• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kattmat

Resultat för

Kattmat - Import och export

 1. NUOVA FATTORIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Nuova Fattoria SRL producerar komplett foder för hundar och katter "Made in Italy 100% certifierat", baserat på majs, grisfärs, svinstrutto, vitaminer och mineraler som ger djuret alla väsentliga näringsämnen för en korrekt metabolism. Produktionen använder sig av selektiv extruderingsteknik och är huvudsakligen märkt med NUOVA FATTORIA. Företaget tillhandahåller sin kunskap och produktions teknologier för skapandet av privatmärken.

 2. CBR RESEARCH

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CBR RESEARCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vegetabiliska oljor. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Husdjur - Produkter, torrfoder för djur, sällskapsdjur, hundar, produkter för djurens hälsa och skönhet, naturliga produkter, hampa, och kroketter för hundar. Företagets huvudkontor finns i Paris, Frankrike.

 3. COLONEL GUSTAVE

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget COLONEL GUSTAVE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, torrfoder för djur, kroketter för hundar, kroketter för katter, naturligt djurfoder, Hundmat, blötfoder för katter, och blötfoder för hundar. Företagets huvudkontor finns i Landenne, Belgien.

 4. PRIMOFOOD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRIMOFOOD GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, zooteknisk föda, djurfoder, integratorer för hundar, Hundmat, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Rottenburg, Tyskland.

 5. SDGA CROQUETTES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SDGA CROQUETTES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, Hundmat, Kattmat, hundtillbehör, och naturlig hundmat. Företagets huvudkontor finns i Saint-Genest-Lerpt, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. FITMIN

  Tjeckiska republiken

  Företaget FITMIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Kattmat, Hundmat, livsmedel för hästar, och mindre djur. Företagets huvudkontor finns i Zamberk , Tjeckiska republiken.

 2. DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget DFC PET IC VE DIS TIC.LTD.STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Foder för husdjur, Kattmat, Hundmat, och Foder för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. EFFEFFE PET FOOD TURKIYE

  Turkiet

  Företaget EFFEFFE PET FOOD TURKIYE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kattmat. Företaget är även verksamt inom torrfoder för djur. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. HOURAL'S FOOD

  Frankrike

  Företaget HOURAL'S FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, Hundmat, Kattmat, föda för hundar, och hundtillbehör. Företagets huvudkontor finns i Vouneuil Sous Biard, Frankrike.

 5. OZIDEAL AHMET AYRANCI

  Turkiet

  Företaget OZIDEAL AHMET AYRANCI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Kattmat, Hundmat, kattsand, och tillbehör för husdjur. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 1. AVALON PETFOOD

  Nederländerna

  Företaget AVALON PETFOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Husdjur - Produkter, sällskapsdjur, Kattmat, Hundmat, och Husdjur - Produkter. Företagets huvudkontor finns i Boxtel, Nederländerna.

 2. FEDOR® PREMIUM TIERNAHRUNG

  Österrike

  Företaget FEDOR® PREMIUM TIERNAHRUNG, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, Hundmat, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Kaindorf, Österrike.

 1. MCPRO GIDA

  Turkiet

  Företaget MCPRO GIDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, export, Kattmat, och Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 2. TGPET

  Turkiet

  Företaget TGPET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kattmat. Företaget är även verksamt inom Husdjur - Produkter, Husdjur, Husdjur - Produkter, Husdjur, och Induktiva komponenter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 3. ALSO SRL

  Italien

  Företaget ALSO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Foder för burfåglar, Kattmat, och Foder för burfåglar. Företagets huvudkontor finns i Messina, Italien.

 4. JOSERA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget JOSERA GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för djuruppfödning. Företaget är även verksamt inom Foder för husdjur, Hundmat, Kattmat, Foder för husdjur, Hundmat, Kattmat, och livsmedel för hästar. Företagets huvudkontor finns i Kleinheubach, Tyskland.

 5. BUCHA PET SHOP

  Ukraina

  Företaget BUCHA PET SHOP, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Kattmat, föda för akvariefiskar, föda för gnagare, och Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Bucha, Ukraina.

 6. TELEPIENSO

  Spanien

  Företaget TELEPIENSO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Foder för husdjur, Kattmat, Foder för husdjur, föda för hundar, och kex för hundar. Företagets huvudkontor finns i BARCELONA, Spanien.

 7. BOSNET GROUP DOO

  Bosnien-Herzegovina

  Företaget BOSNET GROUP DOO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Foder för industriell fiskuppfödning, Kattmat, Foder för industriell fiskuppfödning, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Sarajevo, Bosnien-Herzegovina.

 8. HILL'S PET NUTRITION

  Belgien

  Företaget HILL'S PET NUTRITION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kattmat. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Hundmat, föda för katter, och föda för hundar. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 1. DR PET

  Spanien

  Företaget DR PET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Foder för husdjur, Kattmat, Foder för husdjur, föda för hundar, och kex för hundar. Företagets huvudkontor finns i MALAGA, Spanien.

 2. TIERBEDARF-HEMA

  Tyskland

  Företaget TIERBEDARF-HEMA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Diverse produkter av animaliskt ursprung. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, djurfoder, produkter för djurens hälsa och skönhet, Hundmat, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Recklinghausen, Tyskland.

 3. SOMALI TURIZM ORGANIZASYON SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkiet

  Företaget SOMALI TURIZM ORGANIZASYON SANAYI VE TICARET LTD STI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Kattmat, livsmedelskomplement, vitamintillskott, och ben och ledterapier. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 4. STE VERNON PIERRE

  Frankrike

  Företaget STE VERNON PIERRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundmat. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Kattmat, torrfoder för djur, kroketter för hundar, och kroketter för katter. Företagets huvudkontor finns i Ouchamps, Frankrike.

 5. Sirin Patilerim Petshop

  Turkiet

  Företaget Sirin Patilerim Petshop, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kattmat. Företaget är även verksamt inom pet. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 6. BIOFORPETS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BIOFORPETS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, hundtillbehör, Hundmat, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Nürnberg, Tyskland.

 7. NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN

  Danmark

  Företaget NETDYREDOKTOR WEBSHOPPEN, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Hundar och katter - artiklar. Företaget är även verksamt inom Hundmat, Kattmat, matskålar till hund, box för katter, Hundmat, och Kattmat. Företagets huvudkontor finns i Højbjerg, Danmark.

 8. TASTE ME PETFOOD

  Nederländerna

  Företaget TASTE ME PETFOOD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, naturlig hundmat, kex för hundar, Kattmat, och kattgodis. Företagets huvudkontor finns i Amersfoort, Nederländerna.

 9. EVCIL PET MARKET

  Turkiet

  Företaget EVCIL PET MARKET, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Foder för husdjur. Företaget är även verksamt inom Kattmat, Hundmat, Kattmat, och Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 10. LA NORMANDISE

  Frankrike

  Företaget LA NORMANDISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kattmat. Företaget är även verksamt inom Hundmat, och Hundmat. Företagets huvudkontor finns i Vire, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis