• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • järn - prägling

Resultat för

Järn - prägling - Import och export

 1. FATIH WROUGHT IRON

  Turkiet

  Verified by europages badge

  FATIH PROFIL SAN. TIC. A.S. grundades 1983 för att utföra massproduktion av dekorativa smidesjärnprodukter. Vi var de första i vårt slag i Turkiet. Vi implementerade kvalitetsgarantisystemet ISO 9001 och blev certifierade för det 1999, och var du den första tillverkaren av smidesjärn med certifieringen för ISO 9001 i världen. Företaget har blivit en stor familj, med 250 handlare över hela Turkiet. Med en dedikerad maskintillverkningssektion kan företaget; -tillverka specialmaskiner -upprätta massproduktionslinjer -tillverka/förnya formar för produktionen -utföra underhåll och reparation på samtliga maskiner. Med designavdelningen under samma tak kan vi producera; •SMIDDA BALUSTRADER •KRÖKTA BALUSTRADER •VÄRMESMIDDA JÄRNARTIKLAR •VÄRMESMIDDA DELAR •VÄRMESMIDDA SPJUT •LÄTTA OCH TUNGA BARROCKMÖNSTER •SMIDDA RÄCKEN/PROFILER •PÅLTOPPAR •DEKORATIVA LÖV •DEKORATIVA ARK •SKUREN PLÅT •FORMAD PLÅT •MONTERINGSTILLBEHÖR •KONSTFÖREMÅL AV METALL (PIRUDEM). Kontakta oss för mer information!

 2. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik är ett fristående medelstort företag med över 100 års erfarenhet av tillverkning av sänksmideskomponenter för olika användningsområden och med extrema krav, t.ex. högt tryck, höga/låga temperaturer, extra hög säkerhet. Vi är specialister på små serier med stycken på upp till 130 kg och alla typer av stål, obearbetat eller maskinbearbetat. Certifiering enligt ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

 3. KAMPWERK UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KAMPWERK UMFORMTECHNIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Plettenberg, Tyskland.

 4. GEBR. HARTKOPF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GEBR. HARTKOPF GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 5. HEBAR GESENKSCHMIEDE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEBAR GESENKSCHMIEDE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Halver, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. METAL-CASTINGS AND MORE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget METAL-CASTINGS AND MORE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 2. FBS INDUSTRY GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget FBS INDUSTRY GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 3. SCHAPENBERG INDUSTRIES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHAPENBERG INDUSTRIES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Sprockhövel, Tyskland.

 4. SCHWEIGER FULPMES GMBH

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget SCHWEIGER FULPMES GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Fulpmes, Österrike.

 5. WEISENSEE WARMPRESSTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WEISENSEE WARMPRESSTEILE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Eichenzell, Tyskland.

 1. ING. RICHARD WINTER STAHL CONSULT E.U.

  Österrike

  Verified by europages badge

  Företaget ING. RICHARD WINTER STAHL CONSULT E.U., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i St. Pölten, Österrike.

 2. CERRAJEROS MATARO 24 HORAS URGENTE

  Spanien

  Företaget CERRAJEROS MATARO 24 HORAS URGENTE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Mataró, Barcelona, Spanien.

 1. WANDEL CNC-TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget WANDEL CNC-TECHNIK GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Pliezhausen, Tyskland.

 2. SCHMIEDETECHNIK PLETTENBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget SCHMIEDETECHNIK PLETTENBERG GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Plettenberg, Tyskland.

 3. RUD-SCHÖTTLER UMFORMTECHNIK & SYSTEMLIEFERANT GMBH

  Tyskland

  Företaget RUD-SCHÖTTLER UMFORMTECHNIK & SYSTEMLIEFERANT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 4. VEGA CERRAJEROS 24H EN ALCALÁ DE GUADAÍRA

  Spanien

  Företaget VEGA CERRAJEROS 24H EN ALCALÁ DE GUADAÍRA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Alcalá De Guadaíra, Spanien.

 5. DAINIAUS SARKAUS KALVE

  Litauen

  Företaget DAINIAUS SARKAUS KALVE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn - konstnärligt, Järn - Prägling, Smidesjärn - konstnärligt, Järn - Prägling, metallportar, och metallinhägnader. Företagets huvudkontor finns i Silute District, Litauen.

 6. GESENK- UND FREIFORMSCHMIEDE KUTSCHE GMBH

  Tyskland

  Företaget GESENK- UND FREIFORMSCHMIEDE KUTSCHE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Burgstädt, Tyskland.

 7. SETFORGE EXTRUSION

  Frankrike

  Företaget SETFORGE EXTRUSION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Järn - Prägling, Prägling av stål och metall, Formning, formpressning, Järn - Prägling, och Prägling av stål och metall. Företagets huvudkontor finns i L Horme, Frankrike.

 8. CERRAJEROS 24H VIGO

  Spanien

  Företaget CERRAJEROS 24H VIGO, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företaget är även verksamt inom säkerhetsdörrar, översättning från slovakiska, öppnande av lås, och öppnande av armerad dörr. Företagets huvudkontor finns i Vigo, Spanien.

 1. CERRAJEROS DE GUARDIA

  Spanien

  Företaget CERRAJEROS DE GUARDIA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företaget är även verksamt inom Metallås, och öppnande av lås. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 2. TRIO FORGE

  Turkiet

  Företaget TRIO FORGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företaget är även verksamt inom smidesprodukter, individualiserade tatueringar efter ritningar, och varmsmide. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 3. CERRAJERO SEVILLA SEVIKEY

  Spanien

  Företaget CERRAJERO SEVILLA SEVIKEY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 4. CERRAJEROS CANOVELLES

  Spanien

  Företaget CERRAJEROS CANOVELLES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 5. CERRAJERO MÁLAGA

  Spanien

  Företaget CERRAJERO MÁLAGA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företaget är även verksamt inom öppnande av lås. Företagets huvudkontor finns i Málaga, Spanien.

 6. LOCKMASTER CERRAJEROS

  Spanien

  Företaget LOCKMASTER CERRAJEROS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 7. CERRAJEROPRO BARCELONA

  Spanien

  Företaget CERRAJEROPRO BARCELONA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företaget är även verksamt inom öppnande av lås, lås till dörrinfattningar, och dörröppning. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 8. FORGEAVIA

  Frankrike

  Företaget FORGEAVIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Smitt och pressat järn - Produkter. Företaget är även verksamt inom Prägling av stål och metall, Järn - Prägling, varmsmide, Prägling av stål och metall, och Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Biesles, Frankrike.

 9. CERRAJEROS 24 HORAS VALENCIA

  Spanien

  Företaget CERRAJEROS 24 HORAS VALENCIA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 10. CERRAJEROS URGENTES 24 HORAS EN BILBAO

  Spanien

  Företaget CERRAJEROS URGENTES 24 HORAS EN BILBAO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Prägling. Företaget är även verksamt inom dörröppning. Företagets huvudkontor finns i Bilbao, Spanien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis