• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella bakverk

Resultat för

Industriella bakverk - Import och export

 1. SEPA SRL

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SEPA SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, genuabröd, konditorivaror, Bröd och bakverk, och konditorilaboratorium. Företagets huvudkontor finns i Pieve Porto Morone, Italien.

 2. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrike

  Som partner till stora varuhus tillverkar les Brioches Fonteneau brioche och finare bakverk under eget varumärke “Ma Boul’Ange”, men även till återförsäljarnas varumärken och ger på så sätt ökat värde för produkterna från odlingsområdena i Vendée. Brioches Fonteneau har två tillverkningsställen, vilket ger en ger en flexibel, modern och effektiv produktion. Den ständiga förnyelsen gör att tillverkningen kan anpassas efter variationerna i efterfrågan samtidigt som det genuina kunnandet och den strikta kvaliteten bevaras.

 3. AMERICAN DESSERTS

  Frankrike

  AMERICAN DESSERTS tillverkar frysta, gräddade konditorivaror: amerikanska eller franska desserter, cookies, brownies, muffins, smulpajer, pajer, m.m. Våra GMO-fria desserter och bakelser, förpackade i individuella emballage eller i lösvikt, kan beredas antingen enligt era egna recept med egna emballage eller etiketter. Våra produkter är avsedda för alla typer av restaurangverksamhet: kommersiell, kollectiv, catering för flyg och järnväg, bageri, konditori och automater.

 4. DELY GAUFRES SRL

  Belgien

  Dely Wafels erbjuder er ett sortiment djupfrysta belgiska våfflor. Våra slagord är kvalitet, användarvänlighet och flexibilitet. 2001 startade Ellen Tournois och Davy Van Poucke Dely Wafels för att erbjuda Brysselvåfflor till de flesta gourmeterna. Samtidigt som de bevarat ett familjeföretags flexibilitet, har Dely Wafels vuxit och är idag en producent av Brysselvåfflor känd i stora delar av världen. Rigoröst och passionerat, anpassar sig företaget till förväntningarna.

 5. F.B.F. SPA

  Italien

  F.B.F. är ett företag i koncernen Bauli, det första företaget inom snackstillverkning i Italien, ledande inom produktion av produkter av jäst smördeg. Producerar och distribuerar croissants, fagottini, flätor - vår senaste specialitet är sockerfria croissanter, panini med chokladbitar och dubbelknådade fagottini. Vid huvudföretagets lokaler producerar FBF pandoro, panettoni och colomba.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En produktion begränsad till traditionella kakor från Sicilien, framställda i ett familjeförvaltat sicilianskt bageri som bereder bakelser på plats, speciellt för er, så fort de får beställningen via Internet eller per telefon. Det är därför vi inte levererar konditorier, men endast enskilda, för vilka vi bereder våra sicilianska kakor en i taget.

 2. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italien

  Företaget startade för ca 20 år sedan på Sebastiano Pennisis initiativ och tack vare dennes företagsamhet. Sedan ca 10 år har hantverkarateljén specialiserat sig på produktionen av cannolismulor från Sicilien och har ständigt förbättrat kvaliteten. De uppskattas således i första hand av den egna kundkretsen och sedan av alla som provat deras produkter och upptäckt deras finess och avnjutit deras olika smaker.

 3. DIMOBA

  Spanien

  Dimoba levererar all slags utrustning för professionella inom bageri, konditori, restaurangbranschen. Klicka på vår webbplats för ytterligare information.

 4. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Njutning för alla sinnen. Industriella bageriprodukter. Smördegsbakverk, kakor, dietiska produkter och fullkornsprodukter.

 5. PATISSERIE FABIÉ

  Frankrike

  Företaget PATISSERIE FABIÉ, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Saint Julien Aux Bois, Frankrike.

 1. KYIVKYI BKK

  Ukraina

  Företaget KYIVKYI BKK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Bröd och bakverk, och Bröd och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Kyiv, Ukraina.

 2. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrike

  Företaget FORCHY PATISSIER SA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Industriella bakverk, Konfekt med choklad, Industriella bakverk, Konfekt med choklad, sötade bakverk, och bakverk med frukt. Företagets huvudkontor finns i Yvetot, Frankrike.

 1. CD S.A.

  Polen

  Företaget CD S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom tappning på fat, och grädde för chokladindustrin. Företagets huvudkontor finns i Warszawa, Polen.

 2. ITH

  Tunisien

  Företaget ITH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Sahloul Sousse, Tunisien.

 3. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanien

  Företaget COMIDA MUNDIAL FOOD, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Djupfrysta pizzor, och Djupfrysta pizzor. Företagets huvudkontor finns i Sevilla, Spanien.

 4. HACI KASIM OGULLARI

  Turkiet

  Företaget HACI KASIM OGULLARI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 5. BAISERS SUCRES

  Frankrike

  Företaget BAISERS SUCRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom kvalitetskontroll av livsmedelsprodukter, och Färska djupfrysta bakverk. Företagets huvudkontor finns i Bagnolet, Frankrike.

 6. DULYMAZ S.L.L

  Spanien

  Företaget DULYMAZ S.L.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Vit nougat med nötter, frukt i marsipan, påsktårtor, och ekologisk produkt. Företagets huvudkontor finns i Malagón, Spanien.

 7. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Spanien

  Företaget REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Collado Villalba, Spanien.

 8. 2F FAST&FRESH

  Turkiet

  Företaget 2F FAST&FRESH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom chokladkakor. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 1. BABALI KONSTANTINA & CO LTD

  Grekland

  Företaget BABALI KONSTANTINA & CO LTD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Athens-Metamorfosi, Grekland.

 2. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Turkiet

  Företaget AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Yenidogan/sancaktepe Istanbul, Turkiet.

 3. BERIPAN S.L.

  Spanien

  Företaget BERIPAN S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom kakor, och hemmagjorda bakverk. Företagets huvudkontor finns i Tafalla, Spanien.

 4. BALCAM DIAGONAL S.L.

  Spanien

  Företaget BALCAM DIAGONAL S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Barcelona, Spanien.

 5. WRIGHTS PIES

  Förenade kungariket

  Företaget WRIGHTS PIES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Industriella bakverk, och Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Crewe, Förenade kungariket.

 6. ALSANCAK UNLU MAMÜLLER

  Turkiet

  Företaget ALSANCAK UNLU MAMÜLLER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kex. Företaget är även verksamt inom Industriella bakverk, Industriella bakverk, och kolački. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY

  Turkiet

  Företaget BGS BASARAN FOOD DOMESTIC AND FOREIGN TRADE LIMITED COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Extraherade smaktillsatser och kryddor. Företaget är även verksamt inom Kryddor, Industriella bakverk, såser och kryddor, Kryddor, och Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

 8. FLOREPI SNC

  Frankrike

  Företaget FLOREPI SNC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, Industriella bakverk, Frysta och djupfrysta livsmedel, bakverk djupfrysta, och Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Guignicourt, Frankrike.

 9. LES DELICES DE LANDELEAU

  Frankrike

  Företaget LES DELICES DE LANDELEAU, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Landeleau, Frankrike.

 10. CUPIELLO

  Italien

  Företaget CUPIELLO, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Napoli, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis