• Europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella bakverk

Resultat för

Industriella bakverk - Import och export

 1. SEPA SRL

  Italien

  Verified by Europages badge
 2. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrike

  Som partner till stora varuhus tillverkar les Brioches Fonteneau brioche och finare bakverk under eget varumärke “Ma Boul’Ange”, men även till återförsäljarnas varumärken och ger på så sätt ökat värde för produkterna från odlingsområdena i Vendée. Brioches Fonteneau har två tillverkningsställen, vilket ger en ger en flexibel, modern och effektiv produktion. Den ständiga förnyelsen gör att tillverkningen kan anpassas efter variationerna i efterfrågan samtidigt som det genuina kunnandet och den strikta kvaliteten bevaras.

 3. AMERICAN DESSERTS

  Frankrike

  AMERICAN DESSERTS tillverkar frysta, gräddade konditorivaror: amerikanska eller franska desserter, cookies, brownies, muffins, smulpajer, pajer, m.m. Våra GMO-fria desserter och bakelser, förpackade i individuella emballage eller i lösvikt, kan beredas antingen enligt era egna recept med egna emballage eller etiketter. Våra produkter är avsedda för alla typer av restaurangverksamhet: kommersiell, kollectiv, catering för flyg och järnväg, bageri, konditori och automater.

 4. DELY GAUFRES SRL

  Belgien

  Dely Wafels erbjuder er ett sortiment djupfrysta belgiska våfflor. Våra slagord är kvalitet, användarvänlighet och flexibilitet. 2001 startade Ellen Tournois och Davy Van Poucke Dely Wafels för att erbjuda Brysselvåfflor till de flesta gourmeterna. Samtidigt som de bevarat ett familjeföretags flexibilitet, har Dely Wafels vuxit och är idag en producent av Brysselvåfflor känd i stora delar av världen. Rigoröst och passionerat, anpassar sig företaget till förväntningarna.

 5. EXCELSIOR SNC DI TARALLO LUIGI

  Italien

  En produktion begränsad till traditionella kakor från Sicilien, framställda i ett familjeförvaltat sicilianskt bageri som bereder bakelser på plats, speciellt för er, så fort de får beställningen via Internet eller per telefon. Det är därför vi inte levererar konditorier, men endast enskilda, för vilka vi bereder våra sicilianska kakor en i taget.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på Europages.
 1. F.B.F. SPA

  Italien

  F.B.F. är ett företag i koncernen Bauli, det första företaget inom snackstillverkning i Italien, ledande inom produktion av produkter av jäst smördeg. Producerar och distribuerar croissants, fagottini, flätor - vår senaste specialitet är sockerfria croissanter, panini med chokladbitar och dubbelknådade fagottini. Vid huvudföretagets lokaler producerar FBF pandoro, panettoni och colomba.

 2. CANNOLI DI SICILIA PENNISI

  Italien

  Företaget startade för ca 20 år sedan på Sebastiano Pennisis initiativ och tack vare dennes företagsamhet. Sedan ca 10 år har hantverkarateljén specialiserat sig på produktionen av cannolismulor från Sicilien och har ständigt förbättrat kvaliteten. De uppskattas således i första hand av den egna kundkretsen och sedan av alla som provat deras produkter och upptäckt deras finess och avnjutit deras olika smaker.

 3. PRODUCTOS VIRGEN DEL BREZO SA

  Spanien

  Njutning för alla sinnen. Industriella bageriprodukter. Smördegsbakverk, kakor, dietiska produkter och fullkornsprodukter.

 4. DIMOBA

  Spanien

  Dimoba levererar all slags utrustning för professionella inom bageri, konditori, restaurangbranschen. Klicka på vår webbplats för ytterligare information.

 5. KYIVKYI BKK

  Ukraina

 1. FORCHY PATISSIER SA

  Frankrike

 2. PATISSERIE FABIÉ

  Frankrike

 3. ITH

  Tunisien

 4. COMIDA MUNDIAL FOOD

  Spanien

 5. HACI KASIM OGULLARI

  Turkiet

 6. BAISERS SUCRES

  Frankrike

 7. DULYMAZ S.L.L

  Spanien

 8. REPOSTERIA SAMPEDRO, S.L.

  Spanien

 9. LES DELICES DE LANDELEAU

  Frankrike

 10. BALCAM DIAGONAL S.L.

  Spanien

 1. WRIGHTS PIES

  Förenade kungariket

 2. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgien

 3. PIDY

  Belgien

 4. CUPIELLO

  Italien

 5. AFERIN GIDA SAN. VE DIS TICARET LIMITED STI.

  Turkiet

 6. DIAMANT-93 LTD.

  Bulgarien

 7. ALSANCAK UNLU MAMÜLLER

  Turkiet

 8. BAILLON & CIE

  Frankrike

 9. DITTO FOOD IND CO

  Iran

 10. PASTELERÍA GIMAR

  Spanien