• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • järn - legeringar

Resultat för

Järn - legeringar - Import och export

 1. COMFER SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget COMFER SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Metallgaller, järn, plåt, Metallgaller, och galvaniserad plåt. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

 2. SICUREZZA & STILE

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SICUREZZA & STILE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Ramar och dörrinfattningar, bearbetning av järn, bearbetning av plåt och rör, Järnvaror, och Ramar och dörrinfattningar. Företagets huvudkontor finns i Castelnuovo Di Porto, Italien.

 3. H.-D. AHRENS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget H.-D. AHRENS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Järn - Legeringar, återvinning skrot, aluminium, Järn - Legeringar, kobolt, Gruvindustri, molybden, och tungsten. Företagets huvudkontor finns i Schwelm, Tyskland.

 4. PROSIDER SPA

  Italien

  I över 30 år har Prosider salufört stålprodukter, rostfritt stål och aluminium. Tillskärning efter mått av följande produkter: kommersiella valsade produkter i standardstänger, balkar, konstruktionsrör; galvaniserade och råa galler; galvaniserade trappsteg och gångbryggor; dragna och mikrodragna plåtar, perforerade plåtar av kolstål; rostfritt stål i profiler och plåtar; tråddraget, valsat; elsvetsade galvaniserade galler plåt och profiler av aluminium järnartiklar för grindar, trappor, dörrar, fönster, staket.

 5. FRATELLI MOLTENI SPA

  Italien

  Företaget handlar med stålverksprodukter: valsat gods, rörformigt och plåt i rostfritt; glättning av artiklar, skärning efter mått av balkar, durkplåt för byggbranschen. Kontakta oss för information eller krav.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ARCO S.R.L.

  Italien

  Företaget ARCO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom parkeringshinder, cykelhållare, bänkar, och anläggningar och utrustning för bilparkering. Företagets huvudkontor finns i San Giovanni In Persiceto, Italien.

 2. CAST IRON

  Belgien

  Företaget CAST IRON, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Obearbetade och specialgjutjärn, Gjutjärn - Produkter, Rör och rörsystem i gjutjärn, gjutgods, Obearbetade och specialgjutjärn, Gjutjärn - Produkter, och Rör och rörsystem i gjutjärn. Företagets huvudkontor finns i Beerse, Belgien.

 3. SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES

  Frankrike

  Företaget SOCIETE DES METAUX BLANCS OUVRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Zink och legeringar, Screentryck, Bly och legeringar, Zink och legeringar, och Screentryck. Företagets huvudkontor finns i Chevigny-Saint-Sauveur Cedex, Frankrike.

 4. PELLIER CUIT FRERES

  Frankrike

  Företaget PELLIER CUIT FRERES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Stål och metall - bearbetning, Precisionsavstickning, avstickning alla metaller, och Gängskärning av stål och andra metaller. Företagets huvudkontor finns i Marignier, Frankrike.

 5. CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA.

  Portugal

  Företaget CBC - CARVALHO, BATISTA & Cª SA., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom Hydraulfjädrar, Stadsinredning, Hydraulfjädrar, och Stadsinredning. Företagets huvudkontor finns i Porto, Portugal.

 1. FOXMET

  Luxemburg

  Företaget FOXMET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järnvaror - Återvinning och återanvändning, granitgranulat, Järnvaror - Återvinning och återanvändning, underbyxorkivor, och järn och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Dondelange, Luxemburg.

 2. LS ALLOYS TRADING

  Luxemburg

  Företaget LS ALLOYS TRADING, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom metallurgi, Gruvindustri, kobolt, och nickel. Företagets huvudkontor finns i Windhof, Luxemburg.

 1. MALDANER

  Frankrike

  Företaget MALDANER, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Aluminium och legeringar. Företaget är även verksamt inom Bly och legeringar, Järn - Legeringar, Brons och legeringar, metallimpregnering, Bly och legeringar, Järn - Legeringar, och Brons och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Les-Clayes-Sous-Bois, Frankrike.

 2. AMPERE ALLOYS

  Frankrike

  Företaget AMPERE ALLOYS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom anläggningar och maskiner för gjuterier, slipmedel, och stål och legeringar. Företagets huvudkontor finns i Saint-Ouen-L'aumone, Frankrike.

 3. NIZI INTERNATIONAL

  Luxemburg

  Företaget NIZI INTERNATIONAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järn - Legeringar, Järn - Legeringar, konstnärliga föremål och prydnadsföremål av gjutgods, Handel stål, och smörjmedel för gjuteri. Företagets huvudkontor finns i Capellen, Luxemburg.

 4. AFFIVAL SAS

  Frankrike

  Företaget AFFIVAL SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Vajrar och kablar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Vajrar och kablar i stål, Järn - Legeringar, Stålgjuteri, Vajrar och kablar i stål, Järn - Legeringar, och Stålgjuteri. Företagets huvudkontor finns i Solesmes, Frankrike.

 5. GIOTTA SRL

  Italien

  Företaget GIOTTA SRL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom lagring av avfall, handel med metall och legeringar, och bildemolering. Företagets huvudkontor finns i Castone Andevenno, Italien.

 6. CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI

  Italien

  Företaget CO.ALL.FER.SNC DI ANTONIO COCOZZA E F.LLI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom bearbetning av aluminium och järn. Företagets huvudkontor finns i Agropoli, Italien.

 7. MITALTRADE, LLC

  Ukraina

  Företaget MITALTRADE, LLC, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom grafitelektroder. Företagets huvudkontor finns i Zaporozhye, Ukraina.

 8. CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING

  Tyskland

  Företaget CGC KLEIN CARBON GRAPHITE CONSULTING, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom bearbetning av kol och grafit, grafitelektroder, produkter i ren expanderad grafit, och fiberduk av konstfiber och syntetfiber. Företagets huvudkontor finns i Siegen, Tyskland.

 1. MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH

  Tyskland

  Företaget MTT METALL TECHNIK TAUBER GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom ringar i brons. Företagets huvudkontor finns i Tauberbischofsheim, Tyskland.

 2. ANWER METAAL

  Belgien

  Företaget ANWER METAAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom metall, järnvaror, återvinning av metall, och sågning. Företagets huvudkontor finns i Heist-Op-Den-Berg, Belgien.

 3. LEMETCO GMBH

  Tyskland

  Företaget LEMETCO GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Järn - Legeringar, och Järn - Legeringar. Företagets huvudkontor finns i Duisburg, Tyskland.

 4. C.M.P. DI BECCARI ALESSIO

  Italien

  Företaget C.M.P. DI BECCARI ALESSIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företagets huvudkontor finns i Calenzano, Italien.

 5. APERAM ALLOYS GERMANY GMBH

  Tyskland

  Företaget APERAM ALLOYS GERMANY GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnhaltiga och järnfria mineraler. Företaget är även verksamt inom Specialstål, Rostfritt stål, Järn - Legeringar, Ädelmetall och specialmetaller, Specialstål, Rostfritt stål, Järn - Legeringar, och Ädelmetall och specialmetaller. Företagets huvudkontor finns i Erkrath, Tyskland.

 6. SANTECH MAKINA

  Turkiet

  Företaget SANTECH MAKINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom cnc-bearbetning, cnc-skärning, bandtransportörer, och CNC processing. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI.

  Turkiet

  Företaget 2K CNC MAKINE YEDEK PARÇA SANAYI LTD. STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. EZELY INVESTMENT TRADING .S.L.U

  Spanien

  Företaget EZELY INVESTMENT TRADING .S.L.U, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företagets huvudkontor finns i La Laguna, Spanien.

 9. MBE ENDUSTRI

  Turkiet

  Företaget MBE ENDUSTRI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom svetsaggregat tig, bandtransportörer, och Precision turning. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 10. 1

  Zimbabwe

  Företaget 1, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järn - Legeringar. Företaget är även verksamt inom svetsning av stål. Företagets huvudkontor finns i 4, Zimbabwe.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis