• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • köttstyckning

Resultat för

Köttstyckning - Import och export

 1. UMIXMART

  Förenade arabstaterna

  Umixmart är en livsmedelsleverantör som har byggt långvariga kundrelationer genom att tillhandahålla högkvalitativa livsmedelsprodukter i alla prisklasser. Vi strävar efter att expandera marknaden i länder i Mellanöstern. Vårt utbud består främst av produkter från ukrainska, brasilianska och argentinska gårdar. Vi exporterar till länder i Mellanöstern, Europa och Asien. Vårt kycklingsortiment består av: kyld eller fryst hel kyckling, lår, benlös kyckling (shawarma), klubbor, kycklingvingar, fötter osv. Köttprodukterna vi förbereder för våra kunder innefattar stycken som: entrecôte, bavette, lägg, hals, rulle, flank, skuldra och ländstycke. Vi har även rostbiff, vingar, bringa, skuret, magar, lever och flankar. Att tillhandahålla näringsrik kost som stärker folks välmående är väldigt viktigt för vårt företag. Som den främsta leverantören av livsmedel och drycker på marknaden i Förenade arabemiraten och länder i Mellanöstern möter vi kundernas växande efterfrågan för hälsosamma livsmedelsprodukter och ingredienser. Vi samarbetar bara med fabriker som är certifierade utefter internationell standard för livsmedelsbearbetning. För den muslimska marknaden har vi certifierade Halalprodukter.

 2. HOREMEAT

  Belgien

 3. OPTIMEAT LTD.

  Rumänien

  Optimeat arbetar med fläsk, oxkött, fårkött, lamm, fjäderfän, rått kött och kött i detaljförpackning, färskt, kylt och fryst. De flesta av Optimeats råvaror består av rått kött för bearbetningsanläggningar, styckcentraler och konserveringsindustri, och vi kan erbjuda olika produkter som: hela kroppar, styckade delar med och utan ben, slaktavfall, fett och inälvor. Grossistsektorn förses med prima styckningsdetaljer och specialiteter, olika förpackningar och allt det ovanstående. Optimeat-gruppen har en EU-godkänd anläggning för styckning och packning, där slaktkroppar och styckningsdetaljer benas ur och förpackad för detaljhandel som varuhus, outlets, restaurang, hotell och catering. Optimeat-gruppen har EU-godkända kyllager i centrala Bukarest och ett logistiksystem för distribution. Optimeats mål är att bli er optimala köttleverantör, med de färskaste produkterna för att möta EU: s krav och kundanpassade styckningsdetaljer, till konkurrenskraftiga priser.

 4. ADET

  Frankrike

  Kooperativ i Bourbon L’Archambault. Vi slaktar och saluför kött under bästa möjliga förhållanden, alla slags nötkött, lammkött och griskött. Vi har alltid strävat efter att kunna erbjuda bästa spårbarhet för våra produkter och arbetar enbart med lokala uppfödare för att kunna erbjuda produkter med kontrollerad geografisk ursprungsbeteckning (IGP).

 5. SARL MARASSÉ

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. JEAN FLOC'H

  Frankrike

 2. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgien

 3. RXM TRADING

  Brasilien

 4. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgien

 5. WORLD-TRADE

  Belgien

 1. CONTINENTAL DESOSS

  Frankrike

 2. CONDROZ GIBIER

  Belgien

 1. GOOD MEAT

  Belgien

 2. MEAT ASSISTANCE

  Belgien

 3. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxemburg

 4. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgien

 5. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Spanien

 6. DISPOSABLENET

  Nederländerna

 7. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

 8. LIMOPLAST

  Bosnien-Herzegovina

 1. L-B-VIANDES

  Frankrike

 2. A. LONHIENNE

  Belgien

 3. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. FOOD 2000 S. L.

  Spanien

 5. CARSIVA, ENTREPOSTO COMERCIAL DE CARNES, LDA.

  Portugal

 6. FRILEA

  Spanien

 7. CITY SÜDL. FEINKOST GMBH

  Tyskland

 8. SUR CANAL SL

  Spanien

 9. MAFRIGES SA

  Spanien

 10. ELITA MEATS LTD.

  Irland