• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kallaminerade profilstänger

Resultat för

Kallaminerade profilstänger - Import och export

 1. TABELARAIZ

  Portugal

  Verified by europages badge

  Tableraíz grundades i februari 2011 och är en framstående aktör inom metallkonstruktion med ett omfattande lösningsutbud som innefattar strukturell förberedning, leverans och montering av solpanelsstrukturer. Vår expertis sträcker sig till metallbeläggning, licensprocesser, arkitektuella projekt/civilingenjörsprojekt samt noggrann projektövervakning. Vi fokuserar på solcellsmarknaden och kan erbjuda konkurrenskraftiga lösningar inom solcellsstrukutrer. Tableraíz utformar tekniska lösningar för solcellsmonteringar, och är en pålitlig tillverkare av strukturer för solcellsinstalleringar. Vi vill vara en nyckelaktör på marknaden och lägga ribban för perfektion inom både byggnationsprodukter och metallarbete. Våra kärnvärderingar är etik, ansvar, hängivenhet, laganda och respekt. Det är viktigt för oss att göra ett bestående intryck. Med rik erfarenhet och kunskap som slipats genom åren har vi kapaciteten att erbjuda distinkta lösningar inom planering, konstruktion och teknisk utformning. Våra klienter kan lita på vår professionalism, tekniska guidning och obevekliga hängivenhet till kvalitet i varje projekt. Våra färdigheter innefattar många olika områden: Planering, leverans, beledsagning, licensering, beläggning, montering och konstruktion. Vi är hängivna till att leverera kvalitet.

 2. WELSER PROFILE GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Koncernen Welser Profile har med fler än 23 000 utförda tvärsnitt varit framgångsrika inom tillverkningen av öppna och svetsade specialprofiler under flera decennier. Vi utvecklar och tillverkar individuella, rullformade profiler av stål, rostfritt stål och icke järnhaltiga metaller med materialtjocklekar på 0, 3–8, 2 mm och bearbetar bandbredder på upp till 1 000 mm. Varje dag arbetar våra mer än 2 500 medarbetare i våra fyra produktionsanläggningar i Gresten (Österrike), Ybbsitz (Österrike), Bönen (Tyskland) och Valley City (USA) med att förverkliga våra kunders önskemål. Det breda användningsområdet för våra profiler sträcker sig från byggindustrin till industri- och miljöteknik, fordonsindustrin och jordbruksindustrin.

 3. AUER METALLPROFILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AUER METALLPROFILE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Aue, Tyskland.

 4. GEBHARDT-STAHL GMBH

  Tyskland

  Vi är sedan flera årtionden en tillförlitlig leverantör till flera fönsterföretag, både i Tyskland och i andra länder och förser dem med de nödvändiga stålförstärkningarna. Vid våra anläggningar tillverkas idag över 2000 olika geometrier av vitt skilda slag. Våra kunder är framförallt medelstora fönstertillverkare. Förutom stål- och dörrförstärkningar omfattar Gebhardt-Stahl GmbH: s sortiment även kundanpassade specialprofiler för en lång rad olika användningsområden som till exempel staketstolpar och stöd för vinrankor. Vi har dessutom ett mycket gott renommé som leverantör av VVS-delar, både i Tyskland och i andra länder. Även inom detta område har vi vuxit kontinuerligt för att idag ha ett mycket stort och konkurrenskraftigt utbud. Vårt företag utmärks framförallt av många års erfarenhet av kallvalsning, ett bredd utbud och en ständig strävan efter kvalitet och precision.

 5. SADEF FRANCE

  Frankrike

  SADEF designar och tillverkar kundanpassade kallformade stålprofiler. Med sitt erbjudande av finslipning, kan bearbetning kompletteras med olika verksamheter: bockning, kapning, borrning, nitning, svetsning ... SADEF kan ge dig skräddarsydda lösningar för alla dina behov, oavsett om det rör sig om en specifik sektion, användning av standardprofiler (Z, C, Σ eller U) för byggnation (tak, bjälkar, golv), eller förnybar energi (stödstomme för solcellspaneler)

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MP SRL

  Italien

  Idag förlitar sig hundratals kunder över världen på oss, vi TILLVERKAR MER ÄN 200 KOMPONENTER efter mått och har kvar hundratals artiklar i produktion, vi har en METALLFÖRBRUKNING på nästan 1 MILJON KG/ÅR. Allt detta gör MP till en referens för alla företag som vill innovera med sin egen verksamhet och känna att de får god assistans på det tekniska planet.

 2. G.B.N. PROFILI SPECIALI SRL

  Italien

  Stålet tar nya former. Profilerna är tillverkade utifrån den stegvisa kalldeformationen av stålband, av rostfritt stål, förmålat, galvaniserat, belagt och andra metaller.

 3. PROFILMETALL-GRUPPE

  Tyskland

  Företaget PROFILMETALL-GRUPPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Profilstänger och stänger - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Kallaminerade profilstänger, aluminiumprofiler, Kallaminerade profilstänger, stålprofiler, och Aluminiumprofiler för fordonstillverkning. Företagets huvudkontor finns i Hirrlingen, Tyskland.

 4. SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER

  Tyskland

  Företaget SOMASS MARIETTA UND CHRISTIAN SOHLER, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Miesbach, Tyskland.

 5. WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH

  Tyskland

  Företaget WICKEDER PROFILE WALZWERK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Wickede, Tyskland.

 1. APROMETAL

  Frankrike

  Företaget APROMETAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Stål och metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, I-balkar - järnhaltig metall, Import/Export - Stål och metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, I-balkar - järnhaltig metall, och tillverkning av metallstrukturer för offentliga arbeten. Företagets huvudkontor finns i Saint-Martin-Belle-Roche, Frankrike.

 2. METALFLEX

  Nederländerna

  Företaget METALFLEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Lekkerkerk, Nederländerna.

 1. TDV PROFILE

  Frankrike

  Företaget TDV PROFILE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallvalsade stålband. Företaget är även verksamt inom Kallaminerade profilstänger, rostfri tråd, och Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Plombières-les-bains, Frankrike.

 2. CAESA PERFILES ESPECIALES

  Spanien

  Företaget CAESA PERFILES ESPECIALES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Dragning av stål och metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Profiljärn - järnhaltig metall, Kallaminerade profilstänger, Dragning av stål och metall, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Profiljärn - järnhaltig metall, och Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Caldes De Montbui, Spanien.

 3. AGROPODNIK A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget AGROPODNIK A.S., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Kallaminerade profilstänger, Kallaminerade profilstänger, gödningsmedel, och laboratorium för kosmetikaprodukter. Företagets huvudkontor finns i Valašské Meziříčí, Tjeckiska republiken.

 4. MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget MARTIN NOBIS BAUPROFILE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ädelmetall och specialmetaller. Företaget är även verksamt inom Kallaminerade profilstänger, Profiler i plastiska material, Plast - Produkter för industri, Emballage i plast, Kallaminerade profilstänger, Profiler i plastiska material, Plast - Produkter för industri, och Emballage i plast. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 5. JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget JENTSCH PROFILIERTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - formning och skärning. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, Kallaminerade profilstänger, Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - ytbehandling och bearbetning, Profilstänger och stänger - järnhaltig metall, och Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Wickede, Tyskland.

 6. STEWART FRASER LTD

  Förenade kungariket

  Företaget STEWART FRASER LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Ashford, Förenade kungariket.

 7. FSG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget FSG GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Stål, Stål och metall - bearbetning, Kallaminerade profilstänger, Industriell byggnadskonstruktion, Stål, Stål och metall - bearbetning, Kallaminerade profilstänger, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Walddorfhäslach, Tyskland.

 8. ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG

  Tyskland

  Företaget ANKADRAHT ANDREAS INSINGER KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företaget är även verksamt inom Brons och legeringar, Valstråd - järnhaltig metall, Brons och legeringar, och Valstråd - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Neunburg vorm Wald, Tyskland.

 1. 6M SYSTEM

  Spanien

  Företaget 6M SYSTEM, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företaget är även verksamt inom legoförvaring med förpackningsservice, transportbyrå, och Konsulttjänster i logistikhantering. Företagets huvudkontor finns i Mejorada Del Campo, Spanien.

 2. BUSCHEN-STAHL

  Tyskland

  Företaget BUSCHEN-STAHL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företaget är även verksamt inom stålprofiler, och profiler i aluminium. Företagets huvudkontor finns i Greven, Tyskland.

 3. MICRO APLICACIONS S.A.

  Spanien

  Företaget MICRO APLICACIONS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Lliçà D'Amunt (Barcelona), Spanien.

 4. PROFILSYSTEM SRL

  Italien

  Företaget PROFILSYSTEM SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i ASOLA, Italien.

 5. LANDSBERG SP. Z O.O. S.K.

  Polen

  Företaget LANDSBERG SP. Z O.O. S.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Skórcz, Polen.

 6. PROFILHAUS GMBH

  Tyskland

  Företaget PROFILHAUS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företaget är även verksamt inom Lätta metallkonstruktioner, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Lätta metallkonstruktioner, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Ettlingen, Tyskland.

 7. BOGNER OCEL, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget BOGNER OCEL, S.R.O., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom Stål för former och verktyg, Kallaminerade profilstänger, Stål för former och verktyg, och Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Zebrák, Tjeckiska republiken.

 8. OBCHODNI SPOLECNOST HUKOV, S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget OBCHODNI SPOLECNOST HUKOV, S.R.O., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsstål. Företaget är även verksamt inom Reservdelar och komponenter för bilar, Kallaminerade profilstänger, Reservdelar och komponenter för bilar, och Kallaminerade profilstänger. Företagets huvudkontor finns i Humpolec, Tjeckiska republiken.

 9. BAU KONSTRUKT S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget BAU KONSTRUKT S.R.O., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Skarvar för gas, Kallaminerade profilstänger, Industriell byggnadskonstruktion, Skarvar för gas, Kallaminerade profilstänger, och Industriell byggnadskonstruktion. Företagets huvudkontor finns i Ceský Krumlov , Tjeckiska republiken.

 10. ZEBR

  Tjeckiska republiken

  Företaget ZEBR, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kallaminerade profilstänger. Företaget är även verksamt inom Formar för plast och gummi, och Formar för plast och gummi. Företagets huvudkontor finns i Milovice U Mikulova , Tjeckiska republiken.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis