• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella nålar

Resultat för

Industriella nålar - Import och export

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Marteau & Lemarie, specialister på kulor sedan 1922, saluför alla kulor för industriellt bruk på marknaden. Vi är kända för att hålla hög kvalitet på våra precisionskulor, men levererar även polerkulor eller malningskulor. Våra olika typer av precisionskulor är: precisionskulor i stål, rostfritt eller plast och andra precisionskulor (kulor i tungstenskarbid, kulor av keramik, glas, brons och mässing). Precisionskulorna av stål och rostfritt stål baseras på deras nominella diameter, råvaran som används vid tillverkning och deras precisionsgrad. Poler- och malningskulor: vi lagrar främst kulor av stål, rostfritt stål och glas. Vårt tekniskt kunniga försäljningsteam står till ditt förfogande för mer information eller offertförfrågningar. Välkomna att kontakta oss.

 2. SCHMETZ SWITZERLAND AG

  Schweiz

  Företaget SCHMETZ SWITZERLAND AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i Tägerschen, Schweiz.

 3. AXFIL

  Frankrike

  Företaget AXFIL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i L'aigle, Frankrike.

 4. F. & H. ENGEL A.G.

  Schweiz

  Företaget F. & H. ENGEL A.G., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Klimatstyrning, luftning och ventilering - Apparater. Företaget är även verksamt inom Vanligt stål, Industriella nålar, Metallkrokar, Järnvaror, Vanligt stål, Industriella nålar, Metallkrokar, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Biel-Bienne, Schweiz.

 5. WOLFGANG HABERMANN

  Tjeckiska republiken

  Företaget WOLFGANG HABERMANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i 56301, Lubník, Tjeckiska republiken.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. LEONHARD SCHMAUSER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget LEONHARD SCHMAUSER GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska transmissioner och komponenter. Företaget är även verksamt inom Industriella nålar, Kanyler för sprutor, Industriella nålar, och Kanyler för sprutor. Företagets huvudkontor finns i Schwabach, Tyskland.

 2. ENTACO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget ENTACO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kanyler för sprutor. Företaget är även verksamt inom Industriella nålar, och Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i Studley, Förenade kungariket.

 3. FIEDLER SA

  Schweiz

  Företaget FIEDLER SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Urmakeri - Material, Industriella nålar, Urmakeri - Material, och Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i Carouge, Schweiz.

 4. GROZ - BECKERT PORTUGUESA, LDA

  Portugal

  Företaget GROZ - BECKERT PORTUGUESA, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Industriella nålar, och Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i Valadares, Portugal.

 5. SÄCHSISCHE NADEL- UND PLATINENFABRIKEN GMBH

  Tyskland

  Företaget SÄCHSISCHE NADEL- UND PLATINENFABRIKEN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Industriella nålar, och Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i Chemnitz, Tyskland.

 1. NEEDLE & TACKLE CO LTD

  Förenade kungariket

  Företaget NEEDLE & TACKLE CO LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Industriella nålar, och Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i Studley, Förenade kungariket.

 2. GROZ-BECKERT U.K. LIMITED

  Förenade kungariket

  Företaget GROZ-BECKERT U.K. LIMITED, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Industriella nålar, och Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i Wigston, Förenade kungariket.

 1. STEIN TRADE D.O.O.

  Slovenien

  Företaget STEIN TRADE D.O.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella nålar. Företagets huvudkontor finns i Trzin, Slovenien.

 2. BASTA HOLDINGS LTD

  Irland

 3. PHARMACIE DE PORT-VALAIS SA

  Schweiz

 4. FURLAN RAPPRESENTANZE SNC DI FURLAN CLAUDIO & C.

  Italien

 5. HAASE E KUHN PORTUGUESA - AGULHAS TEXTEIS, UNIPESSOAL, LDA.

  Portugal

 6. CASTLE INDUSTRIES LTD

  Förenade kungariket

 7. LAMMERTZ INDUSTRIENADEL GMBH

  Tyskland

 8. ZENOBI S.U.R.L.

  Italien

 1. BESER KIMYA SAN. VE TIC. LTD.STI.

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ESER CHEMICALS är en tillverkare av specialiserade kemikalier som riktar sig till olika industriområden inom smörjmedel & metallarbetesvätskor, med specialisering inom emulgeringspaket, reologimodifierare för stärkelselim, fordonskemikalier, emugleringsmedel i form av mineraloljor och silikonoljor, skumdämpande medel med silikon, utan silikon och med mineraloljebas, oljekemikalier, oljor och tillsatser för textilbearbetning, blånadsbekämpning OAT och IAT korrosionsskydd för kylarvätskor och värmebärare, bromsvätskor (hydraulisk), skyddande tillsatser, specialiserad och kommersiell ester. Vi utvecklar skräddarsydda kemikalieprodukter och lösningar. Vi är särskilt specialiserade inom följande produkter; Lösligt mineraloljeemulgeringspaket, oljemix & koningsoljeemulgeringspaket, lösligt emulgeringsmedel för bomullsskördare, emulgeringspaket stickningsolja, korrosionsskydd för frostskydd och industriella kylarvätskor, .3 & .4 korrosionsskyddspaket för hydraulisk bromsvätska, semisyntetiska metallarbetesvätskor för maskineri av flera olika metaller osv.