• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kasein

Resultat för

Kasein - Import och export

 1. LACTOLAND TROCKENMILCHWERK GMBH

  Tyskland

  Sedan 1989 har Lactoland Trockenmilchwerk GmbH levererat sina produkter till produktions- och handelsföretag inom mejeriindustrin från sitt säte i Münsterland. 90 medarbetare ser till att kunder från livsmedelsindustrin världen över förses med torrmjölksprodukter av högsta kvalitet. 40000 ton torrmjölksprodukter lämnar dagligen fabriken i Dülmen. Sedan 1995 tillhör Lactoland Krüger-gruppen i Bergisch Gladbach. Våra produkter: mjölkprotein, yoghurtpulver, mjölkpulver, gräddpulver

 2. DAIRYCO LLC

  Ukraina

  Företaget DAIRYCO LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom Kasein, Kasein, mjölk och mjölkprodukter, syrat ostämne, och kaseinater. Företagets huvudkontor finns i Lutsk, Ukraina.

 3. HANS J. HEINEMANN IMPORT - EXPORT GMBH

  Tyskland

  Företaget HANS J. HEINEMANN IMPORT - EXPORT GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kasein. Företagets huvudkontor finns i Stade, Tyskland.

 4. TANGER-OST SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget TANGER-OST SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kasein. Företagets huvudkontor finns i Warsaw, Polen.

 5. PE DJIVALDIS

  Ukraina

  Företaget PE DJIVALDIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Smör, Ostar, Kasein, Smör, Ostar, Kasein, och syrat ostämne. Företagets huvudkontor finns i Nova Ushytsia, Ukraina.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MOLOKIJA

  Ukraina

  Företaget MOLOKIJA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Mjölk, Kasein, yoghurt, smör, Mjölk, och Kasein. Företagets huvudkontor finns i Ternopil, Ukraina.

 2. ПРАТ "НОВОМИКОЛАЇВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД"

  Ukraina

  Företaget ПРАТ "НОВОМИКОЛАЇВСЬКИЙ МОЛОКОЗАВОД", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Kasein, syrat ostämne, och Kasein. Företagets huvudkontor finns i Новомиколаївка, Новомиколаївський Район, Запорізька Обл, Ukraina.

 3. MEDIACOM

  Ukraina

  Företaget MEDIACOM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pulvermjölk och kondenserad mjölk. Företaget är även verksamt inom mjölk, kasein, och syrat ostämne. Företagets huvudkontor finns i Kremenets, Ukraina.

 4. SYRY VOLYNY

  Ukraina

  Företaget SYRY VOLYNY, som är verksamt inom sektorn för Kasein. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 5. HERBIGNAC CHEESE INGREDIENTS - HCI

  Frankrike

 1. MACHINETECH SWEDEN AB

  Sverige

  Företaget MACHINETECH SWEDEN AB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom tillbehör och reservdelar, anläggningar och utrustningar för produktion av kasein och laktos, och anläggningar för påfyllning av flytande gas i flaskor. Företagets huvudkontor finns i Mörrum, Sverige.

 2. ONLINE STORE D-DETAL

  Ukraina

  Företaget ONLINE STORE D-DETAL, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar. Företaget är även verksamt inom traktorbatterier, anläggningar och utrustningar för produktion av kasein och laktos, och reservdelar. Företagets huvudkontor finns i Dnipro, Ukraina.

 1. IPPA S.R.L.

  Italien

  Företaget IPPA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Penslar och borstar. Företaget är även verksamt inom Kvastar, anläggningar och utrustningar för produktion av kasein och laktos, och Kvastar. Företagets huvudkontor finns i Tombolo, Italien.

 2. G. & G.

  Italien

  Företaget G. & G., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för produktion av kasein och laktos, och borstar för hushållsapparater. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

 3. DAVY S.R.L.

  Italien

  Företaget DAVY S.R.L., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för produktion av kasein och laktos, och borstar för hushållsapparater. Företagets huvudkontor finns i San Vittore Olona, Italien.

 4. C.C.A.G. CROTTI S.R.L.

  Italien

  Företaget C.C.A.G. CROTTI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Metallborstar. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för produktion av kasein och laktos, och borstar för hushållsapparater. Företagets huvudkontor finns i Osio Sopra, Italien.

 5. VIVIAN GROUP S.R.L.

  Italien

 6. SPAZZOLCASA

  Italien