• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • pignolata (bakverk) med choklad

Resultat för

Pignolata (bakverk) med choklad

ItalienVenedig och Veneto
  1. D'ALESSIO DANIELE

    Italien

  2. VICENZI BISCOTTI S.P.A.

    Italien

    Företaget VICENZI BISCOTTI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, Kex och kaffebröd, Bröd och bakverk, och Kex och kaffebröd. Företagets huvudkontor finns i San Giovanni Lupatoto, Italien.

  3. IDP S.R.L.

    Italien

    Företaget IDP S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, Mjölkbaserade efterrätter, Bröd och bakverk, och Mjölkbaserade efterrätter. Företagets huvudkontor finns i Badia Polesine, Italien.

  4. BAULI S.P.A.

    Italien

    Företaget BAULI S.P.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, Konfekt utan choklad, Kex och kaffebröd, och Konfekt utan choklad. Företagets huvudkontor finns i Castel D'azzano, Italien.

  5. IL VECCHIO FORNO S.R.L.

    Italien

    Företaget IL VECCHIO FORNO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Konfekt utan choklad. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, och Bröd och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Brogliano (Vi), Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
  1. GASPARINI GIROLAMO S.N.C.

    Italien

  2. EREDI DI GUISCARDO CASELLATO DI FARAON MARA & C. S.A.S.

    Italien

    Företaget EREDI DI GUISCARDO CASELLATO DI FARAON MARA & C. S.A.S., som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Kex och kaffebröd, Kakao och choklad, Kex och kaffebröd, och Kakao och choklad. Företagets huvudkontor finns i Treviso, Italien.