• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • industriell förpackning

Resultat för

Industriell förpackning - Import och export

 1. MAYA PLASTIK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Maya Plastic grundades 1998 och är en tillverkare av plastförpackningar från Turkiet. Vi tillverkar högkvalitativa plastförpackningsprodukter i våra fyra omfattande fabriker i Istanbul. Vår anläggning har total kapacitet på 16 000 kvadratmeter plastförpackningar. Maya Plastic är Turkiets första tillverkare av postpåsar och säkra kuvert. Vår verksamhet präglas av forskning och utveckling, innovation och nya investeringar. Vi tillhandahåller kundorienterade lösningar till institutioner och organisationer inom olika sektorer, som detaljhandel, hygien, gods, e-handel, textil, livsmedel och kemikalier. Vi har ett brett produktsortiment: •Vadderade kuvert •Postpåsar med säkerhetstejp och serienummer •Laminerade produkter •Miljövänliga förpackningar •Förstärkta förpackningar •Shoppingpåsar med handtag •Livsmedelsförpackningar, t ex kycklingpåsar och brödpåsar •Förpackningar för rengöringsprodukter •Förpackningar för våtservetter •Blöjförpackningar •Förpackningar för rengöringsmedel •Krympfilm för industriella produkter, och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Våra ledord är att respektera människan och naturen, hög produktionskvalitet, avancerad teknik, effektivitet, punktlig leverans och hållbarhet. Vårt mål är att nå 100 % kundnöjdhet, genom att använda flexibla tillverkningsmetoder med vår dynamiska organisationsstruktur. Tveka inte att kontakta oss för mer information

 2. BERGAMA PLASTIK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Bergama Plastik en ledande förpackningstillverkare i Turkiet med en historia på över 50 år. Vi är belägna i Bergama-Izmir i Turiket, och har etablerat oss själva som en ledare inom industrin med en årlig produktionskapacitet på 10 000 ton. Vår fabrik omfattar ett imponerande inomhusområde på 9 000 kvadratmeter samt öppen yta på 28 000 kvadratmeter. Vi finns med bland ett fåtal utvalda företag i Europa med kapacitet till sprutformning av plast (PP/IML & PS), termoformning samt blåsning. Vi har ett stort produktsortiment som innefattar bland annat: Kristallprodukter: Kristallhörn, kristallcirklar, kristallbrickor samt specialprodukter. PP & IML förpackningsprodukter: PP & IML varianter med hörn eller runda. Engångsartiklar: Glas, bägare, bestick, skålar och tallrikar. PET-burkar: Varianter med hörn eller runda. Avskiljare & Termoformade produkter: Varianter med hörn eller runda, honungsburkar, flaskor. Vi är stolta över att leverara funktionella, innovativa och kreativa lösningar till många olika industrier. Vi betjänar klienter över fyra kontinenter och med än 50 länder, och har blivit en gobal ledare inom hårda förpackningar. Våra lokaler innefattar en avdelning för forskning och utvecking samt en fullt utrustad formningsverkstad, som gör det möjligt för oss att tillverka ett brett utbud av hårda förpackningstekniker under ett och samma tak. Tillverkningen utförs i enighet med certifikaten ISO 9001, ISO 14001 och OHSAS 18001. Kontakta oss för mer information!

 3. KARE-PACK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Kare Pack är en tillverkare av miljövänliga och säkra förpackningar från Turkiet. Vi tillverkar högkvalitativa pappersskålar av högkvalitativt papper. Våra skålar har fått alla relavanta hälsocertifikat (inklusive BRC) och används världen över. Ta en titt på de medföljande bilderna. Vi kan tillgodose alla möjliga tryckbehov du kan ha för dina skålar. Våra lock med perfekt passform ger dig ytterst tillfredsställda slutkunder. Vi har mycket konkurrenskraftiga priser och ledtider. Vår grundläggande princip är att uppnå 100 % kundnöjdhet; därför förnyar vi oss ständigt genom att följa tekologiska utvecklingar, så att vi kan erbjuda våra högt värderade kunder ännu bättre kvalitet, ännu stadigare produkter och ännu mer detaljfokus på design. Vid frågor, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot ett framgångsrikt samarbete.

 4. IZOL PACK

  Turkiet

  Verified by europages badge

  Izol PACK grundades 1977 och är en pionjär inom tillverkning av hårda och hopvikbara lådor. Med 45 års industrierfarenhet har vi blivit en ledande leverantör av unika designlösningar för förpackningar. Vår expertis omfattar sektorer inom kosmetika, smycken, textilier, färdiga kläder, livsmedel, glasgods, e-handel, detaljhandel med mera. Kundnöjdhet är vår främsta prioritet, och vi lyssnar noga till våra kunders behov för ett nära samarbete så att vi kan leverar exceptionella produkter. Vårt omfattande produktsortiment innefattar hårda askar som smyckesaskar, presentaskar, reklamaskar och industrilådor. Dessutom har vi hopvikbara lådor som passar för kosmetika, smycken, industri, kartonger, e-handelsförpackningar, reklamartiklar, presentlådor, textil- och klädesförpackningar, flasklådor, sushi-lådor, takeaway-lådor, pizzakartonger och snabbmatsförpackningar. Vi har även påsar av papper och wellpapp, så att vi kan uppfylla alla möjliga förpackningsbehov. Izol PACKs toppmoderna fabrik gör det möjligt för oss att erbjuda en mängt trycktjänster, som offsettryck, foliering och folietryck samt screentryck. Kontakt oss gärna för ytterligare information. Vi vill hjälpa dig med dina förpackningsbehov!

 5. TEMAS GROUP EXPORT PARTNERS

  Turkiet

  Verified by europages badge

  På Temas Group Export Partners specialiserar vi oss på att stärka företag så att de kan blomstra på den globala marknaden, genom att hitta nya exportkunder, skapa leads och utveckla exportverksamheten. Vårt noggrant utformade utbud av tjänster säkerställer att våra höt värderade kunder får en upplevelse som är unik och betydelsefull. Med vårt originella och imponerande skapande av audiellt content, effektiva SEO-tjänster och vår insiktsfulla konsultation för sociala medier ökar vi både försäljning och märkessynlighet, för att slunga iväg ditt företag mot framgång. Vårt omfattande produktsortiment uppfyller alla möjliga behov, med textilprodukter, medicinsk utrustning, alla möjliga maskiner, mekanisk teknik & industriutrustning, jordbruksprodukter, kemikalier, plastprodukter, serveringsartiklar för engångsbruk, förpackningslösningar, frukt och grönsaker, maskinbearbetning med laser och andra utmärkta erbjudanden. Fördjupa dig själv i vår hemsida för att upptäcka vidden av möjligheter som finns tillgängliga för dig. Kundnöjdheten är kärnan i allt vi gör på Temas Group Export Partners. Vårt erfarna team är hängivet till att leverera exceptionell service, utformad efter dina specifika behov. Genom att använda vår expertis för att hitta nya kunder, skapa leads och kultivera exportutveckling bidrar vi med ovärderlig support för att lyfta och expandera din verksamhet. Vi hjäper dig att nå dina mål. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. ULAS ISTANBUL FOOD PACKAGING

  Turkiet

  Verified by europages badge

  ULAS GROUP är ett ledande företag inom livsmedelsförpackningar, med en stark närvaro i Frankrike och Europa. Vår anläggning upptar totalt 5 000 kvadratmeter, inomhus 2 700 kvadratmeter med all nödvändig utrustning och logistiska fordon. Vår toppmoderna, dammfria verkstad tillverkar pappersbaserade högkvalitetsprodukter så som hamburgarlådor, kycklinglådor, salladsskålar, lunchlådor, lådor för kallskuret, soppskålar, lock av kartong, sugrör med mera. Vi erbjuder en mängd livsmedelsförpackningstjänster till företag över hela världen. Vi kan göra skräddarsydda förpackningslösningar, och vår avdelning för forskning och utveckling implementerar snabbt välrenommerade förpackningsprocesser för våra kunder. På ULAS GROUP prioriterar vi kvalitet, säkerhet, flexibilitet och effektivitet, för att möta och överskrida våra kunder förväntningar. Vår styrka ligger i den maximala flexibiliteten, som gör det möjligt för oss att reagera snabbt på marknadsförändringar och kundkrav, samt att implementera nya processer på ett ögonblick. Kontakta oss för mer information!

 2. BOFFI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget BOFFI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballage i trä. Företaget är även verksamt inom spolar, träemballage, trummor av plywood, spolar, pallar i trä, förpackningar industriella, trälådor, trä, och trälådor. Företagets huvudkontor finns i Cinisello Balsamo, Italien.

 3. JOOP VOET

  Nederländerna

  Verified by europages badge

  Företaget JOOP VOET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballage i plast. Företaget är även verksamt inom Plastaskar, Specialförpackningar på kundbeställning, Förpackning på kundbeställning - Företag, Förpackning, Plastična embalaža, Embalaža za živila, reservoarer för livsmedelsbruk, små plastkoppar, och hårda plastförpackningar. Företagets huvudkontor finns i Linde, Nederländerna.

 4. SENZANI BREVETTI SPA

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget SENZANI BREVETTI SPA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Livsmedelsförpackning för industri. Företaget är även verksamt inom Embalaža za živila, förpackningar industriella, förpackning av livsmedel, Embalaža za živila, utklippta lådor, instrumentation för plastindustrin, förpackning av biologiska livsmedel, lådor för konditorivaror, och plastkork applikator. Företagets huvudkontor finns i Faenza, Italien.

 5. COCOON IMBALLAGGI INDUSTRIALI

  Italien

  Verified by europages badge

  Företaget COCOON IMBALLAGGI INDUSTRIALI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackningar för sjöfartstransport. Företaget är även verksamt inom Emballage i plast, Obdelava plastičnih materialov, emballage och förpackning, underleverantör, montering och förpackningstjänster, underleverantörer, förpackningar industriella, Emballage i plast, förpackningar i polystyren, Obdelava plastičnih materialov, och containrar för emballage och förpackning. Företagets huvudkontor finns i Lissone, Italien.

 1. SEMOULIN PACKAGING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget SEMOULIN PACKAGING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Papperspåsar. Företaget är även verksamt inom Förpackning på beställning, Råmaterial för tillverkning av papper, Papper - Råmaterial, Papper - Produktion, Papper till förpackningsindustrin, påsar i polypropylen, emballage i papper, Ekologiska förpackningar, och Förpackning på beställning. Företagets huvudkontor finns i Thulin, Belgien.

 2. VERPET S.R.O.

  Tjeckiska republiken

  Verified by europages badge

  Företaget VERPET S.R.O., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom Förpackning, Kabelmontage, Förpackning, mekanisk bearbetning, förpackning och emballage, Fordon, Fordonsledningar, automotive industry, och montering och bearbetning för industrin. Företagets huvudkontor finns i Náchod, Tjeckiska republiken.

 1. BEDAYA PACKING

  Egypten

  Verified by europages badge

  Företaget BEDAYA PACKING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Papper till förpackningsindustrin. Företaget är även verksamt inom Förpackning på kundbeställning - Företag, Förpackning, wellpappförpackningar, Förpackning på kundbeställning - Företag, pizzakartonger, högkvalitativt inslagspapper, specialutformade förpackningslösningar med färger och material, livsmedelsbehållare med flexitryck, och livsmedelsbehållare med offset-tryck. Företagets huvudkontor finns i Cairo, Egypten.

 2. DEKA PLASTIC LTD

  Turkiet

  Deka Plastic Packaging Solutions grundades 1991 och är en pionjär inom paketeringstillverkningssektorn i Istanbul i Turkiet. Vi vidhåller en effektiv användning av råmaterial som LDPE, MDPE, HDPE, PE, PA och EVOH, med maskiner som använder effektiv extruderingsteknik och har en produktkapacitet på hundratals ton i månaden. Vi har en medvetenhet kring vår resursanvändning och skyddar miljön med våra tekniska anläggningar genom att uppnå minimal restnivå i produktionen. Våra förpackningar täcker olika områden, så som: •Livsmedelsförpackningar •Förpackningar för torra livsmedel •Förpackningar för rengöringsmedel •Textilpaketering •Shoppingpåsar •Påsar •Flexibel paketering •Rullförpackningar och mycket mer. Allt finns på vår hemsida! Vår avdelning för forskning och utveckling bidrar till vår produktionsteknologi i skenet av genomgående kvalitetskontrollsrutiner. Vårt uppdrag är att nå 100 % kundnöjdhet. I och med företagets miljömedvetenhet och hänsyn användet vi den senaste teknologin med material som inte är skadliga för hälsan. Tveka inte att kontakta oss för mer information!

 3. ENGI TECHNOLOGIES SRL

  Italien

  Sedan flera år ställer Engi Tecjnologies sin professionalism och noggrannhet inom utformning och tillverkning av förpackningsmaskiner och linjer till sin kundkrets tjänst. Företaget tillverkar: maskiner för tillredning av tårtor, pallastningsmaskiner, förpackningsmaskiner, och det tillverkar specifika maskiner på kundens förfrågan.

 4. SOLPRINT

  Spanien

  Kvalitet, service, betalningsförmåga, innovation.

 5. SEYZER MAKINA

  Turkiet

  Företaget SEYZER MAKINA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företaget är även verksamt inom Pallastningsmaskiner, industriell förpackning, Pallastningsmaskiner, automatiska förpackningslinjer, och FFS packaging. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 6. SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO

  Italien

  Företaget SALARDI SISTEMI SRL SOCIO UNICO, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Industrianläggningar - Planering. Företaget är även verksamt inom Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning, industriell förpackning, konstruktion magasineringsanläggningar, och Livsmedelsindustri - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Modena, Italien.

 7. SACOSDEALGODON.COM

  Spanien

  Företaget SACOSDEALGODON.COM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Klädsel - Leverantörer. Företaget är även verksamt inom Varubörser, begagnade jutesäckar, industriell förpackning, tygväskor, och Varubörser. Företagets huvudkontor finns i Palamos, Spanien.

 8. EUREKA S.R.L.

  Italien

  Företaget EUREKA S.R.L., som är verksamt inom sektorn för Brizganje plastičnih materialov. Företaget är även verksamt inom Obdelava plastičnih materialov, förpackningar industriella, lådor för förpackning, Obdelava plastičnih materialov, och cellplast. Företagets huvudkontor finns i Gorgo Al Monticano, Italien.

 1. PACKAGING INNOVATIONS

  Förenade kungariket

  Företaget PACKAGING INNOVATIONS, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Specialförpackningar på kundbeställning. Företaget är även verksamt inom industriell förpackning. Företagets huvudkontor finns i Sittingbourne, Förenade kungariket.

 2. RETIF HOWALD - LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Företaget RETIF HOWALD - LUXEMBOURG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kontors- och företagsmöbler. Företaget är även verksamt inom Brandsläckare, säkerhetssignaletik, Brandsläckare, förpackningar industriella, och kontorsvaror. Företagets huvudkontor finns i Howald, Luxemburg.

 3. EMBALTEC

  Frankrike

  Företaget EMBALTEC, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning av papper och kartong. Företaget är även verksamt inom förpackningar industriella, Pappförpackning, och Livsmedelsemballage. Företagets huvudkontor finns i Nieppe, Frankrike.

 4. LYRECO LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Företaget LYRECO LUXEMBOURG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Kontor - förbrukningsvaror. Företaget är även verksamt inom Färgpatroner, skyddsskor, förpackningar industriella, och reklamartiklar. Företagets huvudkontor finns i Windhof, Luxemburg.

 5. SINTOCHEM S.R.L.

  Italien

  Företaget SINTOCHEM S.R.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Organisk kemi- Basprodukter och derivat. Företaget är även verksamt inom Kemikalier - basprodukter och derivat, Kemikalier - basprodukter och derivat, förpackning av livsmedel, industriell förpackning, och bläck för tryckning. Företagets huvudkontor finns i Bresso, Italien.

 6. PLÁSTICOS VIDAL S.L.

  Spanien

  Företaget PLÁSTICOS VIDAL S.L., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Plastfilm. Företaget är även verksamt inom industriell förpackning, och förpackning av livsmedel. Företagets huvudkontor finns i L'olleria, Spanien.

 7. ULMA PACKAGING

  Frankrike

  Företaget ULMA PACKAGING, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Förpackning på beställning. Företaget är även verksamt inom Emballering och packning - Maskiner och utrustning, förpackning av livsmedel, industriell förpackning, förpackning för kosmetika, och Emballering och packning - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Meyzieu, Frankrike.

 8. DARWIN XXI SL

  Spanien

  Företaget DARWIN XXI SL, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Presentpapper. Företaget är även verksamt inom gummerat papper, förpackningar industriella, och Livsmedelsemballage. Företagets huvudkontor finns i Sant Pere De Riudebitlles, Spanien.

 9. MONA LISA

  Belgien

  Företaget MONA LISA, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Reklam - Grafiker, designers. Företaget är även verksamt inom Förpackningsdesign, Förpackningsdesign, förpackningsdesign, industriell förpackning, och Förpackning - Design. Företagets huvudkontor finns i Bruxelles, Belgien.

 10. EVOLUPACK LUXEMBOURG

  Luxemburg

  Företaget EVOLUPACK LUXEMBOURG, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Emballage i plast. Företaget är även verksamt inom Förpackningsdesign, Förvaring och lagring - Service, Förpackningsdesign, Förvaring och lagring - Service, förpackning av livsmedel, och industriell förpackning. Företagets huvudkontor finns i Steinfort, Luxemburg.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis