• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • köttkvarnar för institutioner

Resultat för

Köttkvarnar för institutioner - Import och export

 1. C.EL.ME. SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  C.EL.ME. är sedan många år tillbaka ledande inom sektorn för maskiner för restaurangbranschen. De arbetar med kvalitetssystemet UNI ISO 9001. Företagets produkter omfattar elektriska skivmaskiner, gravitationsstyrda och vertikala, för kött, korv, ost och bröd, av anodiserat aluminium och rostfritt stål, automatiska och kugghjulsdrivna, hackningsapparater och rivjärn för charkuterier och köttdiskar, mandelhackare för konditorier och gastronomiska restauranger, grönsaksskärare, mozzarellaknivar och kålstrimlare för hotell, restaurang och storkök.

 2. EGGERMONT

  Belgien

  Företaget EGGERMONT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttkvarnar och utrustning för kötthandel. Företaget är även verksamt inom Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Köttkvarnar för institutioner, Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning, Köttkvarnar för institutioner, hushållsapparater för köket, och köksredskap för institutionskök. Företagets huvudkontor finns i Ieper, Belgien.

 3. GARBY ANKA S.A

  Grekland

  Företaget GARBY ANKA S.A, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för kötthandel. Företaget är även verksamt inom Degblandare för bröd och konditorivaror, Skalmaskiner och rivjärn, Blandare och malare för livsmedelsberedningsindustrin, Köttkvarnar för institutioner, Degblandare för bröd och konditorivaror, Skalmaskiner och rivjärn, Blandare och malare för livsmedelsberedningsindustrin, och Köttkvarnar för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Ag.i. Rentis, Grekland.

 4. BEAUVAL

  Belgien

  Företaget BEAUVAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Köttstyckning, Köttkvarnar för institutioner, Köttstyckning, Lamm- och fårkött, färska slakteriprodukter, och Köttkvarnar för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Lessines, Belgien.

 5. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Tyskland

  Företaget BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner för skärning av frukt och grönsaker. Företaget är även verksamt inom Köttkvarnar för institutioner, Maskiner och utrustning för kötthandel, Köttkvarnar för institutioner, och Maskiner och utrustning för kötthandel. Företagets huvudkontor finns i Reichenau, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MAVIC S.R.L.

  Italien

  Företaget MAVIC S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Skärmaskiner för kött- och korvhandel. Företaget är även verksamt inom Köttkvarnar och utrustning för kötthandel, Köttkvarnar för institutioner, Köttkvarnar och utrustning för kötthandel, och Köttkvarnar för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Oggiona Con Santo Stefano, Italien.

 2. HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN

  Tyskland

  Företaget HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hotell, barer, restauranger - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Köttkvarnar för institutioner, och Köttkvarnar för institutioner. Företagets huvudkontor finns i Warendorf, Tyskland.

 3. AMADO CARDENES SA

  Spanien

  Företaget AMADO CARDENES SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Ugnar för restauranger. Företaget är även verksamt inom Köttkvarnar för institutioner, Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger, Köttkvarnar för institutioner, och Kaffeapparater för hotell, barer, restauranger. Företagets huvudkontor finns i Las Palmas De Gran Canari, Spanien.

 4. WILK INTERNATINAL - POLAND SP. Z O.O.

  Polen

 5. INTERMIK SP. Z O.O.

  Polen

 1. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Skivningsmaskinen modell S220/AF, tillverkad i aluminiumlegering behandlad genom anodisering, är synonym med snabbt underhåll och absolut hygien. Kaptjockleksregulatorn som går från 0 till 15 mm är väldigt känslig och medger inställning på en tiondels mm. Slipen är lätt att montera och förenklar således användarens arbete och garanterar varaktigt en perfekt och effektiv skärning av produkten.

 2. KARAKUS IND. KITCH. EQ

  Turkiet

  Företaget KARAKUS IND. KITCH. EQ, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Köttkvarnar och utrustning för kötthandel. Företaget är även verksamt inom Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, Kaféer och barer - Maskiner och utrustning, Kök för institutioner - Maskiner och utrustning, utrustning för fast-food, och Kylskåp för konditorier och kaféer. Företagets huvudkontor finns i Ankara, Turkiet.

 1. S.A. WATHELET

  Belgien

  Företaget S.A. WATHELET, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kök för institutioner - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Köttkvarnar och utrustning för kötthandel, Glassmaskiner - storhushåll, rökfång för kök, Köttkvarnar och utrustning för kötthandel, Glassmaskiner - storhushåll, och konvektionsugnar. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 2. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Italien

  Företaget CAGNONI ENRICO S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Diskmaskiner för institutioner. Företaget är även verksamt inom Köttkvarnar och utrustning för kötthandel, Skärmaskiner för kött- och korvhandel, Köttkvarnar och utrustning för kötthandel, och Skärmaskiner för kött- och korvhandel. Företagets huvudkontor finns i Gallarate, Italien.