• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • järn- och stålkedjor

Resultat för

Järn- och stålkedjor - Import och export

 1. FÖRDERTECHNIK KENTZLER GMBH

  Tyskland

  Fördertechnik Kentzler GmbH är din pålitliga partner för transport-, matnings- och lastkedjor samt kedjehjul och specialtillverkning. Våra högkvalitativa produkter bygger på lång erfarenhet och stort kunnande. Dra redan från början nytta av våra tjänster: Från rådgivning och urval av komponenter som är anpassade för dina behov till slutförandet av produkten. Vi kan erbjuda allting från specialkedjor via kedjehjul och specialtillverkning av kedjor av alla möjliga slag till ett brett sortiment av standardprodukter, eller individuella helhetslösningar utformade efter behoven hos den enskilda kunden. Många års erfarenhet och en produktion som uppfyller gällande DIN-standarder gör att vi kan garantera en förstklassig produktutveckling i egen regi. Oavsett hur nöjda kunderna är med våra produkter arbetar vi hela tiden med att öka deras kvalitet och prestanda.

 2. SLING SUPPLY INTERNATIONAL S.A.

  Spanien

 3. FUCHS + SANDERS SCHRAUBEN-GROSSHANDELS GMBH & CO KG

  Tyskland

 4. MARINETECH EDELSTAHLHANDEL GMBH & CO KG

  Tyskland

 5. NETZER HEBE- UND ZURRTECHNIK

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. NOSTED MECHANIKA, UAB

  Litauen

  Nosted mechanika, UAB är ett företag med stor erfarenhet av produktion av TRYGG snökedjor och snöröjning, samt lätt skogsbruksutrustning från IGLAND. TRYGG snökedjor är en välkänd produkt sedan 1939 och en synonym för pålitlighet och kvalitet. Vi tillverkar TRYGG-kedjor av olika typer, storlekar, tjocklek och vikt, för bilar, fyrhjulingar, lastbilar, bussar, snöröjningsfordon, skogsbruksmaskiner, jordbruksmaskiner, fiskeindustri och bygg- och anläggningsfordon. Iglands populäraste artiklar är följande: vinschar för timmer, stockklyvare och processorer, snöslungor, sandspridare, snöblad, snöplogar, pallgafflar, multigrip, gripar och schaktblad. Våra nyaste artiklar är följande: balgripar, stenskopor, luftar för gödselsäckar och skopor för flytande material. Nosted mechanika kan också erbjuda tjänster, som laserskärning av stålplåt, skärning, svarvning, slipning, bockning med CNC-maskiner; ytbehandling av metallytor med blästring före målning och lackering.

 2. RÖTTGERS KETTEN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Tillverkning av rundstålkedjor och järnprodukter: Gödselspridarkedjor, självlastarvagnkedjor transportkättingar (slakterikättingar, i 50 m-längder. Flätningar: Galvaniskt förzinkat eller rostfritt stål (1.4571), kvalitetskedjor (rundstålkedjor DIN 763, DIN 766, DIN 32891, DIN 32895) , lyftkedjor (DIN 5684-5, EN 818-7), kedjor för jordbruk, kedjor för lastlyft (kedjeöglor enligt DIN 695 och EN 818-2), rostfria kedjor, knutkedjor, plastkedjor, svetsade rundstålkedjor.

 3. IWIS ANTRIEBSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Tyskland

  iwis tillhör de ledande tillverkarna av precisionssystem för kedjetransportörer och tillhandahåller ett brett produktsortiment för samtliga industriella applikationer.

 4. ŞAHIN ZINCIR LTD.ŞTI.

  Turkiet

 5. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

  Tyskland

 1. IMM - HEBETECHNIK INGOLF MERSE

  Tyskland

 2. ESFAHANAHAN

  Förenta Staterna

 1. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

  Tyskland

 2. CASA DELLA CATENA DI TAMBURINI FABRIZIO

  Italien

 3. AIP SP. Z .O.O. CHAIN FACTORY POLAND - KETTENFABRIK POLEN

  Polen

 4. ALANSAN PANEL FENCE SYSTEMS

  Turkiet

 5. ZIMAS

  Turkiet

 6. EGINLIOGLU CHAIN INDUSTRY

  Turkiet

 7. ZINTAS KASTAMONU CHAIN CO

  Turkiet

 8. ROCOURT METAUX

  Belgien

 1. HANGZHOU TOKEN TRANSMISSION CO.,LTD

  Kina

 2. MCG

  Italien

 3. FIMMA S.P.A.

  Italien

 4. LMC DI LUIGI MONDINI & C. S.N.C.

  Italien

 5. AUTOTRE S.N.C. DI FAGIANI GIORGIO

  Italien

 6. OLM SPORTECH S.R.L.

  Italien

 7. MAVEA

  Italien

 8. EUGANEA MINUTERIE

  Italien

 9. BONAMIN S.N.C. DI BONAMIN SERGIO & C.

  Italien

 10. BMAX S.R.L.

  Italien