• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • järn- och stålkedjor

Resultat för

Järn- och stålkedjor - Import och export

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fördertechnik Kentzler GmbH är din pålitliga partner för transport-, matnings- och lastkedjor samt kedjehjul och specialtillverkning. Våra högkvalitativa produkter bygger på lång erfarenhet och stort kunnande. Dra redan från början nytta av våra tjänster: Från rådgivning och urval av komponenter som är anpassade för dina behov till slutförandet av produkten. Vi kan erbjuda allting från specialkedjor via kedjehjul och specialtillverkning av kedjor av alla möjliga slag till ett brett sortiment av standardprodukter, eller individuella helhetslösningar utformade efter behoven hos den enskilda kunden. Många års erfarenhet och en produktion som uppfyller gällande DIN-standarder gör att vi kan garantera en förstklassig produktutveckling i egen regi. Oavsett hur nöjda kunderna är med våra produkter arbetar vi hela tiden med att öka deras kvalitet och prestanda.

 2. HARVEST TRADING CHAIN COMPANY

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Välkommen till en värld av skördekättingar och reservdelar till skördetröskor. HTC är den primära distributören av jordbrukskättingar från DONGHUA, med säkerställd OEM-kvalitet. Vår huvudverksamhet kretsar kring jordbruksmaskineri. HTC har ett brett sortiment på över 5 000 produkttyper bestående av kättingar och reservdeslösningar för jordbruksmaskineri och industrimaskineri. Vi har delar till alla skördemaskinsmärken. HTC tillverkar dessutom axlar och axelhuvuden, motoraxlar med knivskarp transmission, växellådor, kugghjul, spakar, skivor, lagerhus, busningar, hydrostatiska axlar och huvuden, transmissionssystem för hissar och upphällning samt borrar för skördetröskor från New Holland, John Deere, Laverda, Deutz-Fahr, Sampo Rosenlew och balningsmaskiner från Gallignani, Claas Merkant, Welger, Cicoria och John Deere. Vi tillhandahåller kvalitativ och effektiv reservdelstillgång både nationellt och internationellt. Våra produkter följer OEM-kvalitetsstandader. Våra produktgrupper: • Skördekättingar: Matningskätting, hisstkätting, samlingskätting, överföringskätting och transportkätting. Alla kättingar är utformade för att hantera olika produkter, som kaffe, majs, korn, säd, vindruvor, ris, sockerrör, solrosor osv. • Kättingar till balningsmaskiner: Runda kättingkedjor, förstärkta kättingar, extra tåliga kättingar och specialutformade kättingar. • Specialutformade jordbruksmaskiner: Specialkättingar för transport av sädesslag in i silos, maskiner för potatisskördare samt hanteringsutrustning. Kontakta oss!

 3. FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företagets huvudkontor finns i Lotte, Tyskland.

 4. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Inredning för fritidsbåtar. Företaget är även verksamt inom Fixering - Material, Spännskruv, Järn- och stålkedjor, Gångjärn, Lås, hänglås och nycklar, Ädelstållinor, Ädelstålmuttrar, Ädelstålskruvar, och tillbehör och utrustning till båtar och fartyg. Företagets huvudkontor finns i Bremen, Tyskland.

 5. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litauen

  Nosted mechanika, UAB är ett företag med stor erfarenhet av produktion av TRYGG snökedjor och snöröjning, samt lätt skogsbruksutrustning från IGLAND. TRYGG snökedjor är en välkänd produkt sedan 1939 och en synonym för pålitlighet och kvalitet. Vi tillverkar TRYGG-kedjor av olika typer, storlekar, tjocklek och vikt, för bilar, fyrhjulingar, lastbilar, bussar, snöröjningsfordon, skogsbruksmaskiner, jordbruksmaskiner, fiskeindustri och bygg- och anläggningsfordon. Iglands populäraste artiklar är följande: vinschar för timmer, stockklyvare och processorer, snöslungor, sandspridare, snöblad, snöplogar, pallgafflar, multigrip, gripar och schaktblad. Våra nyaste artiklar är följande: balgripar, stenskopor, luftar för gödselsäckar och skopor för flytande material. Nosted mechanika kan också erbjuda tjänster, som laserskärning av stålplåt, skärning, svarvning, slipning, bockning med CNC-maskiner; ytbehandling av metallytor med blästring före målning och lackering.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tillverkning av rundstålkedjor och järnprodukter: Gödselspridarkedjor, självlastarvagnkedjor transportkättingar (slakterikättingar, i 50 m-längder. Flätningar: Galvaniskt förzinkat eller rostfritt stål (1.4571), kvalitetskedjor (rundstålkedjor DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , lyftkedjor (DIN 5684-5, EN 818-7), kedjor för jordbruk, kedjor för lastlyft (kedjeöglor enligt DIN 695 och EN 818-2), rostfria kedjor, knutkedjor, plastkedjor, svetsade rundstålkedjor.

 2. IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  iwis tillhör de ledande tillverkarna av precisionssystem för kedjetransportörer och tillhandahåller ett brett produktsortiment för samtliga industriella applikationer.

 3. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkiet

  Företaget ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färdiga metallprodukter. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Järn- och stålkedjor, Kedjor med små hjul, och metallkedjor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A.

  Spanien

  Företaget SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företaget är även verksamt inom tillbehör för lyftning. Företagets huvudkontor finns i Oiartzun-Gipuzcoa, Spanien.

 5. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Tyskland

  Företaget CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företaget är även verksamt inom Kedjor, icke järnhaltiga, plastkedjor, klockkedjor, och Kedjor, icke järnhaltiga. Företagets huvudkontor finns i Ötisheim, Tyskland.

 1. IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE

  Tyskland

  Företaget IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 2. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

  Tyskland

  Företaget PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företaget är även verksamt inom Lastkrokar, Schacklar, Ädelstållinor, och Ringskruvar. Företagets huvudkontor finns i Hemmingen, Tyskland.

 1. ESFAHANAHAN

  Förenta Staterna

  Företaget ESFAHANAHAN, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företagets huvudkontor finns i Esfahan, Förenta Staterna.

 2. NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK

  Tyskland

  Företaget NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företagets huvudkontor finns i Möchengladbach, Tyskland.

 3. SCHICKHOFF GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHICKHOFF GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Kedjor, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, Kedjor, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, och Fixering - Material. Företagets huvudkontor finns i Soest, Tyskland.

 4. ZEUNERT GMBH

  Tyskland

  Företaget ZEUNERT GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, Bultar, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 5. SEILEREI NAUMER GMBH

  Tyskland

  Företaget SEILEREI NAUMER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - ytbehandling och bearbetning. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Tilläggsutrustning för vajrar, Kedjor, Järn- och stålkedjor, Vajrar och kablar - järnhaltig metall, Tilläggsutrustning för vajrar, Kedjor, och Järn- och stålkedjor. Företagets huvudkontor finns i Reutlingen, Tyskland.

 6. HERMANN ICKLER OHG

  Tyskland

  Företaget HERMANN ICKLER OHG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, Bultar, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Brühl, Tyskland.

 7. WALTHER METZ REINIGUNGSSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Företaget WALTHER METZ REINIGUNGSSYSTEME GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Industriella kranar och ventiler, Hjul - små och stora, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Industriella kranar och ventiler, och Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Frankenthal, Tyskland.

 8. IWIS AG

  Schweiz

  Företaget IWIS AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, Bultar, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Othmarsingen, Schweiz.

 1. HEBEZONE GMBH

  Tyskland

  Företaget HEBEZONE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Verktygsmaskiner för formning av metall, Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, Järn- och stålkedjor, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Verktygsmaskiner för formning av metall, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Hanau, Tyskland.

 2. FB KETTEN GMBH

  Tyskland

  Företaget FB KETTEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, Bultar, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Eslohe, Tyskland.

 3. WEIJO-ROLLENKETTENVERTRIEB

  Tyskland

  Företaget WEIJO-ROLLENKETTENVERTRIEB, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, Bultar, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Katzwinkel, Tyskland.

 4. SEIL- UND HEBETECHNIK HOLM STEFFENS

  Tyskland

  Företaget SEIL- UND HEBETECHNIK HOLM STEFFENS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Tilläggsutrustning för vajrar. Företaget är även verksamt inom Kedjor, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Kedjor, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, och Lyftanordningar - utrustning och tillbehör. Företagets huvudkontor finns i Rogätz, Tyskland.

 5. ALANSAN PANEL FENCE SYSTEMS

  Turkiet

  Företaget ALANSAN PANEL FENCE SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företaget är även verksamt inom panel. Företagets huvudkontor finns i Diyarbakir, Turkiet.

 6. REYLAENDER E.K.

  Tyskland

  Företaget REYLAENDER E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Bultar, Hjul - små och stora, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Bultar, och Hjul - små och stora. Företagets huvudkontor finns i Konstanz, Tyskland.

 7. HZT HEBE & ZURRTECHNIK PETER SCHMEINTA

  Tyskland

  Företaget HZT HEBE & ZURRTECHNIK PETER SCHMEINTA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Lyftkranar och portalkranar, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, Linbanor, sittlifter, skidlifter, Järn- och stålkedjor, Lyftkranar och portalkranar, Lyftanordningar - utrustning och tillbehör, och Linbanor, sittlifter, skidlifter. Företagets huvudkontor finns i Menden, Tyskland.

 8. AIP SP. Z .O.O. CHAIN FACTORY POLAND - KETTENFABRIK POLEN

  Polen

  Företaget AIP SP. Z .O.O. CHAIN FACTORY POLAND - KETTENFABRIK POLEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålkedjor. Företaget är även verksamt inom kedjor svetsade, och jordbrukskedjor. Företagets huvudkontor finns i Gliwice, Polen.

 9. DONGHUA INDUSTRIES EUROPE GMBH

  Tyskland

  Företaget DONGHUA INDUSTRIES EUROPE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, Bultar, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Leverkusen, Tyskland.

 10. BECKUMER KETTENFABRIK JOSEF LENZE + SÖHNE OHG

  Tyskland

  Företaget BECKUMER KETTENFABRIK JOSEF LENZE + SÖHNE OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, Bultar, Järn- och stålkedjor, Kedjetransportörer, Fixering - Material, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Balve, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis