• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella klingor och knivar

Resultat för

Industriella klingor och knivar - Import och export

 1. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  MERCEL Cutting Knives s.r.o. är ett tjeckiskt företag specialiserat inom tillverkning, leverans, slipning och underhåll av industriella knivar. Sedan 2006 har vi tillverkat ett brett sortiment av skärande och perforerande knivar för industrier inom tryck, livsmedel, förpackningar, däcktillverkning, möbeltillverkning, plåtskärning och tobaksbearbetning. Vår tillverkningsanläggning ligger i Třebechovice pod Orebem i Tjeckien. Vi använder enbart högkvalitativa europeiska material i vår knivproduktion. Vi erbjuder skräddarsydd tillverkning utefter klientens önskemål, och utför slipningstjänster för industriella knivar. Med vår erfarenhet av olika skärstål erbjuder vi även rådgivningstjänster samt tillbehör som knivhållare, skärpinnar och borrkronor. Utöver knivar tillhandahåller MERCEL ett omfattande utbud av tillbehös för knivar, som knivhållare, skärpinnar av plast och borrkronor för papper. MERCEL är dessutom involverad i försäljning av begagnade maskiner för pappersindustrin, som strimlare, skrivare och annan processeringsutrustning. En lista av tillgängliga begagnade pappersprocesseringsmaskiner finns på vår hemsida. MERCEL är stolta över att använda de senaste CNC- och NC-maskinerna, som säkerställer kvaliteten och precisionen i vår knivtillverkning. Vi betjänar kunder över hela Europa, och är välrenommerade för våra högkvalitativa material och moderna tekniker.

 2. RIGHI INOX

  Italien

  Företaget Righi är specialiserat på tillverkningen efter ritning av industriklingor för automatiska maskiner, i första hand runda, raka eller tandade klingor och kartongskärare. Blad för livsmedelsindustrin, köttkonservfabriker och för förpackning. Blad och stansa, släta eller tandade för förpackningsmaskiner. Blad för verkstadsindustrin, kvarnindustrin, gummi- och plastindustrin, och för förpackning, maskinbearbetning av plåt, utskärning av avfall och skräp.

 3. ITALSTAMPI

  Italien

  Italstampi arbetar sedan 1981 inom utveckling och tillverkning av sänken, inom gjutning av plastmaterial och prägling av mindre metalldelar. Deras moderna anläggningar täcker en yta på 9 000 m², varav 5 000 m² under tak. Ingående kunskap, yrkesmässighet, automatisering av produktionen, snabba svar på kundernas krav är komponenterna som gjort företagets succé och givit det kontinuerlig tillväxt över åren.

 4. MONGIN

  Frankrike

  Företaget MONGIN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom förpackning och emballage, klingor till påsförpackningsmaskin, Värmande hjul för försegling, Tryckskärning, Plana klingor för perforering, Verktyg för matrisprägling, klingor för inplastning, Klingor för gängskärning, och Tandade klingor för inslagning. Företagets huvudkontor finns i Isle, Frankrike.

 5. POVELATO

  Italien

  Företaget POVELATO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, kapblad, runda blad, Industriella klingor och knivar, och blad för saxar. Företagets huvudkontor finns i Spinea, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italien

  Företaget PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Rostfritt stål. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, kolstål, Industriella klingor och knivar, rostfri ståltråd, härdat bandstål, och band i rostfritt stål. Företagets huvudkontor finns i Ciserano, Italien.

 2. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italien

  Företaget COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom klingor, slipning av blad, kapblad, roterande knivar, bandblad, runda blad, och linjära blad. Företagets huvudkontor finns i Gambolo', Italien.

 3. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italien

  Företaget 3D MACCHINE INDUSTRIALI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriverktyg. Företaget är även verksamt inom Jordbruksmaskiner, Pressar, hydrauliska, Industriella klingor och knivar, Sågar - Maskiner och utrustning, maskiner för jordbruks- och livsmedelsindustri, klingor, Jordbruksmaskiner, jordfräsar, och Pressar, hydrauliska. Företagets huvudkontor finns i Ariccia, Italien.

 4. HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL

  Tyskland

  Företaget HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företagets huvudkontor finns i Sehnde, Tyskland.

 5. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrike

  Företaget PRO COUPE INDUSTRIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företaget är även verksamt inom Rätlinjiga klingor, Cirkelblad, Industriella knivar, blad för skärning av plastfilmer, blad för skärning av slipande artiklar, blad för hackning, kolhaltiga blad, rakblad, och klingor för grönsaksskärning. Företagets huvudkontor finns i Roissy En Brie, Frankrike.

 1. HOFFMANN GMBH & CO FAUNA-BERUFSMESSER

  Tyskland

  Företaget HOFFMANN GMBH & CO FAUNA-BERUFSMESSER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella klingor och knivar. Företagets huvudkontor finns i Solingen, Tyskland.

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ryssland

  Instrument I Komplektyuschie LLC grundades 2010, och har blivit ett ledande företag inom sin industri i Ryssland med åren. Vi är specialiserade på tillverkning av dammfria industriella cirkulära knivar och blad för cirkelsågar menade för mineralull av olika typer och kompakthet. Vi erbjuder ett brett utbud av cirkulära knivar och sågar, utformade specifikt för att skära mineralull, glasull och andra isoleringsmaterial. Att skära isoleringsmaterial är ett komplext arbete som kräver sågar och blad av högsta kvalitet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, och arbetar kontinuerligt med att förbättra dem. Vi har lyckats kombinera den senaste teknologin med etablerade traditioner inom den ryska industrin. Alla våra mineralullsknivar och sågblad kan levereras i alla diameter och storlekar upp till 1 000 mm utefter kundens önskan, med eller utan kylspalter. Våra blad och sågar utrustas med karbidtänder och har härdade blad.

 1. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatien

  Krumar Knives & Blades Co. är en kroatiskt tillverkare av industriella knivar och blad. Våra produkter specialanpassas för varje specifik tillämpning. knivar för papper, kartong, plast, tobak, textil, trä, metall och andra material att skära. Stål av högsta kvalitet i olika kvaliteter. Vårt uppdrag är att erbjuda knivar och blad, andra vektyg och tjänster av högsta kvalitet till våra köpare med kort leveranstid och till bästa pris.

 2. TECNOLAME SAS

  Italien

  Tecnolame bildades 1987 med stöd av den långa erfarenhet som företagets passionerade grundare Alessandro Miglioranzi förvärvat i branschen. Vi slipar klingor för industri och företag i Venetia och Italien, exempelvis tryckerier, bokbinderier och många andra. Vi erbjuder kvalitetsservice, punktlighet och snabb slipning av klingor för grafisk industri, maskiner och träbearbetning.

 3. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenien

  TRO-rezalna orodja, d.o.o. är ett modernt företag som producerar ett brett sortiment av industriella verktyg till skärmaskiner. Vi säljer våra produkter i 55 länder världen över. Tack vare nära 100 år av TRO-tradition och erfarenhet av högkvalitetsstål har vi blivit en betydande tillverkare av knivar och blad. Många av våra kunder producerar industriell utrustning för plast-, gummi-, trä-, folie- och metallindustrin.

 4. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrike

 5. OPTIMA PRECISE

  Tjeckiska republiken

 6. SOLLEX AB

  Sverige

 7. ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Tyskland

 8. BR TEC BÜHLER AG

  Schweiz

 1. J.P. HILGENBERG GMBH

  Tyskland

 2. MG (MATERIEL GRAPHIQUE)

  Frankrike

 3. CUCHILLAS CASTILLO

  Spanien

 4. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrike

 5. INCOR

  Italien

 6. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrike

 7. G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN

  Österrike

 8. WOLF CUTTING TOOLS MANUFACTURING INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Turkiet

 9. G. & A.

  Italien

 10. COLTELLERIA COLLINI

  Italien

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Industriella klingor och knivar - Import och export

Antal resultat

1 225 Företag