• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kakmixar

Resultat för

Kakmixar - Import och export

 1. CENTRE DE FORMATIONS CBC & BUSINESS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Upptäck Centre de Formations CBC & Business, en ofrånkomlig referens för de som strävar efter att förbättra sina kompetenser inom CBC: s kreativa värld ( Cake Design, Biscuits, Cupcakes) samt inom företagsbildning. Vårt företag åtar sig att erbjuda yrkesutbildningar av hög kvalitet med utbildningsbevis. Bland våra flaggskeppsprodukter avsedda för yrkesfolk: våra satser som tagits fram speciellt för barnfödelsedagar, som omfattar ett noggrant urval av bordsporslin och tillbehör på olika teman för ett oförglömligt kalas. Träd in i den förtrollande världen av sprinklesatser som erbjuder ett gränslöst spektrum färger och former för att dekorera era söta kreationer. Vårt sortiment satser omfattar också olika slags tillbehör, väsentliga verktyg för att fullända era skapelser med precision och elegans. Dessutom erbjuder vår kollektion livsmedelsfärger en sprakande palett av nyanser för att ge liv åt era kulinariska konstverk med strålande toner och originalitet. Hos Centre de Formations CBC & Business strävar vi efter att ge er de bästa verktygen och utbildningarna för att frigöra er kreativitet och nå nya höjder i er yrkesbana.

 2. THE FRENCH CAKE COMPANY

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget THE FRENCH CAKE COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom Presentartiklar - företag, Företagspresenter, Presentartiklar - företag, Affärspresenter och företagsgåvor, anpassningsbara, och utformning av reklamartiklar. Företagets huvudkontor finns i Braine-Le-Château, Belgien.

 3. DRIESSEN UNITED BLENDERS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DRIESSEN UNITED BLENDERS, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 4. BURCAK FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BURCAK FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kryddor. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Såser, Bakverk, Kakao och choklad, kaffe, Kakmixar, Såser, vinäger, och röd paprika. Företagets huvudkontor finns i Livry Gargan, Frankrike.

 5. FELIZATA HOLDING

  Ryssland

  Felizata Holding LLC är en rysk tillverkare av naturliga produkter och tillsatser för specialkost med inriktning mot viktnedgång. Företaget tillverkar sötningsmedel och specialkostprodukter samt tillsatser för detaljhandel, caféer, restauranger och hotell, samt försäljning genom nätbutiker. Felizata Holding har arbetat med råvaror för livsmedel sedan 2000. Från starten med råvaror till hälsokost har företaget expanderat med egen tillverkning av prebiotiska sötningsmedel. Produktionskapaciteten når 40 000 produktpaket om dagen. Produktionen har implementerat kvalitetskontrollssystemen HACCP och ISSO 22000. Felizata Holding kan erbjuda sötningsmedel att använda i varma och kalla drycker samt i tillverkning av konfektyr. De flesta av våra produkter är berikade med prebiotika (inulin, laktulos). Produkterna kan användas i diabetiska livsmedel, eftersom de har ett lågt glukosindex.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ITALDECOR DI PAPA VINCENZO SAS

  Italien

  ITALDECOR är välkänt för kvaliteten på våra dekorationer för konditorier, glassbarer och restauranger. Vi är specialister på tillverkning av personligt utformade sockerdekorationer och logotyper och varumärken på tårtor. Vi garanterar en god marknadsföring som kombinerar utsökta smaker med effektiv reklam.

 2. ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  Företaget ALTINOGULLARI GIDA TEKSTIL MAK PAZ SAN VE TIC LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, choklad, bageri, livsmedelsgelatin, och Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. DAPEPPA

  Nederländerna

  Företaget DAPEPPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom Kex, salta kex, Kex, och popcorn. Företagets huvudkontor finns i Amsterdam, Nederländerna.

 4. PFAHNL BACKMITTEL GMBH

  Tyskland

  Företaget PFAHNL BACKMITTEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i Ettringen, Tyskland.

 5. BACKALDRIN SUISSE AG

  Schweiz

  Företaget BACKALDRIN SUISSE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i Winterthur, Schweiz.

 1. DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget DEFFLAND BACKTECHNIK GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i Birstein, Tyskland.

 2. AMERICAN MUFFIN CO. LTD

  Förenade kungariket

  Företaget AMERICAN MUFFIN CO. LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Kakmixar, kolački, och bakverk i parti. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 1. HEOLBIO

  Frankrike

  Företaget HEOLBIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom basberedningar för konditorier, och biologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Baud, Frankrike.

 2. ECO BIO ALIMENTARE

  Italien

  Företaget ECO BIO ALIMENTARE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom Organics - livsmedel, spannmål för tilltugg, frukost och mellanmål, biologiska livsmedel, Organics - livsmedel, och energikaka. Företagets huvudkontor finns i San Giorgio In Bosco, Italien.

 3. BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S.

  Turkiet

  Företaget BSM ENDUSTRIYEL TAHIL GIDA A.S., är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom mellanprodukter för konditorier, och mellanprodukter för brödbakning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. BAKEART LTD

  Förenade kungariket

  Företaget BAKEART LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, garnering för konditorier, choklad, och Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i Port Talbot, Förenade kungariket.

 5. SILLY BELGIUM SA/NV

  Belgien

  Företaget SILLY BELGIUM SA/NV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom marsipan, och dekorering med praliner, choklad. Företagets huvudkontor finns i Jette, Belgien.

 6. CANDYMAN GMBH

  Tyskland

  Företaget CANDYMAN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i Ladbergen, Tyskland.

 7. PROMIX SRL

  Italien

  Företaget PROMIX SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom mellanprodukter för brödbakning, och mellanprodukter för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Guardiagrele, Italien.

 8. DISIO SRL

  Italien

  Företaget DISIO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom mellanprodukter för glassförsäljare, och mellanprodukter för konditorier. Företagets huvudkontor finns i Caltanissetta, Italien.

 1. CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO

  Italien

  Företaget CANOL SUD DI SILICATO ORAZIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bakverk. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Cannolo från Sicilien, cannoli, Kakmixar, och glass på hantverksmässigt sätt. Företagets huvudkontor finns i Camporotondo Etneo, Italien.

 2. MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO

  Spanien

  Företaget MIGUELITOS RUIZ GRUPO EDELBIO, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom bakverk, kakor, blandade gräddbakelser, och hantverksmässigt konditori. Företagets huvudkontor finns i La Roda-Albacete, Spanien.

 3. PATISSERIE DUMONT

  Belgien

  Företaget PATISSERIE DUMONT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Bröd, fruktpajer, Kakmixar, Bröd, och färska bakverk. Företagets huvudkontor finns i Namur, Belgien.

 4. IRCA S.R.L.

  Italien

  Företaget IRCA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, beredningar till bakverk, Kakmixar, och mellanprodukter för brödbakning. Företagets huvudkontor finns i Gallarate, Italien.

 5. BROTGEFUEHLE GMBH - GLUTENFREI - BIO - VEGAN

  Tyskland

  Företaget BROTGEFUEHLE GMBH - GLUTENFREI - BIO - VEGAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom bröd för glutenintoleranta, bageriprodukter, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 6. SPECIAL MIX

  Grekland

  Företaget SPECIAL MIX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelstillsatser. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Kakmixar, och livsmedel utan gluten. Företagets huvudkontor finns i Ionia, Thessaloniki, Grekland.

 7. CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget CARL KÜNKELE ZUR SCHAPFENMÜHLE GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, dinkelvete, Kakmixar, bakverk och pasta, och ekologiska produkter. Företagets huvudkontor finns i Ulm, Tyskland.

 8. ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget ABEL UND SCHÄFER KOMPLET BÄCKEREIGRUNDSTOFFE GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Kakmixar, och bageriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Völklingen, Tyskland.

 9. EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE

  Litauen

  Företaget EGIDIJUS JURKEVICIUS ENTERPRISE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Bröd, Bakverk, Kakmixar, Bröd, Bakverk, och Kakmixar. Företagets huvudkontor finns i LAZDIJAI, Litauen.

 10. FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA

  Spanien

  Företaget FUNDACION Nº 1 CIUDAD DE ALCALA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kakmixar. Företaget är även verksamt inom traditionella bakverk, och manipulatorer. Företagets huvudkontor finns i Madrid, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis