• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriverktyg

Resultat för

Industriverktyg - Import och export

 1. MOH D.O.O

  Slovenien

  MOH DOO är en europeisk CNC-verkstad som specialiserar sig på precis bearbetning av högkvalitetskomponenter och prototyper för industrier inom fordon, jordbruk och hydraulik. Vi tillverkar dessutom specialanpassade komponenter för luftfart och försvar, fordonsbelysning och motorsportindustrin. Vi erbjuder fräsning med CNC med de modernaste högprecisionscentralerna, med femaxlad och treaxlad CNC. Treaxlad - upp till 800 x 2 200 mm, femaxlad - upp till 920 mm. Vi har ett brett utbud av material och ytfinish. Vi är specialiserade på stålstänger, konstruktionsdelar av aluminium och kåpor. Vi utför CNC-fräsning på moderna tvåspindliga koner, upp till fi 350 och fi 82, med Y-axel och kraftverktyg. Med våra toppmoderna produktionstekniker och oändlig tillgång till verktyg och resurser så kan vi uppnå en högre effektivitet när vi utför tjänster åt våra kunder. Vi står bakom varje projekt och tillverkad komponent. Med vår expertis kan vi tillhandahålla pålitlig och snabb support. Vi vill vara ditt förstahandsval, och en pålitlig partner för alla dina behov av CNC-maskinbearbetning. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. IBAG DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  IBAG-koncernen är en av de ledande tillverkarna av högfrekvensmotorspindlar för användning i verktygsmaskiner, svarvar och slipmaskiner. Förutom försäljning och service för IBAG-produkter och -tjänster har IBAG Tyskland specialiserat sig på korrekt användning av HSC-tekniken (teknik för höghastighetsskärning). I vårt teknik- och uppvisningscentrum i vårt huvudkontor i Lindlar (DE) kan kundkrav förverkligas, analyseras och optimeras i skala 1: 1. Era medarbetare utbildas och tränas på att arbeta med HSC-tekniken. På huvudkontoret i Lindlar tillverkar IBAG Tyskland en stor del av de högprecisionsdelar som används i IBAG-spindlarna. Detta garanterar jämn kvalitet från materialinköp till slutinspektion. Egen tillverkning av delar ger bättre och snabbare hantering av leveranser och kundönskemål.

 3. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Kontrollerade skruvförband är det fackområde som våra momentspecialister har lång erfarenhet inom. Förutom högklassiga skruvsystem för industritillverkning levererar vi även tillförlitliga tryckluftsverktyg för underhålls- och reparationsarbeten (fordonsindustrin). Vi kan även ta fram individuella specialverktyg efter ritning för särskilda skruvsituationer. Som komplement erbjuder vi också utbildning av användarna på plats. Sist men inte minst så kan vi underhålla, kalibrera och (vid behov) reparera moment- och tryckluftsverktygen i vår egna verkstad.

 4. POVELATO

  Italien

  Företaget POVELATO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, kapblad, runda blad, Industriella klingor och knivar, och blad för saxar. Företagets huvudkontor finns i Spinea, Italien.

 5. DC SWISS SRL

  Italien

  Företaget DC SWISS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gängningsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Gängningsverktyg, Industriverktyg, gängmaskiner, Gängningsverktyg, och Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Rho, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italien

  Företaget 3D MACCHINE INDUSTRIALI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Jordbruksmaskiner, Pressar, hydrauliska, Industriella klingor och knivar, Sågar - Maskiner och utrustning, maskiner för jordbruks- och livsmedelsindustri, klingor, Jordbruksmaskiner, jordfräsar, och Pressar, hydrauliska. Företagets huvudkontor finns i Ariccia, Italien.

 2. PHI TECHNIK FÜR FENSTER UND TÜREN GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 25 år erbjuder vi avancerade tillbehör och tekniska moduler till era plast- och aluminiumelement. Ni tillverkar entrédörrar och fönster för fasader eller speciallösningar – vi tar hand om ert projekt med kompetens från den första skissen ända till överlämning av er produkt. Era fördelar? Personlig uppföljning, professionell rådgivning från experter och mer än 750 produkter, som kan mer : • Ökad effektivitet genom kontinuerlig teknisk utveckling • Ökad kvalitet, bättre utseende och grepp för era fönster och dörrar • Mer kunskapsutbyte med er och den bästa servicen på marknaden. Hur kan vi uppfylla dessa krav? Genom att tala direkt med er.

 3. WESO WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Westermann24 kan se tillbaka på en mer än 100 år lång företagshistoria. Vi tillverkar och utvecklar bockningsverktyg och är en direkt partner för din tillverkning. På vår webbplats hittar du våra: - Bockningsverktyg (filmer och katalog) - Skärbett: nytillverkning och slipning. Ytterligare produkter för din tillverkning: - Styrskenor: Nytillverkning och efterbearbetning - Maskinkomponenter med en längd upp till 5000 mm - Tandade knivar: nytillverkning och slipning - Slipningstjänster: sågklingor, fräsar, cirkelknivar, långknivar. Vi erbjuder dessutom: - CNC-fräsning - CNC-slipning - Trådskärning - Sänkgnistning - Laserhärdning - Lasersvetsning. Våra engagerade medarbetare har lång och gedigen erfarenhet och finns där för dig, redo att uppfylla och överträffa dina förväntningar. För i vårt företag är vi helt på det klara med att det är du som kund, och det mervärde vi kan erbjuda dig, som står i centrum för verksamheten.

 4. CYTEC ZYLINDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  CYTEC Zylindertechnik GmbH är sedan drygt 35 år ett marknadsledande företag med ett innovativt produktsortiment och behåller sedan länge sin position på den internationella maskinteknikarenan. CYTEC nyckelkomponenter används världen över bland annat inom verktygs- och formteknik, i bilindustrin samt flyg- och rymdindustrin. Det som 1984 var ett litet familjeföretag specialiserat på patenterade låscylindrar har senare kommit att utvecklas till ett multinationellt företag med ett internationellt nätverk av produktionsanläggningar, försäljnings- och serviceställen. Tack vare det tekniska kunnande och den trogna kundbas som vi har byggt upp under årens lopp hör CYTEC idag till en av tungviktarna i branschen. CYTEC ägnar sig både åt serietillverkning och komplexa, kundanpassade system. ISO 9001 hittar du under Certifikat

 5. KO-KEN EUROPE

  Luxemburg

  Välj högpresterande verktyg för arbeten av hög kvalitet! Ko-ken Europe S.A., grundat 1975, är försäljningscentret för Europa av japanska verktyg Ko-ken Tool Co., Ltd. Företaget Ko-ken Tool tillverkar sedan fyra generationer hylsor och hylsnycklar, med avsikten att leverera bästa kvaliteten åt sina kunder. Borgar för kvalitet. Tillverkaren Ko-ken Tool Co., Ltd. Shizuoka, Japon, garanterar exklusiv kvalitet och behandling av verktygen Ko-ken. Varje Ko-ken-verktyg som lämnar fabriken genomgår en sträng kontroll. Ko-ken åtar sig att gratis reparera eller ersätta alla material- eller tillverkningsfel genom sina distributörer, med undantag för ett utökat ansvar. Tillverkningsprocesserna i Ko-ken Tool Co., Ltd.: s fabrik är certifierade ISO 9001 sedan 1995.

 1. CZULKOWSKI RENTAL

  Tyskland

 2. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanien

 1. HTG MAKINE

  Turkiet

 2. SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş.

  Turkiet

 3. ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS

  Tyskland

 4. EICHINGER & STELZL GMBH

  Tyskland

 5. METALUTENSILI S.R.L.

  Italien

 6. I.M.T. DI BALLONI LAURA & C. S.A.S.

  Italien

 7. INDUSTRIAL AIR POWER

  Förenade kungariket

 8. KRINO SPA

  Italien

 1. OJSC "ORSHA TOOL FACTORY"

  Vitryssland

 2. EGA MASTER

  Spanien

 3. KALMIA SA

  Spanien

 4. SOMERI

  Frankrike

 5. EUROSTAMP SRL

  Italien

 6. INGCO

  Rumänien

 7. EFER ENDOSCOPY

  Frankrike

 8. KARATZAS EMMANOUIL

  Grekland

 9. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italien

 10. ROBOTTURN

  Belgien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis