• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • järnvaror

Resultat för

Järnvaror - Import och export

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italien

  Veloxbloc är ett företag som är specialiserat på bearbetning av olika typer av rörklämmor. Företaget i Milano tillverkar ett stort antal artiklar som strappar med snäckdrev, med sexkantshuvud och perforerat eller fullt band. Tillverkar dessutom kontinuerliga klämmor som sätts fast med klamrar och perforerat kontinuerligt band. Förutom allt detta, tillverkar företaget i Milano även klämringar med en eller två öron, runda metallringar för starka åtdragningar, nylonstrappar till kablar och kopplingar av nylon. Veloxbloc erbjuder även kabeldragningstjänster till elanläggningar.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  JIT Homes är specialiserade på design, produktion och försäljning av tillbehör för härdat glas, så som: glasbeslag, skenor för glasdörrar, golvfjädrar, handtag, duschgångjärn, glasklämmor, handduksräcken, stödräcken, skärmtätningar, svickor, duschhållare, glasrännor, system för svängbarhet, dörrgångjärn, beslag för skjutdörrar, tillbehör för stapeldörrar, spindelfästen osv.

 3. VIRGIS FILTER SPA

  Italien

  Virgis Filter är ett ledande företag inom tillverkning av luftfilter, filterpatroner och tillbehör, som är typgodkända och används för originalutrustning av de största tillverkarna av motorer, kompressorer, generatorer, självgående maskiner, sopmaskiner och i många andra användningsområden inom jordbruk, konstruktion, gruvindustrin. Företaget har alltid ägnat stor uppmärksamhet åt innovation och kontroll av produkternas effektivitet och har investerat stora resurser i denna sektor.

 4. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrike

  Företaget CIVIC INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Lister och ramar, Krokar för tavlor, Industriella järnvaror, dörrstoppar för väggar, dörrstopp, Lister och ramar, golvmonterade dörrstopp, Krokar för tavlor, och tillverkning av vägglister. Företagets huvudkontor finns i L'haye Les Roses, Frankrike.

 5. MINSAVIT

  Italien

  Företaget MINSAVIT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Skruvar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Rengöringsföretag, Biluthyrning, ELARTIKLAR, Industristädföretag, skruvar special, Järnvaror, självlåsande skruvar och muttrar, och Rengöringsföretag. Företagets huvudkontor finns i Besana In Brianza, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italien

  Företaget MORO & SPREAFICO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Järnvaror, gångjärn, Industriella järnvaror, hopsättning av metall, hänglås, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Monte Marenzo, Italien.

 2. PRÄMETA GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget PRÄMETA GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Troisdorf, Tyskland.

 3. KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE

  Tyskland

  Företaget KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Unterschleißheim, Tyskland.

 4. BBH BAUBEDARF HAGEDORN GMBH

  Tyskland

  Företaget BBH BAUBEDARF HAGEDORN GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Greußen, Tyskland.

 5. G-FITTINGS GMBH

  Tyskland

  Företaget G-FITTINGS GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Emmerich Am Rhein, Tyskland.

 1. JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Tyskland

  Företaget JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Müllheim (im Schwarzwald), Tyskland.

 2. FAWO GMBH

  Tyskland

  Företaget FAWO GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Nieder-Olm, Tyskland.

 1. PUNTOVITI SRL

  Italien

  Företaget PUNTOVITI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bultar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, specialskruvar, Järnvaror, och muttrar. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 2. O.M.G. S.R.L.

  Italien

  Företaget O.M.G. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Obdelava plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Rengöringsföretag, Bakverk, extruder för plastmaterial, Järnvaror, Rengöringsföretag, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Givoletto, Italien.

 3. ROVERE SRL

  Italien

  Företaget ROVERE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom plåt, stansar, metallstrukturer, och bearbetning av järn. Företagets huvudkontor finns i Montelabbate, Italien.

 4. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italien

  Företaget FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom bultar, kompressorer, elverktyg, och artiklar för verktygsmaskiner för bearbetning av metall. Företagets huvudkontor finns i Seregno, Italien.

 5. FEM S.R.L.

  Italien

  Företaget FEM S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gångjärn. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Verktyg och järnhandelsvaror, metallsprintar, gångjärn för dekoration, Järnvaror, och Verktyg och järnhandelsvaror. Företagets huvudkontor finns i Granarolo Dell'emilia, Italien.

 6. L.I.P.

  Italien

  Företaget L.I.P., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kugghjulsmotorer. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, ELARTIKLAR, Jordbruksmaskiner, epicykloida kugghjulssatser, kuggstänger, Järnvaror, mikrokuggväxlar, ELARTIKLAR, och Jordbruksmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Corsico, Italien.

 7. GSG BAUBESCHLÄGE GMBH

  Tyskland

  Företaget GSG BAUBESCHLÄGE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Elsterwerda, Tyskland.

 8. POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE

  Tyskland

  Företaget POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Kierspe, Tyskland.

 1. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Italien

  Företaget CAMUT - RETTIFICATRICI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Finslipningsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, manuella slipmaskiner, slipmaskiner med roterande bord, Järnvaror, och industriella slipmaskiner. Företagets huvudkontor finns i Saluggia, Italien.

 2. DI.GI.MA.

  Italien

  Företaget DI.GI.MA., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Matfetter. Företaget är även verksamt inom Mjöl och gryn, Bakverk, Järnvaror, Hotell, animaliska livsmedelsfetter, zooteknisk föda, Mjöl och gryn, livsmedelsmjöl, och Bakverk. Företagets huvudkontor finns i Villanterio, Italien.

 3. CDC SICUREZZA S.R.L.

  Italien

  Företaget CDC SICUREZZA S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Videoövervakningssystem. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, säkerhetssystem, system för videoövervakning, Järnvaror, och brandskyddsanläggningar. Företagets huvudkontor finns i Viterbo, Italien.

 4. SCHMIDT + MELDAU GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHMIDT + MELDAU GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 5. FIRMA R. A. HESSMER

  Tyskland

  Företaget FIRMA R. A. HESSMER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Svarvning av stål och metall, Fixering - Material, Bultar, Muttrar, Skruvar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Plettenberg, Tyskland.

 6. FERRAMENTA SAN GIORGIO S.A.S.

  Italien

  Företaget FERRAMENTA SAN GIORGIO S.A.S., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom järnhandelsvaror, kaminer, elverktyg, och färg. Företagets huvudkontor finns i San Giorgio Canavese, Italien.

 7. SICUREZZA & STILE

  Italien

  Företaget SICUREZZA & STILE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Ramar och dörrinfattningar, bearbetning av järn, bearbetning av plåt och rör, Järnvaror, och Ramar och dörrinfattningar. Företagets huvudkontor finns i Fonte Nuova, Italien.

 8. OMAT

  Frankrike

  Företaget OMAT, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Pantin, Frankrike.

 9. HOJU-BESCHLAG GMBH

  Tyskland

  Tillverkning av grundplåtar, dörrstoppar, perforerad plåt, ventilationsgaller av aluminium, plast och rostfritt stål samt specialtillverkade plåtdetaljer utgör vårt företags verksamhet sedan mer än 60 år. Våra produkter är moderna, representativa, snygga men samtidigt funktionella och går att använda varje dag. Att uppfylla dagens marknadskrav innebär att garantera höga nivåer av både effektivitet och kvalitet inom allt snävare tidsramar. Det åstadkommer vi i samarbete med vår välutvecklade kundstruktur. Vi är konkurrenskraftiga och framtidsberedda eftersom vi investerar i nya tekniker och i en kraftfull maskinpark. Talrika kund- och leverantörsutvärderingar visar att kvalitet inte bara är tomma ord för oss, utan ett innehåll i företaget som våra kunder verkligen erfar.

 10. TECHNIDIS DOCKS MARITIMES

  Frankrike

  Vi finns sedan 1920 i Saint-Nazaire. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" strävar först och främst efter att uppfylla kundernas alla önskemål på ett optimalt sätt. Vi är en del av företagsgruppen SOCODA, en oberoende grupp med över 650 försäljningsställen i hela Frankrike. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" erbjuder sina kunder ett brett sortiment från ledande tillverkare på marknaden, innovativa produkter som alltid är lite bättre inom följande områden: Verktyg, tryckluft, svetsning, kaputrustning, slipning, lyft, personlig skyddsutrustning, skruvförband, smörjning, limning. DOCKS MARITIMES "TECHNIDIS" kan till bästa pris erbjuda anpassade servicelösningar som motsvarar kundernas behov, oavsett om de är kontokunder, små och medelstora företag, industrier, underleverantörer eller hantverkare. DOCKS MARITIMES TECHNIDIS, kvalitet för professionella.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Järnvaror - Import och export

Antal resultat

17 992 Företag