• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella kranar och ventiler

Resultat för

Industriella kranar och ventiler - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. I.V.A.R. SPA

  Italien

  IVAR producerar innovativa artiklar för värme- och sanitetssystem helt tillverkade i Italien: ventiler för motståndsvärmare, moduler för direkträkning, anordningar för värmefördelning, rör och skarvstycken, understationer för värmekraftverk, fördelningsrör, värmesystem och paneler, komponenter för sol- och markvärmesystem.

 3. OHL GUTERMUTH INDUSTRIAL VALVES GMBH

  Tyskland

  Företaget har en nästan 150 år lång historia. Allt började 1867 när företaget grundades i Limburg. Knappt 60 år senare, 1923, grundades Gutermuth i Frankfurt och 1992 gick de båda företagen ihop. Sedan dess är OHL Gutermuth Industrial Valves en ledande tillverkare av industriarmaturer. Industriarmaturer för alla viktiga industrier. Vi förser hela branschen med allt mellan himmel och jord. Om du så sysslar med frånluftsteknik eller äger en sockerfabrik så har vi något för dig. När du behöver armaturer med exakt passform, spjällventiler av hög kvalitet eller tillförlitliga reglerspjäll så är det våra industriarmaturer som gäller.

 4. MÜLLER CO-AX GMBH

  Tyskland

  Välkommen till företaget som uppfann koaxialventilerna. Ta del av alla fördelarna med denna teknik och bli en del av vår kundbas. Vår mission är att ta fram måttanpassade lösningar tillsammans med våra kunder. Tack vare expertis, erfarenhet och sakkunnig rådgivning har müller co-ax lyckats bra på flera internationella marknader sedan 1960: maskin- och anläggningskonstruktion, marinindustri, kemisk industri, energi, olja och gas, byggindustri och transport, flyg- och rymdindustri för att bara nämna några. Koaxialventilernas unika konstruktion tillsammans med möjligheten att välja olika material och tillval gör att de har en rejäl konkurrensfördel. För att utöka koaxialventilernas användningsområde har flera ventiltyper lagts till i sortimentet. Vårt produktsortiment omfattar en mängd olika ventillösningar som kan anpassas enligt kundens önskemål.

 5. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  WESA är ett välrenommerat företag med ett stort sortiment av kulventiler, värme-, rörlednings- och industriarmaturer som riktar sig mot sanitet-, värme- och tekniska specialgrossister. Våra produkter: Armaturer, rörledningsarmaturer, flänskulventiler, kulventiler, armaturer och kranar av rostfritt stål, stänkskydd (armaturer), kulventiler av rostfritt stål, spärrventiler, backventiler med mera

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BORSIG GMBH

  Tyskland

  I centrum för BORSIG-koncernen finns BORSIG GmbH med huvudkontor i Berlin. Den strategiska styrningen fokuserar på följande områden: koncernutveckling, produkt- och marknadsföringsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering och måluppföljning, ekonomistyrning och controlling och HR. BORSIG står för kvalitet, tillförlitlighet och tysk innovationskraft. Våra välutbildade ingenjörer och tekniker arbetar alltid med målsättningen att utveckla, tillverka och montera de allra bästa anläggningarna och maskinerna. Därför är våra produkter effektiva, tillförlitliga och en god investering för framtiden, även när de används under riktigt tuffa förhållanden. Våra tillverkningsanläggningar i Berlin, Gladbeck och Meerane producerar alla absolut toppkvalitet med den modernaste tekniken och med innovativa tillverkningsmetoder. De noggranna kvalitetskontrollerna sker frikopplat från tillverkning och produktserier.

 2. LEE HYDRAULISCHE MINIATURKOMPONENTEN GMBH

  Tyskland

  Lee Hydraulische Miniaturkomponenten GmbH | Det tyska dotterbolag för "The Lee Company" grundades 1979 i Frankfurt och jobbar sedan dess självständigt i Tyskland och närliggande områden, Schweiz, Österrike, Polen, Tjeckien, Ungern och Slovakien. Det är ett engagerat team av ingenjörer och servicepersonal som ser till att projekt och uppdrag löper utan problem. Ett eget lager säkerställer exakta leveranser till kunder både i Tyskland och andra länder. 2008 flyttade vi till Sulzbach, en ort i närheten av Frankfurt.

 3. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia grundades av bröderna Gnali i slutet av 1970-talet och är specialiserat på produktion av regulatorer, tryckreducerare, kranar, säkerhetsventiler och beslag för apparater som körs på LPG, tekniska gaser och vatten. Vi tillverkar säkra och högkvalitativa beslag för LPG av mässing, kopparlegering och zink. Deras långa erfarenhet och know-how har garanterat Gnali Bocia en ledande ställning inom sitt marknadssegment som utgörs av stora nationella och internationella tillverkare och återförsäljare. Med de höga kvalitetsstandarderna och den kontinuerliga ansträngningen för att optimera kvalitetsprisförhållandet är Företaget Gnali Bocia ständigt engagerat i tekniska och mänskliga investeringar, för att stärka sin egna position, tillfredsställa sina kunder och lägga ny grund för framtiden. Företag certifierat ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 4. METALLIC FLEX GMBH

  Tyskland

  Vi på METALLIC FLEX erbjuder lösningar med membranbälg eller UHV-manipulator samt vakuumventiler, hörnventiler och rotationsanslutningar för exakt och tillförlitlig manövrering, tätning, styrning och installation av tester och substrat i vakuumkammare. I vår nätkatalog erbjuder vi passande UHV-komponenter och utvalda vakuumbyggdelar för individuell användning av enastående kvalitet. Vi har ett brett produktsortiment för effektiva verktyg och anläggningar inom vakuumteknik. Dessutom levererar vi till ledande företag och institut med framstående kvalitetsprodukter. Låt följande sidor övertyga dig och skicka din förfrågan för vakuumbyggdelar och vakuumkomponenter som membranbälgar, flänsbyggdelar, rörförbindningsdelar, UHV-manipulatorer, vakuumanslutningar, vakuummätenheter eller katodförstoftningsmål.

 5. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 1. ADIS FRANCE

  Frankrike

  ADIS France, koncernen ATEO, är en tillverkare och återförsäljare av utrustning för vattenledningar och kranar. På vår webbplats finner ni många svar på era behov i fråga om utrustning för vattenförsörjning avsedd i första hand för företag och fackmän. Med den interaktiva katalogen kan ni se hela vårt sortiment av produkter i gjutjärn och i mässing, och ladda ned databladen. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Detta innebär en garanti för full kontroll över processerna och noggranna kontroller under varje steg i produktionen. I enlighet med EG-standarderna garanterar våra produkter kvalitet, innovation och säkerhet. Sedan start har företaget ATEO alltid åtagit sig att erbjuda sina kunder tjänster och produkter av hög kvalitet. Processerna som vi har infört i vår struktur utgör effektiva verktyg för att garantera kvalitén och för att uppfylla våra åtaganden gentemot kunderna.

 2. AZ INTEC GMBH

  Tyskland

  AZ INTEC GmbH – er certifierade partner sedan 1979 Vi är ett familjeföretag med fokus på tillverkning, utveckling och OEM. Vi erbjuder ett fullständigt sortiment av produkter och lösningar för ett flertal tillämpningar. Antingen enskilt eller i kundanpassade plug & play-moduler som förbereds för er tillverkning. Produkter: spärr- och reglerventiler  armaturer• konfektionsslangar av elastomerer (gummi och plast)• korrugerade rör och slangar i rostfritt stål• förisolerade solpanelsslangar• CATS®-monteringssystem• ytterligare medier för monteringssystem: • bränslegas• tekniska gaser• syror• dricksvatten Ni hittar våra produkter och moduler i: • värmeväxlare• medicinska tillämpningar• andningsskydd• förnybar energi• solenergianläggningar• värme- och kyltillämpningar• HVAC• fjärrvärme• bilar• byggteknik• kemisk industri• värmeslingor• säkerhetsteknik• bostadsinstallation (vatten och gas) – CATS®-självmonteringssystem

 1. GT MACHINE COMPONENTS INH. GIUSEPPE TRICOLORE

  Tyskland

  Vi har allt inom vattenskärning och erbjuder kvalitetskomponenter till högtryckspumpar och skärhuvuden från de flesta tillverkare. Majoriteten av våra reservdelar tillverkas i USA där teknologin bakom vattenskärning fick sin början redan under 70-talet. Därmed kan vi erbjuda produkter där år av erfarenhet och utvecklingsarbete har lagts ner vid tillverkningen. Som auktoriserad WSI-återförsäljare levererar vi färdiga och tillförlitliga högtryckspumpar som uppfyller de höga kraven inom vattenskärningsindustrin. Vattenskärningsprocesserna blir hela tiden mer och mer precisa och har hittat nya användningsområden tack vare exempelvis mikrovattenskärning. Med KATANA2 från japanska tillverkaren SUGINO kan vi även betjäna kunder med höga precisionsanspråk och därmed också leverera ett alternativ eller komplement till trådgnistning eller laserskärningssystem med hög precision.

 2. FRANZ KROPE MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget Franz Krope har i 50 års tid verkat med stor framgång inom maskin- och verktygstillverkning. Sedan snart 30 år bedriver Franz Krope utveckling och egen tillverkning av extruderingsmaskiner som är specialkonstruerade för produktion av in- och utvändig plastbeläggning. Samtidigt med tillverkningen av extruderingsmaskiner, det vill säga även här med start för 30 år sedan, började företaget tillverka plastbeläggningar av hög kvalitet genom extrudering (insprutning) av plast i armaturer för mät- och reglerteknik. Tack vare en intensiv vidareutveckling är detta nu mogen teknik. Tillverkningen av plastbeläggning och inkapsling till armaturer för flödesmätning utgör idag tyngdpunkten för produktionen hos vårt företag. Med vår mångåriga erfarenhet och djupa tekniska kunskap när det gäller tillverkning av armaturbeläggningar har vi idag fått ett mycket gott rykte bland många stora slutanvändare.

 3. KOREMA® GMBH & CO. KG

  Tyskland

  KOREMA® kompensatorer av textil och andra mjuka material – vi erbjuder även produkter med specialmått och certifierade material som uppfyller era krav!

 4. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrike

 5. AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

 6. TRANSFLUID

  Frankrike

 7. PETRAS

  Frankrike

 8. AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K.

  Tyskland

 1. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

 2. FORNARA SPA

  Italien

 3. EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH

  Tyskland

 4. LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Tyskland

 5. GOMA GMBH

  Tyskland

 6. W. HUMBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

 7. ARMATUREN AICHHORN GESMBH

  Österrike

 8. SCHLAUCH24 GMBH

  Tyskland

 9. Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH

  Tyskland

 10. MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG

  Tyskland

Filter

Resultat för

Industriella kranar och ventiler - Import och export

Antal resultat

3 171 företag