• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kaminer i gjutjärn

Resultat för

Kaminer i gjutjärn - Import och export

 1. BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL"

  Ukraina

  Verified by europages badge

  Företaget BILOTSERKIVLYT LLC TM "BRIZOLL", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Presentartiklar - företag, plattor i gjutjärn, kastruller, Paellafat, kastruller, kastruller med non-stickbeläggning, kastanjekaminer, och stekpannor. Företagets huvudkontor finns i Bila Tserkva, Kiev Region, Ukraina.

 2. AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AMT ALUMETALL-GIESSTECHNIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Schalksmühle, Tyskland.

 3. SIMGE SOBA

  Turkiet

  Företaget SIMGE SOBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer för uppvärmning. Företaget är även verksamt inom Kaminer i gjutjärn, öppna spisar och kaminer, Kaminer i gjutjärn, och kaminer. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 4. PANADERO DENIA SL

  Spanien

  Företaget PANADERO DENIA SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Kaminer i gjutjärn, Kaminer i gjutjärn, ekologiska spisar, pelletkaminer, och öppen spis för vedeldning. Företagets huvudkontor finns i Albacete, Spanien.

 5. PEFOC.RO SRL

  Rumänien

  Företaget PEFOC.RO SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar - Tillbehör. Företaget är även verksamt inom Eldstäder för öppna spisar, Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, Kaminer i gjutjärn, Kanaler för öppna spisar för hushåll, Eldstäder för öppna spisar, Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, Kaminer i gjutjärn, och Kanaler för öppna spisar för hushåll. Företagets huvudkontor finns i Sibiu, Rumänien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GÜLŞEN SOBA

  Turkiet

  Företaget GÜLŞEN SOBA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 2. INVICTA

  Frankrike

  Företaget INVICTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hushållsmaskiner - Stora apparater. Företaget är även verksamt inom Kaminer i gjutjärn, gjuteri, gjuteriprodukter, Vedpannor, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Donchery, Frankrike.

 3. KECK & LANG GMBH

  Tyskland

  Företaget KECK & LANG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Böhmenkirch, Tyskland.

 4. ATELIER CERAMIQUE REGNIER

  Frankrike

  Företaget ATELIER CERAMIQUE REGNIER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Kaminer i gjutjärn, Kaminer för uppvärmning, Golv och beläggningar i keramik, Kaminer i gjutjärn, Kaminer för uppvärmning, Golv och beläggningar i keramik, och fajansplattor. Företagets huvudkontor finns i Desvres, Frankrike.

 5. MAYSTERNYA

  Ukraina

  Företaget MAYSTERNYA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gjutjärn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Kaminer i gjutjärn, gjutgods, porslin, Kaminer i gjutjärn, och Pressar. Företagets huvudkontor finns i Odesa, Ukraina.

 1. UNICA TERM G.M.B.H.

  Österrike

  Företaget UNICA TERM G.M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom pelletspanna. Företagets huvudkontor finns i Sillian, Österrike.

 2. UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS

  Ukraina

  Företaget UKRAINIAN FOUNDRY SOLUTIONS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 1. RIKA PORNIC

  Frankrike

  Företaget RIKA PORNIC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Pornic, Frankrike.

 2. DOVRE

  Belgien

  Företaget DOVRE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Weelde, Belgien.

 3. MANUEL C. FERREIRA, LDA

  Portugal

  Företaget MANUEL C. FERREIRA, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom vedkaminer för privat bruk. Företagets huvudkontor finns i Pigeiros, Portugal.

 4. NYIMA

  Belgien

  Företaget NYIMA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företaget är även verksamt inom Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, traditionnella träkaminer, och utformning och installering av måttbeställda kaminer. Företagets huvudkontor finns i Presles, Belgien.

 5. DE MICHELI MARCO S.A.S.

  Italien

  Företaget DE MICHELI MARCO S.A.S., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Fasta bränslen. Företaget är även verksamt inom Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, Kaminer i gjutjärn, Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Saronno, Italien.

 6. EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA

  Italien

  Företaget EUROTERMICA LOMBARDI DI LOMBARDI FILOMENA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Varmvattenbehållare i gjutjärn, Kaminer i gjutjärn, Varmvattenbehållare i gjutjärn, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Tufino, Italien.

 7. VILLENEUVE STUFE S.R.L.

  Italien

  Företaget VILLENEUVE STUFE S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Industriella ugnar och skorstenar, Kaminer i gjutjärn, Industriella ugnar och skorstenar, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve, Italien.

 8. LEONI CERAMICHE D'ARTE S.R.L.

  Italien

  Företaget LEONI CERAMICHE D'ARTE S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Kökskärl, Kaminer i gjutjärn, Kökskärl, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i San Polo D'enza, Italien.

 1. LA FORNACE S.R.L.

  Italien

  Företaget LA FORNACE S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Lantmätare - Tekniska kontor, Kaminer i gjutjärn, Lantmätare - Tekniska kontor, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Pescantina, Italien.

 2. DEA DEL FUOCO S.R.L.

  Italien

  Företaget DEA DEL FUOCO S.R.L., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Kaminer i gjutjärn, Kaminer för uppvärmning, Kaminer i gjutjärn, och Kaminer för uppvärmning. Företagets huvudkontor finns i Vigevano, Italien.

 3. LA MA.GI.CA. DI ROGNONI E C.SNC

  Italien

  Företaget LA MA.GI.CA. DI ROGNONI E C.SNC, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Husgeråd - Artiklar i metall, Kaminer i gjutjärn, Husgeråd - Artiklar i metall, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Offanengo, Italien.

 4. LUKS ENERJI ISI CIHAZLARI LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget LUKS ENERJI ISI CIHAZLARI LTD.STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 5. SIPO STUFE

  Italien

  Företaget SIPO STUFE, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Kaminer i gjutjärn, Kaminer för uppvärmning, Kaminer i gjutjärn, och Kaminer för uppvärmning. Företagets huvudkontor finns i Parre, Italien.

 6. ZANELLI OTTORINO E C. (S.N.C.)

  Italien

  Företaget ZANELLI OTTORINO E C. (S.N.C.), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Kaminer i gjutjärn, Kaminer för uppvärmning, Kaminer i gjutjärn, och Kaminer för uppvärmning. Företagets huvudkontor finns i Lumezzane, Italien.

 7. DELTATERM ALBA S.R.L.

  Italien

  Företaget DELTATERM ALBA S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hygieniska och sanitära apparater. Företaget är även verksamt inom Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, Kaminer i gjutjärn, Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Roddi, Italien.

 8. GANZ FRANCESCO & F.LLI

  Italien

  Företaget GANZ FRANCESCO & F.LLI, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Uthyrning av industriutrustning, Kaminer i gjutjärn, Uthyrning av industriutrustning, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Agordo, Italien.

 9. BOTTA' MATTIA

  Italien

  Företaget BOTTA' MATTIA, som är verksamt inom sektorn för Öppna spisar, konstkaminer och tillbehör. Företaget är även verksamt inom Golvplattor i terrakotta, Kaminer i gjutjärn, Golvplattor i terrakotta, och Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Morbegno, Italien.

 10. FIBER ISI SISTEMLERI

  Turkiet

  Företaget FIBER ISI SISTEMLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kaminer i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Samsun, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis