• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • köttstyckning

Resultat för

Köttstyckning - Import och export

 1. HOREMEAT

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget HOREMEAT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, Griskött, Färskt kött och fjäderfä, Köttstyckning, Kalvkött, och Griskött. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 2. OPTIMEAT LTD.

  Rumänien

  Optimeat arbetar med fläsk, oxkött, fårkött, lamm, fjäderfän, rått kött och kött i detaljförpackning, färskt, kylt och fryst. De flesta av Optimeats råvaror består av rått kött för bearbetningsanläggningar, styckcentraler och konserveringsindustri, och vi kan erbjuda olika produkter som: hela kroppar, styckade delar med och utan ben, slaktavfall, fett och inälvor. Grossistsektorn förses med prima styckningsdetaljer och specialiteter, olika förpackningar och allt det ovanstående. Optimeat-gruppen har en EU-godkänd anläggning för styckning och packning, där slaktkroppar och styckningsdetaljer benas ur och förpackad för detaljhandel som varuhus, outlets, restaurang, hotell och catering. Optimeat-gruppen har EU-godkända kyllager i centrala Bukarest och ett logistiksystem för distribution. Optimeats mål är att bli er optimala köttleverantör, med de färskaste produkterna för att möta EU: s krav och kundanpassade styckningsdetaljer, till konkurrenskraftiga priser.

 3. SARL MARASSÉ

  Frankrike

  Företaget SARL MARASSÉ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Layrac, Frankrike.

 4. ABATTOIR ETTELBRUCK

  Luxemburg

  Företaget ABATTOIR ETTELBRUCK, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Maskiner och utrustning för kötthandel, Restauranger - Maskiner och utrustning, slakthus, Kött för slakt, Maskiner och utrustning för kötthandel, och Restauranger - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Ettelbruck, Luxemburg.

 5. FRESH CONCEPT

  Belgien

  Företaget FRESH CONCEPT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Kött och charkuterivaror, Livsmedelsemballage, Emballage för kött, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Marcinelle, Belgien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MEAT ASSISTANCE

  Belgien

  Företaget MEAT ASSISTANCE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Lagerhus, kylförvaring, Maskiner och utrustning för slakterier, Köttstyckning, industrihygien, Lagerhus, kylförvaring, Maskiner och utrustning för slakterier, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Sautin, Belgien.

 2. GOOD MEAT

  Belgien

  Företaget GOOD MEAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Köttstyckning, Nötkött, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 3. WORLD-TRADE

  Belgien

  Företaget WORLD-TRADE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Säljer levande boskap, kött, och oxkött. Företagets huvudkontor finns i Fleurus, Belgien.

 4. AGNEAUX MACQUET

  Frankrike

  Företaget AGNEAUX MACQUET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom lamm. Företagets huvudkontor finns i Fruges, Frankrike.

 5. CONDROZ GIBIER

  Belgien

  Företaget CONDROZ GIBIER, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, vilt, viltkött, och Färskt kött och fjäderfä. Företagets huvudkontor finns i Ciney, Belgien.

 1. BOUSQUET VIANDE

  Frankrike

  Företaget BOUSQUET VIANDE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Griskött, Charkuterivaror och skinkor, Fårkött, Griskött, Charkuterivaror och skinkor, oxkött, och Fårkött. Företagets huvudkontor finns i Luc La Primaube, Frankrike.

 2. P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB

  Belgien

  Företaget P&M EIFELER FLEISCHVERTRIEB, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom oxkött, griskött, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Sankt Vith, Belgien.

 1. CONTINENTAL DESOSS

  Frankrike

  Företaget CONTINENTAL DESOSS, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom slakthus, Kycklingslakt, slakteri för grisar, och export färskt kött. Företagets huvudkontor finns i Bourg En Bresse, Frankrike.

 2. QUALITY MEAT RENMANS

  Belgien

  Företaget QUALITY MEAT RENMANS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Nötkött, Köttstyckning, köttaffär, färska slakteriprodukter, Nötkött, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Saint-Symphorien, Belgien.

 3. WILDHANDEL VERMEERSCH

  Belgien

  Företaget WILDHANDEL VERMEERSCH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Köttstyckning, Charkuterivaror och skinkor, Köttstyckning, färdigt vilt, och charkuterivaror av vilt. Företagets huvudkontor finns i Torhout, Belgien.

 4. HOEGGER ALPINA FRANCE

  Frankrike

  Företaget HOEGGER ALPINA FRANCE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Sainte-Marie-Aux-Mines, Frankrike.

 5. INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL

  Spanien

  Företaget INICIATIVAS COMERCIALES DADYMA SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Ribarroja Del Turia, Spanien.

 6. BEAUVAL

  Belgien

  Företaget BEAUVAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, Köttkvarnar för institutioner, Köttstyckning, Lamm- och fårkött, färska slakteriprodukter, och Köttkvarnar för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Lessines, Belgien.

 7. DISPOSABLENET

  Nederländerna

  Företaget DISPOSABLENET, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Handskar, Medicinsk utrustning, kött i parti, tandläkare, Handskar, och Medicinsk utrustning. Företagets huvudkontor finns i Krimpen A/d Ijssel, Nederländerna.

 8. FOOD 2000 S. L.

  Spanien

  Företaget FOOD 2000 S. L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom fläskkött, och grillspett. Företagets huvudkontor finns i Peñacastillo-Cantabria, Spanien.

 1. L-B-VIANDES

  Frankrike

  Företaget L-B-VIANDES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Griskött, Kalvkött, Köttstyckning, Griskött, Kalvkött, Lamm- och fårkött, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Ploeren, Frankrike.

 2. RXM TRADING

  Brasilien

  Företaget RXM TRADING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom oxkött fryst, kött, och nötkött. Företagets huvudkontor finns i Sao Paulo, Brasilien.

 3. NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget NET NEUE ENERGIETECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i München, Tyskland.

 4. A. LONHIENNE

  Belgien

  Företaget A. LONHIENNE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, slakthus, Lamm- och fårkött, och Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Liège, Belgien.

 5. LIMOPLAST

  Bosnien-Herzegovina

  Företaget LIMOPLAST, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom metall, och pokal. Företagets huvudkontor finns i Gradacac, Bosnien-Herzegovina.

 6. BOUSQUET A. SARL

  Frankrike

  Företaget BOUSQUET A. SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, Köttstyckning, kött i parti, och maskiner för att skära och skära upp kött. Företagets huvudkontor finns i Luc La Primaube, Frankrike.

 7. SANDRA SP.ZO.O

  Polen

  Företaget SANDRA SP.ZO.O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom Animalieproduktion, kyckling, fjäderfän för slakt, fjäderfän, och Animalieproduktion. Företagets huvudkontor finns i Lędziny, Polen.

 8. EURO MEAT GROUP

  Belgien

  Företaget EURO MEAT GROUP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom slakthus, och slakteri med godkänt lager. Företagets huvudkontor finns i Mouscron, Belgien.

 9. PIRON & GOTTA

  Belgien

  Företaget PIRON & GOTTA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företagets huvudkontor finns i Liege, Belgien.

 10. CITY SÜDL. FEINKOST GMBH

  Tyskland

  Företaget CITY SÜDL. FEINKOST GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttstyckning. Företaget är även verksamt inom styckerier, och fjäderfän. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis