• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kockar

Resultat för

Kockar - Tjänsteföretag - Italien

ItalienTjänsteföretag
  1. HOTEL RISI SRL

    Italien

    Hotellet Risi di Colico ligger 500 meter från tågstationen och har ett centralt läge vid sjön. Vi erbjuder er 36 rum och 2 sviter med luftkonditionering, TV, telefon, Internet och minibar. Ni kan också utnyttja baren, pizzerian, kassaskåpet, tjänsterna av det externa tvätteriet, terrassen, SPA-centret med torr- och våtbastu. Restaurangen “Il Vapore” erbjuder sina gastronomiska specialiteter i en romantisk omgivning, med panoramautsikt över sjön: så framställer sig Hotel Risis prestigefulla restaurang. I sina lokaler dekorerade med stil och raffinemang, erbjuder kockarna er lokala läckerheter, samt utmärkta regionala och nationella viner. För att sätta unik prägel på specialevenemang som banketter, mottagningar, sammanträden, bufféer, erbjuder restaurangen en rymlig och raffinerad salong, där det t.o.m. är möjligt att organisera arbetsmiddagar i största lugn. Vi har också en salong som är idealisk för att organisera sammanträden, bufféer, bröllopsmiddagar och diverse intimare ceremonier

  2. LUNCH BAR & RESTAURANT AL 227

    Italien

    Den berömda kocken Agostino Balzi skapar utsökta innovativa och delikata rätter, gourmeträtter och traditionella rätter på nytt sätt. Restaurangen står till gästernas förfogande från frukost till middag. Ni kan när som helst njuta av unika och originella rätter med den touch av god smak som alltid finns med. En hjärtlig och professionell service väntar varje gäst i en familjär, elegant och nyskapande miljö.

  3. RISTORANTE IL VELIERO AMABILE DI AMABILE ALASSIO - B.C.M.C. SRL

    Italien

    Med sin magnifika havsutsikt tar Il Veliero Amabile emot er i angenäma stämningar, idealiska speciellt för middagar med levande ljus. Menyn, som förnyas varje månad för att ta tillvara på säsongens bästa smaker, erbjuder utsökta havsdelikatesser, sushi och skaldjurstallrikar. De erbjuder också smakliga köttspecialiteter för de som inte tycker om fisk, samt kockens utsökta hemgjorda tårtor.

  4. RISTORANTE PIZZERIA SANTO STEFANO

    Italien

    Restaurangen, som drivs av familjen Zambon sedan fyrtio år, har plats för 50 gäster fördelade på tre salar, plus hundra andra i sin stora trädgård i Santo Stefano. Köket som kocken erbjuder är den traditionella venitianska: förrätterna är fiskbaserade och tillredda på italienskt vis, en mångfald risotto, pasta Linguine med skaldjur, grillad fisk; desserter i bägare och husets pajer. Specialiteterna är, bland andra, smågnocchi à la Santo Stefano och ugnstekt havsaborre. Stort utbud pizzor.