• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella järnvaror

Resultat för

Industriella järnvaror - Import och export

 1. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  CNC-svarvade komponenter och automatsvarvdelar i alla spånbearbetningsbara material enligt DIN, ritning eller prov. Produktsortimentet sträcker sig från enkla svarvade komponenter till ytterst komplicerade monteringsfärdiga komponenter. Komponenterna används inom bilindustrin, beslags-/säkerhetsteknik, förbindningsteknik, armaturer och elindustrin. Vår maskinpark skapar optimala förutsättningar för våra kunders vitt skilda komponenter. Långa och korta CNC-svarvar (kapacitet: 2-65 (175) mm); CNC-styrda högprestanda-svarv-fräsmaskiner (kapacitet: 15-65 mm); Flerspindelsvarvar (kapacitet: 5-35 mm); Enkelspindelsvarvar (kapacitet: upp till 15/20/26/36/42/65 mm); Systemlogistik och slutbearbetning av komponenter, t.ex. slipning, glidslipning, märkning, fräsning, stansning, härdning och ytbehandlingar, ingår också i vårt tjänsteutbud.

 2. SOLUDIAM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget SOLUDIAM, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Diamantverktyg, diamantskivor, pneumatisk hammare, Diamantverktyg, och diamantskivor för marmor. Företagets huvudkontor finns i Caux, Frankrike.

 3. CIVIC INDUSTRIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget CIVIC INDUSTRIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Lister och ramar, Krokar för tavlor, Industriella järnvaror, dörrstoppar för väggar, dörrstopp, Lister och ramar, golvmonterade dörrstopp, Krokar för tavlor, och tillverkning av vägglister. Företagets huvudkontor finns i L'haye Les Roses, Frankrike.

 4. BUDMAT GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BUDMAT GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Arnsberg, Tyskland.

 5. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget MORO & SPREAFICO S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Järnvaror, gångjärn, Industriella järnvaror, hopsättning av metall, hänglås, och Järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Monte Marenzo, Italien.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ACTON S.A.

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ACTON S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Överbyggnad, Muttrar, Gängade stänger, Bultar, skruvar för trä, Industriella järnvaror, tillverkning av bultar i rostfritt stål, och Överbyggnad. Företagets huvudkontor finns i L' Horme, Frankrike.

 2. WILHELM STOLLE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WILHELM STOLLE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Bonn, Tyskland.

 3. BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget BENE INOX - VISSERIE & BOULONNERIE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Fixering - Material. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Fästtappar, Gängade stänger, Muttrar, Överbyggnad, Metallskruv, träskruv, Plåtskruv, och rostfria skruvar. Företagets huvudkontor finns i Saint Priest, Frankrike.

 4. CONRAD ELECTRONIC ITALIA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget CONRAD ELECTRONIC ITALIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Elektronski sestavni deli. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, Domotik, domotik, automatik, Industriella järnvaror, domotisystem, Domotik, och automatiserade system för fastigheter. Företagets huvudkontor finns i Bollate, Italien.

 5. PRECITOOL WERKZEUGHANDEL GMBH & CO. KG ZENTRALLAGER

  Tyskland

  Att ge våra kunder bästa möjliga service är filosofin bakom PRECITOOLs verksamhet. Vi står för kvalitet, tillförlitlighet, rådgivning och att hitta lösningar på alla problem som rör metallbearbetning, i kombination med solida kunskaper om marknaden: PRECITOOL – förtroende och kompetens. Våra produkter är framtagna för intensiv och långvarig professionell användning. De uppfyller högt ställda kvalitetskrav och säkerhetsföreskrifter. PRECITOOL – vi arbetar med flera kraftfulla partnerföretag runtom i Tyskland och Europa. På så sätt kan vi hjälpa alla våra industri- och hantverkskunder snabbt och effektivt, oavsett var de befinner sig. PRECITOOLs sortiment omfattar över 100 000 kvalitetsprodukter från kända tillverkare och märken. PRECITOOL – den moderna logistik- och tjänstecentralen för metallbearbetning och skärande verktygsteknik. Skärverktyg, spännverktyg, mätverktyg, fil-, slip- och sågverktyg, handverktyg och elverktyg av högsta kvalitet

 1. TRINON TITANIUM GMBH

  Tyskland

  Sedan 1993 har Trinon Titanium, med huvudkontor i Karlsruhe, varit verksamt inom spånskärande bearbetning av metaller, särskilt av titan och titanlegeringar. Med över 200 medarbetare i tillverkningen erbjuder vi högsta kvalitet med korta leveranstider. Vi är certifierade enligt DIN EN ISO 13485 och EG-direktivet 93/42 EEG. Tack vare ett stort materiallager direkt på produktionsorten kan vi snabbt leverera produkter av olika titanlegeringar.

 2. MG HANDEL AG

  Tyskland

  MG Handel AG – din specialist på allt som rör metall. Vi levererar metaller och legeringar i alla former, från halvfabrikat till monteringsfärdig produkt. Vi erbjuder alla tänkbara typer av bearbetning, så vad du än är ute efter är det bara att fråga. Våra produkter: aluminium, aluminiumtråd, aluminiumrör, skarvfria aluminiumrör, rostfritt stål, elinstallationsrör av aluminium, jordkablar, luftledningar, koppartråd, kopparstång, metallhandel, icke-järnmetaller, stålhandel

 1. MANUFACTURAS MAESTRO S.A.

  Spanien

  Företaget MANUFACTURAS MAESTRO S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Smidesjärn för industri och byggnation, och Smidesjärn för industri och byggnation. Företagets huvudkontor finns i Valencia, Spanien.

 2. KOSMOS INDUSTRIES CORPORATION

  Taiwan R.O.C.

  Företaget KOSMOS INDUSTRIES CORPORATION, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom CNC-svarvade komponenter, CNC turning, CNC milling, och Metal precision parts for industrial applications. Företagets huvudkontor finns i Taipei, Taiwan R.O.C..

 3. OPTIMA PRECISE

  Tjeckiska republiken

  Företaget OPTIMA PRECISE, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Mekaniska slipmedel. Företaget är även verksamt inom Industriella klingor och knivar, Hantverk, Industriella järnvaror, Handverktyg utan motor, Industriella klingor och knivar, Hantverk, Industriella järnvaror, och Handverktyg utan motor. Företagets huvudkontor finns i Pardubice, Tjeckiska republiken.

 4. SCHWADERER GMBH

  Tyskland

  Företaget SCHWADERER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Affalterbach, Tyskland.

 5. METAL FLY S.R.L.

  Italien

  Företaget METAL FLY S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Järnvaror. Företaget är även verksamt inom Industriella järnvaror, järnhandelsvaror, termohydralik, Industriella järnvaror, och staket. Företagets huvudkontor finns i Cartoceto, Italien.

 6. DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Företaget DINO KRAFTPAKET - R.D.I DEUTSCHLAND AUTOTEILE + VERTRIEBS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Herdecke, Tyskland.

 7. NINGBO BEILUN MILFAST METALWORKS CO.,LTD

  Kina

  Företaget NINGBO BEILUN MILFAST METALWORKS CO.,LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Ningbo, Kina.

 8. MAJIMPEX TUNISIE

  Tunisien

  Företaget MAJIMPEX TUNISIE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Lim, fästmedel, spackel och silikon, smörjmedel för industrin, bindemedel för specialtillämpningar, och galvaniseringsprodukter. Företagets huvudkontor finns i Tunis, Tunisien.

 1. ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH

  Tyskland

  Företaget ERNST SCHMID PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom borrstänger. Företagets huvudkontor finns i Esslingen, Tyskland.

 2. DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A.

  Spanien

  Företaget DIFUSORA DE ARTÍCULOS MECÁNICOS ESPECIALES, S.A., är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom klämmor, Häftor, och levererans till industrin. Företagets huvudkontor finns i Castellar Del Vallès, Spanien.

 3. SVBI

  Frankrike

  Företaget SVBI, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom köper och säljer metall, CAD-program FÖR SKRUVAR OCH MUTTRAR, specialstål för allmän mekanik, och säljer slipat stål. Företagets huvudkontor finns i Maule, Frankrike.

 4. SOCIÉTÉ LAHMAR ASCENSEUR SERVICES

  Tunisien

  Företaget SOCIÉTÉ LAHMAR ASCENSEUR SERVICES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Sousse, Tunisien.

 5. W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH

  Tyskland

  Företaget W+M WEISSENSEE METALLWAREN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Säkerhetsdörrar för hem. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Industriella järnvaror, byte av lås, nycklar, Järnvaror, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Berlin, Tyskland.

 6. VYNEX

  Frankrike

  Företaget VYNEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Järnvaror, Bultar, Järnvaror, Bultar, fästelement, och tekniskt skruvförband. Företagets huvudkontor finns i Thelonne, Frankrike.

 7. EUROTOOLS PRECISION

  Frankrike

  Företaget EUROTOOLS PRECISION, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom Mät- och kontrollinstrument, kontrolltolkar, gängmätare, och Mät- och kontrollinstrument. Företagets huvudkontor finns i Benfeld, Frankrike.

 8. THOR FRÄSWERKZEUGE

  Tyskland

  Företaget THOR FRÄSWERKZEUGE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Stål och metall - bearbetning. Företaget är även verksamt inom Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, Industriella järnvaror, Bultar, Kranar för sanitetsutrymmen, Järnvaror, och Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Fridingen An Der Donau, Tyskland.

 9. USTUN MACHINERY LIMITED

  Turkiet

  Företaget USTUN MACHINERY LIMITED, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företaget är även verksamt inom spikmaskiner, fasta skruvjärn, anläggningar och maskiner för dragning av metalltråd, och produkter för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 10. EICHENBERGER GEWINDE AG

  Schweiz

  Företaget EICHENBERGER GEWINDE AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella järnvaror. Företagets huvudkontor finns i Burg, Schweiz.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Industriella järnvaror - Import och export

Antal resultat

10 611 Företag