• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • import export - fordon och utrustning för transport

Resultat för

Import export - fordon och utrustning för transport - Import och export

 1. IMV SPEDITION LTD

  Bulgarien

  Verified by europages badge

  IMV SPEDITION LTD är ett speditionsföretag som specialiserar sig inom organisering av internationell frakt. Vi är belägna i Sofia i Bulgarien. Vi tillhandahåller tjänster inom import-export för fordon- och transportutrustningsindustrin. Vi är även verksamma inom internationell frakt, lagerhållning och tullager samt internationell spedition. Vårt uppdrag är att förse våra kunder med pålitlig och säker transport. Vi tillhandahåller olika kategorier av tjänster: Samlastningsfrakt, komplett frakt, frakt av skrymmande gods, temperaturkänsligt gods, farligt gods (ADR). Tveka inte att kontakta oss!

 2. AUTO-PIECE BURGUIERE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Bilskroten AUTO PIECE BURGUIERE är belägen i Aveyron och står till er tjänst sedan mer än 30 år. Vårt team erbjuder er ett brett sortiment begagnade mekaniska komponenter, biltillbehör och/eller förolyckade fordon utan reparationer. Företaget erbjuder stort urval begagnade reservdelar: privatfordon, nyttofordon, småbilar, 4X4 och tillfälligtvis motorcyklar och jordbruksutrustning. Alla våra återanvända komponenter är garanterade 3 månader. Vi kan leverera era reservdelar inom 48 till 72 timmar i Frankrike. För att effektivt svara på er förfrågan ställer vi en park på 6 000 m² till ert förfogande för demonteringen av era komponenter. I denna kan ni också finna alla våra förolyckade fordon och i aktuellt skick för försäljning kompletta. Våra olika transportörer kan leverera inom 8 dagar. Företaget gör allt i sin förmåga för att observera miljöstandarderna och betjäna er.

 3. MAYUMBE CONNECTING

  Belgien

  Verified by europages badge

  Företaget MAYUMBE CONNECTING, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Flygbolag - frakttjänster. Företaget är även verksamt inom Internationella varutransporter, Containers - Flygfrakt, Flygplansuthyrning, Uthyrning sjöfart, Import/Export - Fordon och utrustning för transport, Begagnade bilar, Begagnade skåpbilar, Import och export - el- och elektronikutrustning, och Import och export - datorer. Företagets huvudkontor finns i Liège, Belgien.

 4. STENZEL LOGISTICS E.K.

  Tyskland

  Vårt motto: Det finns inga omöjliga projekt. Vi åtar oss hela den logistiska biten av dina nationella och internationella transporter (från styckegods till tungt gods) och utför vårt arbete snabbt, flexibelt och pålitligt – även under tidspress och vid ovanliga utmaningar. Våra kunder kan få hjälp med alla sin transportbehov på ett och samma ställe. Tack vare en lång erfarenhet inom smarta logistik- och transportlösningar med oerhört korta reaktions- och leveranstider är vi en högkvalificerad och beprövad partner för många etablerade företag som ägnar sig åt ”just-in-time-produktion” eller som skickar expressvaror över hela världen. Säkerhetsgodkänd speditör, AEO-certifierad mellanhand över hela världen.

 5. TRANSAUTOMOBILE SA

  Belgien

  Sedan dess start, har Transautomobile sålt fordon "momsfritt och tullfritt" på export sedan 1973 och i synnerhet till Afrika. Transautomobile är under ständig tillväxt. Med åren, har den utvidgat sitt produktutbud och tjänster till kunderna samt sitt försäljningsområde. Baserat i Bryssel, mitt i Europa. Transportfordon, olika typer av bilmärken och modeller samt 4X4 och pickupbilar. Minibussar, bussar, turistbussar, nyttofordon

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. AGATE TRASPORTI SRL

  Italien

  Agate Trasporti srl arbetar med nationell och internationell transport av livsmedel och lättfördärvliga varor med en reglerad temperatur (-20° +1). Fordonsparken består av sju lastbilar av senaste modell som övervakas av ett satellitsäkerhetssystem. Vi utför regelbundna transporter i hela Italien, Spanien och Portugal, och vi koordinerar transporter internationellt, antingen med hel last eller samlastning.

 2. ENC

  Frankrike

  ENC är en av de ledande företagen inom export av begagnat material vid vägtransport i Östeuropa, alla vägtraktorer, transport av höga volymer, lastbilar, alla typer av semitrailers, tillfällig försäkring IMPORT/EXPORT erbjuds oavsett fordonets destination. Vi är sedan 15 år tillbaka proffs inom bilbranschen och en ledande exportör av begagnade industrifordon till Ryssland med en specialisering av de östeurpeiska länderna från Frankrike.

 3. MHH INTERNATIONAL

  Förenade kungariket

  Företaget MHH INTERNATIONAL, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Begagnade bilar. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Fordon och utrustning för transport, och Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Cranleigh, Förenade kungariket.

 4. OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI.

  Turkiet

  Företaget OFM OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD.ŞTI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företaget är även verksamt inom Ventiler, bromsklämmor för fordon, abs impulsringar, och blåsbälgar. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. KANIAGA TRANSPORTS FRANCE

  Frankrike

  Företaget KANIAGA TRANSPORTS FRANCE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Garges Les Gonesse, Frankrike.

 1. SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC

  Italien

  Företaget SETTI TRASPORTI DI CARLO SETTI & C. SNC, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Bilstationer. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Fordon och utrustning för transport, intermodal transport och spedition av varor, ADR transport, gruppering av varutransporter med lastbil, och Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Castelnuovo Scrivia, Italien.

 2. INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD

  Förenade kungariket

  Företaget INSIGHT TRANS LOGISTICS LTD, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företaget är även verksamt inom internationell transport, och lastbilstransporter. Företagets huvudkontor finns i Worcester, Förenade kungariket.

 1. BRINA CELIJA S.P.

  Slovenien

  Företaget BRINA CELIJA S.P., är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Ljubljana, Slovenien.

 2. CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO.

  Turkiet

  Företaget CV INTERNATIONAL TRADING LTD. CO., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 3. GOKAY INTERNATIONAL

  Turkiet

  Företaget GOKAY INTERNATIONAL, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företaget är även verksamt inom internationell flytt, European Truck Haulage, Heavy transport, och transportör europa. Företagets huvudkontor finns i Istanbul, Turkiet.

 4. CAR EXPORT COMPANY

  Förenade kungariket

  Företaget CAR EXPORT COMPANY, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Haydock, Förenade kungariket.

 5. CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE

  Italien

  Företaget CARROZZERIA TONELLO DI TONELLO SAMUELE, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Karosseriverkstäder för specialfordon - Byggnad. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Fordon och utrustning för transport, reservdelar nyttofordon, förgasare till veteranbilar, Import/Export - Fordon och utrustning för transport, och reservdel tävling. Företagets huvudkontor finns i Villanova Di Camposampiero, Italien.

 6. WUNDER FILTRE A.S.

  Turkiet

  Företaget WUNDER FILTRE A.S., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företaget är även verksamt inom Filter för bilar, lastbilar, anläggningsfordon, filter för bilar, och Filter för bilar, lastbilar, anläggningsfordon. Företagets huvudkontor finns i Atasehir/istanbul, Turkiet.

 7. FREEDOM EU

  Förenade kungariket

  Företaget FREEDOM EU, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Little Haywood, Förenade kungariket.

 8. MIRMAK FORKLIFT VE IS MAK.YED.PARCA

  Turkiet

  Företaget MIRMAK FORKLIFT VE IS MAK.YED.PARCA, är ett Återförsäljare, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Kocaeli, Turkiet.

 1. IKRA EVDEN EVE NAKLIYAT

  Turkiet

  Företaget IKRA EVDEN EVE NAKLIYAT, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företaget är även verksamt inom Flyttföretag. Företagets huvudkontor finns i Gaziantep, Turkiet.

 2. GEBR. LAEREMANS

  Belgien

  Företaget GEBR. LAEREMANS, är ett Multi-Category, som är verksamt inom sektorn för Fordon - Service. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Fordon och utrustning för transport, Import/Export - Fordon och utrustning för transport, reservdelar bilar, och demoleringar. Företagets huvudkontor finns i Ramsel, Belgien.

 3. TRANS DIRECT EUROPEEN

  Frankrike

  Företaget TRANS DIRECT EUROPEEN, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Internationella snabbkurirer. Företaget är även verksamt inom Internationell transport - Agenturer, Speditörer och grupperingstjänster, Förvaring och lagring - Service, Import/Export - Fordon och utrustning för transport, Internationell transport - Agenturer, Speditörer och grupperingstjänster, Förvaring och lagring - Service, och Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Lille, Frankrike.

 4. FLP OTOMOTIV

  Turkiet

  Företaget FLP OTOMOTIV, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företaget är även verksamt inom bränslefilter. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 5. 7URK TRADE COMPANY

  Turkiet

  Företaget 7URK TRADE COMPANY, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företaget är även verksamt inom Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller, och Verktygsmaskiner - Bearbetning av metaller. Företagets huvudkontor finns i Bursa, Turkiet.

 6. KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI.

  Turkiet

  Företaget KULAC OTO SAN.TIC.LTD.STI., är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Fordon - Mekaniska komponenter och reservdelar. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Fordon och utrustning för transport, och Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Izmir, Turkiet.

 7. GTEX

  Belgien

  Företaget GTEX, är ett Distributör, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företaget är även verksamt inom Maskiner - Import/Export, levererans till industrin, mekaniska specialdelar, och reservdelar till lyftkranar. Företagets huvudkontor finns i Grez-Doiceau, Belgien.

 8. GHASSAN ABOUD CARS

  Belgien

  Företaget GHASSAN ABOUD CARS, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Antwerpen, Belgien.

 9. TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILES

  Frankrike

  Företaget TOULOUSE ENCHERES AUTOMOBILES, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Begagnade fordon. Företaget är även verksamt inom Import/Export - Fordon och utrustning för transport, Import/Export - Fordon och utrustning för transport, och säljer industriella motorfordon. Företagets huvudkontor finns i Beauzelle, Frankrike.

 10. AUTOANKAUF FRANKFURT - SCHNEIDER AUTOMOBILE

  Tyskland

  Företaget AUTOANKAUF FRANKFURT - SCHNEIDER AUTOMOBILE, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Import/Export - Fordon och utrustning för transport. Företagets huvudkontor finns i Frankfurt Am Main, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Import export - fordon och utrustning för transport - Import och export

Antal resultat

446 Företag