• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella kranar och ventiler

Resultat för

Industriella kranar och ventiler - Import och export

 1. HERBERHOLZ GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan mer än 60 år tillverkar och levererar vi spjällventiler, vridspjäll och reglerspjäll i de mest skilda material och nominella diametrar för såväl industriella applikationer som till klimatanläggningar i byggnader och till bilbranschen. Vi använder oss av lagerhållna komponenter som går att montera med kort varsel och utrusta med önskat drivsystem. Vi har gjort det till vår uppgift att lösa era systembehov.

 2. WESA-ARMATUREN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  WESA är ett välrenommerat företag med ett stort sortiment av kulventiler, värme-, rörlednings- och industriarmaturer som riktar sig mot sanitet-, värme- och tekniska specialgrossister. Våra produkter: Armaturer, rörledningsarmaturer, flänskulventiler, kulventiler, armaturer och kranar av rostfritt stål, stänkskydd (armaturer), kulventiler av rostfritt stål, spärrventiler, backventiler med mera

 3. I.V.A.R. SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  IVAR producerar innovativa artiklar för värme- och sanitetssystem helt tillverkade i Italien: ventiler för motståndsvärmare, moduler för direkträkning, anordningar för värmefördelning, rör och skarvstycken, understationer för värmekraftverk, fördelningsrör, värmesystem och paneler, komponenter för sol- och markvärmesystem.

 4. OHL GUTERMUTH INDUSTRIAL VALVES GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget har en nästan 150 år lång historia. Allt började 1867 när företaget grundades i Limburg. Knappt 60 år senare, 1923, grundades Gutermuth i Frankfurt och 1992 gick de båda företagen ihop. Sedan dess är OHL Gutermuth Industrial Valves en ledande tillverkare av industriarmaturer. Industriarmaturer för alla viktiga industrier. Vi förser hela branschen med allt mellan himmel och jord. Om du så sysslar med frånluftsteknik eller äger en sockerfabrik så har vi något för dig. När du behöver armaturer med exakt passform, spjällventiler av hög kvalitet eller tillförlitliga reglerspjäll så är det våra industriarmaturer som gäller.

 5. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1982 tillverkar Viro högkvalitativa varmpressningsdelar inom rå- och färdigbearbetning för användningsområden med högsta krav på teknik. Tack vare vår kundorienterade företagspolitik, utvecklingen av nya produktområden och den höga innovationsgraden i kombination med enastående kunskap inom tillverkningsteknik är vi en framgångsrik aktör på den globala marknaden. VIRO tillverkar varmpressningsdelar av många olika typer som uppfyller de strängaste kriterierna. Utmärkt materialstruktur, enorm tryckhållfasthet och felfria ytor till lika låga produktionskostnader och med korta leveranstider. Våra högkvalitativa varmpressningsdelar används inom många branscher, som mät- och reglerteknik, företag inom elteknik, bil-, motorcykel- och cykelindustrin, värme- och sanitetsområdet, vattenmätarindustrin, kyl- och luftkonditioneringsteknik samt lås- och beslagtillverkning.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. GNALI BOCIA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  GNALI BOCIA i Lumezzane i provinsen Brescia grundades av bröderna Gnali i slutet av 1970-talet och är specialiserat på produktion av regulatorer, tryckreducerare, kranar, säkerhetsventiler och beslag för apparater som körs på LPG, tekniska gaser och vatten. Vi tillverkar säkra och högkvalitativa beslag för LPG av mässing, kopparlegering och zink. Deras långa erfarenhet och know-how har garanterat Gnali Bocia en ledande ställning inom sitt marknadssegment som utgörs av stora nationella och internationella tillverkare och återförsäljare. Med de höga kvalitetsstandarderna och den kontinuerliga ansträngningen för att optimera kvalitetsprisförhållandet är Företaget Gnali Bocia ständigt engagerat i tekniska och mänskliga investeringar, för att stärka sin egna position, tillfredsställa sina kunder och lägga ny grund för framtiden. Företag certifierat ISO 9001: 2015. UNI CEI EN, ISO/IEC 17025

 2. BORSIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  I centrum för BORSIG-koncernen finns BORSIG GmbH med huvudkontor i Berlin. Den strategiska styrningen fokuserar på följande områden: koncernutveckling, produkt- och marknadsföringsstrategier, produktionsstrukturer, målformulering och måluppföljning, ekonomistyrning och controlling och HR. BORSIG står för kvalitet, tillförlitlighet och tysk innovationskraft. Våra välutbildade ingenjörer och tekniker arbetar alltid med målsättningen att utveckla, tillverka och montera de allra bästa anläggningarna och maskinerna. Därför är våra produkter effektiva, tillförlitliga och en god investering för framtiden, även när de används under riktigt tuffa förhållanden. Våra tillverkningsanläggningar i Berlin, Gladbeck och Meerane producerar alla absolut toppkvalitet med den modernaste tekniken och med innovativa tillverkningsmetoder. De noggranna kvalitetskontrollerna sker frikopplat från tillverkning och produktserier.

 3. METALLIC FLEX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi på METALLIC FLEX erbjuder lösningar med membranbälg eller UHV-manipulator samt vakuumventiler, hörnventiler och rotationsanslutningar för exakt och tillförlitlig manövrering, tätning, styrning och installation av tester och substrat i vakuumkammare. I vår nätkatalog erbjuder vi passande UHV-komponenter och utvalda vakuumbyggdelar för individuell användning av enastående kvalitet. Vi har ett brett produktsortiment för effektiva verktyg och anläggningar inom vakuumteknik. Dessutom levererar vi till ledande företag och institut med framstående kvalitetsprodukter. Låt följande sidor övertyga dig och skicka din förfrågan för vakuumbyggdelar och vakuumkomponenter som membranbälgar, flänsbyggdelar, rörförbindningsdelar, UHV-manipulatorer, vakuumanslutningar, vakuummätenheter eller katodförstoftningsmål.

 4. DMN SCHÜTTGUTTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  DMN-WESTINGHOUSE är en av världens ledande leverantörer av hjulslussar och ventiler för ett stort utbud av applikationer inom hantering av bulkmaterial. Vi ger våra kunder service via ett globalt nätverk av dedikerade försäljningspartners och egna filialer. Vid våra produktionsanläggningar i Nederländerna, Tyskland och USA tillverkar vi hjulslussar och ventiler av hög kvalitet som vi konfigurerar för varje krav, varje behov och varje applikation inom olika branscher. Som ett oberoende företag har DMN-WESTINGHOUSE tagit på sig uppgiften att förse världen av bulkgodshantering med produkter av hög kvalitet som bevisar sitt värde år efter år. DMN-WESTINGHOUSE vridspjäll och omriktarventiler är lämpliga för ett brett spektrum av industrier, t.ex. djurfoder, plastmaterial, mejeriprodukter, läkemedel, djurfoder, färger, modersmjölksersättning, biomassa, däck, vattenbruk, mineraler, livsmedel (kaffe, spannmål, socker etc.), kosmetika, återvinning, kemikalier, batterier. Det är viktigt för oss på DMN-WESTINGHOUSE med ett professionellt uppträdande på hög nivå för att upprätthålla vårt rykte. Vi vill ytterligare expandera vår verksamhet och göra vår företagsprofil ännu tydligare. Vår uppförandekod ger oss riktlinjer för hur vi ska agera och vårt löfte är att arbeta i enlighet med de tio principerna i FN: s Global Compact och de tillämpliga målen för hållbar utveckling.

 5. BLANKE ARMATUREN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har tillverkat hydraulisk förbindningssteknik, rörkopplingar och rörklämmor i stål, rostfritt stål och mässing, kulventiler, siktglas och oljeögon i mer än 120 år. Vårt fokus ligger på rördelar enligt DIN 2353 och till exempel ISO 8434-1. ISO 8434-1. Standardmaterial är stål, rostfritt stål, mässing och aluminium. Vårt produktsortiment omfattar även många andra lösningar. Varumärket BLAGO är sammansatt av BLanke Armaturen Bad GOdesberg och uppfanns under internationaliseringen för enklare och bättre igenkänning. Det grundades redan år 1887. Sedan dess har företaget alltid anpassat sig till marknadens och kundernas behov och utvecklats i enlighet me det. Idag arbetar tredje och fjärde generationen hand i hand för att leda företaget in i tiden för Industri 4.0.

 1. ADIS FRANCE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  ADIS France, koncernen ATEO, är en tillverkare och återförsäljare av utrustning för vattenledningar och kranar. På vår webbplats finner ni många svar på era behov i fråga om utrustning för vattenförsörjning avsedd i första hand för företag och fackmän. Med den interaktiva katalogen kan ni se hela vårt sortiment av produkter i gjutjärn och i mässing, och ladda ned databladen. Vi är certifierade enligt ISO 9001. Detta innebär en garanti för full kontroll över processerna och noggranna kontroller under varje steg i produktionen. I enlighet med EG-standarderna garanterar våra produkter kvalitet, innovation och säkerhet. Sedan start har företaget ATEO alltid åtagit sig att erbjuda sina kunder tjänster och produkter av hög kvalitet. Processerna som vi har infört i vår struktur utgör effektiva verktyg för att garantera kvalitén och för att uppfylla våra åtaganden gentemot kunderna.

 2. GT MACHINE COMPONENTS INH. GIUSEPPE TRICOLORE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi har allt inom vattenskärning och erbjuder kvalitetskomponenter till högtryckspumpar och skärhuvuden från de flesta tillverkare. Majoriteten av våra reservdelar tillverkas i USA där teknologin bakom vattenskärning fick sin början redan under 70-talet. Därmed kan vi erbjuda produkter där år av erfarenhet och utvecklingsarbete har lagts ner vid tillverkningen. Som auktoriserad WSI-återförsäljare levererar vi färdiga och tillförlitliga högtryckspumpar som uppfyller de höga kraven inom vattenskärningsindustrin. Vattenskärningsprocesserna blir hela tiden mer och mer precisa och har hittat nya användningsområden tack vare exempelvis mikrovattenskärning. Med KATANA2 från japanska tillverkaren SUGINO kan vi även betjäna kunder med höga precisionsanspråk och därmed också leverera ett alternativ eller komplement till trådgnistning eller laserskärningssystem med hög precision.

 1. AZ INTEC GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  AZ INTEC GmbH – er certifierade partner sedan 1979 Vi är ett familjeföretag med fokus på tillverkning, utveckling och OEM. Vi erbjuder ett fullständigt sortiment av produkter och lösningar för ett flertal tillämpningar. Antingen enskilt eller i kundanpassade plug & play-moduler som förbereds för er tillverkning. Produkter: spärr- och reglerventiler  armaturer• konfektionsslangar av elastomerer (gummi och plast)• korrugerade rör och slangar i rostfritt stål• förisolerade solpanelsslangar• CATS®-monteringssystem• ytterligare medier för monteringssystem: • bränslegas• tekniska gaser• syror• dricksvatten Ni hittar våra produkter och moduler i: • värmeväxlare• medicinska tillämpningar• andningsskydd• förnybar energi• solenergianläggningar• värme- och kyltillämpningar• HVAC• fjärrvärme• bilar• byggteknik• kemisk industri• värmeslingor• säkerhetsteknik• bostadsinstallation (vatten och gas) – CATS®-självmonteringssystem

 2. AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AKO ARMATUREN & SEPARATIONSTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Trebur, Tyskland.

 3. TRANSFLUID

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TRANSFLUID, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Skarvar för industriella kranar, Rostfria skarvar, packningar för kranar, Skarvar för industriella kranar, och skarvstycken i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Ste Hélène Du Lac, Frankrike.

 4. BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BENE INOX - RACCORDS & ROBINETTERIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Rörskarvar - järnhaltig metall. Företaget är även verksamt inom Industriella kranar och ventiler, Plåt och rör, Industriventiler och -kranar, manöverutrustning, skarvstycken i rostfritt stål, Magnetventiler, rörtillbehör, rostfria byglar, spännband, och tallriksventiler. Företagets huvudkontor finns i Saint Priest, Frankrike.

 5. EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EDELSTAHL & ARMATUREN MD GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Magdeburg, Tyskland.

 6. AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AHRENDT INDUSTRIEARMATUREN E.K., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Pressure gauge valves, kilremmar, backslagsventil, Slangkopplingar, och belven. Företagets huvudkontor finns i Celle, Tyskland.

 7. FORNARA SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget FORNARA SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Kranar för sanitetsutrymmen, kulventil, koppling, Kranar för sanitetsutrymmen, ventiler för skarvar, backventil, ventiler med flödesreglering, ventiler, och armatur. Företagets huvudkontor finns i Borgomanero, Italien.

 8. LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LENKERING TECHNISCHE SYSTEME GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Steinfeld-Mühlen, Tyskland.

 1. GOMA GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget GOMA GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Düsseldorf, Tyskland.

 2. VENTAIX GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget VENTAIX GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företaget är även verksamt inom Ventiler. Företagets huvudkontor finns i Monschau, Tyskland.

 3. Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget Kytola Mess- und Regeltechnik GmbH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Hanau, Tyskland.

 4. BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BEWÄSSERUNGSWELT PLANTOLAN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Maintal, Tyskland.

 5. DIEBOLD & STREICH KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget DIEBOLD & STREICH KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Albstadt, Tyskland.

 6. MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget MANOMETER PREISS EMPEO-KBM OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Sankt Augustin, Tyskland.

 7. PINTER MESS- UND REGELTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PINTER MESS- UND REGELTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Obrigheim, Tyskland.

 8. SCHLAUCH24 GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHLAUCH24 GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 9. APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget APD SCHLAUCHTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Viersen, Tyskland.

 10. BIELENBERG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BIELENBERG GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriella kranar och ventiler. Företagets huvudkontor finns i Kerpen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Industriella kranar och ventiler - Import och export

Antal resultat

3 116 Företag