• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • baktråg för bagerier- fabriker för kex och bakverk

Resultat för

Baktråg för bagerier- fabriker för kex och bakverk - Italien

Italien
  1. VOMM IMPIANTI E PROCESSI SPA

    Italien

    Företaget VOMM IMPIANTI E PROCESSI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Maskiner och utrustning för mjölmalning. Företaget är även verksamt inom Industriella torkanläggningar, anläggningar och utrustningar för torkning av slam och gödselvatten, Industriella torkanläggningar, baktråg för bagerier, fabriker för kex och bakverk, och anläggningar och utrustningar för beredning och tillagning livsmedels- och livsmedelsindustrin. Företagets huvudkontor finns i Rozzano, Italien.

  2. INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Italien

    Företaget INGEGNERIA ALIMENTARE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Jordbruk - Anläggningar och utrustning. Företaget är även verksamt inom anläggningar och utrustningar för mejerier, anläggningar och utrustningar för ölbryggerier, och baktråg för bagerier, fabriker för kex och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Rende, Italien.

  3. AURELI FOODEQUIPMENT

    Italien

    Företaget AURELI FOODEQUIPMENT, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Livsmedel - maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom maskiner för färsk pasta, anläggningar och utrustningar för halstring för livsmedels- och konservindustrin, och baktråg för bagerier, fabriker för kex och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Roma, Italien.

  4. TRIVI SRL

    Italien

    Design och konstruktion av maskiner och anläggningar för produkter att tillreda i ugn samt frysvaror inom livsmedelsindustrin. Skåp för jäsning och avkylning. Infrysning på plåt och linjärt, avlastare med nålar, sugkoppar och vändapparatur för alla produkter. Smördeg och surdeg, förjäst pizzadeg. Företaget TRIVI har en import/export-verksamhet i Europa och utomlands. Vi riktar oss främst till företag och privatpersoner.