Bli leverantör Logga in
 • europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriventiler och -kranar- manöverutrustning

Resultat för

Industriventiler och -kranar- manöverutrustning - Import och export

 1. ROTEX AUTOMATION EUROPE

  Nederländerna

  Rotex är en ledande tillverkare och exportör av vätskeregleringsanläggningar, lägesställare och elektrohydrauliska ställdon, med marknadsnärvaro i över trettio länder. Rotex grundades 1967 och har sedan dess försett sina kunder med innovativ teknik och skräddarsydda lösningar inom ett brett spektrum av bearbetningsindustrier som petrokemi, olja och gas, kemi, läkemedel, kraft, livsmedel och drycker med mera. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 2. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrike

  Företaget BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Plåt och rör, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, skarvstycken i rostfritt stål, Magnetventiler, rörtillbehör, rostfria byglar, spännband, och tallriksventiler. Företagets huvudkontor finns i Saint Priest, Frankrike.

 3. BALVINOX

  Belgien

  Företaget BALVINOX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, Skarvar för industriella kranar, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, pneumatiska ventiler, Silikonske cevi, tallriksventiler, rörtillbehör, och kopplingar för industrirörläggning. Företagets huvudkontor finns i Perwez, Belgien.

 4. AUMA RIESTER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget AUMA RIESTER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriventiler och -kranar, manöverutrustning. Företagets huvudkontor finns i Müllheim, Tyskland.

 5. TURKOGLU

  Turkiet

  Företaget Sensoylar grundades under märket TURKOGLU 1978 och är en av Turkiets främsta tillverkare av byggnadsmaterial såsom vattenmätare, ventiler, böjliga metallslangar för vatten och gas, monteringar och fästen, brandutrustning och specialtillverkningar. Vi har blivit ett branschledande företag med ett professionellt och välberyktat märke, tack vare produkternas pålitlighet, hållbarhet, kvalitet och stabilitet. Våra produkter har tillämpningar inom alla områden av vatten-, gas- och avloppsindustrin. Företaget har genomgående gjort investeringar i teknik, baserat på marknadens behov enligt vår forsknings- och utvecklingsenhet, för att öka försäljningen både på den inhemska och den utländska marknaden. Företaget exporterar till många marknader världen över, och följs av konkurrenterna inom branschen. Merparten av produktionen och organisationen är certifierad med ISO 9001, IS0 14001, OHSAS 18001, CE-märkning, MID, ISO EU-direktiv, GOST, EN, TSE-standarder.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. IVALTEC

  Frankrike

  IVALTEC är specialiserat på utformning, tillverkning och saluföring av apparater för industriarmatur sedan mer än trettio år. Våra två främsta produktsortiment är skjutspjäll av märket IVALGATE (envägs- tvåvägs, med genomgående klaff, fyrkantiga, för silos, för tryckledningar, med handtag, för högtrycksutrustning) och strypventiler med mycket hög prestanda av märket IVALDISC. De främsta fördelarna med våra kranar och ventiler är att de håller mycket hög kvalitet, är helt täta och är lätta att underhålla. Vi levererar till en lång rad kunder inom olika områden som vattenrening, kemisk industri, värmekraftverk och kärnkraftverk, pappersbruk och förädlingsindustri. Tack vare den samlade erfarenheten hos vårt tekniska team och kommersiella team förnyar vi oss ständigt för att utveckla produkter som är anpassade till kundernas behov, och önskar nu utveckla vår verksamhet internationellt.

 2. WUHAN GRAT CONTROL VALVE CO.,LTD

  Kina

 3. PETRAS

  Frankrike

 4. AFC VALVES UK LIMITED (ALPINE FLOW CONTROL)

  Förenade kungariket

 5. TIANJIN JINTONG WATTS VALVE MANUFACTURING CO. LTD

  Kina

 1. CREISCENDO

  Frankrike

 2. WALWORTH

  Spanien

 1. I G ASHBROOK FLUIDS HANDLING LTD

  Förenade kungariket

 2. CORINOX

  Spanien

 3. XIAMEN LANDEE VALVE IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Förenta Staterna

 4. AMOT USA

  Förenta Staterna

 5. DERVOS VALVES CO., LTD

  Förenta Staterna

 6. KINETROL - ROBINETTERIE ET AUTOMATISMES

  Frankrike

 7. CHINA MED VALVE CO., LTD.

  Förenta Staterna

 8. HOLMBURY LTD

  Förenade kungariket

 1. ROTORK P.L.C.

  Förenade kungariket

 2. VERVO VALVE MANUFACTURER CO., LTD

  Förenta Staterna

 3. KONRAD ARMATURENTECHNIK GMBH

  Tyskland

 4. VALFONTA CONTROL VALVES

  Spanien

 5. VALTORQUE VALVES KFT

  Ungern

 6. ALPHATECH ARMATUREN- UND ANTRIEBSTECHNIK HANDELS GMBH & CO KG

  Österrike

 7. MUCON

  Förenade kungariket

 8. KSB

  Frankrike

 9. KDV FLOW

  Förenade kungariket

 10. WENZHOU RUIXIN VALVE CO.,LTD

  Australien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis