• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • kex utan tillsats av socker

Resultat för

Kex utan tillsats av socker - Italien

Italien
  1. BISCOTTIFICIO SARTORELLI

    Italien

    Vårt bageri grundades 1952 i Costalissoio, som är en liten bergsby, i den högsta delen av kommunen Santo Stefano di Cadore, mitt i Dolomiterna. Det särskiljer sig inom konfektyrsektorn tack vare produktionen av klassiska "I Sartorelli"-kakor, som med tiden har blivit en succé och är vår egna produkt av högsta kvalitet som är känd och uppskattad i hela Italien och utomlands. Vårt bageri specialiserar sig allt mer på att tillverka kakor som är erkänt utsökta. Vårt antika, dyrbara recept, en bakningsmetod som fortfarande baseras på hantverk, ingredienser av absolut högsta kvalitet utgör tillsammans våra produkters unika och originalitet. Ur kombinationen av det förflutna, representerat av den skickliga omarbetningen av recepten från förr, och nutiden, med all teknik och den modernaste produktionsmetoden, föds ett brett utbud av kakor för alla som satsar på kvalitet.

  2. PANIFICIO BISCOTTIFICIO PINA FORTI

    Italien

    Sedan tre generationer, erbjuder vi er ljuvliga stunder med våra dagsfärska kex, som beretts med samma passion som förr. Mattutini, riccioli, pastine, tricotti, taralle, boudoir-kex, così chini med fikon och mandel, bauletti, burrì, gocciolosi, cookies, mandorlotti, reginette, fullkornscruscolotti och pancacao är enkla produkter som framställts genom att välja ut de bästa råvarorna och en produktionsprocess som vi vår kontrollerar längs hela kedjan.

Filter

Resultat för

Kex utan tillsats av socker - Italien

Antal resultat

2 Företag