• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kedjetransportörer

Resultat för

Kedjetransportörer - Import och export

 1. METAL IN LTD

  Bulgarien

  Metal In är ett bulgariskt företag som grundades 2003. Vi har över 100 anställda och är specialiserade inom tillverkning av delar av metallplåt, svetsstrukturer, cykelställ och rörmöbler, svetsade byggdelar och hydrauliska tankar för byggmaskiner, svarvade och frästa delar för fordonsindustrin och hydraulisk industri, svetsställningar och delar för jordbruksindustrin, präglade delar för fordonsindustri, elektrisk industri och möbelindustri, galvaniserade och målade delar, rullband och transportband, pallmagasin och rullar för transportband till livsmedelsindustrin. Våra klienter är ABB, Grammer, Rittal, Kaercher, Wirtgen Group, HAMM, Hilti, Atlas Copco, Wafios, John Deere, Sidel, Tetra Pak, Liebherr. Metal In exporterar till tolv länder i Europa. 80 % av vår export utgår till västerländska marknader.

 2. IBH INGENIEURBETRIEB HENKE GMBH

  Tyskland

  Konstruktion, tillverkning, automatisering och montering av specialanläggningar och kundlösningar – vi erbjuder allt under ett ta. Företagets motto är att vi bygger det ingen trodde var möjligt. Vi erbjuder bland annat: Konstruktion och tillverkning av: rulltransportörer, system, transportanordningar, manipulatorer, tippanordningar, transportörsystem, kedjetransportörer, transportsystem för tung last och mycket mer.

 3. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Fördertechnik Kentzler GmbH är din pålitliga partner för transport-, matnings- och lastkedjor samt kedjehjul och specialtillverkning. Våra högkvalitativa produkter bygger på lång erfarenhet och stort kunnande. Dra redan från början nytta av våra tjänster: Från rådgivning och urval av komponenter som är anpassade för dina behov till slutförandet av produkten. Vi kan erbjuda allting från specialkedjor via kedjehjul och specialtillverkning av kedjor av alla möjliga slag till ett brett sortiment av standardprodukter, eller individuella helhetslösningar utformade efter behoven hos den enskilda kunden. Många års erfarenhet och en produktion som uppfyller gällande DIN-standarder gör att vi kan garantera en förstklassig produktutveckling i egen regi. Oavsett hur nöjda kunderna är med våra produkter arbetar vi hela tiden med att öka deras kvalitet och prestanda.

 4. RUEZ GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 210 år tillbaka ägnar sig RUEZ i Bad Schussenried åt metall- och plåtbearbetning åt en mängd olika branscher. I plåtslageriet som grundades 1804 har det under åren vuxit fram ett effektivt familjeföretag, fullt av idéer. Vi kombinerar innovation med kvalitet och flexibilitet. DEN OPTIMALA LÖSNINGEN. Under flera decennier har vi ägnat oss åt tillverkningen av fler än 21 000 transportörsystem och 3 300 filtreringssystem för olika användningsområden världen över. Vi drar nytta av det kontinuerligt utbytet med våra användare för att optimera våra befintliga produkter och ta fram nya innovativa idéer. Tack vare att vi konstruerar och tillverkar produkterna själva, samt har en hög grad av vertikal integration kan vi utveckla både individuella avancerade, måttanpassade enheter och kompletta anläggningar. Vi är ett TÜV-godkänt företag enligt § 19 WHG.

 5. BRANDAU GELENKKETTEN GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Vi arbetar individuellt enligt era specifikationer och med kunskaper som växt under mer än 35 år och hög motivation står våra medarbetare till ert förfogande. Vi är särskilt specialiserade på transportkättingar, stålkedjor för transportteknik även i rostfritt och syrabeständigt utförande, länktransportkättingar, hålbultkedjor, ugnskedjor, filterbandskedjor, drivkedjor. BRANDAU Gelenkketten levererar passande kedjor för alla tillämpningar – i enlighet med DIN- eller ISO-standarder, enligt era specifikationer, ritningar eller skisser, i enlighet med våra kvalitetsoptimerade fabriksstandarder, även i rostfritt och syrabeständigt utförande. Korta leveranstider och fördelaktigt förhållande mellan pris och prestanda. Vår optimerade tillverkning i Europa gör att vi flexibelt kan hålla era tidsramar.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BECHTEL GMBH

  Tyskland

  Leverantör av elevatorskopor, elevatorremmar, tallriksskruvar, kedjor till skaktransportörer, transportörskedjor för olika typer av transportörer och band, kedjehjul, återlöprullar, skruvblad, mellanlager, skruvspiraler

 2. HENNIG GMBH

  Tyskland

  Våra kundanpassade Hennig-produkter skyddar era maskiner mot korrosion, avlagringar och smuts. Hennig har produktionsanläggningar i USA, Tyskland, Tjeckien, Frankrike, Brasilien, Storbritannien, Bosnien-Hercegovina, Japan och Sydkorea. Våra servicecenter hittar du över hela världen. Hennig producerar: Teleskopiska ståltäckplåtar: alla typer av täckplåtar, horisontella och vertikala, i nästan vilken storlek som helst. Skyddsbälgar: sydda och förseglade etc. alltid anpassade efter era behov. Spåntransportörer och filtersystem: Spåntransportörer skräddarsydda efter kundens önskemål, CDF-system med kontinuerlig självrengöring. Maskinhöljen: för att skydda människa och maskin. Hoprullningsbara täckplåtar och flexibla täckjalusier: skyddar transportbanor och utsatta maskindelar. Övriga produkter: Flex Protect-system, teleskopfjädrar, avskrapningssystem, håltäckningar, hopfällbara täckplåtar, system för jalusidörrar.

 3. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  KNOLL Maschinenbau är en av de ledande leverantörerna av transport- och filtreringssystem samt pumpar för spånor och kylsmörjmedel för metallbearbetning. Med vårt omfattande sortiment går det att bygga hela anläggningar och systemlösningar med centrala och icke-centrala funktioner. Vi erbjuder produkter som gör att verktygsmaskinerna presterar bättre och tillverkningsprocesserna blir renare och effektivare. KNOLLs produkter används i alla branscher där det förekommer verktygsmaskiner för svarvning, fräsning, borrning eller slipning. Däribland maskinteknik, elektroteknik, fordonstillverkning och flyg- och rymdindustri. Allt från bilar till rakblad, fälgar, knivar och mobiltelefoner – listan över slutprodukter där KNOLL funnits med under tillverkningen är i det närmaste oändlig. I produktportföljen finns dessutom flexibla monterings- och transportsystem som klarar även krävande logistikuppgifter. Du hittar KNOLLs produkter överallt i världen – vi har egna dotterbolag i USA, Kina, Polen och Italien och därtill en lång rad försäljningspartners.

 4. STOPA ANLAGENBAU GMBH

  Tyskland

  STOPA är en ledande tillverkare av automatiserade lagersystem för plåt, långt gods och automatiska parkeringshussystem i Europa. Sortimentet sträcker sig från fristående användning till integrativa automatiseringsmoduler. Med 40 års erfarenhet av komplexa konstruktioner och över 1 900 installerade anläggningar i hela världen har det oberoende företaget en unik kunskap om produktkvalitet och processäkerhet, processautomation samt utveckling av programvara. Våra produkter: Automatisering av lagersystem; Maskinkåpor av metall; Lager- och driftorganisation; Lageranläggningar för plåtar; Lagringssystem; Inredning för långt gods; Svetsning; Anläggningskonstruktioner av rostfritt stål; Metallkonstruktioner; Kedjetransportörer

 5. ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK

  Österrike

  Företaget ASCHAUER E. GMBH ANTRIEBS- UND FÖRDERTECHNIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kontinuerlig godshantering - system. Företaget är även verksamt inom Transportband, Kedjetransportörer, Kedjor, Kompensatorer, Transportband, Kedjetransportörer, skruvmatare, Kedjor, och Kompensatorer. Företagets huvudkontor finns i Traiskirchen, Österrike.

 1. ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH

  Tyskland

  Företaget ZENO-ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU NORKEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar. Företaget är även verksamt inom flishuggar, maskiner för trädfällning, återvinning avfall, transportband, skruvmatare, kedjetransportörer, Vibrerande korridorer, och torkningsanläggningar med flytande bädd för slam och gödselvatten. Företagets huvudkontor finns i Norken, Tyskland.

 2. BUETTNER GMBH

  Tyskland

  Företaget BUETTNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transportband. Företaget är även verksamt inom kedjetransportörer, maskiner för falsning av dokument, och vertical conveyors. Företagets huvudkontor finns i Walldürn, Tyskland.

 1. ADC ELECTROMÉCANIQUE

  Belgien

  Företaget ADC ELECTROMÉCANIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Luft- och marktransportörer. Företaget är även verksamt inom bandtransportörer, kedjetransportörer, palltransportörer, och bandtransportörer. Företagets huvudkontor finns i Estaimbourg, Belgien.

 2. VENNENS E.M.I

  Belgien

  Företaget VENNENS E.M.I, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Transportsystem. Företaget är även verksamt inom Automation - Anläggningar och apparater, Robotik, Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar, mekaniska konstruktioner, bandtransportörer, remdrivna transportörer, automatisering robotisering, kedjetransportörer, och Automation - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Sint-Niklaas, Belgien.

 3. ASCB

  Frankrike

  Företaget ASCB, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Vägtransporter. Företaget är även verksamt inom Kedjetransportörer, Kedjetransportörer, transportbyrå, transportkedjor, och lastbil för industriella transporter. Företagets huvudkontor finns i Meaux, Frankrike.

 4. INTEC GMBH

  Tyskland

  Innovativt och kundanpassat Vi utvecklar och tillverkar sedan 1980-talet konserverings- och ytbeläggningssystem – sedan 1995 under namnet inTEC. Utnyttja vår erfarenhet och vårt tekniska kunnande för att utforma ditt företags projekt. Den modulära, men ändå individuellt utformade konstruktionen av våra system ger våra kunder största möjliga frihet när det gäller att anpassa de befintliga systemen till nya förutsättningar och metoder. En ständigt pågående ny- och vidareutveckling av våra produkter och av arbetsmetoderna samt en kritisk blick på alla processer utgör kärnan i våra kvalitetskrav. Det gör att våra kunders egna affärsprocesser kan utformas kostnadseffektivt. Våra åtaganden: Miljöanpassade och materialbesparande produkter – Tekniskt kunnande och tjänster från en och samma systemleverantör – Användarvänlig teknik – Modulär uppbyggnad – Service på plats – Optimering av befintliga system – Tillhandahållande av alla vanliga reservdelar – Insatser på plats inom 24 timmar.

 5. CPL INDUSTRIE

  Belgien

  Sedan 2002, tillverkar CPL kedjor anpassade till våra kunders behov och specialprodukter. Varuhanteringskedjor av alla slag för industrin, speciellt kedjor som måste uthärda extrema belastningsförhållanden, stå emot korrosion, abrasiv nötning och höga temperaturer. Vi tar fram och tillverkar kedjor för transportanordningar, bandtransportörer och vändkedjor i synnerhet för stålindustrin. Reparation och underhåll av Raskin pressar och renovering av befintliga anläggningar.

 6. GRONEMEYER MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Tyskland

  Planering, byggande, projektledning och service – hela vägen från gemensam planering till driftsättning finns våra erfarna ingenjörer och montörer där för er. Våra materialhanteringssystem används för både transport av styckgods inom företaget och för sammankoppling av produktionsmaskinerna. Vi levererar kompletta materialhanteringssystem till bland annat livsmedels-, dryckes-, glas- och kemiindustri.

 7. LANGHAMMER GMBH

  Tyskland

  Ledande leverantör av transport- och pallastaranläggningar för pallastning, palltransport och transportteknik för förpackat gods. Individuella, kundanpassade och automatiserade lösningar för pappers-, bröd och bakverks- och livsmedelsindustrin samt mejerier.

 8. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tillverkning av rundstålkedjor och järnprodukter: Gödselspridarkedjor, självlastarvagnkedjor transportkättingar (slakterikättingar, i 50 m-längder. Flätningar: Galvaniskt förzinkat eller rostfritt stål (1.4571), kvalitetskedjor (rundstålkedjor DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , lyftkedjor (DIN 5684-5, EN 818-7), kedjor för jordbruk, kedjor för lastlyft (kedjeöglor enligt DIN 695 och EN 818-2), rostfria kedjor, knutkedjor, plastkedjor, svetsade rundstålkedjor.

 1. MS PLUS AUTOMATION GMBH

  Tyskland

  Aluminiumprofilsystem för maskinstativ, skyddssystem och transportteknik. Vare sig det handlar om komponenter eller färdiga lösningar kan vi leverera helt efter dina önskemål.

 2. BIMAC SRL

  Italien

  Bimacs kompetenser: godshantering av ankommande och avgående gods, maskinell interntransport av färdiga produkter och råvaror. Kundanpassade lösningar för alla behov.

 3. FÖRDERTEC GMBH

  Tyskland

  FörderTec GmbH är verksamt inom transportanläggningsteknik för avloppsslam, trä (flis, återvunnet trä, träspån), aska och slagg.

 4. KETTEN WÄLDER GMBH

  Tyskland

 5. TIKIR MACHINE INDUSTRY

  Turkiet

 6. RUD KETTEN RIEGER & DIETZ GMBH U. CO. KG

  Tyskland

 7. ZIMAS ZINCIR VE MAKINA SAN. TIC. A.S

  Turkiet

 8. AHCT LIMITED

  Förenade kungariket

 9. KADANT PAAL GMBH

  Tyskland

 10. CASTEL

  Frankrike

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis