• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • inälvor

Resultat för

Inälvor - Import och export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familjestruktur med säte i Isère, specialiserad på styckningen av häst, färdigmat av häst & förädling hästkött. Hästuppfödning, slaktning av häst, utbening, styckning häst, förädling av hästkött, vakuumförpackning, i låda, i bulk, på burk, distribution. Behärskar alla led i franska hästbranschen. IFS-certifiering på vår produktionsanläggning.

 2. ILCO FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ILCO FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, Inälvor, fläsk, Kalvkött, Lamm- och fårkött, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Rungis Cedex, Frankrike.

 3. JC DELCHAMBRE

  Belgien

  Vår verksamhet består av inköp, försäljning och leverans av färska och frysta slaktbiprodukter. Våra produkter, som kommer från '5e kvarten', indelas i två grupper: vita slaktbiprodukter (mage, tarmar, bräss...) och röda slaktbiprodukter (lunga, lever, mjälte...). Våra produkter kommer enbart från CEE-godkända slakterier, och alla produkter är godkända för human konsumtion. Våra lastbilar är försedda med kylaggregat vilket gör att vi kan leverera våra varor i hela Europa.

 4. DOHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  All produktion av fårtarmar sker uteslutande i egna sorteringsanläggningar under ständig kontroll och beaktande av alla gällande hygienföreskrifter. Påfyllningsklara, med hög glidfaktor (hopdragna), olika bandmått. Fråga oss även om grisblåsor, grisfjälster, grisfettstarmar samt grismagar! Utförande: torrsaltade, påfyllningsklara, med superglid, rör tube, Boa Tube. Vi levererar bl.a. Textiltarmar från Ramsay.

 5. AGARAS, UAB

  Litauen

  Agaras köper boskap i Litauen, Lettland, Estland och Polen. Slakthusets kapacitet är 40 kor per timme och 120 grisar per timme. 40 ton slaktdjur avbenas i styckrummet under varje skift. År 2014 producerade vi 6 300 ton slaktkroppar av nöt. Företaget är certifierat enligt ISO 14001: 2004, BRC Global standard för livsmedelssäkerhet och uppfyller också kriterier som fastställts i McDonald's Standard för god tillverkningssed och krav för slakterier för nötkreatur och fabriker för att urbena kött.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TORVA EUROPE

  Polen

  Företaget TORVA EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Warsaw, Polen.

 2. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanien

  Företaget INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Inälvor. Företaget är även verksamt inom djupfrysta slaktbiprodukter. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 3. JADEMO

  Belgien

  Företaget JADEMO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Inälvor, charkuterister, och kött i parti. Företagets huvudkontor finns i Zottegem, Belgien.

 4. CHARLES FRÈRES

  Frankrike

  Företaget CHARLES FRÈRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Inälvor, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i L'étrat, Frankrike.

 5. EBNER GMBH

  Österrike

  Företaget EBNER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, Kött- och korvkonserver, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Irnfritz, Österrike.

 1. COVAMEAT

  Belgien

  Företaget COVAMEAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Inälvor. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färskt kött och fjäderfä, fläsk, charkuterister, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Wijtschate, Belgien.

 2. BLIK

  Frankrike

  Företaget BLIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Inälvor. Företaget är även verksamt inom Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, Avfallsbehandling och -återvinning - Maskiner och anläggningar, kvarnar för avfall, granulatorer, och balpressar. Företagets huvudkontor finns i Milly-La-Forêt, Frankrike.

 1. HERMANN STEINBRING KG

  Tyskland

  Företaget HERMANN STEINBRING KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Wesel, Tyskland.

 2. HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL

  Tyskland

  Företaget HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Geiersthal, Tyskland.

 3. ALOIS WUTZLHOFER - EIER-GEFLÜGEL-WILD

  Österrike

  Företaget ALOIS WUTZLHOFER - EIER-GEFLÜGEL-WILD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Ägg, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Fiskar, Ägg, Färskt kött och fjäderfä, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Forchtenstein, Österrike.

 4. ZORN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget ZORN GMBH & CO KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 5. GÄNSEHOF TAPPHORN

  Tyskland

  Företaget GÄNSEHOF TAPPHORN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Fiskar, Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning, Färskt kött och fjäderfä, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Lohne, Tyskland.

 6. WILDGOURMET WILDSPEZIALITÄTENVERTRIEBS GMBH

  Österrike

  Företaget WILDGOURMET WILDSPEZIALITÄTENVERTRIEBS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Birkfeld, Österrike.

 7. ELMAR MÖLLENKOTTE

  Tyskland

  Företaget ELMAR MÖLLENKOTTE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Schöppingen, Tyskland.

 8. BEILHARZ OHG

  Tyskland

  Företaget BEILHARZ OHG, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Maskiner och utrustning för kötthandel, Inälvor, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, och Maskiner och utrustning för kötthandel. Företagets huvudkontor finns i Königsfeld, Tyskland.

 1. GIANNOULAKIS MINAS FLEISCHWAREN

  Tyskland

  Företaget GIANNOULAKIS MINAS FLEISCHWAREN, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Gelsenkirchen, Tyskland.

 2. MEISENBERG-BIERVERT FLEISCHWARENHANDELS GMBH

  Tyskland

  Företaget MEISENBERG-BIERVERT FLEISCHWARENHANDELS GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Herzogenrath, Tyskland.

 3. DIRK SCHWIEGER

  Tyskland

  Företaget DIRK SCHWIEGER, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Braunschweig, Tyskland.

 4. PFERDEMETZGEREI STAMM

  Tyskland

  Företaget PFERDEMETZGEREI STAMM, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Speyer, Tyskland.

 5. FLEISCHEREI WIERSBITZKI

  Tyskland

  Företaget FLEISCHEREI WIERSBITZKI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Buxtehude, Tyskland.

 6. NATURRINDFLEISCH ORLATAL

  Tyskland

  Företaget NATURRINDFLEISCH ORLATAL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Griskött, Inälvor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Griskött, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Langenorla, Tyskland.

 7. METZGEREI UWE UND VOLKER HAUPT GBR

  Tyskland

  Företaget METZGEREI UWE UND VOLKER HAUPT GBR, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, Frysta och djupfrysta livsmedel, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, och Frysta och djupfrysta livsmedel. Företagets huvudkontor finns i Bonn, Tyskland.

 8. TOBIAS BREIDERT

  Tyskland

  Företaget TOBIAS BREIDERT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Langen, Tyskland.

 9. METZGEREI FRITZ CHRISTIAN LEIPOLD

  Tyskland

  Företaget METZGEREI FRITZ CHRISTIAN LEIPOLD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Bad Berneck, Tyskland.

 10. HANS-HERMANN BISCHOFF

  Tyskland

  Företaget HANS-HERMANN BISCHOFF, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Kött- och korvkonserver, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Inälvor, Kött- och korvkonserver, Bestick för hushåll och yrkesmässigt bruk, och Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Schüttorf, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis