• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • järn- och stålindustri och metallurgi - import export

Resultat för

Järn- och stålindustri och metallurgi - import export - Import och export

 1. BASAK LAZER

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sedan grundandet 1983 har Basak Laser konsekvent satt standarden inom industrin, som en förstklassig tillverkare med specialisering inom precisionsbearbetning och -implementering av plåt. Vårt breda utbud av tjänster innefattar: •Fiberlaser •Kantpress •Cylinderbockning •Saxskärning •Svetsning med argon •Aluminumsvetsning •Smidestillverkning •Laserskärning av smidesjärn •Utforska mer, t ex modulärt smidesjärn, på vår hemsida! Basak Laser är även skicklig på maskintillverkning och reservdelstillverkning, inom vilket företaget vänder sig till många olika sektorer så som fordon, marin samt hiss/rulltrappor genom dotterbolaget Basak Machine. Vår vision är att höja oss ännu mer, som ett förstklassigt företag känt för sin obevekliga hängivenhet till kvalitet och effektivitet. Vi vill göra våra anställda, våra leverantörer och våra kunder rakt igenom nöjda. Vi har ett obevekligt driv att bevara vår plats i framkanten av tekniska framsteg genom att kultivera ett innovativt förhållningssätt. Dessutom har vi en framstående tillverkning av campingutrustning under vårt andra märke, Basak Camping. Vårt samarbetsdrivna förhållningssätt till våra kunder är en hörnsten i vår verksamhet, och gör att vi konsekvent kan leverera enastående projektresultat. Kontakta oss idag för mer information och en produktiv dialog kring dina önskemål.

 2. ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget ARPIAL - METALURGICA LIGEIRA LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fräsning av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Skärning av stål och metall, Böjning av stål och metall, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, SMÅ DETALJER, precisionssvarvning, CNC-bearbetning, Precisionsfräsning, CNC prototypes, och cnc-skärning. Företagets huvudkontor finns i Pontinha-Lisboa, Portugal.

 3. KUPCUOGLU METAL

  Turkiet

  Företaget KUPCUOGLU METAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom gasvärmepannor för hemmet. Företagets huvudkontor finns i Eskishehir, Turkiet.

 4. METALLI RARI

  Ungern

  Företaget METALLI RARI, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom köper järn. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 5. HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

  Företaget HUBOR ENDUESTRIYEL UERUENLER MAKINA SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Metallbearbetning, och skärverktyg. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DAVUTOGLU METAL

  Turkiet

  Företaget DAVUTOGLU METAL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom utrustning för institutioner, profilrör, dragna plåtar, och galvaniserade rundstänger av metall. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 2. ADA PORT FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Turkiet

  Företaget ADA PORT FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Byggstål av hög kvalitet. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 3. STALEVAR COMPANY

  Ukraina

  Företaget STALEVAR COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom metallisering mässing, och metallisering aluminiumlegering. Företagets huvudkontor finns i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 4. ATIMA-TPIM

  Belgien

  Företaget ATIMA-TPIM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom ALUMINUM obdelava. Företagets huvudkontor finns i Pepinster, Belgien.

 5. MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S.

  Turkiet

  Företaget MARMARA METAL MAMULLERI TIC. A.S., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Järnhaltiga och ej järnhaltiga metaller - utvinning, grafitelektroder, Järnlegeringar, och fylld svetstråd. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. ENTREPRISE LEPAGE & FRERES

  Belgien

  Företaget ENTREPRISE LEPAGE & FRERES, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Portalkranar och lyftkranar med bock, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, industriella rörledningar, industrimontering, Portalkranar och lyftkranar med bock, och Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Jumet, Belgien.

 2. BRODER METALS GROUP LIMTED

  Förenade kungariket

  Företaget BRODER METALS GROUP LIMTED, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom stänger av nickellegering, duplexstål, och Stångstål, rostfritt. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 1. NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI

  Turkiet

  Företaget NOKTA ALUMINYUM AKSESUAR SAN.TIC.VE.LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom profiler i aluminium, och tillbehör aluminium. Företagets huvudkontor finns i Samsun, Turkiet.

 2. INOXFLOW HASSAS DÖKÜM

  Turkiet

  Företaget INOXFLOW HASSAS DÖKÜM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom precisionsgjuteri, gjutgods, och gjuteriprodukter. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 3. VISIO ING CONSULT

  Belgien

  Företaget VISIO ING CONSULT, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Administration och stöd för datanät, Förvaltning för gäldenärer, projekthantering, Administration och stöd för datanät, och Programvara för lagerhantering. Företagets huvudkontor finns i Hannut, Belgien.

 4. MAVI LAZER MAKINA METAL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI

  Turkiet

  Företaget MAVI LAZER MAKINA METAL SAN. VE TIC. LTD. ŞTI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom laserskärning av rostfritt stål, rullning, och Presenningar. Företagets huvudkontor finns i Gebze / Kocaeli, Turkiet.

 5. HGM METAL IŞLEME

  Turkiet

  Företaget HGM METAL IŞLEME, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom inredning av kontor och affärer, och glasmontrar för butiksinredning. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. M. DROSTE STAHLHANDEL GMBH

  Tyskland

  Företaget M. DROSTE STAHLHANDEL GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Vanligt stål. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, Specialstål, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, Stålhandel, Stångstål, och Specialstål. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 7. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Österrike

  Företaget ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Rör utan svetsning - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom wood cut, Metallurgi och järn- och stålindustri - Import/Export, och assistans import-export. Företagets huvudkontor finns i St. Georgen Im Attergau, Österrike.

 8. INDUCTOTHERM

  Belgien

  Företaget INDUCTOTHERM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företagets huvudkontor finns i Herstal, Belgien.

 1. TECHNIC GUM

  Belgien

  Företaget TECHNIC GUM, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom industrimontering. Företagets huvudkontor finns i Soignies, Belgien.

 2. FIN-LEX LTD BELGRADE

  Serbien

  Företaget FIN-LEX LTD BELGRADE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Affärsinformation. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, och militärrekvisita. Företagets huvudkontor finns i Belgrade, Serbien.

 3. DELTA PROJECT ENGINEERING

  Belgien

  Företaget DELTA PROJECT ENGINEERING, som är verksamt inom sektorn för Petroleumkemi - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, industriella rörledningar, industrifilter, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, och eldfast betong. Företagets huvudkontor finns i Ivoz-ramet, Belgien.

 4. BOCHI INTERNATIONAL SPA

  Italien

  Företaget BOCHI INTERNATIONAL SPA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom spolar. Företagets huvudkontor finns i Parma, Italien.

 5. LASER COATING DIAMOND TECHNOLOGY

  Belgien

  Företaget LASER COATING DIAMOND TECHNOLOGY, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom Pumpar, och Pumpar. Företagets huvudkontor finns i Strepy-bracquegnies, Belgien.

 6. SUER GLOBAL IMPORT EXPORT

  Turkiet

  Företaget SUER GLOBAL IMPORT EXPORT, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, Boskap - Import/Export, Import och export av energi och råvaror, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, livsmedel - import/export, Boskap - Import/Export, och Import och export av energi och råvaror. Företagets huvudkontor finns i Van, Turkiet.

 7. BTH ELSTAR SP. Z.O.O

  Polen

  Företaget BTH ELSTAR SP. Z.O.O, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom kulventil. Företagets huvudkontor finns i Elbląg, Polen.

 8. ONUR FERFORJE

  Turkiet

  Företaget ONUR FERFORJE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom smidesjärn, delar av smitt järn, och räcken av smidesjärn. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 9. ECOCHIM

  Belgien

  Företaget ECOCHIM, som är verksamt inom sektorn för Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export. Företaget är även verksamt inom kontroll av processen. Företagets huvudkontor finns i Gerpinnes, Belgien.

 10. NEK STEEL

  Turkiet

  Företaget NEK STEEL, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, Plåt och rör, valsat stål, Järnhaltiga och ej järnhaltiga metaller - utvinning, Järn- och stålindustri och metallurgi - Import/Export, och Plåt och rör. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Järn- och stålindustri och metallurgi - import export - Import och export

Antal resultat

671 Företag