• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella kranar och ventiler

Resultat för

Industriella kranar och ventiler - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  WESA är ett välrenommerat företag med ett stort sortiment av kulventiler, värme-, rörlednings- och industriarmaturer som riktar sig mot sanitet-, värme- och tekniska specialgrossister. Våra produkter: Armaturer, rörledningsarmaturer, flänskulventiler, kulventiler, armaturer och kranar av rostfritt stål, stänkskydd (armaturer), kulventiler av rostfritt stål, spärrventiler, backventiler med mera

 3. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

 4. OHL GUTERMUTH INDUSTRIAL VALVES GMBH

  Tyskland

  Företaget har en nästan 150 år lång historia. Allt började 1867 när företaget grundades i Limburg. Knappt 60 år senare, 1923, grundades Gutermuth i Frankfurt och 1992 gick de båda företagen ihop. Sedan dess är OHL Gutermuth Industrial Valves en ledande tillverkare av industriarmaturer. Industriarmaturer för alla viktiga industrier. Vi förser hela branschen med allt mellan himmel och jord. Om du så sysslar med frånluftsteknik eller äger en sockerfabrik så har vi något för dig. När du behöver armaturer med exakt passform, spjällventiler av hög kvalitet eller tillförlitliga reglerspjäll så är det våra industriarmaturer som gäller.

 5. MÜLLER CO-AX GMBH

  Tyskland

  Välkommen till företaget som uppfann koaxialventilerna. Ta del av alla fördelarna med denna teknik och bli en del av vår kundbas. Vår mission är att ta fram måttanpassade lösningar tillsammans med våra kunder. Tack vare expertis, erfarenhet och sakkunnig rådgivning har müller co-ax lyckats bra på flera internationella marknader sedan 1960: maskin- och anläggningskonstruktion, marinindustri, kemisk industri, energi, olja och gas, byggindustri och transport, flyg- och rymdindustri för att bara nämna några. Koaxialventilernas unika konstruktion tillsammans med möjligheten att välja olika material och tillval gör att de har en rejäl konkurrensfördel. För att utöka koaxialventilernas användningsområde har flera ventiltyper lagts till i sortimentet. Vårt produktsortiment omfattar en mängd olika ventillösningar som kan anpassas enligt kundens önskemål.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia grundades av bröderna Gnali i slutet av 1970-talet och är specialiserat på produktion av regulatorer, tryckreducerare, kranar, säkerhetsventiler och beslag för apparater som körs på LPG, tekniska gaser och vatten. Vi tillverkar säkra och högkvalitativa beslag för LPG av mässing, kopparlegering och zink. Deras långa erfarenhet och know-how har garanterat Gnali Bocia en ledande ställning inom sitt marknadssegment som utgörs av stora nationella och internationella tillverkare och återförsäljare. Med de höga kvalitetsstandarderna och den kontinuerliga ansträngningen för att optimera kvalitetsprisförhållandet är Företaget Gnali Bocia ständigt engagerat i tekniska och mänskliga investeringar, för att stärka sin egna position, tillfredsställa sina kunder och lägga ny grund för framtiden. Företag certifierat ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 2. METALLIC FLEX GMBH

  Tyskland

  Vi på METALLIC FLEX erbjuder lösningar med membranbälg eller UHV-manipulator samt vakuumventiler, hörnventiler och rotationsanslutningar för exakt och tillförlitlig manövrering, tätning, styrning och installation av tester och substrat i vakuumkammare. I vår nätkatalog erbjuder vi passande UHV-komponenter och utvalda vakuumbyggdelar för individuell användning av enastående kvalitet. Vi har ett brett produktsortiment för effektiva verktyg och anläggningar inom vakuumteknik. Dessutom levererar vi till ledande företag och institut med framstående kvalitetsprodukter. Låt följande sidor övertyga dig och skicka din förfrågan för vakuumbyggdelar och vakuumkomponenter som membranbälgar, flänsbyggdelar, rörförbindningsdelar, UHV-manipulatorer, vakuumanslutningar, vakuummätenheter eller katodförstoftningsmål.

 3. I.V.A.R. SPA

  Italien

  IVAR producerar innovativa artiklar för värme- och sanitetssystem helt tillverkade i Italien: ventiler för motståndsvärmare, moduler för direkträkning, anordningar för värmefördelning, rör och skarvstycken, understationer för värmekraftverk, fördelningsrör, värmesystem och paneler, komponenter för sol- och markvärmesystem.

 4. BORSIG GMBH

  Tyskland

  I centrum för BORSIG-koncernen finns BORSIG GmbH med huvudkontor i Berlin. Den strategiska styrningen fokuserar på följande områden: koncernutveckling, produkt- och marknadsföringsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering och måluppföljning, ekonomistyrning och controlling och HR. BORSIG står för kvalitet, tillförlitlighet och tysk innovationskraft. Våra välutbildade ingenjörer och tekniker arbetar alltid med målsättningen att utveckla, tillverka och montera de allra bästa anläggningarna och maskinerna. Därför är våra produkter effektiva, tillförlitliga och en god investering för framtiden, även när de används under riktigt tuffa förhållanden. Våra tillverkningsanläggningar i Berlin, Gladbeck och Meerane producerar alla absolut toppkvalitet med den modernaste tekniken och med innovativa tillverkningsmetoder. De noggranna kvalitetskontrollerna sker frikopplat från tillverkning och produktserier.

 5. ADIS FRANCE

  Frankrike

  ADIS France, koncernen ATEO, är en tillverkare och återförsäljare av utrustning för vattenledningar och kranar. På vår webbplats finner ni många svar på era behov i fråga om utrustning för vattenförsörjning avsedd i första hand för företag och fackmän. Med den interaktiva katalogen kan ni se hela vårt sortiment av produkter i gjutjärn och i mässing, och ladda ned databladen. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Detta innebär en garanti för full kontroll över processerna och noggranna kontroller under varje steg i produktionen. I enlighet med EG-standarderna garanterar våra produkter kvalitet, innovation och säkerhet. Sedan start har företaget ATEO alltid åtagit sig att erbjuda sina kunder tjänster och produkter av hög kvalitet. Processerna som vi har infört i vår struktur utgör effektiva verktyg för att garantera kvalitén och för att uppfylla våra åtaganden gentemot kunderna.

  Alla produkter för "industriella kranar och ventiler"

 1. AZ INTEC GMBH

  Tyskland

  AZ INTEC GmbH – er certifierade partner sedan 1979 Vi är ett familjeföretag med fokus på tillverkning, utveckling och OEM. Vi erbjuder ett fullständigt sortiment av produkter och lösningar för ett flertal tillämpningar. Antingen enskilt eller i kundanpassade plug & play-moduler som förbereds för er tillverkning. Produkter: spärr- och reglerventiler  armaturer• konfektionsslangar av elastomerer (gummi och plast)• korrugerade rör och slangar i rostfritt stål• förisolerade solpanelsslangar• CATS®-monteringssystem• ytterligare medier för monteringssystem: • bränslegas• tekniska gaser• syror• dricksvatten Ni hittar våra produkter och moduler i: • värmeväxlare• medicinska tillämpningar• andningsskydd• förnybar energi• solenergianläggningar• värme- och kyltillämpningar• HVAC• fjärrvärme• bilar• byggteknik• kemisk industri• värmeslingor• säkerhetsteknik• bostadsinstallation (vatten och gas) – CATS®-självmonteringssystem

 2. GT MACHINE COMPONENTS INH. GIUSEPPE TRICOLORE

  Tyskland

  Vi har allt inom vattenskärning och erbjuder kvalitetskomponenter till högtryckspumpar och skärhuvuden från de flesta tillverkare. Majoriteten av våra reservdelar tillverkas i USA där teknologin bakom vattenskärning fick sin början redan under 70-talet. Därmed kan vi erbjuda produkter där år av erfarenhet och utvecklingsarbete har lagts ner vid tillverkningen. Som auktoriserad WSI-återförsäljare levererar vi färdiga och tillförlitliga högtryckspumpar som uppfyller de höga kraven inom vattenskärningsindustrin. Vattenskärningsprocesserna blir hela tiden mer och mer precisa och har hittat nya användningsområden tack vare exempelvis mikrovattenskärning. Med KATANA2 från japanska tillverkaren SUGINO kan vi även betjäna kunder med höga precisionsanspråk och därmed också leverera ett alternativ eller komplement till trådgnistning eller laserskärningssystem med hög precision.

 1. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrike

  Företaget BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Plåt och rör, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, skarvstycken i rostfritt stål, Magnetventiler, rörtillbehör, rostfria byglar, spännband, och tallriksventiler. Företagets huvudkontor finns i Saint Priest, Frankrike.

 2. AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Trebur, Tyskland.

 3. TRANSFLUID

  Frankrike

  Företaget TRANSFLUID, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, Rostfria skarvar, packningar för kranar, Skarvar för industriella kranar, och skarvstycken i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Ste Hélène Du Lac, Frankrike.

 4. JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget JASTA ARMATUREN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kranar och ventiler för petroleum- och petrokemiska industrier. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Kranar - justerbara reglage, Industriella kranar och ventiler, tallriksventiler, och Kranar - justerbara reglage. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 5. AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K.

  Tyskland

  Företaget AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Pressure gauge valves, kilremmar, backslagsventil, Slangkopplingar, och belven. Företagets huvudkontor finns i Celle, Tyskland.

 6. EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH

  Tyskland

  Företaget EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Magdeburg, Tyskland.

 7. FORNARA SPA

  Italien

  Företaget FORNARA SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, kulventil, koppling, Kranar för sanitetsutrymmen, ventiler för skarvar, backventil, ventiler med flödesreglering, ventiler, och armatur. Företagets huvudkontor finns i Borgomanero, Italien.

 8. LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Företaget LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Steinfeld-Mühlen, Tyskland.

 1. Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH

  Tyskland

  Företaget Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Hanau, Tyskland.

 2. SCHLAUCH24 GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHLAUCH24 GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 3. GOMA GMBH

  Tyskland

  Företaget GOMA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 4. GHS - WÄSCHERUTSCHE

  Österrike

  Företaget GHS - WÄSCHERUTSCHE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Wartberg An Der Krems, Österrike.

 5. APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Företaget APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Viersen, Tyskland.

 6. A & K ARMATUREN UND KOMPONENTEN INH. DIETER HEISSENBERGER

  Tyskland

  Företaget A & K ARMATUREN UND KOMPONENTEN INH. DIETER HEISSENBERGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Beuren, Tyskland.

 7. BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH

  Tyskland

  Företaget BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Maintal, Tyskland.

 8. VENTAIX GMBH

  Tyskland

  Företaget VENTAIX GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler. Företagets huvudkontor finns i Monschau, Tyskland.

 9. W. HUMBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget W. HUMBERG GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Wetter, Tyskland.

 10. MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG

  Tyskland

  Företaget MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Sankt Augustin, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Industriella kranar och ventiler - Import och export

Antal resultat

3 163 Företag