• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella järnvaror

Resultat för

Industriella järnvaror - Import och export

 1. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  CNC-svarvade komponenter och automatsvarvdelar i alla spånbearbetningsbara material enligt DIN, ritning eller prov. Produktsortimentet sträcker sig från enkla svarvade komponenter till ytterst komplicerade monteringsfärdiga komponenter. Komponenterna används inom bilindustrin, beslags-/säkerhetsteknik, förbindningsteknik, armaturer och elindustrin. Vår maskinpark skapar optimala förutsättningar för våra kunders vitt skilda komponenter. Långa och korta CNC-svarvar (kapacitet: 2-65 (175) mm); CNC-styrda högprestanda-svarv-fräsmaskiner (kapacitet: 15-65 mm); Flerspindelsvarvar (kapacitet: 5-35 mm); Enkelspindelsvarvar (kapacitet: upp till 15/20/26/36/42/65 mm); Systemlogistik och slutbearbetning av komponenter, t.ex. slipning, glidslipning, märkning, fräsning, stansning, härdning och ytbehandlingar, ingår också i vårt tjänsteutbud.

 2. S & S HINGE COMPANY

  Förenta Staterna

  S & S HINGE är ett familjeföretag i tredje generationen som tillverkar kontinuerliga pianogångjärn. Vi tillverkar kontinuerliga pianogångjärn i medelstorlekarna (.035, .040, .050, .060, och .070) av stål, rostfritt, aluminum, blankglödgat rostfritt, mässingsplåt och nickelplåt. Vi kan skräddarsy våra standard-pianogångjärn med värdehöjande tillval, inklusive: skräddarsydd längd, hålprägling, formgivning, sänksmidning, ortogonalisering, utstakning och många andra värdehöjande anpassningar och detaljer. S & S står för "Savings and Service", de traditionella värden som våra grundare införlivade i företaget för 90 år sedan. Idag innebär det gratis produktutveckling, gratis teknisk assistans, gratis tillverkade prover och prototyper, toppmoderna ERP/MRP Lean processhanteringssystem som innebär kortare genomsnittlig ledtid, ett certifierat TQM-program som garanterar 100 % felfria delar, och våra inventariesystem som tar hand om alla typer av inventeringsflöden (exempelvis: JIT, Kanban osv.).

 3. HEINRICH KIPP WERK GMBH & CO. KG - RUSSIA

  Ryssland

  HEINRICH KIPP WERK tillverkar spännverktyg, standardelement och manöverdetaljer. Produktionen sker i Tyskland och görs med ett brett utbud av maskinutrustning. Produktsortimentet består av över än 65 000 artiklar, som skickas snabbt och smidigt tack vare logistikavdelningen på plats. KIPP är en pålitlig partner för industri, anläggnings- och maskinbyggnation. Utvecklingen och kvalitetskontrollen av produkterna utförs inom företaget. Våra omfattande produktionsresurser gör att vi kan erbjuda speciallösningar, som hopmontering av standardelement och enskilda detaljer. När vi utvecklar våra manöverdetaljer läggs särskild vikt vid ergonomi och stabilitet. HEINRICH KIPP WERK har funnits sedan 1919. Sedan 1950 har vi fokuserat på egenutvecklade spännverktyg så som den klassiska KIPP-låsspaken. Företaget har över 480 anställda och finns för närvarande i över 50 länder.

 4. OPTIMA PRECISE

  Tjeckiska republiken

 5. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrike

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ACTON S.A.

  Frankrike

 2. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italien

 3. WILHELM STOLLE GMBH

  Tyskland

 4. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrike

 5. CONRAD ELECTRONIC ITALIA

  Italien

 1. NICMAS

  Ukraina

 2. B & W INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

 1. FIRMA R. A. HESSMER

  Tyskland

 2. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Tyskland

  Att ge våra kunder bästa möjliga service är filosofin bakom PRECITOOLs verksamhet. Vi står för kvalitet, tillförlitlighet, rådgivning och att hitta lösningar på alla problem som rör metallbearbetning, i kombination med solida kunskaper om marknaden: PRECITOOL – förtroende och kompetens. Våra produkter är framtagna för intensiv och långvarig professionell användning. De uppfyller högt ställda kvalitetskrav och säkerhetsföreskrifter. PRECITOOL – vi arbetar med flera kraftfulla partnerföretag runtom i Tyskland och Europa. På så sätt kan vi hjälpa alla våra industri- och hantverkskunder snabbt och effektivt, oavsett var de befinner sig. PRECITOOLs sortiment omfattar över 100 000 kvalitetsprodukter från kända tillverkare och märken. PRECITOOL – den moderna logistik- och tjänstecentralen för metallbearbetning och skärande verktygsteknik. Skärverktyg, spännverktyg, mätverktyg, fil-, slip- och sågverktyg, handverktyg och elverktyg av högsta kvalitet

 3. TRINON TITANIUM GMBH

  Tyskland

  Sedan 1993 har Trinon Titanium, med huvudkontor i Karlsruhe, varit verksamt inom spånskärande bearbetning av metaller, särskilt av titan och titanlegeringar. Med över 200 medarbetare i tillverkningen erbjuder vi högsta kvalitet med korta leveranstider. Vi är certifierade enligt DIN EN ISO 13485 och EG-direktivet 93/42 EEG. Tack vare ett stort materiallager direkt på produktionsorten kan vi snabbt leverera produkter av olika titanlegeringar.

 4. MG HANDEL AG

  Tyskland

  MG Handel AG – din specialist på allt som rör metall. Vi levererar metaller och legeringar i alla former, från halvfabrikat till monteringsfärdig produkt. Vi erbjuder alla tänkbara typer av bearbetning, så vad du än är ute efter är det bara att fråga. Våra produkter: aluminium, aluminiumtråd, aluminiumrör, skarvfria aluminiumrör, rostfritt stål, elinstallationsrör av aluminium, jordkablar, luftledningar, koppartråd, kopparstång, metallhandel, icke-järnmetaller, stålhandel

 5. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spanien

 6. KOSMOS INDUSTRIES CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

 7. SCHWADERER GMBH

  Tyskland

 8. NINGBO BEILUN MILFAST METALWORKS CO.,LTD

  Kina

 1. METAL FLY S.R.L.

  Italien

 2. DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

 3. MAJIMPEX TUNISIE

  Tunisien

 4. ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

 5. SOCIÉTÉ LAHMAR ASCENSEUR SERVICES

  Tunisien

 6. SVBI

  Frankrike

 7. VYNEX

  Frankrike

 8. THOR FRÄSWERKZEUGE

  Tyskland

 9. AKSUN METAL

  Turkiet

 10. OMNIPROTECT.DE GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Industriella järnvaror - Import och export

Antal resultat

10 635 företag