• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • jord

Resultat för

Jord - Import och export

 1. BIOERA-MOSCOW, LLC

  Ryssland

  BioEra tillverkar och säljer bioprodukter för odlingsjordbruk, inklusive biogödsel från maskkompost, svamp- och bakteriebaserade växtskyddsmedel, rena aminosyror samt bakteriella gödselmedel och jordstruktursförbättrare. Företaget har tillhandahållit den ryska marknaden med produkter sedan 2016, och har utvidgat sitt försäljningsområde till grannländer som Serbien, Belarus, Georgien, Kazakstan, Uzbekistan och Kyrgyzstan sedan 2022. Företaget är för närvarande under förhandlingar för att påbörja export till afrikanska länder. Företaget tillverkar och tillhandahåller: : Betning; - Bladnäring; - Ingrepp för ökad och bevarad bördighet i jorden (inklusive markrehabilitering); - Daggmaskar för komposthantering och framställning av biohumus; - Utrustning för vermikompostering och framställning av biohumus; - Fast biohumus; Bakteriella kompositioner (biofungicid, formler för bindning av kväve, fosfor och kalium). BioEra tillhandahåller ett brett utbud av tjänster som understödjer jordbruksutvecklingen, genom att förse industrin med formler av högsta kvalitet. Företagets specialister tar fram bruksscheman, övervakar resultaten och kontrollerar alla steg i de levererade formlernas användningsprocess.

 2. HOLLAND SOIL

  Spanien

  Företaget HOLLAND SOIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jord. Företagets huvudkontor finns i Llinars Del Valles (bareclona), Spanien.

 3. DE KOCK WAVRE

  Belgien

  Företaget DE KOCK WAVRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Offentliga arbeten och vägarbeten - Företag. Företaget är även verksamt inom Jord, schaktning, schaktningsarbeten, sand, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Wavre, Belgien.

 4. SCHOTTERWERK MOERSDORF

  Luxemburg

  Företaget SCHOTTERWERK MOERSDORF, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Jord, natursten, Stenbrott, gabioner, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Moersdorf, Luxemburg.

 5. MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK

  Polen

  Företaget MAPA-2. PPUH HALINA MATYSIAK, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Tjänster för trädgård och skogsbruk, trädgårdsarkitekt. Företaget är även verksamt inom Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, Jord, Trädgårdar och parker - Tekniska kontor, Parker och trädgårdar - Genomförande och underhåll, trädgårdsarbete, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Jarosław, Polen.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget IBT AGRO TARIM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, växtskyddsprodukter, export, gödningsmedel, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Antalya, Turkiet.

 2. WIS-KRUSZYWA.PL

  Polen

  Företaget WIS-KRUSZYWA.PL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Jord. Företagets huvudkontor finns i Kramsk, Polen.

 3. TREVIGIANA HUMUS

  Italien

  Företaget TREVIGIANA HUMUS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jord. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsmöbler, Torv och mylla, Trädgårdsmöbler, mull, Torv och mylla, och bark. Företagets huvudkontor finns i Casale Sul Sile, Italien.

 4. TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget TORFWERK NEUSTADT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Gödsel och produkter för jordförbättring, Torv och mylla, Jord, Plantskolor och skogsbruk, Gödsel och produkter för jordförbättring, Torv och mylla, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Neustadt, Tyskland.

 5. OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE

  Polen

  Företaget OGRODNIK. GOSPODARSTWO OGRODNICZO-SZKÓŁKARSKIE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Plantskolor och skogsbruk. Företaget är även verksamt inom Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, Jord, plantor för buskar med beständiga blad, Trädgårdsskötsel, grönsaksland och blommor - Utrustning och förnödenheter, Jord, och buskar. Företagets huvudkontor finns i Kraczkowa, Polen.

 1. PROPLANT GMBH

  Tyskland

  Företaget PROPLANT GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Blomsterodling. Företaget är även verksamt inom Plantskolor och skogsbruk, Gödsel och produkter för jordförbättring, Torv och mylla, Jord, Plantskolor och skogsbruk, Gödsel och produkter för jordförbättring, Torv och mylla, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Vaihingen, Tyskland.

 2. EUROLIGNITE LLC

  Ukraina

  Företaget EUROLIGNITE LLC, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Jord, brunkol, organiska jordförbättringsmedel, Jord, och jordkorrigeringsmedel. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 1. AGROHOBLAJ D.O.O.

  Kroatien

  Företaget AGROHOBLAJ D.O.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jord. Företaget är även verksamt inom substrat. Företagets huvudkontor finns i Mursko Središće, Kroatien.

 2. COIR LANKA

  Italien

  Företaget COIR LANKA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jord. Företaget är även verksamt inom geotextilier av kokos. Företagets huvudkontor finns i Verona, Italien.

 3. MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD.

  Förenade kungariket

  Företaget MATTHIAS CONSTRUCTION MATERIALS (SE) LTD., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Jord. Företagets huvudkontor finns i Surbition, Förenade kungariket.

 4. MECHELLI MARIO E C. SNC

  Italien

  Företaget MECHELLI MARIO E C. SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jord. Företagets huvudkontor finns i Soriano Nel Cimino, Italien.

 5. MIKROTEKKIMYA ZIRAI ILAÇ SANAYI LTD STI

  Turkiet

  Företaget MIKROTEKKIMYA ZIRAI ILAÇ SANAYI LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för EKOLOGISKT JORDBRUK. Företaget är även verksamt inom jord, och bentonit. Företagets huvudkontor finns i KOCAELI, Turkiet.

 6. SILUFLORA

  Polen

  Företaget SILUFLORA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom Jord, gödningstorv, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Plock, Polen.

 7. BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget BAUSTOFFE FLECHTINGEN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, Järnhaltiga och järnfria mineraler, Jord, och Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företagets huvudkontor finns i Flechtingen, Tyskland.

 8. CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H.

  Österrike

  Företaget CORTEX RINDEN- UND HOLZPRODUKTION GESELLSCHAFT M.B.H., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Ybbs An Der Donau, Österrike.

 1. AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O

  Polen

  Företaget AGROMYSL MYSLIBORZ SP Z O O, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, Spannmål och sädeskorn, Jord, och Spannmål och sädeskorn. Företagets huvudkontor finns i Golenice, Polen.

 2. WINDYMAINS SAWMILLS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget WINDYMAINS SAWMILLS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Humbie, Förenade kungariket.

 3. MODAHUM GMBH

  Tyskland

  Företaget MODAHUM GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Torv och mylla. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Egling, Tyskland.

 4. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA

  Polen

  Företaget PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE KOMPOSTPAL H L H D NATALIA WIESZCZECZYNSCY SPOLKA JA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Filmer och blad i plastmaterial. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Koscian, Polen.

 5. FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget FISCHER'S GARTENLAND GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Neustadt, Tyskland.

 6. INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget INDUSTRIE-ERDENWERK ARCHUT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Lauterbach, Tyskland.

 7. GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget GEBRÜDER PATZER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Sinntal, Tyskland.

 8. SOLUM A/S

  Danmark

  Företaget SOLUM A/S, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Hedehusene, Danmark.

 9. PRIMASTA B.V.

  Nederländerna

  Företaget PRIMASTA B.V., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Asten, Nederländerna.

 10. S.U.D.E. GMBH

  Tyskland

  Företaget S.U.D.E. GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gödsel och produkter för jordförbättring. Företaget är även verksamt inom Jord, och Jord. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Jord - Import och export

Antal resultat

10 001 Företag