kvalitativ och effektiv reservdelstillgång både nationellt och internationellt. Våra produkter följer OEM-kvalitetsstandader. Våra produktgrupper: • Skördekättingar: Matningskätting, hisstkätting, samlingskätting, överföringskätting och transportkätting. Alla kättingar är utformade för att hantera olika produkter, som kaffe, majs, korn, säd, vindruvor, ris, sockerrör, solrosor osv. • Kättingar till balningsmaskiner: Runda kättingkedjor, förstärkta kättingar, extra tåliga kättingar och specialutformade kättingar. • Specialutformade jordbruksmaskiner: Specialkättingar för transport av sädesslag in i silos, maskiner för potatisskördare samt hanteringsutrustning. Kontakta oss!

 2. ZORLU DEGIRMEN MAKINALARI LTD. STI.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Vi är Zorlu, ett företag som tillverkar mjölmalningsmaskiner och är den bästa källan till modernt maskineri inom processering av spannmål och mjöl. Vi är belägna i Konya i Turkiet, och är dedikerade till att tillhandahålla kostnadseffektiva, högkvalitativa och innovativa lösningar med vår rika industrierfarenhet. Vi är speciaiserade på tillverkning av mjölmalningsmaskiner och utrustning, och kan erbjuda ett brett ubud av produkter så som: •Sädeskiljare •Trumskiljare •Vetetvättar •Fuktningsmaskiner •Avstenare •Hammarkvarnar •Hinkhissar •Transportband med kedjor •Rullkvarnar •Plansiftrar •Fuktsilos •Produktsilos •Mjölfyllningsmaskiner •Förbrukningsvaror & Reservdelar för mjölkvarnar, med mera. Som ett ungt, dynamiskt och innovativt företag är vi alltid redo att samarbeta med våra kunder och skapa skräddarsydda lösningar som möter deras specifika behov. Vi är stolta över våra produkters och tjänsters överlägsna kvalitet, och skulle vara glada att stå med på din lista av godkända leverantörer. Kontakta oss för en snabb offert på maskinerna du behöver. Vi tillhandahåller ett skräddarsytt erbjudande snabbt. Tack för att du överväger Zorlu Flour Milling Machinery. Vi ser fram emot möjligheten att bygga ett ömsesidigt gynnsamt samarbete.

 1. OMECHA UAB

  Litauen

  Verified by europages badge

  Omecha designar och tillverkar mekanik, och är specialiserade inom framtagning och tillverkning av specialutformade återvinningsmaskiner och hanteringsmaskiner för avfall. Vi lyssnar på kundens behov och tillverkar specialiserade maskiner som är skräddarsydda efter individuella tillverkningsönskemål. Våra produkter tillverkas med huvudindustrin i fokus, för återvinningsbara material - metall, C&D, plast, papper och glas. Våra huvudprodukter innefattar transportbälten, strimlare, vindsiktar, vibrerande silar, separeringsmaskiner.

 2. ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom flishuggar, maskiner för trädfällning, återvinning avfall, transportband, skruvmatare, kedjetransportörer, Vibrerande korridorer, och torkningsanläggningar med flytande bädd för slam och gödselvatten. Företagets huvudkontor finns i Norken, Tyskland.

 3. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Transportband, Kedjetransportörer, Kedjor, Kompensatorer, Transportband, Kedjetransportörer, skruvmatare, Kedjor, och Kompensatorer. Företagets huvudkontor finns i Traiskirchen, Österrike.

 4. BUETTNER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BUETTNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transportband. Företaget är även verksamt inom kedjetransportörer, maskiner för falsning av dokument, och vertical conveyors. Företagets huvudkontor finns i Walldürn, Tyskland.

 5. ADC ELECTROMÉCANIQUE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget ADC ELECTROMÉCANIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Luft- och marktransportörer. Företaget är även verksamt inom bandtransportörer, kedjetransportörer, palltransportörer, och bandtransportörer. Företagets huvudkontor finns i Estaimbourg, Belgien.

 6. VENNENS E.M.I

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget VENNENS E.M.I, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transportsystem. Företaget är även verksamt inom Automation - Anläggningar och apparater, Robotik, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, mekaniska konstruktioner, bandtransportörer, remdrivna transportörer, automatisering robotisering, kedjetransportörer, och Automation - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Sint-Niklaas, Belgien.

 7. ASCB

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ASCB, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Kedjetransportörer, Kedjetransportörer, transportbyrå, transportkedjor, och lastbil för industriella transporter. Företagets huvudkontor finns i Meaux, Frankrike.

 8. PROGRES MACHINERY S.C.

  Polen

  Verified by europages badge

  Företaget PROGRES MACHINERY S.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnad - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Luft- och marktransportörer, Mekaniska transmissioner och komponenter, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, konstruktion av maskiner och utrustning, Luft- och marktransportörer, kedjetransportörer, Mekaniska transmissioner och komponenter, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, och transportband med metall- och gummiväggar. Företagets huvudkontor finns i Pieczkowo, Polen.

 1. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  STOPA är en ledande tillverkare av automatiserade lagersystem för plåt, långt gods och automatiska parkeringshussystem i Europa. Sortimentet sträcker sig från fristående användning till integrativa automatiseringsmoduler. Med 40 års erfarenhet av komplexa konstruktioner och över 1 900 installerade anläggningar i hela världen har det oberoende företaget en unik kunskap om produktkvalitet och processäkerhet, processautomation samt utveckling av programvara. Våra produkter: Automatisering av lagersystem; Maskinkåpor av metall; Lager- och driftorganisation; Lageranläggningar för plåtar; Lagringssystem; Inredning för långt gods; Svetsning; Anläggningskonstruktioner av rostfritt stål; Metallkonstruktioner; Kedjetransportörer

 2. INTEC GMBH

  Tyskland

  Innovativt och kundanpassat Vi utvecklar och tillverkar sedan 1980-talet konserverings- och ytbeläggningssystem – sedan 1995 under namnet inTEC. Utnyttja vår erfarenhet och vårt tekniska kunnande för att utforma ditt företags projekt. Den modulära, men ändå individuellt utformade konstruktionen av våra system ger våra kunder största möjliga frihet när det gäller att anpassa de befintliga systemen till nya förutsättningar och metoder. En ständigt pågående ny- och vidareutveckling av våra produkter och av arbetsmetoderna samt en kritisk blick på alla processer utgör kärnan i våra kvalitetskrav. Det gör att våra kunders egna affärsprocesser kan utformas kostnadseffektivt. Våra åtaganden: Miljöanpassade och materialbesparande produkter – Tekniskt kunnande och tjänster från en och samma systemleverantör – Användarvänlig teknik – Modulär uppbyggnad – Service på plats – Optimering av befintliga system – Tillhandahållande av alla vanliga reservdelar – Insatser på plats inom 24 timmar.

 3. CPL INDUSTRIE

  Belgien

  Sedan 2002, tillverkar CPL kedjor anpassade till våra kunders behov och specialprodukter. Varuhanteringskedjor av alla slag för industrin, speciellt kedjor som måste uthärda extrema belastningsförhållanden, stå emot korrosion, abrasiv nötning och höga temperaturer. Vi tar fram och tillverkar kedjor för transportanordningar, bandtransportörer och vändkedjor i synnerhet för stålindustrin. Reparation och underhåll av Raskin pressar och renovering av befintliga anläggningar.

 4. GRONEMEYER MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Tyskland

  Planering, byggande, projektledning och service – hela vägen från gemensam planering till driftsättning finns våra erfarna ingenjörer och montörer där för er. Våra materialhanteringssystem används för både transport av styckgods inom företaget och för sammankoppling av produktionsmaskinerna. Vi levererar kompletta materialhanteringssystem till bland annat livsmedels-, dryckes-, glas- och kemiindustri.

 5. LANGHAMMER GMBH

  Tyskland

  Ledande leverantör av transport- och pallastaranläggningar för pallastning, palltransport och transportteknik för förpackat gods. Individuella, kundanpassade och automatiserade lösningar för pappers-, bröd och bakverks- och livsmedelsindustrin samt mejerier.

 6. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tillverkning av rundstålkedjor och järnprodukter: Gödselspridarkedjor, självlastarvagnkedjor transportkättingar (slakterikättingar, i 50 m-längder. Flätningar: Galvaniskt förzinkat eller rostfritt stål (1.4571), kvalitetskedjor (rundstålkedjor DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , lyftkedjor (DIN 5684-5, EN 818-7), kedjor för jordbruk, kedjor för lastlyft (kedjeöglor enligt DIN 695 och EN 818-2), rostfria kedjor, knutkedjor, plastkedjor, svetsade rundstålkedjor.

 7. MS PLUS AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Aluminiumprofilsystem för maskinstativ, skyddssystem och transportteknik. Vare sig det handlar om komponenter eller färdiga lösningar kan vi leverera helt efter dina önskemål.

 8. BIMAC SRL

  Italien

  Bimacs kompetenser: godshantering av ankommande och avgående gods, maskinell interntransport av färdiga produkter och råvaror. Kundanpassade lösningar för alla behov.

 9. FÖRDERTEC GMBH

  Tyskland

  FörderTec GmbH är verksamt inom transportanläggningsteknik för avloppsslam, trä (flis, återvunnet trä, träspån), aska och slagg.

 10. MOTRIDAL SPA

  Italien

  Företaget MOTRIDAL SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transportsystem. Företaget är även verksamt inom mekaniska transportanordningar med skopor för varuhantering, skruvmatare, kedjetransportörer, och spiraler för snäckskruvar. Företagets huvudkontor finns i Piacenza, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis