• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • kött- och korvkonserver

Resultat för

Kött- och korvkonserver - Import och export

 1. LE COUSTELOUS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Le Coustelous är stolta över att erbjuda gastronomiska produkter från sydvästra Frankrike, med specifikt intresse för den beryktade cassoulet från Castelnaudary. Vi är måna om våra ingrediensers kvalitet och arbetar med lokala producenter för att erbjuda er det bästa. Vi exporterar våra produkter till Europa, USA och Frankrike, till delikatessaffärer, vinkällare och butiker specialiserade på gastronomi och andra livsmedelsspecialiteter. Frankrike är känt för sin gastronomi och vår sydvästra region är en av de ryktbaraste för sin mångfald av delikata rätter. Vår familj arbetar sedan 1993 inom beredningen av utsökta rätter för våra kunder. Vi är måna om att sätta i ljuset färska och hemmagjorda produkter från vår region. Anklever, blodkorv, ankbröst ... Men framförallt vår beryktade cassoulet, beredd enligt familjens tradition med vita bönor från Castelnaudary och kött från regionala producenter. Vi är tillgängliga för ytterligare information om våra produkter. Hos "Le Coustelous" är familjen i centrum för vår konservverksamhet och vi är stolta att dela vår passion för sydvästra Frankrikes gastronomi med er. Tveka inte att kontakta oss för mer information.

 2. LA DROSERA GOURMANDE

  Frankrike

  Företaget LA DROSERA GOURMANDE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Gåslever, Presentartiklar - företag, medaljer, Gåslever, Presentartiklar - företag, och regionala produkter. Företagets huvudkontor finns i Laguiole, Frankrike.

 3. IBÉRICOS DE VEGASECA

  Spanien

  Företaget IBÉRICOS DE VEGASECA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Ostar, charkuteriprodukter, skinka, och Ostar. Företagets huvudkontor finns i Cuéllar, Segovia, Spanien.

 4. EBNER GMBH

  Österrike

  Företaget EBNER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, Kött- och korvkonserver, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Irnfritz, Österrike.

 5. SALAISONS JOUVIN

  Frankrike

  Företaget SALAISONS JOUVIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färskt kött och fjäderfä, och Chorizos. Företagets huvudkontor finns i Nogent Sur Oise, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BRUGSE VLEESCENTRALE

  Belgien

  Företaget BRUGSE VLEESCENTRALE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Kött och charkuterivaror, Färskt kött och fjäderfä, pressat kött, anläggningar och utrustningar för behandling av kött och förpackade produkter, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Brugge, Belgien.

 2. SAS LE REVELOIS

  Frankrike

  Företaget SAS LE REVELOIS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Köttkonserver, Köttkonserver, Konserver, och block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Revel, Frankrike.

 3. SCHIETSE

  Belgien

  Företaget SCHIETSE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Charkuterivaror och skinkor, Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider, Färskt kött och fjäderfä, Charkuterivaror och skinkor, Restauranger, cateringfirma och leverans av måltider, och surkål. Företagets huvudkontor finns i Groot-Bijgaarden, Belgien.

 4. MAISON CONQUET

  Frankrike

  Företaget MAISON CONQUET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom köttaffär, oxkött, kalvkött, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Laguiole, Frankrike.

 5. JN PACK ( JN FOOD )

  Polen

  Företaget JN PACK ( JN FOOD ), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserver. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, beredda huvudrätter, konserverade grönsaker, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Gdynia, Polen.

 1. TERBEKE

  Belgien

  Företaget TERBEKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Färskt kött och fjäderfä, livsmedelskonserver, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Veurne, Belgien.

 2. TASTE OF PROVENCE

  Frankrike

  Företaget TASTE OF PROVENCE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Sisteron, Frankrike.

 1. EURALIS GASTRONOMIE

  Frankrike

  Företaget EURALIS GASTRONOMIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Gåslever, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gåslever, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, block med hel anklever, och leverantörer av ankkonserver. Företagets huvudkontor finns i Lescar Cedex, Frankrike.

 2. BEEF EXCLUSIEF

  Nederländerna

  Företaget BEEF EXCLUSIEF, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom färskt kött, grillning, och biologiskt kött. Företagets huvudkontor finns i Waddinxveen, Nederländerna.

 3. EL POZO

  Spanien

  Företaget EL POZO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom allmän handel med kött och köttprodukter. Företagets huvudkontor finns i Alhama De Murcia, Spanien.

 4. MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA

  Portugal

  Företaget MARQUES & MARQUES SALSICHARIA REGIONAL ALENTEJANA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, korvar, färskt kött, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Santo André, Portugal.

 5. MAISON GARCIA

  Frankrike

  Företaget MAISON GARCIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Konserverat fläskkött, och charkuteri. Företagets huvudkontor finns i Villeneuve Les Bouloc, Frankrike.

 6. LES COCHONNAILLES

  Belgien

  Företaget LES COCHONNAILLES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Charkuterivaror och skinkor. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Emballage i plast, Kött- och korvkonserver, djupfrysta livsmedel, Industriell rengöring - Produkter, och Emballage i plast. Företagets huvudkontor finns i Liège, Belgien.

 7. WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J.

  Polen

  Företaget WYTWÓRNIA WĘDLIN SWOSZOWICE K.KOWALCZYK I B.LEHMAN SP.J., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom charkuteri, och korv. Företagets huvudkontor finns i Kraków, Polen.

 8. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Frankrike

  Företaget MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Konserverat fläskkött, Skinkor, Konserverat fläskkött, Skinkor, ankkött, och block med hel anklever. Företagets huvudkontor finns i Saint-Jean-Le-Vieux, Frankrike.

 1. HEIDINGER GMBH

  Tyskland

  Företaget HEIDINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Industriella bagerier, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Hotell, Industriella bagerier, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Hotell. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 2. BUVENS

  Belgien

  Företaget BUVENS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Kött och charkuterivaror, Färskt kött och fjäderfä, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, och Kött och charkuterivaror. Företagets huvudkontor finns i Diest, Belgien.

 3. SANPAREIL

  Belgien

  Företaget SANPAREIL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, Färskt kött och fjäderfä, Charkuterivaror och skinkor, och Korv och salami. Företagets huvudkontor finns i Kapelle-Op-Den-Bos, Belgien.

 4. VLEESWAREN STEEN

  Belgien

  Företaget VLEESWAREN STEEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött- och korvkonserver. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Charkuterivaror och skinkor, Färskt kött och fjäderfä, artiklar för hotellverksamhet, kött i parti, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Eernegem, Belgien.

 5. NIFICO

  Polen

  Företaget NIFICO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Färskt höns- och kycklingkött, Kött- och korvkonserver, fjäderfän, Färskt höns- och kycklingkött, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Goczalkowice Zdroj, Polen.

 6. SPARKY`S ERLEBNISGASTRONOMIE- BETRIEBS GMBH

  Österrike

  Företaget SPARKY`S ERLEBNISGASTRONOMIE- BETRIEBS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Hotell, Konstnärliga produktioner, Föreställningar - Organisation, Kött- och korvkonserver, Hotell, Konstnärliga produktioner, och Föreställningar - Organisation. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 7. WERNER GASTRO UG HOTEL

  Tyskland

  Företaget WERNER GASTRO UG HOTEL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Resor och turism, Resebyråer, Hotell, Kött- och korvkonserver, Resor och turism, Resebyråer, och Hotell. Företagets huvudkontor finns i Fürth, Tyskland.

 8. CERTO OG

  Österrike

  Företaget CERTO OG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gastronomiska specialiteter, Hotell, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Gastronomiska specialiteter, och Hotell. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 9. WILLIBALD FIEGLE

  Tyskland

  Företaget WILLIBALD FIEGLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Hotell, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Hotell. Företagets huvudkontor finns i Vogt, Tyskland.

 10. MARKUS ELLMAIER WIRTSHAUS AM WEBERGUT

  Österrike

  Företaget MARKUS ELLMAIER WIRTSHAUS AM WEBERGUT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Charkuterivaror och skinkor, Bröd och bakverk, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Charkuterivaror och skinkor, Bröd och bakverk, Kött- och korvkonserver, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Stanz Im Mürztal, Österrike.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis