• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriventiler och -kranar- manöverutrustning

Resultat för

Industriventiler och -kranar- manöverutrustning - Import och export

 1. ROTEX AUTOMATION EUROPE

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Rotex är en ledande tillverkare och exportör av vätskeregleringsanläggningar, lägesställare och elektrohydrauliska ställdon, med marknadsnärvaro i över trettio länder. Rotex grundades 1967 och har sedan dess försett sina kunder med innovativ teknik och skräddarsydda lösningar inom ett brett spektrum av bearbetningsindustrier som petrokemi, olja och gas, kemi, läkemedel, kraft, livsmedel och drycker med mera. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Plåt och rör, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, skarvstycken i rostfritt stål, Magnetventiler, rörtillbehör, rostfria byglar, spännband, och tallriksventiler. Företagets huvudkontor finns i Saint Priest, Frankrike.

 3. BALVINOX

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget BALVINOX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, Skarvar för industriella kranar, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, pneumatiska ventiler, Silikonske cevi, tallriksventiler, rörtillbehör, och kopplingar för industrirörläggning. Företagets huvudkontor finns i Perwez, Belgien.

 4. TURKOGLU

  Turkiet

  Företaget Sensoylar grundades under märket TURKOGLU 1978 och är en av Turkiets främsta tillverkare av byggnadsmaterial såsom vattenmätare, ventiler, böjliga metallslangar för vatten och gas, monteringar och fästen, brandutrustning och specialtillverkningar. Vi har blivit ett branschledande företag med ett professionellt och välberyktat märke, tack vare produkternas pålitlighet, hållbarhet, kvalitet och stabilitet. Våra produkter har tillämpningar inom alla områden av vatten-, gas- och avloppsindustrin. Företaget har genomgående gjort investeringar i teknik, baserat på marknadens behov enligt vår forsknings- och utvecklingsenhet, för att öka försäljningen både på den inhemska och den utländska marknaden. Företaget exporterar till många marknader världen över, och följs av konkurrenterna inom branschen. Merparten av produktionen och organisationen är certifierad med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-märkning, MID, ISO EU-direktiv, GOST, EN, TSE-standarder.

 5. IVALTEC

  Frankrike

  IVALTEC är specialiserat på utformning, tillverkning och saluföring av apparater för industriarmatur sedan mer än trettio år. Våra två främsta produktsortiment är skjutspjäll av märket IVALGATE (envägs- tvåvägs, med genomgående klaff, fyrkantiga, för silos, för tryckledningar, med handtag, för högtrycksutrustning) och strypventiler med mycket hög prestanda av märket IVALDISC. De främsta fördelarna med våra kranar och ventiler är att de håller mycket hög kvalitet, är helt täta och är lätta att underhålla. Vi levererar till en lång rad kunder inom olika områden som vattenrening, kemisk industri, värmekraftverk och kärnkraftverk, pappersbruk och förädlingsindustri. Tack vare den samlade erfarenheten hos vårt tekniska team och kommersiella team förnyar vi oss ständigt för att utveckla produkter som är anpassade till kundernas behov, och önskar nu utveckla vår verksamhet internationellt.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD

  Kina

  Företaget WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Wuhan, Kina.

 2. PETRAS

  Frankrike

  Företaget PETRAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, pneumatiska manöverdon, Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier, Ventiler för industriell rörläggning, och Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Pourrieres, Frankrike.

 3. AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL)

  Förenade kungariket

  Företaget AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL), är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom reglerventiler, ventiler för att släppa ut luft, backventiler, och kulventiler. Företagets huvudkontor finns i Glasgow, Förenade kungariket.

 4. CREISCENDO

  Frankrike

  Företaget CREISCENDO, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import och export - agenturer. Företaget är även verksamt inom Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Transformatorer, omformare, likriktare, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, termoisolering - material, och Transformatorer, omformare, likriktare. Företagets huvudkontor finns i Chisseaux, Frankrike.

 5. TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD

  Kina

  Företaget TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom tallriksventiler, slidventiler, backventiler, och kulventil. Företagets huvudkontor finns i Tianjin, Kina.

 1. FLOLINE CORPORATION

  Indien

  Företaget FLOLINE CORPORATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom kulventil, slidventiler, och globventiler. Företagets huvudkontor finns i Mumbai, Indien.

 2. WALWORTH

  Spanien

  Företaget WALWORTH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom kulventil, slidventiler, och globventiler. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 1. SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED

  Kina

  Företaget SINWA VALVE INDUSTRY LIMTED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom kulventil, slidventiler, tallriksventiler, och globventiler. Företagets huvudkontor finns i Oubei Wenzhou, Kina.

 2. I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD

  Förenade kungariket

  Företaget I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom Centrifugpumpar, Effektmätare, Centrifugpumpar, och Effektmätare. Företagets huvudkontor finns i Northwich, Förenade kungariket.

 3. VALTORQUE VALVES KFT

  Ungern

  Företaget VALTORQUE VALVES KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Budapest, Ungern.

 4. KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom Kugghjul, Kugghjul, backventiler, backventiler, och Skjutventiler. Företagets huvudkontor finns i Bochum, Tyskland.

 5. KINETROL - ROBINETTERIE ET AUTOMATISMES

  Frankrike

  Företaget KINETROL - ROBINETTERIE ET AUTOMATISMES, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Meythet, Frankrike.

 6. VALPES

  Frankrike

  Företaget VALPES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, pneumatiska manöverdon, och Elektriska manövreringsorgan. Företagets huvudkontor finns i Moirans, Frankrike.

 7. MECATORK ACTIONNEURS

  Frankrike

  Företaget MECATORK ACTIONNEURS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Elmotorer och delar, Industriella kranar och ventiler, och Elmotorer och delar. Företagets huvudkontor finns i Seynod, Frankrike.

 8. HOLMBURY LTD

  Förenade kungariket

  Företaget HOLMBURY LTD, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företaget är även verksamt inom Ventiler, hydrauliska, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, Ventiler, hydrauliska, sorteringsmaskiner, hydraulanläggningar, och Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Tonbridge, Förenade kungariket.

 1. KDV FLOW

  Förenade kungariket

  Företaget KDV FLOW, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom kulventil. Företagets huvudkontor finns i Wakefield, Förenade kungariket.

 2. KSB

  Frankrike

  Företaget KSB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Pumpar. Företaget är även verksamt inom Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, reningspumpar, armatur, pumpar för industriellt bruk, och Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Gennevilliers, Frankrike.

 3. ZHEJIANG ONERO VALVE CO.,LTD.

  Kina

  Företaget ZHEJIANG ONERO VALVE CO.,LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom kulventil, slidventiler, globventiler, och backventiler. Företagets huvudkontor finns i Wenzhou, Kina.

 4. ROTORK CONTROLS ITALIA S.R.L.

  Italien

  Företaget ROTORK CONTROLS ITALIA S.R.L., är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom Elektriska manövreringsorgan, linjära ställdon, industriventiler, och motoriserade ventiler. Företagets huvudkontor finns i Assago, Italien.

 5. CHINA MED VALVE CO., LTD.

  Förenta Staterna

  Företaget CHINA MED VALVE CO., LTD., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom kulventil, tallriksventiler, och slidventiler. Företagets huvudkontor finns i New York, Förenta Staterna.

 6. BURACCO SAS

  Frankrike

  Företaget BURACCO SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom Ventiler för industriell rörläggning, Kopplingar, hydrauliska, Ventiler för sanitetskopplingar, Industriella kranar och ventiler, Ventiler för industriell rörläggning, Kopplingar, hydrauliska, Ventiler för sanitetskopplingar, och Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Montceau Les Mines, Frankrike.

 7. ALPHATECH ARMATUREN- UND ANTRIEBSTECHNIK HANDELS GMBH & CO KG

  Österrike

  Företaget ALPHATECH ARMATUREN- UND ANTRIEBSTECHNIK HANDELS GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Wien, Österrike.

 8. ROTORK P.L.C.

  Förenade kungariket

  Företaget ROTORK P.L.C., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom manöverdon, Elektriska manövreringsorgan, Växellådor, och pneumatiska ventiler. Företagets huvudkontor finns i Bath, Förenade kungariket.

 9. XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Förenta Staterna

  Företaget XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företaget är även verksamt inom Ringventiler, tallriksventiler, backventiler, och industriventiler. Företagets huvudkontor finns i Xiamen, Förenta Staterna.

 10. AUMA RIESTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AUMA RIESTER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Müllheim, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis