• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • inälvor

Resultat för

Inälvor - Import och export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT familjestruktur med säte i Isère, specialiserad på styckningen av häst, färdigmat av häst & förädling hästkött. Hästuppfödning, slaktning av häst, utbening, styckning häst, förädling av hästkött, vakuumförpackning, i låda, i bulk, på burk, distribution. Behärskar alla led i franska hästbranschen. IFS-certifiering på vår produktionsanläggning.

 2. ILCO FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Företaget ILCO FOOD, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kött och charkuterivaror. Företaget är även verksamt inom Kalvkött, Inälvor, fläsk, Kalvkött, Lamm- och fårkött, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Rungis Cedex, Frankrike.

 3. JC DELCHAMBRE

  Belgien

  Vår verksamhet består av inköp, försäljning och leverans av färska och frysta slaktbiprodukter. Våra produkter, som kommer från '5e kvarten', indelas i två grupper: vita slaktbiprodukter (mage, tarmar, bräss...) och röda slaktbiprodukter (lunga, lever, mjälte...). Våra produkter kommer enbart från CEE-godkända slakterier, och alla produkter är godkända för human konsumtion. Våra lastbilar är försedda med kylaggregat vilket gör att vi kan leverera våra varor i hela Europa.

 4. DOHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  All produktion av fårtarmar sker uteslutande i egna sorteringsanläggningar under ständig kontroll och beaktande av alla gällande hygienföreskrifter. Påfyllningsklara, med hög glidfaktor (hopdragna), olika bandmått. Fråga oss även om grisblåsor, grisfjälster, grisfettstarmar samt grismagar! Utförande: torrsaltade, påfyllningsklara, med superglid, rör tube, Boa Tube. Vi levererar bl.a. Textiltarmar från Ramsay.

 5. AGARAS, UAB

  Litauen

  Agaras köper boskap i Litauen, Lettland, Estland och Polen. Slakthusets kapacitet är 40 kor per timme och 120 grisar per timme. 40 ton slaktdjur avbenas i styckrummet under varje skift. År 2014 producerade vi 6 300 ton slaktkroppar av nöt. Företaget är certifierat enligt ISO 14001: 2004, BRC Global standard för livsmedelssäkerhet och uppfyller också kriterier som fastställts i McDonald's Standard för god tillverkningssed och krav för slakterier för nötkreatur och fabriker för att urbena kött.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. TORVA EUROPE

  Polen

  Företaget TORVA EUROPE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Inälvor. Företagets huvudkontor finns i Warsaw, Polen.

 2. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spanien

  Företaget INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Inälvor. Företaget är även verksamt inom djupfrysta slaktbiprodukter. Företagets huvudkontor finns i Zaragoza, Spanien.

 3. EBNER GMBH

  Österrike

  Företaget EBNER GMBH, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, Kött- och korvkonserver, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Korv och salami, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Irnfritz, Österrike.

 4. CHARLES FRÈRES

  Frankrike

  Företaget CHARLES FRÈRES, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Nötkött. Företaget är även verksamt inom Inälvor, och Inälvor. Företagets huvudkontor finns i L'étrat, Frankrike.

 5. JADEMO

  Belgien

  Företaget JADEMO, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Inälvor, charkuterister, och kött i parti. Företagets huvudkontor finns i Zottegem, Belgien.

 1. COVAMEAT

  Belgien

  Företaget COVAMEAT, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Inälvor. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Färskt kött och fjäderfä, fläsk, charkuterister, och griskött. Företagets huvudkontor finns i Wijtschate, Belgien.

 2. FLEISCHEREINKAUF LEIPZIG E. G.

  Tyskland

  Företaget FLEISCHEREINKAUF LEIPZIG E. G., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, och Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 1. HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL

  Tyskland

  Företaget HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Geiersthal, Tyskland.

 2. KRUG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget KRUG GMBH & CO. KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Gaggenau, Tyskland.

 3. FLEISCHEREI OBERFOHREN GMBH

  Tyskland

  Företaget FLEISCHEREI OBERFOHREN GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Dinslaken, Tyskland.

 4. HOFMETZGEREI TONN GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Företaget HOFMETZGEREI TONN GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Mjölkprodukter, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Büchen, Tyskland.

 5. FLEISCHEREI STROH

  Tyskland

  Företaget FLEISCHEREI STROH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Mjölkprodukter, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Wadern, Tyskland.

 6. W. WEIL & SOHN GMBH

  Tyskland

  Företaget W. WEIL & SOHN GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Köln, Tyskland.

 7. KOBAS GMBH

  Tyskland

  Företaget KOBAS GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, Maskiner och utrustning för kötthandel, Inälvor, Bagerier, finbagerier och konditorier - Maskiner och utrustning, Kött- och korvhandel - Maskiner och utrustning, och Maskiner och utrustning för kötthandel. Företagets huvudkontor finns i Hartmannsdorf, Tyskland.

 8. FLEISCHEREI SCHNETTLER OHG

  Tyskland

  Företaget FLEISCHEREI SCHNETTLER OHG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Hagen, Tyskland.

 1. METZGEREI PARTYSERVICETECKLENBORG

  Tyskland

  Företaget METZGEREI PARTYSERVICETECKLENBORG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Emsdetten, Tyskland.

 2. OSKAR ZEEB METZGEREI GMBH

  Tyskland

  Företaget OSKAR ZEEB METZGEREI GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Reutlingen, Tyskland.

 3. LEOPOLD MATZNER GMBH

  Tyskland

  Företaget LEOPOLD MATZNER GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Färskt kött och fjäderfä. Företaget är även verksamt inom Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Kött- och korvkonserver, och Färdiga maträtter och gastronomiska specialiteter. Företagets huvudkontor finns i Neuss, Tyskland.

 4. ULRIKE BRAND-DÖHNE

  Tyskland

  Företaget ULRIKE BRAND-DÖHNE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Vöhl, Tyskland.

 5. HEINZ MOORS GMBH

  Tyskland

  Företaget HEINZ MOORS GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Essen, Tyskland.

 6. DORNBACHTAL GMBH

  Tyskland

  Företaget DORNBACHTAL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Mjölkprodukter, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Windischeschenbach, Tyskland.

 7. FEK FLEISCHER-EINKAUF HANNOVER/GÖTTINGEN EG

  Tyskland

  Företaget FEK FLEISCHER-EINKAUF HANNOVER/GÖTTINGEN EG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Mjölkprodukter, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Mjölkprodukter. Företagets huvudkontor finns i Hannover, Tyskland.

 8. WALTER BUSCHMANN

  Tyskland

  Företaget WALTER BUSCHMANN, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Twistringen, Tyskland.

 9. GEFLÜGELSCHLACHTEREI DÖRING GMBH & CO KG

  Tyskland

  Företaget GEFLÜGELSCHLACHTEREI DÖRING GMBH & CO KG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fjäderfä, kanin och vilt - uppfödning. Företaget är även verksamt inom Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Frysta och djupfrysta livsmedel, Kött- och korvkonserver, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Frysta och djupfrysta livsmedel, och Kött- och korvkonserver. Företagets huvudkontor finns i Kirchlengern, Tyskland.

 10. DIETER GRUBE UND HELMUT ZOLDA

  Tyskland

  Företaget DIETER GRUBE UND HELMUT ZOLDA, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Snäckor, skaldjur. Företaget är även verksamt inom Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, Charkuterivaror och skinkor, Fiskar, Färskt kött och fjäderfä, Inälvor, och Charkuterivaror och skinkor. Företagets huvudkontor finns i Nordkirchen, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis