• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriverktyg

Resultat för

Industriverktyg - Import och export

 1. CYTEC ZYLINDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  CYTEC Zylindertechnik GmbH är sedan drygt 35 år ett marknadsledande företag med ett innovativt produktsortiment och behåller sedan länge sin position på den internationella maskinteknikarenan. CYTEC nyckelkomponenter används världen över bland annat inom verktygs- och formteknik, i bilindustrin samt flyg- och rymdindustrin. Det som 1984 var ett litet familjeföretag specialiserat på patenterade låscylindrar har senare kommit att utvecklas till ett multinationellt företag med ett internationellt nätverk av produktionsanläggningar, försäljnings- och serviceställen. Tack vare det tekniska kunnande och den trogna kundbas som vi har byggt upp under årens lopp hör CYTEC idag till en av tungviktarna i branschen. CYTEC ägnar sig både åt serietillverkning och komplexa, kundanpassade system. ISO 9001 hittar du under Certifikat

 2. WESO WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Westermann24 kan se tillbaka på en mer än 100 år lång företagshistoria. Vi tillverkar och utvecklar bockningsverktyg och är en direkt partner för din tillverkning. På vår webbplats hittar du våra: - Bockningsverktyg (filmer och katalog) - Skärbett: nytillverkning och slipning. Ytterligare produkter för din tillverkning: - Styrskenor: Nytillverkning och efterbearbetning - Maskinkomponenter med en längd upp till 5000 mm - Tandade knivar: nytillverkning och slipning - Slipningstjänster: sågklingor, fräsar, cirkelknivar, långknivar. Vi erbjuder dessutom: - CNC-fräsning - CNC-slipning - Trådskärning - Sänkgnistning - Laserhärdning - Lasersvetsning. Våra engagerade medarbetare har lång och gedigen erfarenhet och finns där för dig, redo att uppfylla och överträffa dina förväntningar. För i vårt företag är vi helt på det klara med att det är du som kund, och det mervärde vi kan erbjuda dig, som står i centrum för verksamheten.

 3. MOH D.O.O

  Slovenien

  MOH DOO är en europeisk CNC-verkstad som specialiserar sig på precis bearbetning av högkvalitetskomponenter och prototyper för industrier inom fordon, jordbruk och hydraulik. Vi tillverkar dessutom specialanpassade komponenter för luftfart och försvar, fordonsbelysning och motorsportindustrin. Vi erbjuder fräsning med CNC med de modernaste högprecisionscentralerna, med femaxlad och treaxlad CNC. Treaxlad - upp till 800 x 2 200 mm, femaxlad - upp till 920 mm. Vi har ett brett utbud av material och ytfinish. Vi är specialiserade på stålstänger, konstruktionsdelar av aluminium och kåpor. Vi utför CNC-fräsning på moderna tvåspindliga koner, upp till fi 350 och fi 82, med Y-axel och kraftverktyg. Med våra toppmoderna produktionstekniker och oändlig tillgång till verktyg och resurser så kan vi uppnå en högre effektivitet när vi utför tjänster åt våra kunder. Vi står bakom varje projekt och tillverkad komponent. Med vår expertis kan vi tillhandahålla pålitlig och snabb support. Vi vill vara ditt förstahandsval, och en pålitlig partner för alla dina behov av CNC-maskinbearbetning. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 4. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Kontrollerade skruvförband är det fackområde som våra momentspecialister har lång erfarenhet inom. Förutom högklassiga skruvsystem för industritillverkning levererar vi även tillförlitliga tryckluftsverktyg för underhålls- och reparationsarbeten (fordonsindustrin). Vi kan även ta fram individuella specialverktyg efter ritning för särskilda skruvsituationer. Som komplement erbjuder vi också utbildning av användarna på plats. Sist men inte minst så kan vi underhålla, kalibrera och (vid behov) reparera moment- och tryckluftsverktygen i vår egna verkstad.

 5. POVELATO

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DC SWISS SRL

  Italien

 2. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italien

 3. I.M.T. DI BALLONI LAURA & C. S.A.S.

  Italien

 4. CERESOLI SRL

  Italien

 5. PHI TECHNIK FÜR FENSTER UND TÜREN GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 25 år erbjuder vi avancerade tillbehör och tekniska moduler till era plast- och aluminiumelement. Ni tillverkar entrédörrar och fönster för fasader eller speciallösningar – vi tar hand om ert projekt med kompetens från den första skissen ända till överlämning av er produkt. Era fördelar? Personlig uppföljning, professionell rådgivning från experter och mer än 750 produkter, som kan mer : • Ökad effektivitet genom kontinuerlig teknisk utveckling • Ökad kvalitet, bättre utseende och grepp för era fönster och dörrar • Mer kunskapsutbyte med er och den bästa servicen på marknaden. Hur kan vi uppfylla dessa krav? Genom att tala direkt med er.

 1. KO-KEN EUROPE

  Luxemburg

  Välj högpresterande verktyg för arbeten av hög kvalitet! Ko-ken Europe S.A., grundat 1975, är försäljningscentret för Europa av japanska verktyg Ko-ken Tool Co., Ltd. Företaget Ko-ken Tool tillverkar sedan fyra generationer hylsor och hylsnycklar, med avsikten att leverera bästa kvaliteten åt sina kunder. Borgar för kvalitet. Tillverkaren Ko-ken Tool Co., Ltd. Shizuoka, Japon, garanterar exklusiv kvalitet och behandling av verktygen Ko-ken. Varje Ko-ken-verktyg som lämnar fabriken genomgår en sträng kontroll. Ko-ken åtar sig att gratis reparera eller ersätta alla material- eller tillverkningsfel genom sina distributörer, med undantag för ett utökat ansvar. Tillverkningsprocesserna i Ko-ken Tool Co., Ltd.: s fabrik är certifierade ISO 9001 sedan 1995.

 2. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanien

 1. HTG MAKINE

  Turkiet

 2. ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS

  Tyskland

 3. EICHINGER & STELZL GMBH

  Tyskland

 4. METALUTENSILI S.R.L.

  Italien

 5. SOMERI

  Frankrike

 6. CNCSHOP.DE

  Tyskland

 7. TECNOLOGIE FRB S.R.L.

  Italien

 8. EDITÜRK MÜHENDISLIK ITHALAT IHRACAT SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkiet

 1. GRAVIER PRODUCTION

  Frankrike

 2. SEFI

  Frankrike

 3. KARATZAS EMMANOUIL

  Grekland

 4. SIMECA

  Frankrike

 5. ROBOTTURN

  Belgien

 6. TURCAR HASSAS KESICI TAKIM SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

 7. EUROTOOLS, S.R.O.

  Slovakien

 8. MASKOT MUTFAK ESYALARI SAN VE TIC LTD STI

  Turkiet

 9. HENNINGER GMBH U. CO. KG

  Tyskland

 10. BLACKIRON

  Italien