• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industrirörläggning

Resultat för

Industrirörläggning - Import och export

 1. COPIER MACHINERY

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Copier Machinery grundades 1997 och har kommit en lång väg från sin uppkomst i Giessen i Nederländerna. Vi tillhandahåller maskiner och helhetslösningar för metallrörstillverkning, med snabb och effektiv service, till hela världen. Vi har ett brett utbud av maskiner för rörskärning, böjning, rörändsbearbetning, svetsning och fasning med emfas på innovation, stabilitet, pålitlighet och hög kvalitet. Vi är experter på maskiner för industriell rörutformning. Vi är specialiserade på roterande svarvmaskiner (RTL). Vår målsättning är att identifiera kundens specifika problem och erbjuda en lösning. Den målsättningen är nyckeln till våra framgångar. Våra standardmaskiner kan därför bli modifierade för att passa kundens specifika behov. Genom våra kunskaper om marknaden, vår erfarenhet, vårt kundorienterade fokus och våra resurser har vi utformat, tillverkat och levererat över 400 rörmaskiner till över 40 länder.

 2. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH är ett företag som ägnar sig åt apparat- och maskinteknik. Vi är främst verksamma på området värmeåtervinning. Fokus inom vår utveckling och tillverkning ligger på plattvärmeväxlare för värmeöverföring mellan två gasströmmar. Ytterligare en tyngdpunkt ligger på framställningen av 3-vägsspjäll. Vid sidan av dessa huvudområden finns det även en lång rad andra produkter som vi utvecklar, konstruerar och framställer. Framställningen sker nästan uteslutande i ROSTFRITT STÅL, i första hand i materialen 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571 men även i andra typer av rostfritt stål. Med en nuvarande produktionsyta på 1740 m² delvis bestående av maskiner utrustade med CNC-styrning, arbetsplatser med dator, platser för CAD-ritning och en beprövad kvalitetssäkring enligt ISO 9001, ligger vi alltid steget före.

 3. IFA TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Utveckling, tillverkning och leverans av vägnings-, blandnings- och doseringssystem för impregnering och epoxiharts. IFA erbjuder helhetslösningar för impregnerings- och beläggningsanläggningar, rengöringssystem för industrivatten, glas- och stenullsindustrin, tekniska plastmaterial och lösgods samt anläggningar för färg-, lack- och byggnadsmaterialindustrin. Perfekta systemstyrningar och dataanslutning rundar av sortimentet. Montering och idriftttagning utförs av egna medarbetare. IFA Technology erbjuder bra och säker hantering och lämpliga förvaringsbehållare, exempelvis måttanpassade hyllor, tankdepåer och silon för lagring av vätskor, fasta material och lösgods. Dessutom provar och kontrollerar vi bland annat materialens kompatibilitet, miljöpåverkan och överensstämmelse med rättsliga bestämmelser.

 4. FLEXOMAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Flexomat GmbH är en välkänd tillverkare av expansionsförband, metallbälgar och metallslangar. Sedan starten 1975 har grundaren deltagit i alla framställningsfaser av dessa produkter. Metallbälgarna och expansionsrören beräknas enligt vedertagna tekniska metoder och konstrueras med CAD. Produkterna tillverkas sedan inom ramen för ett produktionsplanerings- och styrsystem i de senaste skär-, form- och svetsmaskinerna. Flexomat är kontrollerad och godkänd som tillverkare enligt AD-2000-informationsblad HPO, TRD 201 och DIN EN ISO 3834-2 och certifierad av TÜV SÜD samt GL och DVGW. Dessutom har Flexomat ett kvalitetsstyrningssystem enligt ISO 9001: 2015.

 5. KB SCHMIEDETECHNIK GMBH - A GERMAN DROP FORGE - CLOSED DIE FORGINGS - ALL STEEL GRADES

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DENEN ISO14001KB Schmiedetechnik är ett fristående medelstort företag med över 100 års erfarenhet av tillverkning av sänksmideskomponenter för olika användningsområden och med extrema krav, t.ex. högt tryck, höga/låga temperaturer, extra hög säkerhet. Vi är specialister på små serier med stycken på upp till 130 kg och alla typer av stål, obearbetat eller maskinbearbetat. Certifiering enligt ISO9001, AD2000, DGRL 97/23/EG, KTA, AVSD, ASME/ASTM, RCC-M, DENEN ISO14001.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. YALÇIN BORU GEOTHERMAL

  Turkiet

  Verified by europages badge

  YALÇIN BORU GEOTHERMAL grundades 1997 i industriområdet Polatlı i Turkiet, med ett verksamhetsområde på 23 000 kvadratmeter. Vi är ett ledande företag inom förisolerade rörledningar som utformas för temperaturer från -200 C till +315 C. Vi tillhandahåller tjänster till industrier som geotermisk energi, fjärrvärme och fjärrkyla, energigenerering, byggnation, växthusodling, turism och sjöfart. Vi prioriterar kvalitet och kundnöjdhet. Vi använder den främsta tekniken inom området, och följer tillverkningsstandarderna EN 253, EN 448, EN 15632 och EN 12201-2 med personal som är experter inom sina fält. Vi har ett brett sortiment, med produkter som: •Förisolerade standardrör och -fästelement •Förisolerade industrirör och -fästelement (förstärkta med stenull) •Förisolerade flexibla plaströr (PP-R, HDPE, PE-X) och -fästelement •Stålrör, polyetylenrör och -fästelement med mera. Kontakta oss för mer information

 2. SEFINE TEKNIK MAKINE

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Sefine Teknik är specialiseade på bandsågar av bimetall och leverans av aluminiumsågar, stål- och aluminiumprodukter, pinnskruvar, skenor, fästelement och fackverksstänger. Vi levererar till alla regioner i Turkiet med vårt team av tekniska specialister som alltid är redo att ge sig ut för projektimplementering i hela landet. Vi kan även exportera utomlands (Kina, Europa, Afrika). Vårt mål är att tillfredsställa kundens behov. Vi är stolta över att vara certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 , ISO 45001 och ISO 21500.

 3. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Företaget KAYADERELI CONSTRUCTION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Byggnadsmaterial. Företaget är även verksamt inom Livsmedel - Import/Export, Trdi gradbeni materiali, Pipelines, Industrirörläggning, Gas- och oljeledningar - Anläggningar, Tillsatser för cement och murbruk, Torkad frukt, frukt färsk, och färska grönsaker. Företagets huvudkontor finns i Adana, Turkiet.

 4. PETROLTECNICA SICILIANA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget PETROLTECNICA SICILIANA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Pumpar, hydrauliska. Företaget är även verksamt inom Varnostni ventili za vodovodne instalacije, Industrirörläggning, Bultar, oljehydrauliska ventiler, smidda skarvar, Varnostni ventili za vodovodne instalacije, Industrirörläggning, och Bultar. Företagets huvudkontor finns i Augusta, Italien.

 5. CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CHAUDRONNERIE RUDINGER GILLAIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kotlarstvo. Företaget är även verksamt inom Industrirörläggning, Plåtslageri, plåtslageri maskinsvetsning, Industrirörläggning, och mekanisk bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Rhinau, Frankrike.

 1. SERTIP

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget SERTIP, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom Kotlarstvo, Tekniskt industriellt underhåll, industriella isoleringar, Kotlarstvo, Tekniskt industriellt underhåll, och rörläggning. Företagets huvudkontor finns i Jumet, Belgien.

 2. KOREMA® GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget KOREMA® GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kompensatorer. Företaget är även verksamt inom Industrirörläggning, Gasturbiner, rör i ptfe, konstruktion av ledningar och rör, Vävkompensatorer, Kompensatorer i mjuka material, Kompensatorer i specialutförande, Kompensatorer till rökgaskanaler, och Rörtöjningskompensatorer. Företagets huvudkontor finns i Weiterstadt, Tyskland.

 1. ACI TUYAUTERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ACI TUYAUTERIE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom tryckluft. Företagets huvudkontor finns i Nieul Sur Mer, Frankrike.

 2. ES HANDEL & SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ES HANDEL & SERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företagets huvudkontor finns i Waldbröl, Tyskland.

 3. GEPI SRL ISOLAMENTO TERMOACUSTICO

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget GEPI SRL ISOLAMENTO TERMOACUSTICO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Värmeisolering - Material. Företaget är även verksamt inom Ljudisolering - Material, Brandskyddstjänster, Industrirörläggning, akustika isoleringar, termiska isoleringar, Ljudisolering - Material, förebyggande bränder, Brandskyddstjänster, och Industrirörläggning. Företagets huvudkontor finns i Torre Boldone, Italien.

 4. GUTHMANN GMBH

  Tyskland

  Vi är ett företag med säte i tyska Peseckendorf, Oschersleben som arbetar i enlighet med de tyska bestämmelserna för kontraktstjänster och tillfälligt arbete. Guthmann GmbH startade som den enskilda firman Lutz Guthmann och har sedan 1990 har arbetat med montering. Våra huvudområden omfattar montering och rörledning av rostfria rör för bryggeri-, mejeri-, livsmedels- och läkemedelsindustrin. Vi har en fast personalstyrka på 80 montörer, tre CAD-konstruktörer och en svetsingenjör som under de mest olikartade insatser med tiden har tillägnat sig ett yrkeskunnande som kommer våra kunder till nytta tillsammans med den senaste tekniken. Vårt företag arbetar med orbitalsvetsteknik, endoskopi och konstruktionsövervakning på CAD-området. Våra montörer har svetscertifikat enligt EU-standard och har med sig egna verktyg vid arbetsinsats.

 5. BÖHLING ROHRLEITUNGS- UND APPARATEBAU GMBH

  Tyskland

  Vi är din partner för ett konstruktivt och professionellt samarbete inom rörledningsdragning, teknisk och operativ planering och kvalitetskontroll. Vi är ett medelstort företag med över 200 medarbetare och täcker med våra filialer i Hamburg, Velbert och Karlsruhe in hela den tyska förbundsrepubliken. Med våra gediget utbildade och erfarna systemtekniker, svetsare och ansvariga för kvalitetssäkring kan vi ta hand om varje uppgift samvetsgrant, från akututryckningar på helger till omfattande, planerade driftavbrott i hela anläggningar. Som ett utbildningsföretag inom fackområdena systemteknik och svetsteknik erbjuder vi unga människor karriärmöjligheter och får samtidigt kontroll över kvalifikationerna hos våra blivande medarbetare.

 6. GCER

  Tunisien

  GCER är ett aktiebolag grundat 2001 vars främsta verksamhet är granskning, utformning och tillverkning av rörledningar och pannor i GRP (rör och skarvstycken, kar med stor diameter, skorstenar, skrubbrar, filter) och i termoplast och påkrympt termoplast GRP. GCER behärskar de mekaniserade metoderna för laminering genom trådlindning, genom kontaktgjutning eller sprutformning. De kompletterar sina tjänster med metallkonstruktioner (stålställningar, formar). Vi tillverkar rörsystem på hög teknisk nivå och säljer den för diverse tillverkningar: kemi, miljö, fosfathaltiga gödningsmedel, vatten och avsaltning av havsvatten, avloppsvatten, jordbrukslivsmedel och energi. GCER är certifierade ISO 9001 V 2015, ISO 14001 V 2015 och 18001 V 2007. Vår verksamhet går från utformning till övervakning vid anläggningen, projekthantering och tekniskt stöd.

 7. JABITHERM ROHRSYSTEME AG

  Tyskland

  Jabitherm Rohrsysteme AG utvecklar och producerar förisolerade rörledningssystem som transporterar vätskor och gaser. Användningsområden finns bl.a. inom den kemiska industrin, gas- och oljebearbetning, kylteknik och produktion av drycker och livsmedel. Företagets generella mål är att uppfylla höga kvalitetsstandarder, anpassa dessa till kundens krav och att utveckla komplexa lösningar för specialtillämpningar. Målet med konceptet förisolerade rör är att de påmatade medierna ska kunna transporteras utan att deras termiska egenskaper förändras. Bakgrunden till den konstruktiva utformningen ligger i teknik från fjärrvärmerörledningar som har i uppgift att transportera värme över långa sträckor. Användning av förisolerade rör ovanför jordytan gör att kraven på produkten förändras.

 8. COUSIN SMS

  Frankrike

  I ett sammanhang av global industriell effektivitet, erbjuder företaget Cousin, med säte i Chambon Feugerolles, en stark expertis inom alla företagets verksamhetsområden. Företaget har sin bakgrund inom traditionell metallformning och utvecklar och tillverkar mekaniska lösningar över hela världen. I och med företagets utveckling har Cousin integrerat de yrken och teknologier som gör det möjligt att tillgodose de specifika behov som finns inom byggandet av mekaniska konstruktioner. Mekanisk konstruktion - Plåtslageri - Tillverkning av kompletta automatiserade enheter - CN-bockningsmaskin - Laserskärning - Vattenskärning.

 1. ZAUNER ANLAGENTECHNIK GMBH

  Österrike

  ZAUNERGROUP är med sina 550 medarbetare en av de största och mest framgångsrika arbetsgivarna inom konstruktion av industrianläggningar i Österrike och erbjuder motiverade och kvalificerade personer intressanta utvecklingsmöjligheter. Våra kunder får ta del av ett brett tjänsteutbud med alltifrån planering till montering och installation av kompletta anläggningar, inklusive driftsättning, service och underhåll. Det breda och specialiserade tjänsteutbudet sträcker sig dessutom från rörledningsdragning till fjärrvärme- och fjärrkylesystem, projekthantering och engineering för Mission Critical, läkemedelsindustrin, bioteknik, finkemi, allmän industri samt kraftverksteknik. Som familjeägt företag har vårt främsta mål redan från början varit att arbeta hållbart och skydda såväl medarbetare som miljön.

 2. HL ANLAGENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  HL Anlagentechnik är din tillförlitliga partner när det gäller planering av anläggningar, färdigställande, montage, dragning och montage av rörledningar samt driftsättning. I vår produktion i Freckenhorst bei Warendorf tillverkar, rörlägger och monterar vårt team av erfarna medarbetare anläggningar för livsmedelsindustri, kemisk industri och läkemedelsindustri. Fördelar för er: Genom samarbete med Helmes Apparatebau GmbH & Co. KG kan vi erbjuda er skräddarsydda helhetslösningar på ett bräde. HL Anlagentechnik levererar och bygger kompletta anläggningar för livsmedelsindustri, läkemedelsindustri och kemisk industri ända till driftsättning och undervisning av personal. Montering över hela världen i överensstämmelse med nationella och internationella regelverk för tillverkning och hantering av produkter i respektive land.

 3. APLICACIONES TECNICAS INOXSA SL

  Spanien

  Inoxsa är ett företag specialiserat på vätskeledning. Tillverkar rostfria stålslangar av högsta kvalitet, samt alla typer av rör och tekniska skarvstycken för industrin allmänt. INOXSA FENDER är en avdelning som ägnar sig åt leverans av fendrar och skydd för kajer och båtar. Handel med reservdelar och tillbehör för fordon, industrifordon.

 4. TUBOS DE COBRE - EMPRESAS M&A

  Mexiko

  Kopparrör, kopparledningar och hårda rör är de främsta produkterna i Empresas M&A. I M & A Business är vi utnämnda till nationell distributör av kopparderivat av bästa kvalitet på marknaden. Tack vare sin långa hållbarhet används kopparrören till gasanläggningar, kyl- och luftkonditionering. Vårt material uppfyller alla internationella standarder. Vi är bäst på elektriska ledare, styva rör och flexibla slangar och vi har även ringar upprullade i nivåer.

 5. MENDI METAL INNOVATION GROUP

  Spanien

  Slipning av stora rör. Polering och slipning av rör.

 6. TECHNIK TEAM GMBH

  Tyskland

  Företaget Technik Team GmbH utvecklar och tillverkar maskiner och anläggningar.

 7. UTEM-TT

  Ukraina

  Företaget UTEM-TT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företagets huvudkontor finns i Bucha, Ukraina.

 8. MEKANIK BORU SANAYI VE TICARET A.Ş

  Turkiet

  Företaget MEKANIK BORU SANAYI VE TICARET A.Ş, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Industrirörläggning. Företaget är även verksamt inom platt och format valsat stål. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 9. PLASTICS WAUTERS

  Belgien

  Företaget PLASTICS WAUTERS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Plast - Produkter för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Staket och portar, Industrirörläggning, Plast - Basprodukter för industri, Staket och portar, Industrirörläggning, Plast - Basprodukter för industri, och profiler i pvc. Företagets huvudkontor finns i Marcinelle, Belgien.

 10. CYBERSTEEL

  Ryssland

  Företaget CYBERSTEEL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rör och rörsystem i rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Rör utan svetsning - järnhaltig metall, Industrirörläggning, Rörskarvar - järnhaltig metall, Rör utan svetsning - järnhaltig metall, Industrirörläggning, rostfritt, och Rörskarvar - järnhaltig metall. Företagets huvudkontor finns i Pervouralsk, Ryssland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Industrirörläggning - Import och export

Antal resultat

1 443 Företag