• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • järnvaror

Resultat för

Järnvaror - Import och export

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italien

  Verified by europages badge

  Veloxbloc är ett företag som är specialiserat på bearbetning av olika typer av rörklämmor. Företaget i Milano tillverkar ett stort antal artiklar som strappar med snäckdrev, med sexkantshuvud och perforerat eller fullt band. Tillverkar dessutom kontinuerliga klämmor som sätts fast med klamrar och perforerat kontinuerligt band. Förutom allt detta, tillverkar företaget i Milano även klämringar med en eller två öron, runda metallringar för starka åtdragningar, nylonstrappar till kablar och kopplingar av nylon. Veloxbloc erbjuder även kabeldragningstjänster till elanläggningar.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  JIT Homes är specialiserade på design, produktion och försäljning av tillbehör för härdat glas, så som: glasbeslag, skenor för glasdörrar, golvfjädrar, handtag, duschgångjärn, glasklämmor, handduksräcken, stödräcken, skärmtätningar, svickor, duschhållare, glasrännor, system för svängbarhet, dörrgångjärn, beslag för skjutdörrar, tillbehör för stapeldörrar, spindelfästen osv.

 3. VIRGIS FILTER SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Virgis Filter är ett ledande företag inom tillverkning av luftfilter, filterpatroner och tillbehör, som är typgodkända och används för originalutrustning av de största tillverkarna av motorer, kompressorer, generatorer, självgående maskiner, sopmaskiner och i många andra användningsområden inom jordbruk, konstruktion, gruvindustrin. Företaget har alltid ägnat stor uppmärksamhet åt innovation och kontroll av produkternas effektivitet och har investerat stora resurser i denna sektor.

 4. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CIVIC INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Lister och ramar, Krokar för tavlor, Industriella järnvaror, dörrstoppar för väggar, dörrstopp, Lister och ramar, golvmonterade dörrstopp, Krokar för tavlor, och tillverkning av vägglister. Företagets huvudkontor finns i L'haye Les Roses, Frankrike.

 5. MINSAVIT

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MINSAVIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Rengöringsföretag, Biluthyrning, ELARTIKLAR, Industristädföretag, skruvar special, Järnvaror, självlåsande skruvar och muttrar, och Rengöringsföretag. Företagets huvudkontor finns i Besana In Brianza, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Unterschleißheim, Tyskland.

 2. PRÄMETA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRÄMETA GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Troisdorf, Tyskland.

 3. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MORO & SPREAFICO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Järnvaror, gångjärn, Industriella järnvaror, hopsättning av metall, hänglås, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Monte Marenzo, Italien.

 4. G-FITTINGS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget G-FITTINGS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Emmerich Am Rhein, Tyskland.

 5. JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Müllheim (im Schwarzwald), Tyskland.

 1. FAWO GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FAWO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Nieder-Olm, Tyskland.

 2. PUNTOVITI SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PUNTOVITI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, specialskruvar, Järnvaror, och muttrar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 1. GSG BAUBESCHLÄGE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GSG BAUBESCHLÄGE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Elsterwerda, Tyskland.

 2. POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Kierspe, Tyskland.

 3. FEM S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FEM S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Verktyg och järnhandelsvaror, metallsprintar, gångjärn för dekoration, Järnvaror, och Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Granarolo Dell'emilia, Italien.

 4. L.I.P.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget L.I.P., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kugghjulsmotorer. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, ELARTIKLAR, Jordbruksmaskiner, epicykloida kugghjulssatser, kuggstänger, Järnvaror, mikrokuggväxlar, ELARTIKLAR, och Jordbruksmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Corsico, Italien.

 5. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom bultar, kompressorer, elverktyg, och artiklar för verktygsmaskiner för bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Seregno, Italien.

 6. DI.GI.MA.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DI.GI.MA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Mjöl och gryn, Bakverk, Järnvaror, Hotell, animaliska livsmedelsfetter, zooteknisk föda, Mjöl och gryn, livsmedelsmjöl, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Villanterio, Italien.

 7. SCHMIDT + MELDAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHMIDT + MELDAU GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 8. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CAMUT - RETTIFICATRICI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Finslipningsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, manuella slipmaskiner, slipmaskiner med roterande bord, Järnvaror, och industriella slipmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Saluggia, Italien.

 1. SICUREZZA & STILE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SICUREZZA & STILE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Ramar och dörrinfattningar, bearbetning av järn, bearbetning av plåt och rör, Järnvaror, och Ramar och dörrinfattningar. Företagets huvudkontor finns i Castelnuovo Di Porto, Italien.

 2. OMAT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget OMAT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Pantin, Frankrike.

 3. HOJU-BESCHLAG GMBH

  Tyskland

  Tillverkning av grundplåtar, dörrstoppar, perforerad plåt, ventilationsgaller av aluminium, plast och rostfritt stål samt specialtillverkade plåtdetaljer utgör vårt företags verksamhet sedan mer än 60 år. Våra produkter är moderna, representativa, snygga men samtidigt funktionella och går att använda varje dag. Att uppfylla dagens marknadskrav innebär att garantera höga nivåer av både effektivitet och kvalitet inom allt snävare tidsramar. Det åstadkommer vi i samarbete med vår välutvecklade kundstruktur. Vi är konkurrenskraftiga och framtidsberedda eftersom vi investerar i nya tekniker och i en kraftfull maskinpark. Talrika kund- och leverantörsutvärderingar visar att kvalitet inte bara är tomma ord för oss, utan ett innehåll i företaget som våra kunder verkligen erfar.

 4. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Frankrike

  Vi finns sedan 1920 i Saint-Nazaire. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" strävar först och främst efter att uppfylla kundernas alla önskemål på ett optimalt sätt. Vi är en del av företagsgruppen SOCODA, en oberoende grupp med över 650 försäljningsställen i hela Frankrike. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" erbjuder sina kunder ett brett sortiment från ledande tillverkare på marknaden, innovativa produkter som alltid är lite bättre inom följande områden: Verktyg, tryckluft, svetsning, kaputrustning, slipning, lyft, personlig skyddsutrustning, skruvförband, smörjning, limning. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" kan till bästa pris erbjuda anpassade servicelösningar som motsvarar kundernas behov, oavsett om de är kontokunder, små och medelstora företag, industrier, underleverantörer eller hantverkare. DOCKS MARITIMES TECHNIDIS, kvalitet för professionella.

 5. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Tyskland

  Att ge våra kunder bästa möjliga service är filosofin bakom PRECITOOLs verksamhet. Vi står för kvalitet, tillförlitlighet, rådgivning och att hitta lösningar på alla problem som rör metallbearbetning, i kombination med solida kunskaper om marknaden: PRECITOOL – förtroende och kompetens. Våra produkter är framtagna för intensiv och långvarig professionell användning. De uppfyller högt ställda kvalitetskrav och säkerhetsföreskrifter. PRECITOOL – vi arbetar med flera kraftfulla partnerföretag runtom i Tyskland och Europa. På så sätt kan vi hjälpa alla våra industri- och hantverkskunder snabbt och effektivt, oavsett var de befinner sig. PRECITOOLs sortiment omfattar över 100 000 kvalitetsprodukter från kända tillverkare och märken. PRECITOOL – den moderna logistik- och tjänstecentralen för metallbearbetning och skärande verktygsteknik. Skärverktyg, spännverktyg, mätverktyg, fil-, slip- och sågverktyg, handverktyg och elverktyg av högsta kvalitet

 6. INTER-PLAST PLASTIK DOGRAMA AKSESUARLARI SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

  INTER-PLAST PLASTIK grundades 1993 inom sektorn för pvc tillbehör och har med tiden blivit en tillverkare och ett handelsbolag som bedriver utrikeshandel med högkvalitativa varor som exempelvis 3 D-dörrgångjärn, fönstergångjärn, beslag av zamac 5, spanjoletter, dörrlås, dörrhållare, cylindrar, dörr- och fönsterhandtag av aluminium, låsbara balkong- och fönsterhandtag, fönsterspärrar, insektsnät, självborrande och självgängande skruvar, buldex montageskruvar, balkskruvar, balkonginglasningssystem och vikbara inglasningssystem.

 7. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

  Tyskland

  Vår verksamhet handlar om att leverera alla slags svarvade, frästa, laserskurna, stansade och pressgjutna detaljer samt bygg- och möbelbeslag till våra kunder. Vi är specialiserade på små, medelstora och stora serier. Kärnkompetensen ligger på metallbearbetning av rostfritt stål men naturligtvis levererar vi även produkter av andra metaller. Vi svarvar, fräser och skär detaljer med laser för möbelindustrin och för inredning av affärslokaler, offentliga miljöer, hotellmiljöer och mässor samt för glasindustrin och sanitetsbranschen. På den här sidan hittar du alla våra produkter och vi erbjuder oss som en kompetent samarbetspartner för ditt företags behov. Dessutom är vi specialister på tillverkning av lyfttaljor, Bowdenkablar och styrvajrar. Här tillverkar och reparerar vi alla slags drag- och tryckvajrar, styrvajrar, gasvajrar, kopplingsvajrar, bromsvajrar, växlingsvajrar och Bowdenkablar enligt mönster eller ritning – styckvis eller i serieproduktion.

 8. ALSAFIX SAS

  Frankrike

  ALSAFIX konstruerar robusta arbetsredskap, effektiva och specifika för professionell fastsättning: manuella häftapparater, trådlösa skruvdragare/borrmaskiner, elektriska spikpistoler, tryckluftshäftapparater, kompressorer, manuella spikpistoler, nitmaskiner. ALSAFIX är certifierat enligt ISO 9001, och rekommenderas idag i hela världen för sin snabba respons och sitt kunnande som ett av de mest presterande företagen inom branschen.

 9. G&G BESCHLÄGE GMBH

  Tyskland

  Specialiserar sig på smådelar av zinkgjutgods, i små och stora kvantiteter, samt komponentmontering. Tillverkning efter egen konstruktion, produktutveckling, formkonstruktion, logistik och förpackning. Extern galvanisk behandling.

 10. MORCHIO FRATELLI SNC

  Italien

  Företaget Ferramenta Fratelli Morchio ställer till sina krävande kunder, bestående av fackmän och enskilda, ett omfattande urval järnvaruartiklar, skiftnycklar, saxar, elverktyg, skruvmaskiner, motorsågar, röjsågar, lim, lösningsmedel, lacker och färg, trädgårdsartiklar och hushållsartiklar, lås, reglar, kassaskåp med kombinationslås eller med nyckel, handtag, metallnät, skarvstycken, kranar och hyllsystem från de bästa märkena.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Järnvaror - Import och export

Antal resultat

18 011 Företag