• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriell kalksten

Resultat för

Industriell kalksten - Import och export

 1. KALKFABRIK NETSTAL AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Orten som förser hela Schweiz med kalk – och regionen med grus. Sedan år 1900 är ”Elggis” en värdefull brytningsort för kalksten. Efter en blygsam start utvecklades KFN till den största och senare till den enda tillverkaren av släckt kalk i Schweiz. Med motiverade medarbetare och utomordentlig produktkvalitet kunde KFN hävda och utvidga sin marknadsposition. Förutom kalkprodukter tillverkar ”Chalchi” grus och makadam; ett välkommet material vid byggnadskonstruktion och väg- och vattenbyggnad. Ungefär hälften av det totala grusbehovet i kantonen Glarnerland kommer från Kalkfabrik Netstal AG.

 2. CALES PASCUAL SL

  Spanien

  Verified by europages badge

  Företaget CALES PASCUAL SL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kalksten. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, Eldhärdigt byggnadsmaterial, hydraulisk kalk i bitar, släckt kalk, Industriell kalksten, osläckt kalk, Eldhärdigt byggnadsmaterial, och tillverkare av kalk. Företagets huvudkontor finns i Paterna-Valencia, Spanien.

 3. GROUPE SAINT HILAIRE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget GROUPE SAINT HILAIRE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Kalksten, tillsatser för betong, kalk för byggnation, Kalkfiller för betong, Filler för tekniska byggen, Filler för prefabricerad betong, Filler för överdragna material, Kalksten för metallurgi, och Kalksten för bindemedel. Företagets huvudkontor finns i Saint Savin, Frankrike.

 4. ROCAS DECOR HUNGARY KFT

  Ungern

  Företaget ROCAS DECOR HUNGARY KFT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Granit, Industriell kalksten, Granit, och Industriell kalksten. Företagets huvudkontor finns i Üröm, Ungern.

 5. KALKWERK HUFGARD GMBH

  Tyskland

  Företaget KALKWERK HUFGARD GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företagets huvudkontor finns i Hösbach, Tyskland.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD

  Israel

  Företaget ISRAR STONE,MARBLE & GRANITE LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, natursten, keramikgranit, Industriell kalksten, och Bygg. Företagets huvudkontor finns i Jerusalem, Israel.

 2. PHOENIX STONEWORKS LTD

  Bulgarien

  Företaget PHOENIX STONEWORKS LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 3. GEO-CAR SOFIA

  Bulgarien

  Företaget GEO-CAR SOFIA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Stentrappor, Marmor och naturliga stenar, Stentrappor, golvplattor, och snickeritrösklar. Företagets huvudkontor finns i Sofia, Bulgarien.

 4. ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN

  Egypten

  Företaget ZMTS EGYPT ZOHDY MINERALS & TRADING SUPPLIES MANUFACTURER OF CALCIUM CARBONATE-LIMESTONE-SILICA SAN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom kiselkarbonater, Gips, Kiselhaltig sand, och polypropengarn - tekniska garn. Företagets huvudkontor finns i Giza, Egypten.

 5. ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA

  Portugal

  Företaget ETACEL - EXTRACÇÃO E TRANSFORMAÇÃO DE MÁRMORES LDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, panelfasader, sten för markbeläggning, Marmor och naturliga stenar, och naturstensarkitektur. Företagets huvudkontor finns i Leiria, Portugal.

 1. GRANITE DRC - DRC STANSTEAD

  Kanada

  Företaget GRANITE DRC - DRC STANSTEAD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Granit. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, Marmor, kalk, Industriell kalksten, och Marmor. Företagets huvudkontor finns i Rivière à Pierre, Kanada.

 2. GALAXY IMPEX

  Indien

  Företaget GALAXY IMPEX, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Marmor och naturliga stenar. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Tegelstenar av kalk-harts, Industriell kalksten, Sandsten, sandsten för byggnad, Tegelstenar av kalk-harts, och Industriell kalksten. Företagets huvudkontor finns i Jaipur, Indien.

 1. CARRIERES DE LA THURE

  Belgien

  Företaget CARRIERES DE LA THURE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, cementpulver, Granulat, Industriell kalksten, och jord från stenbrott för industriellt bruk. Företagets huvudkontor finns i Erquelinnes, Belgien.

 2. LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA

  Spanien

  Företaget LABRARTE - ARTESANOS DE LA PIEDRA, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Stenar för täckning, Stentrappor, Golvläggningar för industribruk, Marmor och naturliga stenar, Stenar för täckning, Stentrappor, Golvläggningar för industribruk, och Marmor och naturliga stenar. Företagets huvudkontor finns i Arucas, Spanien.

 3. WALHALLA KALK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget WALHALLA KALK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Cement av specialtyp. Företaget är även verksamt inom Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Sand och grus, Industriell kalksten, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Sand och grus, och Industriell kalksten. Företagets huvudkontor finns i Regensburg, Tyskland.

 4. VARIOUS STONES

  Tyskland

  Företaget VARIOUS STONES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom väggskydd. Företagets huvudkontor finns i Trier, Tyskland.

 5. ASYAPI MADENCILIK LTD STI

  Turkiet

  Företaget ASYAPI MADENCILIK LTD STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom kalksten, och Granulat. Företagets huvudkontor finns i Düzce, Turkiet.

 6. KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KALKWERK RYGOL GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industrigips. Företaget är även verksamt inom Skiffer, Industriell kalksten, Sandsten, Skiffer, Industriell kalksten, och Sandsten. Företagets huvudkontor finns i Painten, Tyskland.

 7. KOROB STEEL TRADE S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Företaget KOROB STEEL TRADE S.R.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom stålkulor. Företagets huvudkontor finns i Praha 9, Tjeckiska republiken.

 8. MÄRKER ZEMENT GMBH

  Tyskland

  Företaget MÄRKER ZEMENT GMBH, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Sandsten, Skiffer, Industrigips, Sandsten, Skiffer, och Industrigips. Företagets huvudkontor finns i Harburg , Tyskland.

 1. MLD

  Nederländerna

  Företaget MLD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom natursten, och släckt kalk. Företagets huvudkontor finns i Hoofddorp, Nederländerna.

 2. KOÇ-BIR

  Turkiet

  Företaget KOÇ-BIR, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Kalksten. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, betong, cement, och Industriell kalksten. Företagets huvudkontor finns i Gumushane, Turkiet.

 3. GALTECHNOPARK

  Ukraina

  Företaget GALTECHNOPARK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Visable supports the Ukrainian companies, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Zadnistryanske Village, Ukraina.

 4. QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD.

  Malesien

  Företaget QUICO MINERALS (MALAYSIA) SDN. BHD., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom kalciumkarbonat. Företagets huvudkontor finns i Petaling Jaya, Selangor, Malesien.

 5. MÄRKER KALK GMBH

  Tyskland

  Företaget MÄRKER KALK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, Industriell kalksten, Marmor och naturliga stenar, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Sand och grus, Industriell kalksten, Marmor och naturliga stenar, och Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Blaustein, Tyskland.

 6. HEIDELBERGCEMENT AG

  Tyskland

  Företaget HEIDELBERGCEMENT AG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Spannmål och sädeskorn. Företaget är även verksamt inom Foder för djuruppfödning, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Sand och grus, Industriell kalksten, Foder för djuruppfödning, Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri, Sand och grus, och Industriell kalksten. Företagets huvudkontor finns i Efringen-Kirchen, Tyskland.

 7. FELS-WERKE GMBH

  Tyskland

  Företaget FELS-WERKE GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Olika mineraler och inerta för byggnadsindustri. Företaget är även verksamt inom Sand och grus, Industriell kalksten, Marmor och naturliga stenar, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Sand och grus, Industriell kalksten, Marmor och naturliga stenar, och Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Rüdersdorf, Tyskland.

 8. ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL

  Spanien

  Företaget ETHICAL GRANITE & NATURAL STONE SL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Marmor och naturliga stenar, Granit, arenacee-sten, Sten, Marmor och naturliga stenar, och Granit. Företagets huvudkontor finns i Lleida, Spanien.

 9. GALTECHNOPARK

  Ukraina

  Företaget GALTECHNOPARK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kalksten. Företaget är även verksamt inom Industriell kalksten, Visable supports the Ukrainian companies, Industriell kalksten, och Visable supports the Ukrainian companies. Företagets huvudkontor finns i Halych, Ukraina.

 10. GEBR. DORFNER GMBH & CO. KAOLIN UND KRISTALLQUARZSANDWERKE KG

  Tyskland

  Företaget GEBR. DORFNER GMBH & CO. KAOLIN UND KRISTALLQUARZSANDWERKE KG, som är verksamt inom sektorn för Industriell kalksten. Företaget är även verksamt inom Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, Sand och grus, Gruvor och schakt - Maskiner och utrustning, och Sand och grus. Företagets huvudkontor finns i Hirschau, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis