• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriverktyg

Resultat för

Industriverktyg - Import och export

 1. MOH D.O.O

  Slovenien

  Verified by europages badge

  MOH DOO är en europeisk CNC-verkstad som specialiserar sig på precis bearbetning av högkvalitetskomponenter och prototyper för industrier inom fordon, jordbruk och hydraulik. Vi tillverkar dessutom specialanpassade komponenter för luftfart och försvar, fordonsbelysning och motorsportindustrin. Vi erbjuder fräsning med CNC med de modernaste högprecisionscentralerna, med femaxlad och treaxlad CNC. Treaxlad - upp till 800 x 2 200 mm, femaxlad - upp till 920 mm. Vi har ett brett utbud av material och ytfinish. Vi är specialiserade på stålstänger, konstruktionsdelar av aluminium och kåpor. Vi utför CNC-fräsning på moderna tvåspindliga koner, upp till fi 350 och fi 82, med Y-axel och kraftverktyg. Med våra toppmoderna produktionstekniker och oändlig tillgång till verktyg och resurser så kan vi uppnå en högre effektivitet när vi utför tjänster åt våra kunder. Vi står bakom varje projekt och tillverkad komponent. Med vår expertis kan vi tillhandahålla pålitlig och snabb support. Vi vill vara ditt förstahandsval, och en pålitlig partner för alla dina behov av CNC-maskinbearbetning. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. ZEMO VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Kontrollerade skruvförband är det fackområde som våra momentspecialister har lång erfarenhet inom. Förutom högklassiga skruvsystem för industritillverkning levererar vi även tillförlitliga tryckluftsverktyg för underhålls- och reparationsarbeten (fordonsindustrin). Vi kan även ta fram individuella specialverktyg efter ritning för särskilda skruvsituationer. Som komplement erbjuder vi också utbildning av användarna på plats. Sist men inte minst så kan vi underhålla, kalibrera och (vid behov) reparera moment- och tryckluftsverktygen i vår egna verkstad.

 3. IBAG DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  IBAG-koncernen är en av de ledande tillverkarna av högfrekvensmotorspindlar för användning i verktygsmaskiner, svarvar och slipmaskiner. Förutom försäljning och service för IBAG-produkter och -tjänster har IBAG Tyskland specialiserat sig på korrekt användning av HSC-tekniken (teknik för höghastighetsskärning). I vårt teknik- och uppvisningscentrum i vårt huvudkontor i Lindlar (DE) kan kundkrav förverkligas, analyseras och optimeras i skala 1: 1. Era medarbetare utbildas och tränas på att arbeta med HSC-tekniken. På huvudkontoret i Lindlar tillverkar IBAG Tyskland en stor del av de högprecisionsdelar som används i IBAG-spindlarna. Detta garanterar jämn kvalitet från materialinköp till slutinspektion. Egen tillverkning av delar ger bättre och snabbare hantering av leveranser och kundönskemål.

 4. INTERLINEX B.V.

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Interlinex är en ledande aktör inom miljörörelsen som tar tag i det akuta behovet av nya lösningar i en värld av ökade föroreningar och växthusgasutsläpp. Sedan förindustriell tid har jorden genomgått en betydlig temperaturökning på mer än 1 °C, vilket gör det mycket angeläget att skapa en säkrare och mer välmående planet för framtida generationer. Vi på Interlinex har specialiserat oss på elfordon och har som mål att omdana framtidens transporter i Nederländerna och Europa. Vi importerar och säljer en mängd olika elfordon, inklusive motorcyklar, elsparkcyklar, fyrhjulingar och bilar – och sortimentet utökas löpande. Vårt lager på 6 200 m² är fyllt till bredden med välkända märken och gör att vi kan leverera fordon snabbt via olika leveransmetoder. Som B2B-återförsäljare kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser utan krav på minsta orderstorlek, vilket gör oss till en optimal, långsiktig partner för verksamheter av alla storlekar. I den snabbt föränderliga elfordonsbranschen förblir Interlinex proaktiva och vi håller oss uppdaterade genom att delta på mässor och utställningar. Vi samarbetar med kunderna och förverkligar idéer tack vare exklusiva importavtal. Vi prioriterar kundnöjdhet och strävar efter att hela tiden bli bättre, samtidigt som vi håller fast vid våra kärnvärden: ansvarsfullhet och ärlighet. Interlinex strävar efter att bli Europas främsta importör av eldrivna fordon av högsta kvalitet, eftersom vi inser vikten av den ömsesidigt fördelaktiga tillväxtpotentialen inom industrin.

 5. POVELATO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget POVELATO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, kapblad, runda blad, Industriella klingor och knivar, och blad för saxar. Företagets huvudkontor finns i Spinea, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. DC SWISS SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget DC SWISS SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Gängningsmaskiner - Verktygsmaskiner. Företaget är även verksamt inom Gängningsverktyg, Industriverktyg, gängmaskiner, Gängningsverktyg, och Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Rho, Italien.

 2. NADLER HARTMETALLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NADLER HARTMETALLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom verktyg av hård metall, hårdmetall, och ringar. Företagets huvudkontor finns i Odelzhausen, Tyskland.

 3. PHI TECHNIK FÜR FENSTER UND TÜREN GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 25 år erbjuder vi avancerade tillbehör och tekniska moduler till era plast- och aluminiumelement. Ni tillverkar entrédörrar och fönster för fasader eller speciallösningar – vi tar hand om ert projekt med kompetens från den första skissen ända till överlämning av er produkt. Era fördelar? Personlig uppföljning, professionell rådgivning från experter och mer än 750 produkter, som kan mer : • Ökad effektivitet genom kontinuerlig teknisk utveckling • Ökad kvalitet, bättre utseende och grepp för era fönster och dörrar • Mer kunskapsutbyte med er och den bästa servicen på marknaden. Hur kan vi uppfylla dessa krav? Genom att tala direkt med er.

 4. WESO WERKZEUGBAU GMBH

  Tyskland

  Westermann24 kan se tillbaka på en mer än 100 år lång företagshistoria. Vi tillverkar och utvecklar bockningsverktyg och är en direkt partner för din tillverkning. På vår webbplats hittar du våra: - Bockningsverktyg (filmer och katalog) - Skärbett: nytillverkning och slipning. Ytterligare produkter för din tillverkning: - Styrskenor: Nytillverkning och efterbearbetning - Maskinkomponenter med en längd upp till 5000 mm - Tandade knivar: nytillverkning och slipning - Slipningstjänster: sågklingor, fräsar, cirkelknivar, långknivar. Vi erbjuder dessutom: - CNC-fräsning - CNC-slipning - Trådskärning - Sänkgnistning - Laserhärdning - Lasersvetsning. Våra engagerade medarbetare har lång och gedigen erfarenhet och finns där för dig, redo att uppfylla och överträffa dina förväntningar. För i vårt företag är vi helt på det klara med att det är du som kund, och det mervärde vi kan erbjuda dig, som står i centrum för verksamheten.

 5. CYTEC ZYLINDERTECHNIK GMBH

  Tyskland

  CYTEC Zylindertechnik GmbH är sedan drygt 35 år ett marknadsledande företag med ett innovativt produktsortiment och behåller sedan länge sin position på den internationella maskinteknikarenan. CYTEC nyckelkomponenter används världen över bland annat inom verktygs- och formteknik, i bilindustrin samt flyg- och rymdindustrin. Det som 1984 var ett litet familjeföretag specialiserat på patenterade låscylindrar har senare kommit att utvecklas till ett multinationellt företag med ett internationellt nätverk av produktionsanläggningar, försäljnings- och serviceställen. Tack vare det tekniska kunnande och den trogna kundbas som vi har byggt upp under årens lopp hör CYTEC idag till en av tungviktarna i branschen. CYTEC ägnar sig både åt serietillverkning och komplexa, kundanpassade system. ISO 9001 hittar du under Certifikat

 1. KO-KEN EUROPE

  Luxemburg

  Välj högpresterande verktyg för arbeten av hög kvalitet! Ko-ken Europe S.A., grundat 1975, är försäljningscentret för Europa av japanska verktyg Ko-ken Tool Co., Ltd. Företaget Ko-ken Tool tillverkar sedan fyra generationer hylsor och hylsnycklar, med avsikten att leverera bästa kvaliteten åt sina kunder. Borgar för kvalitet. Tillverkaren Ko-ken Tool Co., Ltd. Shizuoka, Japon, garanterar exklusiv kvalitet och behandling av verktygen Ko-ken. Varje Ko-ken-verktyg som lämnar fabriken genomgår en sträng kontroll. Ko-ken åtar sig att gratis reparera eller ersätta alla material- eller tillverkningsfel genom sina distributörer, med undantag för ett utökat ansvar. Tillverkningsprocesserna i Ko-ken Tool Co., Ltd.: s fabrik är certifierade ISO 9001 sedan 1995.

 2. CZULKOWSKI RENTAL

  Tyskland

  Företaget CZULKOWSKI RENTAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Nyttofordon, uthyrning av truckar, uthyrning av flyttbara lyftkranar, och Nyttofordon. Företagets huvudkontor finns i Dommershausen, Tyskland.

 1. SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA

  Spanien

  Företaget SUMINISTROS INDUSTRIALES NEBREDA, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Smidesjärn för industri och byggnation. Företaget är även verksamt inom Industriverktyg, levererans till industrin, järnvaror i parti, verktygsmaskiner, och Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Miranda De Ebro, Spanien.

 2. HTG MAKINE

  Turkiet

  Företaget HTG MAKINE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 3. SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş.

  Turkiet

  Företaget SAYTEK GROUP MEKANIK INŞAAT IÇ VE DIŞ TICAET A.Ş., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom industriell filtrering. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS

  Tyskland

  Företaget ING. PH. J. DAUM GMBH & CO. KG EMAREI SAFETY TOOLS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom produkter för metallkonstruktioner. Företagets huvudkontor finns i Sassenberg, Tyskland.

 5. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italien

  Företaget 3D MACCHINE INDUSTRIALI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Jordbruksmaskiner, maskiner för jordbruks- och livsmedelsindustri, klingor, Jordbruksmaskiner, och jordfräsar. Företagets huvudkontor finns i Ariccia, Italien.

 6. EICHINGER & STELZL GMBH

  Tyskland

  Företaget EICHINGER & STELZL GMBH, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Barbing, Tyskland.

 7. INGCO

  Rumänien

  Företaget INGCO, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Handverktyg utan motor. Företaget är även verksamt inom Handverktyg med motor för byggnadsindustri, Industriverktyg, Elverktyg, Handverktyg med motor för byggnadsindustri, Industriverktyg, och Elverktyg. Företagets huvudkontor finns i Sarasau, Rumänien.

 8. GE TOOLING S.R.L.

  Italien

  Företaget GE TOOLING S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom fräsar, och industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 1. BM GROUP INTERNATIONAL APS

  Danmark

  Företaget BM GROUP INTERNATIONAL APS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Herlev, Danmark.

 2. SOLUCAD

  Frankrike

  Företaget SOLUCAD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Ingenjörsteknik - Studiekontor för industrin. Företaget är även verksamt inom maskinteknik, industriverktyg, 3d-modellering, och Maskinkonstruktioner - kundspecifika. Företagets huvudkontor finns i Fourques Sur Garonne, Frankrike.

 3. RÜGER GMBH

  Tyskland

  Företaget RÜGER GMBH, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, utrustning för verkstäder, handverktyg, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Rüsselsheim, Tyskland.

 4. EMILSTAMP SNC

  Italien

  Företaget EMILSTAMP SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Plåtstansmaskiner, och Formar och mönster. Företagets huvudkontor finns i Ponte Trebbia, Calendasco, Italien.

 5. CAT TRADING SRL

  Rumänien

  Företaget CAT TRADING SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Verktyg och järnhandelsvaror. Företaget är även verksamt inom Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Rengöringsmedel och tvål för industriellt och yrkesmässigt bruk, Mätning - apparater och instrument, Industriverktyg, Produkter för industriell och yrkesmässig rengöring, Rengöringsmedel och tvål för industriellt och yrkesmässigt bruk, Mätning - apparater och instrument, och Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Ramnicu Valcea, Rumänien.

 6. EUROSTAMP SRL

  Italien

  Företaget EUROSTAMP SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom sylar, och Formar och mönster. Företagets huvudkontor finns i Piacenza, Italien.

 7. TURCAR HASSAS KESICI TAKIM SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Turkiet

  Företaget TURCAR HASSAS KESICI TAKIM SAN. TIC. LTD. ŞTI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom vässning av instrument och verktyg. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. LIBELA ORODJA, D.O.O., CELJE

  Slovenien

  Företaget LIBELA ORODJA, D.O.O., CELJE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Stål och metall - bearbetning, Mätning - apparater och instrument, Verktygsmaskiner för formning av metall, Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner, Stål och metall - bearbetning, Mätning - apparater och instrument, Verktygsmaskiner för formning av metall, och Elektriska och elektroniska komponenter, produktion - Maskiner. Företagets huvudkontor finns i Celje, Slovenien.

 9. EUROTOOLS, S.R.O.

  Slovakien

  Företaget EUROTOOLS, S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företagets huvudkontor finns i Martin, Slovakien.

 10. ATESINA

  Italien

  Företaget ATESINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Precizna mehanika. Företaget är även verksamt inom Industriverktyg, Industriverktyg, Fräsverktyg, och metrologi. Företagets huvudkontor finns i Nomi, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis