• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella knivar

Resultat för

Industriella knivar - Import och export

 1. MAIER-UNITAS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vassast på tillskärning med maskinknivar från MAIER I över 95 år har vi tillverkat knivar och klingor av höglegerat snabbstål av absolut högsta kvalitet. På så vis kan du vara säker på att dina maskinknivar behåller skärpan länge och alltid skär som de ska. Det räcker förstås inte att bara använda det bästa stålet, vi vet hur viktigt det är att välja rätt typ av härdning och slipning för varje stålsort. Genom årtiondena har vi samlat på oss massor av erfarenhet. Det gör att vi på Maier-Unitas och våra samarbetspartners alltid når bästa resultat. Vi ställer alltid upp med rådgivning beträffande vilken skärgeometri och vilket material som passar ditt användningsområde bäst. Eftersom vi har varit i branschen så länge och har så lång erfarenhet av att tillverka maskinknivar har vi haft många möjligheter att tillsammans med kunderna (även på plats) analysera olika typer av skärarbeten och vidareutveckla det befintliga sortimentet. Det har gjort att vi kunnat hitta fram till den optimal utformningen av olika maskinknivar.

 2. RAINER MAY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Sedan 1985 tillverkar vi industriknivar och verktyg som står för högsta kvalitet. Kunder i hela världen vet att vår precision är till deras fördel. Som familjeföretag bygger vi vår verksamhet långsiktigt. Vi investerar i ny teknik, värnar om miljön och möjliggör för vår personal som är grunden för vår framgång. De säkerställer att varje kniv och verktyg är av hög kvalitet. Vi garanterar absolut precision – för alla material och former. Kraven varierar beroende på om maskinerna sågar, kapar eller hackar. Skärkvalitet, driftförhållanden och branschstandarder ställer också olika krav. Därför tillverkar vi dina knivar efter mått. Precision, kvalitet och ekonomisk lönsamhet är avgörande för oss: Vi garanterar skärverktyg som du kan räkna med. För varje maskinapplikation. Och för alla material: metall, plast, trä, sten eller papper. Våra precisionsknivar skär inte bara alla typer av förpackningsmaterial och plaster. De används även inom återvinning. Allra högsta standarder gäller vid tillverkningen av såväl medicintekniska produkter och hygienartiklar som livs- och njutningsmedel. Våra knivar övertygar med kvalitet och lång livslängd. Du kan lita på våra skärverktyg. Snitt för snitt.

 3. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  MERCEL Cutting Knives s.r.o. är ett tjeckiskt företag specialiserat inom tillverkning, leverans, slipning och underhåll av industriella knivar. Sedan 2006 har vi tillverkat ett brett sortiment av skärande och perforerande knivar för industrier inom tryck, livsmedel, förpackningar, däcktillverkning, möbeltillverkning, plåtskärning och tobaksbearbetning. Vår tillverkningsanläggning ligger i Třebechovice pod Orebem i Tjeckien. Vi använder enbart högkvalitativa europeiska material i vår knivproduktion. Vi erbjuder skräddarsydd tillverkning utefter klientens önskemål, och utför slipningstjänster för industriella knivar. Med vår erfarenhet av olika skärstål erbjuder vi även rådgivningstjänster samt tillbehör som knivhållare, skärpinnar och borrkronor. Utöver knivar tillhandahåller MERCEL ett omfattande utbud av tillbehös för knivar, som knivhållare, skärpinnar av plast och borrkronor för papper. MERCEL är dessutom involverad i försäljning av begagnade maskiner för pappersindustrin, som strimlare, skrivare och annan processeringsutrustning. En lista av tillgängliga begagnade pappersprocesseringsmaskiner finns på vår hemsida. MERCEL är stolta över att använda de senaste CNC- och NC-maskinerna, som säkerställer kvaliteten och precisionen i vår knivtillverkning. Vi betjänar kunder över hela Europa, och är välrenommerade för våra högkvalitativa material och moderna tekniker.

 4. MOZART AG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vassa knivar har i århundraden varit kännetecknet för knivstaden Solingen som också varit vår hemvist sedan 1923. Vi är ett familjeföretag i fjärde generationen som årligen tillverkar mer än 100 miljoner knivblad åt våra nöjda kunder. Med mer än 100 kvalificerade medarbetare är vi idag en av världens ledande tillverkare av tekniska knivblad. Våra produkter används i alla typer av effektiva skäranordningar. Trapets- och krokblad för professionella golvläggare, bryt- och skrapblad för målare, gradningsknivar och skalpellblad för plastindustrin, specialframtagna blad för fiber- och vävbearbetning, blad för skärning av folier och film samt flera specialblad för kundanpassade tillämpningar utgör stommen i vår kompetens. Knivbladen från MOZART tillverkas genom avancerade processer och lämnar fabriken först efter strikta kvalitetskontroller.

 5. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget PRO COUPE INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Rätlinjiga klingor, Cirkelblad, Industriella knivar, blad för skärning av plastfilmer, blad för skärning av slipande artiklar, blad för hackning, kolhaltiga blad, rakblad, och klingor för grönsaksskärning. Företagets huvudkontor finns i Roissy En Brie, Frankrike.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. BRUNO UNGER GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BRUNO UNGER GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom perforator knives, skrapor, och 3M. Företagets huvudkontor finns i Boppard, Tyskland.

 2. NORCK GMBH (BAUCOR)

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget NORCK GMBH (BAUCOR), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företagets huvudkontor finns i Mannheim, Tyskland.

 3. SLICE GMBH (EUROPE)

  Tyskland

  Slice grundades 2008 av TJ Scimone. Han är alltid på jakt efter nya idéer och samarbetar med kända designers för att utforma vardagliga skärprodukter på ett nytt sätt och göra dem säkrare och enklare att använda. Sedan starten har Slice utvecklat en kollektion med prisbelönade säkerhetsknivar som ökar produktiviteten, sänker kostnaderna och framförallt minskar risken för skärskador. Slice-verktygen används idag i industrier över hela världen. Scimone grundade Slice för att få möjlighet att finansiera långvarig vård av sin autistiske son. En procent av all Slices försäljning skänks till forskningsarbete om autism. Hos Slice vet vi vad som är viktigt. Vi lägger stor vikt vid säkerhet, innovation, kvalitet, enkelhet och gemenskap. Dessa kärnvärden återspeglas i allt vi gör, ifrån verktygsdesign till kundtjänst.

 4. BFT HARTMETALL WERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  BFT Hartmetall Werkzeuge erbjuder förstklassig utveckling och tillverkning av precisionsskärverktyg. Företaget, som grundades av Günter Bröker 1987, sysselsätter idag fler än 60 medarbetare på huvudkontoret Brande-Hörnerkirchen. Hårdmetallknivar för skärbord eller skärplotter från Zünd, Roland, Aristo, AXYZ, Bullmer, Mimaki, Graphtec, Summa, Multicam, Esko Kongsberg, Ecocam, Kuris, Gerber, Mutoh etc. ingår i vår produktportfölj – precis som specialfräsmaskiner för smartkort, gravyrfräsar, dubbelkantade fräsar och fräsar med höger- eller vänstervridning. Ultraljudskniv för alla 5/16''-24-UNF-hållare som t.ex. AGFM, Dukane och Kuris eller för användning inom CFK eller Honeycomb-området kompletterar vårt breda serieutbud. Ett annat av företagets specialområden är (ultraljuds-)knivar och fräsare anpassade efter kundens individuella önskemål. Hårdmetallknivar med kundanpassade mått på upp till 330 mm tar vi fram utan problem.

 5. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatien

  Krumar Knives & Blades Co. är en kroatiskt tillverkare av industriella knivar och blad. Våra produkter specialanpassas för varje specifik tillämpning. knivar för papper, kartong, plast, tobak, textil, trä, metall och andra material att skära. Stål av högsta kvalitet i olika kvaliteter. Vårt uppdrag är att erbjuda knivar och blad, andra vektyg och tjänster av högsta kvalitet till våra köpare med kort leveranstid och till bästa pris.

 1. GÖK LIMITED

  Tyskland

  Vi började med dönerknivar och stenugnar och erbjuder idag allt från hyllor till fläktsystem. Våra kunder erhåller prisvärda och pålitliga produkter. Vi började i Tyskland, Frankrike, Holland, Belgien och Schweiz, nu erbjuder vi våra tjänster över hela Europa. Vi är glada över att kunna erbjuda kompetenta och pålitliga tjänster till våra kunder.

 2. MAANSHAN SINOSTAR INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Företaget MAANSHAN SINOSTAR INDUSTRY CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Verktygsmaskiner för stansning. Företaget är även verksamt inom industriella knivar, och kapblad. Företagets huvudkontor finns i Maanshan, Kina.

 1. ATIK MAKINA

  Turkiet

  Företaget ATIK MAKINA, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom mikrometer, pneumatiska cylindrar, och ventiler för att släppa ut luft. Företagets huvudkontor finns i Basaksehir / Istanbul, Turkiet.

 2. Başkurt Makina

  Turkiet

  Företaget Başkurt Makina, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rätlinjiga klingor. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Förpackning, Cirkelblad, Industriella knivar, Förpackning, Cirkelblad, och slipning av blad. Företagets huvudkontor finns i İstanbul, Turkiet.

 3. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrike

  Företaget OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, slipning, och Industriella klingor och knivar. Företagets huvudkontor finns i Audincthun, Frankrike.

 4. F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget F.A. SCHMIDT GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 5. HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG

  Tyskland

  Företaget HOPPESCHLIFF GMBH + CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom perforator knives. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 6. DURO-CUT INDUSTRIEMESSER

  Tyskland

  Företaget DURO-CUT INDUSTRIEMESSER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom strimlare, såll, och Knivar till rivkvarnar. Företagets huvudkontor finns i Krefeld, Tyskland.

 7. PRECISE POWER - UAB TSILA

  Litauen

  Företaget PRECISE POWER - UAB TSILA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Prägling av stål och metall. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Klingor för skärapparater, sylar, matriser för stansar, Industriella knivar, och Klingor för skärapparater. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 8. HERBERTZ GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HERBERTZ GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom linjära blad, och perforator knives. Företagets huvudkontor finns i Remscheid, Tyskland.

 1. JACO TOOLING

  Förenade kungariket

  Företaget JACO TOOLING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Cirkelblad, Klingor för verktygsmaskiner, Stål och metall - bearbetning, Industriella knivar, Cirkelblad, Klingor för verktygsmaskiner, och Stål och metall - bearbetning. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 2. JULIA UTENSILI SRL

  Italien

  Företaget JULIA UTENSILI SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Cirkelblad, bandsågar, kapblad, Industriella knivar, och Cirkelblad. Företagets huvudkontor finns i Tarcento, Italien.

 3. KADUR

  Spanien

  Företaget KADUR, som är verksamt inom sektorn för Klingor för skärapparater. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Rätlinjiga klingor, Industriella klingor och knivar, Industriella knivar, Rätlinjiga klingor, Industriella klingor och knivar, och klingor. Företagets huvudkontor finns i Castellar Del Vallès - Barcelona, Spanien.

 4. TKM DIACARB

  Nederländerna

  Företaget TKM DIACARB, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företagets huvudkontor finns i Capelle Aan Den Ijssel, Nederländerna.

 5. TEBRA MESSENINDUSTRIE

  Nederländerna

  Företaget TEBRA MESSENINDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företagets huvudkontor finns i Hoogeveen, Nederländerna.

 6. POTYRAŁA I SPÓŁKA SP.J.

  Polen

  Företaget POTYRAŁA I SPÓŁKA SP.J., är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Kedjor. Företaget är även verksamt inom Industriella knivar, Plast - Halvfabrikat, banor, Industriella knivar, lager, och Plast - Halvfabrikat. Företagets huvudkontor finns i Stargard Szczeciński, Polen.

 7. WDA MACHINE KNIVES LTD

  Förenade kungariket

  Företaget WDA MACHINE KNIVES LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företagets huvudkontor finns i Sheffield, Förenade kungariket.

 8. GRAPHIK FACAS E CORTE VINCO

  Brasilien

  Företaget GRAPHIK FACAS E CORTE VINCO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företagets huvudkontor finns i Blumenau, Brasilien.

 9. MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Företaget MURE & PEYROT GENERALVERTRETUNG DEUTSCHLAND, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företagets huvudkontor finns i Göppingen, Tyskland.

 10. ALPHA MACHINE KNIFE

  Förenade kungariket

  Företaget ALPHA MACHINE KNIFE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella knivar. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, Klingor för verktygsmaskiner, Industriella klingor och knivar, Klingor för verktygsmaskiner, bearbetade klingor, och klingor. Företagets huvudkontor finns i Rotherham, Förenade kungariket.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Industriella knivar - Import och export

Antal resultat

1 248 Företag