• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriella bagerier

Resultat för

Industriella bagerier - Import och export

 1. BISCOTTES ROGER

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Roger Sarret är bagarson och producerar skorpor för att framför allt erbjuda en bortglömd njutning, från innan privatiseringsåren, för att lära allmänheten att åter unna sig och njuta av dessa små läckerheter dagligen. 65 år efter starten är Roger fortfarande kvar, och kundkretsen som uppskattar kvalitet har utvecklats och de hantverksmässiga produktionen ökat utan att kvaliteten har blivit lidande. Vi tillverkar för distributörsmärken. Utveckling av sortiment, full service.

 2. TISSAGE BASTIEN

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget TISSAGE BASTIEN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Fibertyger. Företaget är även verksamt inom Industriella bagerier, tyger för livsmedelstillverkning, Industriella bagerier, tyger för livsmedel, och osttyg. Företagets huvudkontor finns i Caudry, Frankrike.

 3. BRIOCHES FONTENEAU

  Frankrike

  Som partner till stora varuhus tillverkar les Brioches Fonteneau brioche och finare bakverk under eget varumärke “Ma Boul’Ange”, men även till återförsäljarnas varumärken och ger på så sätt ökat värde för produkterna från odlingsområdena i Vendée. Brioches Fonteneau har två tillverkningsställen, vilket ger en ger en flexibel, modern och effektiv produktion. Den ständiga förnyelsen gör att tillverkningen kan anpassas efter variationerna i efterfrågan samtidigt som det genuina kunnandet och den strikta kvaliteten bevaras.

 4. ROBERTO INDUSTRIA ALIMENTARE SRL

  Italien

  Företaget Roberto grundades 1962 och är ett industriellt bageri beläget i provinsen Treviso. Roberto Alimentare srl ägnar sig med hängivenhet och passion åt valet av sina egna ingredienser och är beryktade för kvaliteten av sina produkter som idag innehar en ledande ställning i Italien och utomlands. Roberto är ett innovativt företag men vilar på starka rötter som gör kvaliteten av sina produkter sin starka sida.

 5. GUENTHER BAKERIES BELGIUM

  Belgien

  Guenther Bakeries Belgium är specialiserat på tillverkning av hamburgerbröd. Vår största kund är McDonalds och vi levererar till restauranger i hela Benelux. Vi har ett mycket stort utbud: förutom klassiska hamburgerbröd har vi också alla olika varianter av hamburgerbröd som Big Mac, Bigger Big Mac, Mc Rib osv. Vi kan också erbjuda skräddarsydda lösningar för olika kunder. Vi ställer höga krav på kvalitet och livsmedelssäkerhet.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS

  Italien

  Företaget MACCALLI GIANFRANCESCO & C. SAS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom djupfrysta bageriprodukter, och djupfryst bröd. Företagets huvudkontor finns i Covo, Italien.

 2. BAKER'S STANDARD LTD.

  Bulgarien

  Företaget BAKER'S STANDARD LTD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företagets huvudkontor finns i Plovdiv, Bulgarien.

 3. TRILLI S.R.L.

  Italien

  Företaget TRILLI S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom bageri, panettone, färska bakverk, och konditorivaror. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 4. NOVEPAN

  Frankrike

  Företaget NOVEPAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företagets huvudkontor finns i Lomme, Frankrike.

 5. FORBANMETAL

  Spanien

  Företaget FORBANMETAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom Ugnsplåtar och formar, non-stick-plattor, formar, Tråg, och Ugnsplåtar och formar. Företagets huvudkontor finns i Terrassa, Spanien.

 1. LA PARISIENNE DE BAGUETTE

  Frankrike

  Företaget LA PARISIENNE DE BAGUETTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företagets huvudkontor finns i Aubervilliers, Frankrike.

 2. VIGNOLA S.R.L.

  Italien

  Företaget VIGNOLA S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom bageri, bagerier, levererans till restauranger, och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Cisternino, Italien.

 1. BIONATIS - NOVEPAN

  Frankrike

  Företaget BIONATIS - NOVEPAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom ekologiskt jordbruk. Företagets huvudkontor finns i Haute Rivoire, Frankrike.

 2. HEIDINGER GMBH

  Tyskland

  Företaget HEIDINGER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Industriella bagerier, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Hotell, Industriella bagerier, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, och Hotell. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt, Tyskland.

 3. PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA

  Portugal

  Företaget PAFIGAL - PADARIA FIGUEIRAS, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom Industriella bakverk, djupfryst bröd, och Industriella bakverk. Företagets huvudkontor finns i Lisboa, Portugal.

 4. LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS

  Belgien

  Företaget LEVENS COOKING & BAKING SYSTEMS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom Bageri - maskiner och utrustning, och Bageri - maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Bornem, Belgien.

 5. L' EPI DU ROUERGUE SARL

  Frankrike

  Företaget L' EPI DU ROUERGUE SARL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom industriell pasta, sallader, och vetebröd och wienerbröd. Företagets huvudkontor finns i La Loubière, Frankrike.

 6. L'ECOPAIN D'IGNACE

  Belgien

  Företaget L'ECOPAIN D'IGNACE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom Wienerbröd, Bröd och bakverk, vetebröd och wienerbröd, Wienerbröd, och Bröd och bakverk. Företagets huvudkontor finns i Enghien, Belgien.

 7. BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN

  Belgien

  Företaget BAKKERIJGRONDSTOFFEN LAEREMANS-VERCAMMEN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom djupfrysta bageriprodukter, och färgämnen. Företagets huvudkontor finns i Gelrode, Belgien.

 8. ALGOMAK

  Nordmakedonien

  Företaget ALGOMAK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom frysta bageriprodukter, djupfryst bröd, och djupfrysta strutar. Företagets huvudkontor finns i Sveti Nikole, Nordmakedonien.

 1. BANDEJAS COMETA,S.L

  Spanien

  Företaget BANDEJAS COMETA,S.L, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företagets huvudkontor finns i Yeles(toledo), Spanien.

 2. PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA

  Portugal

  Företaget PANIFICADORA REGIONAL DA VERMELHA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Industriella bagerier, Kost och drycker - ingredienser, Industriella bagerier, Kost och drycker - ingredienser, och bageri. Företagets huvudkontor finns i Vermelha, Portugal.

 3. LES DELICES DES 7 VALLEES

  Frankrike

  Företaget LES DELICES DES 7 VALLEES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Industriella bagerier, och Industriella bagerier. Företagets huvudkontor finns i Aubigny En Artois, Frankrike.

 4. ORIZON WEST

  Belgien

  Företaget ORIZON WEST, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom Frysta och djupfrysta livsmedel, mejerier, djupfryst bröd, Frysta och djupfrysta livsmedel, och tillbehör för glassförsäljare. Företagets huvudkontor finns i Staden, Belgien.

 5. BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER)

  Belgien

  Företaget BAKKERIJ DOCKX (CEREAL CENTER), är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bakverk. Företaget är även verksamt inom Industriella bagerier, Bröd och bakverk, Wienerbröd, Bröd, Industriella bagerier, Bröd och bakverk, Wienerbröd, och Bröd. Företagets huvudkontor finns i Nijlen, Belgien.

 6. PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C

  Italien

  Företaget PANIFICIO BIROLO SNC DI VITALI ERMINIO & C, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom grissini. Företagets huvudkontor finns i Torino, Italien.

 7. DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A.

  Spanien

  Företaget DESARROLLOS ALIMENTARIOS S.A., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företaget är även verksamt inom pärmar. Företagets huvudkontor finns i Azuqueca De Henares, Guadalajara, Spanien.

 8. A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA

  Portugal

  Företaget A PANIFICADORA DE SANTO ANDRE, LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Bröd och bakverk. Företaget är även verksamt inom Industriella bagerier, Kost och drycker - ingredienser, Industriella bagerier, Konfektyr, Kost och drycker - ingredienser, och bageri. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Santo Andre, Portugal.

 9. PRODUCTOS ATOCHA

  Spanien

  Företaget PRODUCTOS ATOCHA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företagets huvudkontor finns i Leganés, Spanien.

 10. A.D.P. S.R.L.

  Italien

  Företaget A.D.P. S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriella bagerier. Företagets huvudkontor finns i Riccione, Italien.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis