• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella klingor och knivar

Resultat för

Industriella klingor och knivar - Import och export

 1. RIGHI INOX

  Italien

  Företaget Righi är specialiserat på tillverkningen efter ritning av industriklingor för automatiska maskiner, i första hand runda, raka eller tandade klingor och kartongskärare. Blad för livsmedelsindustrin, köttkonservfabriker och för förpackning. Blad och stansa, släta eller tandade för förpackningsmaskiner. Blad för verkstadsindustrin, kvarnindustrin, gummi- och plastindustrin, och för förpackning, maskinbearbetning av plåt, utskärning av avfall och skräp.

 2. ITALSTAMPI

  Italien

  Italstampi arbetar sedan 1981 inom utveckling och tillverkning av sänken, inom gjutning av plastmaterial och prägling av mindre metalldelar. Deras moderna anläggningar täcker en yta på 9 000 m², varav 5 000 m² under tak. Ingående kunskap, yrkesmässighet, automatisering av produktionen, snabba svar på kundernas krav är komponenterna som gjort företagets succé och givit det kontinuerlig tillväxt över åren.

 3. MONGIN

  Frankrike

 4. OPTIMA PRECISE

  Tjeckiska republiken

 5. POVELATO

  Italien

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italien

 2. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italien

 3. 3D MACCHINE INDUSTRIALI

  Italien

 4. HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL

  Tyskland

 5. PRO COUPE INDUSTRIES

  Frankrike

 1. HOFFMANN GMBH & CO FAUNA-BERUFSMESSER

  Tyskland

 2. INSTRUMENT I KOMPLEKTUYUSCHIE (LLC)

  Ryssland

  Instrument I Komplektyuschie LLC grundades 2010, och har blivit ett ledande företag inom sin industri i Ryssland med åren. Vi är specialiserade på tillverkning av dammfria industriella cirkulära knivar och blad för cirkelsågar menade för mineralull av olika typer och kompakthet. Vi erbjuder ett brett utbud av cirkulära knivar och sågar, utformade specifikt för att skära mineralull, glasull och andra isoleringsmaterial. Att skära isoleringsmaterial är ett komplext arbete som kräver sågar och blad av högsta kvalitet. Vi erbjuder högkvalitativa produkter, och arbetar kontinuerligt med att förbättra dem. Vi har lyckats kombinera den senaste teknologin med etablerade traditioner inom den ryska industrin. Alla våra mineralullsknivar och sågblad kan levereras i alla diameter och storlekar upp till 1 000 mm utefter kundens önskan, med eller utan kylspalter. Våra blad och sågar utrustas med karbidtänder och har härdade blad.

 1. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatien

  Krumar Knives & Blades Co. är en kroatiskt tillverkare av industriella knivar och blad. Våra produkter specialanpassas för varje specifik tillämpning. knivar för papper, kartong, plast, tobak, textil, trä, metall och andra material att skära. Stål av högsta kvalitet i olika kvaliteter. Vårt uppdrag är att erbjuda knivar och blad, andra vektyg och tjänster av högsta kvalitet till våra köpare med kort leveranstid och till bästa pris.

 2. TECNOLAME SAS

  Italien

  Tecnolame bildades 1987 med stöd av den långa erfarenhet som företagets passionerade grundare Alessandro Miglioranzi förvärvat i branschen. Vi slipar klingor för industri och företag i Venetia och Italien, exempelvis tryckerier, bokbinderier och många andra. Vi erbjuder kvalitetsservice, punktlighet och snabb slipning av klingor för grafisk industri, maskiner och träbearbetning.

 3. TRO - CUTTING TOOLS, D.O.O. EXPERTS FOR PRODUCTION OF INDUSTRIAL KNIVES

  Slovenien

  TRO-rezalna orodja, d.o.o. är ett modernt företag som producerar ett brett sortiment av industriella verktyg till skärmaskiner. Vi säljer våra produkter i 55 länder världen över. Tack vare nära 100 år av TRO-tradition och erfarenhet av högkvalitetsstål har vi blivit en betydande tillverkare av knivar och blad. Många av våra kunder producerar industriell utrustning för plast-, gummi-, trä-, folie- och metallindustrin.

 4. AFS BICAK VE KALIP SANAYI DIS TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkiet

 5. SOLLEX AB

  Sverige

 6. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Frankrike

 7. BR TEC BÜHLER AG

  Schweiz

 8. ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Tyskland

 1. J.P. HILGENBERG GMBH

  Tyskland

 2. MG (MATERIEL GRAPHIQUE)

  Frankrike

 3. CUCHILLAS CASTILLO

  Spanien

 4. CALEYRON INDUSTRIES

  Frankrike

 5. INCOR

  Italien

 6. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Frankrike

 7. G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN

  Österrike

 8. WOLF CUTTING TOOLS MANUFACTURING INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Turkiet

 9. G. & A.

  Italien

 10. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Ungern

Filter

Resultat för

Industriella klingor och knivar - Import och export

Antal resultat

1 220 företag