• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • import-export av kol

Resultat för

Import-export av kol - Import och export

 1. SIBSTAR GROUP

  Kirgizistan

  Verified by europages badge

  SIBSTAR Group är din pålitliga samarbetspartner för leverans av energikol sedan 2019. Vi är en betydande leverantör av hårt kol av graderna «D», DPK, DOMSSH, LOW VOL PCI, TOMSSH, «G» och «T». Det används i stor utsträckning som bränsle för hushållsbehov, är en nödvändig beståndsdel inom gjutning och används av energikraftverk för elektricitetsalstring. Vi strävar efter långsiktiga och gemensamt gynnande relationer med våra klienter och samarbetspartners genom att tillhandahålla den bästa servicen och optimala lösningar. Tack vare våra pålitliga samarbeten och vårt breda logistiska nätverk kan vi garantera punktliga och säkra leveranser av våra produkter till varsomhelst i världen. Energifrakter utförs till de allra största jätterna inom tillverkning. Våra nyckelklienter är stora industriella företag i Kina, Indien och Turkiet. Vi vidgar vår samarbetsgeografi och strukturen av våra produkter. Vårt mål är att upprätta stabila leveranser som håller i gång dina produktionsprocesser. Vi håller för närvarande på att utveckla petroleumtillförsel.

 2. BRASAS VIVAS UNIP LDA

  Portugal

  Verified by europages badge

  Företaget BRASAS VIVAS UNIP LDA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Träkol. Företaget är även verksamt inom Import-export av kol, Fasta bränslen, träkoleldade utegrillar, Träkol för storskalig detaljhandel, Träkol av kvalitet för grillning, ekologisk produkt, bränslen med låg miljöpåverkan, Import-export av kol, och Fasta bränslen. Företagets huvudkontor finns i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 3. CS ADDITIVE GMBH

  Tyskland

  CS ADDITIVE GMBH: DIN SPECIALIST FÖR KOL OCH SVAVEL Premiumkvalitet och leveranspålitlighet gör oss till en av de ledande tillverkarna av kol- och svavelprodukter för stålverk, järngjuterier samt kemiindustrin. Dessutom har vi de senaste åren utökat vårt sortiment av kol för tillverkning av bromsbelägg samt tillsatser för tillverkning av icke-järnmetaller och specialapplikationer ( t.ex. smörjmedel). I våra fabriker i Brüggen och Herten tillverkar vi tillsatser av hög kvalitet, vilka är absolut nödvändiga för våra kunder och som ger deras produkter unika egenskaper. Vi erbjuder dig det största utbudet av fast svavel och speciella former av svavel i hela Europa.

 4. TERMINALTRADE LTD

  Ryssland

  Terminaltrade Ltd grundades 2016. Vi utformar industriell utrustnng för förkolning av trä och tillverkning av förstklassigt kol med egenägd utrustning. CERTIFIERADE RÅVAROR - alla våra råvaror har ickekriminell härkomst och bokförs i det automatiserade informationssystemet för timmerbokföring och timmerhandel. FRIA FRÅN SKADLIGA ÄMNEN OCH DAMM - endast björkträ används i koltillverkningen. Förkolning av björk frigör inga andra lukter. FÖRSTKLASSIGT KOL - alla produkter kontrolleras innan paketering. Förutom för vårt märke BBQLOGY, så kan vi paketera kolet i säckar med ditt företags märke. 2019 granskades och godkändes företaget genom FSC-certifikationssystemet. 2021 erhöll vi det regionala priset Årets exportör inom industri 2020, av Kostromas administration.

 5. ESVEKO WOOD OÜ IMPORT-EXPORT

  Estland

  Esveko Wood OÜ grundades ursprungligen 1999, i Tallinn, under namnet Esveko Trade OÜ. För närvarande har vi utvecklat två huvudproduktionslinjer. Vår huvudverksamhet är: 1) vedproduktion, detaljhandel, partihandel och export. 2) olika slags timmerved (virke) produktion, detaljhandel, partihandel och export. Vi producerar främst högkvalitativ björk, ek, ask sågad timmer (virke) och björkved. Timmerved import/export, sågad timmer import/export.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EKOTEC ENERGY IMPORT EXPORT INDUSTRIAL LTD TRADING COMPANY

  Turkiet

  Företaget EKOTEC ENERGY IMPORT EXPORT INDUSTRIAL LTD TRADING COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Sakarya, Turkiet.

 2. SMART TRADE SRL

  Italien

  Företaget SMART TRADE SRL, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Träkol, Träkol, och kolbriketter. Företagets huvudkontor finns i Busnago, Italien.

 3. LLC UKRRESOURCE.

  Ukraina

  Företaget LLC UKRRESOURCE., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom stenkol, kol för hushållsändamål, aktivt kol för anläggningar för filtrering av vatten, och kokskol. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 4. TURKOGLU ENDÜSTRI TOZLARI METAL SAN.TIC.LTD.STI

  Turkiet

  Företaget TURKOGLU ENDÜSTRI TOZLARI METAL SAN.TIC.LTD.STI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Zonguldak, Turkiet.

 5. INTERACTIVE ENERGY AG

  Schweiz

  Företaget INTERACTIVE ENERGY AG, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Lucerne, Schweiz.

 1. OESTEVIP

  Portugal

  Företaget OESTEVIP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Ramalhal, Portugal.

 2. LTS COMPANY

  Ukraina

  Företaget LTS COMPANY, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Vägtransport-logistiktjänster, och kolbriketter. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 1. IG-COKE

  Italien

  Företaget IG-COKE, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom kokskol, koks för gjuteri, träkol och derivat, och träkol. Företagets huvudkontor finns i Casalnuovo Di Napoli, Italien.

 2. SAMARIS S.R.O.

  Slovakien

  Företaget SAMARIS S.R.O., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Import och export av energi och råvaror, Diesel - bränsle, träflis, Import och export av energi och råvaror, och Kimrök. Företagets huvudkontor finns i Bratislava, Slovakien.

 3. BRENNSTOFFHANDEL KOHLE MACIEVA INH. LINDA MACIEVA

  Österrike

  Företaget BRENNSTOFFHANDEL KOHLE MACIEVA INH. LINDA MACIEVA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom brunkol. Företagets huvudkontor finns i Traun, Österrike.

 4. ÜREYLER

  Turkiet

  Företaget ÜREYLER, är ett Underleverantör, som är verksamt inom sektorn för Internationella vägtransporter av gods. Företaget är även verksamt inom Import-export av kol, företagslogistik, och Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i istanbul, Turkiet.

 5. AVANGARD

  Vitryssland

  Företaget AVANGARD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom träkoleldade utegrillar, Träkol för storskalig detaljhandel, och Träkol av kvalitet för grillning. Företagets huvudkontor finns i Minsk, Vitryssland.

 6. ASIA GILSONITE TRADING CO.

  Iran

  Företaget ASIA GILSONITE TRADING CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Naturasfalt. Företagets huvudkontor finns i Tehran, Iran.

 7. AN CONSULTING

  Turkiet

  Företaget AN CONSULTING, är ett Agent/ Representant, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Gödsel och produkter för jordförbättring, Färskt höns- och kycklingkött, träflis, Gödsel och produkter för jordförbättring, och Färskt höns- och kycklingkött. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 8. BERIN PELLET

  Turkiet

  Företaget BERIN PELLET, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 1. MB KOFTA

  Litauen

  Företaget MB KOFTA, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Kol. Företaget är även verksamt inom Import-export av kol, och Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Vilnius, Litauen.

 2. ROY ALLEN GROUP

  Sydafrika

  Företaget ROY ALLEN GROUP, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom antracit. Företagets huvudkontor finns i Johannesburg, Sydafrika.

 3. CARBON GRILL SRL

  Italien

  Företaget CARBON GRILL SRL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Nuvolento, Italien.

 4. TD ANTRACIT, LTD

  Ukraina

  Företaget TD ANTRACIT, LTD, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Vägtransport-logistiktjänster, antracit, stenkol, och träkol. Företagets huvudkontor finns i Lugansk, Ukraina.

 5. IBERICA LED

  Spanien

  Företaget IBERICA LED, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom solenergilyktor. Företagets huvudkontor finns i Gijon, Spanien.

 6. CMM BUSINESS CONSULTANTS

  Namibien

  Företaget CMM BUSINESS CONSULTANTS, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Walvis Bay, Namibien.

 7. COUNTY LOGS & COAL

  Förenade kungariket

  Företaget COUNTY LOGS & COAL, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Halstead, Förenade kungariket.

 8. AGROTEH

  Ukraina

  Företaget AGROTEH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom Koks. Företagets huvudkontor finns i Kharkiv, Ukraina.

 9. PROMRESURS, JSC.

  Ukraina

  Företaget PROMRESURS, JSC., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import-export av kol. Företaget är även verksamt inom pressat av bok, och Ved, uppvärmning, kol, briketter. Företagets huvudkontor finns i Kiev, Ukraina.

 10. KIVILCIM KÖMÜRLERI

  Turkiet

  Företaget KIVILCIM KÖMÜRLERI, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Kol. Företaget är även verksamt inom Import-export av kol, ek, agglomerat, extraktorer, och Import-export av kol. Företagets huvudkontor finns i Konya, Turkiet.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Import-export av kol - Import och export

Antal resultat

6 781 Företag

Länder