• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • köttkonserver

Resultat för

Köttkonserver - Import och export

 1. GROUPE RIVIERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Med en stark lokal förankring i södra Frankrike, tänker Groupe Rivière ut och sammanställer, sedan 3 generationer, läckra och innovativa färdigrätter, utifrån traditionella, franska recept. Recepten har utvecklats utifrån naturliga ingredienser och utan färgmedel, utan konserveringsmedel och utan konstgjorda smakämnen. Genom sina märken visar Groupe Rivière sin hängivenhet att framställa produkter av hög kvalitet och sitt engagemang för socialt ansvar. Maison Rivière ställer traditionella, franska recept på köttbaserade färdigrätter från sydvästra Frankrike i ljuset. Mets de Provence bringar sol till matbordet med matlagningstillbehör, aperitifsmaktillsatser och beredda rätter och grönsaker med smakanor från Provence. Aroma One är specialisten på örtpuréer och kryddor på tub, för ett praktiskt och välsmakande kök. Solvia får smaklökarna och era 5 sinnen att resa utomlands med smaktillsatser, såser och ekologiska, beredda grönsaker. Våra åtaganden för kvalitetsprodukter: - Tillverkning i Frankrike - Kött och grönsaker från Frankrike - Recept som är clean label och näringsmässigt balanserade - Produktionsanläggningar med PME+-märkning (socialt ansvar) -Högpresterande produktionsverktyg och ackreditering enligt internationella normer (IFS, BRC, Bio)

 2. GOUT DE CANARD LTD

  Bulgarien

  Företaget GOUT DE CANARD LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Hundmat, Konserver, Patéer och pastejer, Animaliska oljor och fett, Hundmat, och Konserver. Företagets huvudkontor finns i Rakovski, Bulgarien.

 3. SAS LE REVELOIS

  Frankrike

  Företaget SAS LE REVELOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Köttkonserver, Konserver, och block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Revel, Frankrike.

 4. EUROTRADER BUSINESS SRL

  Rumänien

  Företaget EUROTRADER BUSINESS SRL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Drycker, Djupfryst kött, Köttkonserver, Kött och charkuterivaror, Drycker, Djupfryst kött, Köttkonserver, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Bucuresti, Rumänien.

 5. LA DESPENSA DE DULCINEA

  Spanien

  Företaget LA DESPENSA DE DULCINEA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom Viner - Spanien, distribution av mejeriprodukter, Viner - Spanien, och Smaksatt vinäger. Företagets huvudkontor finns i La Roda, Spanien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Ryssland

  Företaget KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, Livsmedel - Import/Export, Patéer och pastejer, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Livsmedel - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Moscow, Ryssland.

 2. DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O.

  Slovakien

  Företaget DUKACSO TRADE, SPOL. S R.O., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Extraherade smaktillsatser och kryddor, Grönsakskonserver, Konserverad frukt, Köttkonserver, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Grönsakskonserver, Konserverad frukt, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Kvetoslavov , Slovakien.

 3. BERJAC VIANDES

  Frankrike

  Företaget BERJAC VIANDES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Nantes, Frankrike.

 4. JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE

  Tjeckiska republiken

  Företaget JEDNOTA, SPOTREBNÍ DRUZSTVO V HODONÍNE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Socker, Grönsakskonserver, Köttkonserver, Ostar, Socker, Grönsakskonserver, Köttkonserver, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Hodonín , Tjeckiska republiken.

 5. DAVIN CONSERVERIE

  Frankrike

  Företaget DAVIN CONSERVERIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom såser. Företagets huvudkontor finns i Carpentras, Frankrike.

 1. MEXICAN CORNER S.L

  Spanien

  Företaget MEXICAN CORNER S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Villaviciosa De Odon, Spanien.

 2. LTD KUBLEI

  Kazachstan

  Företaget LTD KUBLEI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Uralsk City, Kazachstan.

 1. GREISINGER GMBH

  Österrike

  Företaget GREISINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Frystorkat kött, Torkat kött, Köttkonserver, Frystorkat kött, och Torkat kött. Företagets huvudkontor finns i Münzbach, Österrike.

 2. RITAL D

  Lettland

  Företaget RITAL D, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom rökt kött, och berett kött. Företagets huvudkontor finns i Daugavpils, Lettland.

 3. OVI

  Belgien

  Företaget OVI, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Charkuterivaror och skinkor, och Producerar livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Olen, Belgien.

 4. MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget MASOKOMBINAT PLZEN S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Plzen 3, Tjeckiska republiken.

 5. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Tyskland

  Företaget JAKOB HERSCHLER + CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom Gastronomiska specialiteter, Gåslever, Köttkonserver, Gastronomiska specialiteter, Gåslever, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Heppenheim, Tyskland.

 6. ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS

  Polen

  Företaget ZAKŁADY DROBIARSKIE DROB BOGS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom kyckling, och köttmjöl. Företagets huvudkontor finns i Wolbórz, Polen.

 7. PAX COMMERCIUM

  Turkiet

  Företaget PAX COMMERCIUM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Diet - livsmedel, Köttkonserver, färsk frukt och färska grönsaker, Diet - livsmedel, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 8. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Förenade kungariket

  Företaget C. CARNEVALE (UK) LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, Kött- och korvkonserver, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i London, Förenade kungariket.

 1. COERTJENS

  Belgien

  Företaget COERTJENS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företaget är även verksamt inom gulasch, och färdiglagade rätter på burk med kött. Företagets huvudkontor finns i Sint-Lenaarts, Belgien.

 2. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Frystorkat kött. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Vorchdorf, Österrike.

 3. DADYPAC

  Frankrike

  Företaget DADYPAC, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Quimper, Frankrike.

 4. HAMÉ A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget HAMÉ A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel för spädbarn. Företaget är även verksamt inom Patéer och pastejer, Köttkonserver, Patéer och pastejer, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Babice U Uherského Hradiste, Tjeckiska republiken.

 5. TATRAKON SPOL.S R.O.

  Slovakien

  Företaget TATRAKON SPOL.S R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Poprad , Slovakien.

 6. ESENCIA 1932

  Spanien

  Företaget ESENCIA 1932, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Salamanca, Spanien.

 7. JOVIRA SA

  Spanien

  Företaget JOVIRA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Charkuterivaror och skinkor, Köttkonserver, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Montijo, Spanien.

 8. FRUTA BOHEMIA A.S.

  Tjeckiska republiken

  Företaget FRUTA BOHEMIA A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Patéer och pastejer. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Extraherade smaktillsatser och kryddor, Köttkonserver, och Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företagets huvudkontor finns i Prerov, Tjeckiska republiken.

 9. MCKEAN FOODS

  Förenade kungariket

  Företaget MCKEAN FOODS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserverat fläskkött. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Köttkonserver, Kött- och korvkonserver, och Köttkonserver. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 10. ETABLISSEMENTS CANCE

  Frankrike

  Företaget ETABLISSEMENTS CANCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Konserverat fläskkött, Köttkonserver, och Konserverat fläskkött. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve, Frankrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis