• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kallaminerade profilstänger

Resultat för

Kallaminerade profilstänger - Import och export

 1. WELSER PROFILE GMBH

  Österrike

  Koncernen Welser Profile har med fler än 23 000 utförda tvärsnitt varit framgångsrika inom tillverkningen av öppna och svetsade specialprofiler under flera decennier. Vi utvecklar och tillverkar individuella, rullformade profiler av stål, rostfritt stål och icke järnhaltiga metaller med materialtjocklekar på 0, 3–8, 2 mm och bearbetar bandbredder på upp till 1 000 mm. Varje dag arbetar våra mer än 2 500 medarbetare i våra fyra produktionsanläggningar i Gresten (Österrike), Ybbsitz (Österrike), Bönen (Tyskland) och Valley City (USA) med att förverkliga våra kunders önskemål. Det breda användningsområdet för våra profiler sträcker sig från byggindustrin till industri- och miljöteknik, fordonsindustrin och jordbruksindustrin.

 2. SIDERVAL S.P.A.

  Italien

  Företaget SIDERVAL S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företaget är även verksamt inom flänsat rör för privat och industriellt bruk, aluminiumprofiler, besök i vingårdar och källare, varmdragna profiler, och stålrör. Företagets huvudkontor finns i Talamona, Italien.

 3. PROFILMETALL-GRUPPE

  Tyskland

  Företaget PROFILMETALL-GRUPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kallaminerade profilstänger, aluminiumprofiler, Kallaminerade profilstänger, stålprofiler, och Aluminiumprofiler för fordonstillverkning. Företagets huvudkontor finns i Hirrlingen, Tyskland.

 4. AUER METALLPROFILE GMBH

  Tyskland

  Företaget AUER METALLPROFILE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Aue, Tyskland.

 5. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Tyskland

  Vi är sedan flera årtionden en tillförlitlig leverantör till flera fönsterföretag, både i Tyskland och i andra länder och förser dem med de nödvändiga stålförstärkningarna. Vid våra anläggningar tillverkas idag över 2000 olika geometrier av vitt skilda slag. Våra kunder är framförallt medelstora fönstertillverkare. Förutom stål- och dörrförstärkningar omfattar Gebhardt-Stahl GmbH: s sortiment även kundanpassade specialprofiler för en lång rad olika användningsområden som till exempel staketstolpar och stöd för vinrankor. Vi har dessutom ett mycket gott renommé som leverantör av VVS-delar, både i Tyskland och i andra länder. Även inom detta område har vi vuxit kontinuerligt för att idag ha ett mycket stort och konkurrenskraftigt utbud. Vårt företag utmärks framförallt av många års erfarenhet av kallvalsning, ett bredd utbud och en ständig strävan efter kvalitet och precision.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. SADEF FRANCE

  Frankrike

  SADEF designar och tillverkar kundanpassade kallformade stålprofiler. Med sitt erbjudande av finslipning, kan bearbetning kompletteras med olika verksamheter: bockning, kapning, borrning, nitning, svetsning ... SADEF kan ge dig skräddarsydda lösningar för alla dina behov, oavsett om det rör sig om en specifik sektion, användning av standardprofiler (Z, C, Σ eller U) för byggnation (tak, bjälkar, golv), eller förnybar energi (stödstomme för solcellspaneler)

 2. HUNAN XIANGTOU GOLDSKY TITANIUM METAL CO.,LTD.

  Kina

  Företaget har en årlig produktivitet på 10 000 ton titanbandsrullar. Vi har 21 patent på titanbandsrullar, och har organiserat utformningen av sju nationella standarder och industristandarder. Vi är certifierade enligt tryckkärlsdirektivet (PED), BV och DNV klassningssällskap.

 3. MP SRL

  Italien

  Idag förlitar sig hundratals kunder över världen på oss, vi TILLVERKAR MER ÄN 200 KOMPONENTER efter mått och har kvar hundratals artiklar i produktion, vi har en METALLFÖRBRUKNING på nästan 1 MILJON KG/ÅR. Allt detta gör MP till en referens för alla företag som vill innovera med sin egen verksamhet och känna att de får god assistans på det tekniska planet.

 4. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Italien

  Stålet tar nya former. Profilerna är tillverkade utifrån den stegvisa kalldeformationen av stålband, av rostfritt stål, förmålat, galvaniserat, belagt och andra metaller.

 5. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Tyskland

 1. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Tyskland

 2. METALFLEX

  Nederländerna

 1. AGROPODNIK A.S.

  Tjeckiska republiken

 2. BUSCHEN-STAHL

  Tyskland

 3. 6M SYSTEM

  Spanien

 4. MICRO APLICACIONS S.A.

  Spanien

 5. LANDSBERG SP. Z O.O. S.K.

  Polen

 6. PROFILSYSTEM SRL

  Italien

 7. BAU KONSTRUKT S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 8. CZ PROFIL, S. R. O.

  Tjeckiska republiken

 1. CD PROFIL, S.R.O

  Slovakien

 2. ARKOPA AHSAP PANEL SANAYI LTD STI

  Turkiet

 3. ERNSTPROFIL S.R.O.

  Slovakien

 4. ALU KÖNIG FRANKSTAHL SLOVENSKO S.R.O.

  Slovakien

 5. IVS - INDUSTRIEVERTRETUNG STAHL

  Tyskland

 6. EICKELKAMP GMBH

  Tyskland

 7. HUTNÍ MATERIÁL-KYSELA

  Tjeckiska republiken

 8. WITFLEX S.R.O.

  Slovakien

 9. HAAS PROFILE S.R.O.

  Tjeckiska republiken

 10. IMET A.S.

  Slovakien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis