• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kabelrullar och -spolar

Resultat för

Kabelrullar och -spolar - Import och export

 1. MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MAXGO UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Hattingen, Tyskland.

 2. ARNO FUCHS GMBH

  Tyskland

  Sedan Arno Fuchs grundade vårt företag år 1950 har vi kommunicerat med våra kunder. I början handlade det om isolationsmaterial för elmotorer och transformatorer. Idag informerar vi kunder inom kabelmontering över hela världen. Särskilt när det gäller små och medelstora serier är vi en kontakt för kundspecifika lösningar. Vårt partnerskap med över 40 tillverkare utgör grunden för en omfattande och effektiv kundrådgivning. Vi har som mål att kunna hjälpa dig med våra fackkunskaper, leverera högkvalitativa maskiner och erbjuda dig utmärkt service. Ta oss på orden och testa oss! Våra produkter: Avisolerings- och krimpmaskiner; Avisoleringsmaskiner för kablar; Kapmaskin för kablar; Kapmaskiner; Avisoleringsverktyg; Krimpverktyg; Avisoleringsmaskiner för tråd; Kapmaskiner för tråd; Specialmaskiner för kabelindustrin; Mätare för kabelbearbetningsmaskiner

 3. TECHNOMAR & ADREM LTD

  Estland

  Technomar & Adrem LTD erbjuder träbaserade produkter som plywood av björk, lackerad plywood och mdf, skarvad panel, lådsidor, trappsteg av trä, trätrappor, stegar, golv för släp och containrar, träpallar, sängramar, stolsitsar, plywoodhyllplan, bokhyllor, lagerhyllor och bokhyllor, golv till idrottsanläggningar, industrigolv, ekparkett, askparkett, parkett av exotiska träslag, golv för släp och container, plywood för bilindustri, industriell plywood, halvfabrikat av plywood

 4. SVENSSON GROUP SARL

  Frankrike

  Företaget SVENSSON GROUP SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom Kablar - Bobiner och spolar, rullar, krympfilmshuv för förpackning, och kartonger för förpackning. Företagets huvudkontor finns i Domevre Sur Aviere, Frankrike.

 5. FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE

  Frankrike

  Företaget FGT CARTONNAGE INJECTION PLASTIQUE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kartonger. Företaget är även verksamt inom Kabelrullar och -spolar, Kabelrullar och -spolar, bobiner för textilindustri, spolar, och rullar av kartong. Företagets huvudkontor finns i Saint-Etienne, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EDS LOGISTIC

  Frankrike

  Företaget EDS LOGISTIC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Jeumont, Frankrike.

 2. PANOPACK

  Frankrike

  Företaget PANOPACK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, trälådor, Förpackning på beställning, och inrullningsrullar. Företagets huvudkontor finns i Bart, Frankrike.

 3. FIRMA STEINNAGEL

  Tyskland

  Företaget FIRMA STEINNAGEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom trächassi, spolar för kablar, rullar av trä, och trummor av plywood. Företagets huvudkontor finns i Geseke, Tyskland.

 4. EUROCABLE

  Frankrike

  Företaget EUROCABLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballage i trä. Företaget är även verksamt inom Kabelrullar och -spolar, och trummor av plywood. Företagets huvudkontor finns i Plainfaing, Frankrike.

 5. OZREELS AMBALAJ

  Turkiet

  Företaget OZREELS AMBALAJ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom spolar för kablar. Företagets huvudkontor finns i Kayseri-Osb, Turkiet.

 1. EUREEL

  Nederländerna

  Företaget EUREEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spol- och upprullningsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Kabelrullar och -spolar, och Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Valkenburg, Nederländerna.

 2. GALIS GLOBAL LLC

  Ukraina

  Företaget GALIS GLOBAL LLC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Khust, Ukraina.

 1. BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget BAGCILAR AGAC URUNLERI SAN. VE TIC. A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom spolar för kablar, och rullar av trä. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 2. NORDKAPP-SL

  Spanien

  Företaget NORDKAPP-SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 3. UP BELVNESHPRODUCT

  Vitryssland

  Företaget UP BELVNESHPRODUCT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom spolning, och kanyler för medicinskt bruk. Företagets huvudkontor finns i Minskiy R-N, Tarasovo, Vitryssland.

 4. JACOBS REELS

  Belgien

  Företaget JACOBS REELS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom Kryssfaner, och Kablar - Bobiner och spolar. Företagets huvudkontor finns i Meeuwen-Gruitrode, Belgien.

 5. ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C.

  Italien

  Företaget ELETTROMECCANICA TRENTINA S.N.C. DI ANDERMACHE SILVIO E C., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Motorer och delar. Företaget är även verksamt inom Elmotorer och delar, Kabelrullar och -spolar, Elmotorer och delar, och Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Trento, Italien.

 6. NKT HOLDING A/S

  Danmark

  Företaget NKT HOLDING A/S, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom El- och telefonkablar och ledningar, Högspänningskablar, El- och telefonkablar och ledningar, och Högspänningskablar. Företagets huvudkontor finns i Brondby, Danmark.

 7. COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget COS.B.I. COSTRUZIONE BOBINE ITALIA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Allmän mekanik - Kontraktsbeställningar. Företaget är även verksamt inom Kabelrullar och -spolar, Montering och nedmontering av industrianläggningar, Kabelrullar och -spolar, och Montering och nedmontering av industrianläggningar. Företagets huvudkontor finns i CADEO, Italien.

 8. ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE

  Polen

  Företaget ROLNICZA SPOLDZIELNIA PRODUKCYJNA STRZYZOWICE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och magasinering - Utrustning och System. Företaget är även verksamt inom Kabelrullar och -spolar, Lätta metallkonstruktioner, Kabelrullar och -spolar, och Lätta metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Strzyzowice, Polen.

 1. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

  Tyskland

  Företaget WEINGÄRTNER KABEL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och magasinering - Utrustning och System. Företaget är även verksamt inom Kabelrullar och -spolar, El- och telefonkablar och ledningar, Kabelrullar och -spolar, och El- och telefonkablar och ledningar. Företagets huvudkontor finns i Eutingen, Tyskland.

 2. STEMMANN-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget STEMMANN-TECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och magasinering - Utrustning och System. Företaget är även verksamt inom Kabelrullar och -spolar, Informationsteknik - leveransvaror, Kabelrullar och -spolar, och Informationsteknik - leveransvaror. Företagets huvudkontor finns i Schüttorf, Tyskland.

 3. ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C.

  Italien

  Företaget ELETTROMECCANICA CENNI DI CENNI FRANCO & C. S.N.C., som är verksamt inom sektorn för Transformatorer, omformare, likriktare. Företaget är även verksamt inom Kabelrullar och -spolar, El-transformatorer, Kabelrullar och -spolar, och El-transformatorer. Företagets huvudkontor finns i Campi Bisenzio, Italien.

 4. DREWMAT SP. Z O.O.

  Polen

  Företaget DREWMAT SP. Z O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom Kablar - Bobiner och spolar. Företagets huvudkontor finns i Myslenice, Polen.

 5. STEFANPLAST S.N.C.

  Italien

  Företaget STEFANPLAST S.N.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballage i plast. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, Kabelrullar och -spolar, Embalaža za živila, och Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Villorba, Italien.

 6. BOBINE ROMANO S.R.L.

  Italien

  Företaget BOBINE ROMANO S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Plast - Basprodukter för industri. Företaget är även verksamt inom Specialförpackningar på kundbeställning, Kabelrullar och -spolar, Specialförpackningar på kundbeställning, och Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Cervinara, Italien.

 7. LAMELA ELECTRIC, A.S., ODSTEPNY ZAVOD KABELOVNA CHYSE

  Tjeckiska republiken

  Företaget LAMELA ELECTRIC, A.S., ODSTEPNY ZAVOD KABELOVNA CHYSE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och magasinering - Utrustning och System. Företaget är även verksamt inom El- och telefonkablar och ledningar, Kabelrullar och -spolar, El- och telefonkablar och ledningar, och Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Chyse, Tjeckiska republiken.

 8. COUTTY JEAN (SA)

  Frankrike

  Företaget COUTTY JEAN (SA), som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom Emballage i plast, Proppar och kapslar i plast, Emballage i plast, och Proppar och kapslar i plast. Företagets huvudkontor finns i Oyonnax, Frankrike.

 9. ALEMANNO LUIGI B.M.A.

  Italien

  Företaget ALEMANNO LUIGI B.M.A., som är verksamt inom sektorn för Kabelrullar och -spolar. Företaget är även verksamt inom Spolar och elektromagnetiska spiraler, och Spolar och elektromagnetiska spiraler. Företagets huvudkontor finns i Paderno Dugnano, Italien.

 10. HOMBURG HASPELS B.V.

  Nederländerna

  Företaget HOMBURG HASPELS B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Lagring och magasinering - Utrustning och System. Företaget är även verksamt inom Kabelrullar och -spolar, och Kabelrullar och -spolar. Företagets huvudkontor finns i Oostzaan, Nederländerna.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis