• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • jäst och matjäst

Resultat för

Jäst och matjäst - Import och export

 1. TOMEGA SA

  Belgien

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Konstruktör av maskiner för förädling av mejeriprodukter. Er partner när det gäller mejeri. Våra maskiner måttillverkas och anpassas till era önskemål och behov. Kvalitetsmaterial (endast europeiska leveranser). Vi säljer produkter som frukt i socker för yoghurt, jäsämnen, löpe, ostkar, sildukar, tillbehör för osttillverkning, mätinstrument, etc.

 2. SPL INTERNATIONAL LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget SPL INTERNATIONAL LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Ellesmere Port, Förenade kungariket.

 3. PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA.

  Portugal

  Företaget PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Canelas, Portugal.

 4. BIOAGRO SRL

  Italien

  Företaget BIOAGRO SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Thiene, Italien.

 5. FALA GMBH

  Tyskland

  Företaget FALA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företaget är även verksamt inom Kakmixar, Kakmixar, bageriprodukter, jäst, och bakverk och pasta. Företagets huvudkontor finns i Bühl, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. F.X. WIENINGER GMBH

  Tyskland

  Företaget F.X. WIENINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företaget är även verksamt inom surdeg för bageri, jäst, kemisk och naturlig jäst, och jäst för livsmedels- och konservindustrin. Företagets huvudkontor finns i Passau, Tyskland.

 2. PATISFRANCE - PURATOS

  Frankrike

  Företaget PATISFRANCE - PURATOS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Torkad frukt. Företaget är även verksamt inom Jäst och matjäst, biologiska livsmedel i parti, surdeg för konditori, Jäst och matjäst, och mjöl. Företagets huvudkontor finns i Rungis, Frankrike.

 3. MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Turkiet

  Företaget MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. LAFFORT ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget LAFFORT ITALIA S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företaget är även verksamt inom tillsatsämnen för vinframställning, önologiska produkter, önologiska tanniner, och enzymer. Företagets huvudkontor finns i Tortona, Italien.

 5. SACCO SYSTEM

  Italien

  Företaget SACCO SYSTEM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företaget är även verksamt inom mjölksyrabakterier, mjölksyrabakterier för livsmedels- och konservindustrin, naturlig löpe i pulverform, och mjölksyrabakterier. Företagets huvudkontor finns i Cadorago, Italien.

 1. BIOTEC FERMENTI S.R.L.

  Italien

  Företaget BIOTEC FERMENTI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företaget är även verksamt inom mjölksyrabakterier, och naturlig löpe. Företagets huvudkontor finns i Cornegliano Laudense, Italien.

 2. PE "SLAVUTYCH-TARA"

  Ukraina

  Företaget PE "SLAVUTYCH-TARA", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Zaporozhye, Ukraina.

 1. ALGIST BRUGGEMAN

  Belgien

  Företaget ALGIST BRUGGEMAN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Gent, Belgien.

 2. BIOCEANE

  Frankrike

  Företaget BIOCEANE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i St Herblain, Frankrike.

 3. NATUREGE

  Frankrike

  Företaget NATUREGE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Jassans Riottier, Frankrike.

 4. MIELLERIE ESTIVAMIELS

  Frankrike

  Företaget MIELLERIE ESTIVAMIELS, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Estivareilles, Frankrike.

 5. CROP IBERICA SA

  Spanien

  Företaget CROP IBERICA SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konserveringsmedel för livsmedel. Företaget är även verksamt inom Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Essenser och aromer ej för livsmedelsbruk, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Arganda, Spanien.

 6. ACTIDIET

  Frankrike

  Företaget ACTIDIET, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i La Broque, Frankrike.

 7. YEAST PLANT OJSC

  Vitryssland

  Företaget YEAST PLANT OJSC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 8. HABRE GMBH

  Tyskland

  Företaget HABRE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företaget är även verksamt inom surdeg för bageri, och jäst. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 1. LA FERME VIGNECOISE

  Frankrike

  Företaget LA FERME VIGNECOISE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Vignec, Frankrike.

 2. PEYRE

  Frankrike

  Företaget PEYRE, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Aumont Aubrac, Frankrike.

 3. ATECNOS

  Italien

  Företaget ATECNOS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Oderzo, Italien.

 4. ISERNHÄGER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget ISERNHÄGER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Jäst och matjäst, Automatisering av produktionsanläggningar, aromer för konditoriindustrin, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Isernhagen, Tyskland.

 5. BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES

  Frankrike

  Företaget BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Rueil Malmaison, Frankrike.

 6. VORONEZHSKIE YEAST LLC

  Turkiet

  Företaget VORONEZHSKIE YEAST LLC, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i ISTANBUL, Turkiet.

 7. HISTOIRE D'OEUF

  Frankrike

  Företaget HISTOIRE D'OEUF, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Gennes Sur Seiche, Frankrike.

 8. LA PRIMAVERA S.R.L.

  Italien

  Företaget LA PRIMAVERA S.R.L., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företaget är även verksamt inom surdeg för konditori. Företagets huvudkontor finns i Ragusa, Italien.

 9. FUTUR OEUF

  Frankrike

  Företaget FUTUR OEUF, som är verksamt inom sektorn för Mjölkprodukter. Företaget är även verksamt inom Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, Jäst och matjäst, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Kost och drycker - ingredienser, och Jäst och matjäst. Företagets huvudkontor finns i Lanouee, Frankrike.

 10. JOINT VENTURE " ODESSA YEAST "

  Ukraina

  Företaget JOINT VENTURE " ODESSA YEAST ", är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jäst och matjäst. Företaget är även verksamt inom surdeg för bageri, och export till utlandet. Företagets huvudkontor finns i Odessa, Ukraina.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis

Hitta anbud för