• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella nålar

Resultat för

Industriella nålar - Import och export

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Frankrike

  Marteau & Lemarie, specialister på kulor sedan 1922, saluför alla kulor för industriellt bruk på marknaden. Vi är kända för att hålla hög kvalitet på våra precisionskulor, men levererar även polerkulor eller malningskulor. Våra olika typer av precisionskulor är: precisionskulor i stål, rostfritt eller plast och andra precisionskulor (kulor i tungstenskarbid, kulor av keramik, glas, brons och mässing). Precisionskulorna av stål och rostfritt stål baseras på deras nominella diameter, råvaran som används vid tillverkning och deras precisionsgrad. Poler- och malningskulor: vi lagrar främst kulor av stål, rostfritt stål och glas. Vårt tekniskt kunniga försäljningsteam står till ditt förfogande för mer information eller offertförfrågningar. Välkomna att kontakta oss.

 2. SCHMETZ SWITZERLAND AG

  Schweiz

 3. AXFIL

  Frankrike

 4. WOLFGANG HABERMANN

  Tjeckiska republiken

 5. LEONHARD SCHMAUSER GMBH & CO. KG

  Tyskland

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GROZ-BECKERT U.K. LIMITED

  Förenade kungariket

 2. GROZ - BECKERT PORTUGUESA, LDA

  Portugal

 3. SÄCHSISCHE NADEL- UND PLATINENFABRIKEN GMBH

  Tyskland

 4. HAASE E KUHN PORTUGUESA - AGULHAS TEXTEIS, UNIPESSOAL, LDA.

  Portugal

 5. ENTACO LTD

  Förenade kungariket

 1. ZENOBI S.U.R.L.

  Italien

 2. LAMMERTZ INDUSTRIENADEL GMBH

  Tyskland

 1. CASTLE INDUSTRIES LTD

  Förenade kungariket

 2. ANPING XINHONGYUAN WIRE MESH PRODUCTS CO.LTD

  Kina

 3. PHARMACIE DE PORT-VALAIS SA

  Schweiz

 4. FURLAN RAPPRESENTANZE SNC DI FURLAN CLAUDIO & C.

  Italien

 5. FIEDLER SA

  Schweiz

 6. BASTA HOLDINGS LTD

  Irland

 7. F. & H. ENGEL A.G.

  Schweiz

 8. NEEDLE & TACKLE CO LTD

  Förenade kungariket

 1. STEIN TRADE D.O.O.

  Slovenien

 2. TORREGGIANI SRL

  Italien

  Företaget TORREGGIANI S.R.L. grundades i Redondesco i provinsen Mantua år 1974 ur en idé som de två bröderna Livio och Carlo Torreggiani hade, nämligen att engagera sig i en bransch som på den tiden var ganska experimentell. Livio har hand om det kommersiella, medan Carlo, som är yngre, har hand om själva produktionen. De konstruerade en maskin HANTVERKSMÄSSIGT för att producera de första METALLSTIFTEN, som skulle erbjudas till en begränsad kundkrets inom möbelsektorn, i regionerna Veneto och Lombardiet. Idag är TORREGGIANI Srl ett av de ledande företagen i Italien i denna bransch, tack vare företagets höga kvalitet och uppmärksamhet på miljön. Den högpresterande utrustningen uppfyller de senaste tekniska standarderna. Den integrerade produktionsprocessen, som startar från bearbetningen av råvaran (valstråd) fram till den färdiga produkten, vilket gör att vi kan tillämpa en strikt kvalitetskontroll. Förutom att företaget är verksamt på den italienska marknaden, exporteras en stor del av produktionen till Europa och andra länder.

 3. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkiet

  ESER CHEMICALS är en tillverkare av specialiserade kemikalier som riktar sig till olika industriområden inom smörjmedel & metallarbetesvätskor, med specialisering inom emulgeringspaket, reologimodifierare för stärkelselim, fordonskemikalier, emugleringsmedel i form av mineraloljor och silikonoljor, skumdämpande medel med silikon, utan silikon och med mineraloljebas, oljekemikalier, oljor och tillsatser för textilbearbetning, blånadsbekämpning OAT och IAT korrosionsskydd för kylarvätskor och värmebärare, bromsvätskor (hydraulisk), skyddande tillsatser, specialiserad och kommersiell ester. Vi utvecklar skräddarsydda kemikalieprodukter och lösningar. Vi är särskilt specialiserade inom följande produkter; Lösligt mineraloljeemulgeringspaket, oljemix & koningsoljeemulgeringspaket, lösligt emulgeringsmedel för bomullsskördare, emulgeringspaket stickningsolja, korrosionsskydd för frostskydd och industriella kylarvätskor, .3 & .4 korrosionsskyddspaket för hydraulisk bromsvätska, semisyntetiska metallarbetesvätskor för maskineri av flera olika metaller osv.

  Alla produkter för "industriella nålar"