• europages
  • >
  • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
  • >
  • anläggningar och utrustningar för förvandlingen av kryddor

Resultat för

Anläggningar och utrustningar för förvandlingen av kryddor - Italien

Italien
  1. L'ANTINFORTUNISTICA S.R.L. - SICUREZZA E ANTINCENDIO

    Italien

    Företaget L'ANTINFORTUNISTICA S.R.L. - SICUREZZA E ANTINCENDIO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Brandskydd - Utrustning och anläggningar. Företaget är även verksamt inom skyddskläder, brandskyddsutbildning, normanpassning av brandskyddsanläggningar, och anläggningar och utrustningar för förvandlingen av kryddor. Företagets huvudkontor finns i Pontirolo Nuovo, Italien.

  2. ACTION WORKS WEAR

    Italien

    Företaget ACTION WORKS WEAR, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Arbets- och skyddsdräkter. Företaget är även verksamt inom arbetskläder, brandskydd av tyger och textilier, och anläggningar och utrustningar för förvandlingen av kryddor. Företagets huvudkontor finns i Pignataro Interamna, Italien.

  3. UTENSILI E MACCHINARI

    Italien

    Företaget UTENSILI E MACCHINARI, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Arbetskläder - Uthyrning. Företaget är även verksamt inom paramedicinska tjänster, och anläggningar och utrustningar för förvandlingen av kryddor. Företagets huvudkontor finns i San Giorgio A Cremano, Italien.

  4. ROSSI INGEGNERIA ALIMENTARE SRL

    Italien

    Verified by europages badge

    Vi finns i de viktigaste områdena i världen när det gäller omvandling av tomater och frukt. Vi levererar kompletta linjer för beredning av tomatsåser och ketchup. Vi tillverkar kompletta linjer och maskiner för produktion av fruktjuicer, processlinjer, anläggningar för produktion av fruktpuréer, särskilt av äpplen, päron, persikor och aprikoser. Produktion av maskiner för framställning av sylt och konserver. Anläggningar för bearbetning och omvandling av tomater. Vår nya produktlinje för transport och behandling av bladgrönsaker är särskilt lämplig för eliminering av sand och grova föroreningar. En speciell teknik och särskilda transformationsprocesser som används vid dadelbearbetningen gör det möjligt att få jäst, alkohol och vinäger som t.ex. biprodukter från produktionen av sirap (klarnat och inte). Ing. A. Rossi har all den kunskap som krävs för att tillgodose anläggningstekniska behov inom mejerisektorn.