• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hydraulik - anläggningar och apparater

Resultat för

Hydraulik - anläggningar och apparater - Import och export

 1. R+L HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  R+L HYDRAULICS utvecklar och tillverkar ett omfattande sortiment med kvalitetskomponenter som är anpassat efter dina krav inom fluid- och drivteknik. En stor del av företagets framgånger är tack vare utvecklingen av individuella lösningar för de högsta kraven inom maskinteknik, varvsindustrin, fordonsindustrin, stålindustrin och Offshore-teknik samt specialapplikationer inom anläggningskonstruktion. FÖRDELAR FÖR DIG: kvalitetskomponenter med förmånliga villkor; förbättra konkurrenskraften på marknaden med hjälp av vår kompetens inom utveckling, kvalitet och service; direkt och personlig rådgivning från vår kundtjänst; korta leveranstider tack vare en optimerad leverantörskedja; projektspecifik utveckling av komponenter enligt dina individuella krav; korta produktionstider: Designverktyget FLUIDWARE APP kan omedelbart beräkna konstruktionen av en modul, t.ex. pumphållare, axelkoppling och tillbehör, – helt efter dina krav.

 2. GRIBI HYDRAULICS AG

  Schweiz

  Sedan 1969 tillverkar GRIBI Hydraulics med framgång individuella lösningar inom hydraulikområdet. Nu kan du också använda vår nya cylinderkonfigurator på vår hemsida. Våra produkter: Tryckbrytare, manuella ventiler, hydraulblock, hydrauliktätningar, hydraulkomponenter, hydrauliska kugghjulspumpar, hydraulsystem, hydraulfilter, hydraulmotorer, hydraulpumpar, hydraulventiler, hydraulcylindrar, hydrauloljekylare, reparation av hydrauliska anläggningar, specialcylindrar, styrblock etc.

 3. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Burre Hydraulik grundades 1964 av den diplomerade ingenjören Karl-Heinz Burre, och verksamheten började 1965. Den ursprungliga idén om en ingenjörsbyrå övergavs snabbt och istället startades en egen tillverkning i liten skala. De första produkterna som utvecklades var styrventiler för hydrauliska grävmaskiner, explosionssäkra magnetventiler samt membranventiler. 1972 flyttade företaget till nybyggda lokaler för tillverkning på området, där Burre Hydraulik än idag har sitt huvudkontor. 540 m² yta gav mer tillverkningsutrymme för att kunna omsätta grundarens innovativa idéer i verkligheten. Här utvecklade och tillverkade Burre hydraulkomponenter som t.ex. explosionssäkra magnetventiler till tankningssystemen på Deutsche Bahns diesellok. Snart insåg dock Karl-Heinz Burre att framtiden låg i hydrauliska styrenheter och verktyg, och bestämde sig för att ställa om företagets tillverkning. Han tog sig helt an utmaningen och gjorde flera tekniska landvinningar. Till exempel var han en avgörande spelare under automatiseringen av maskiner inom textilindustrin. Men även på andra områden verkade han med stor framgång, till exempel utvecklade han för långfärdsfartyg ett automatiskt luckstyrningssystem. I takt med detta innovationsarbete växte också produktionsytan, som i dag är på över 5000 m².

 4. WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Tyskland

  Måttanpassade hydraulsystem, specialcylindrar och cylinderreparationer – det är vår specialitet, som sedan 1929 gjort oss till en kompetent partner inom områdena anläggningskonstruktion, entreprenadmaskiner, tillverkning av pressar, mobilhydraulik och processteknik. Vårt tekniska kunnande kommer till nytta vid konstruktion och tillverkning av sofistikerade hydraulcylindrar, aggregat och andra hydraulkomponenter. Vi är ISO-certifierade och ställer de högsta kvalitetskrav – för teknik som rör sig. Vi ser oss själva främst som tillverkare av små serier och specialcylindrar för högt ställda krav. Dessutom erbjuder vi konstruktion och tillverkning av lämpliga aggregat. Vi återställer gärna funktionen hos slitna cylindrar och hydrauliska komponenter med vårt måttanpassade cylinderrenoveringssystem. Eller konstruerar en ersättningscylinder om skadorna är omöjliga att reparera. Dessutom har vi fler ingenjörer anställda än de flesta liknande företag och står gärna till tjänst om du har frågor som gäller hydraulik. Hoven Hydraulik – teknik som rör sig.

 5. HYDRACRAFT EINE MARKE DER PAUL WIEGAND GMBH

  Tyskland

  Varumärket HydraCraft säljs av Paul Wiegand GmbH från tyska Eichenzell-Kerzell under ledning av Ottmar Rauch och Martin Schulz. Företaget grundades år 2015 och har specialiserat sig på partihandel med komponenter till hydraulsystem. Totalt består sortimentet av mer än 5 000 unika artiklar. Dessa kommer från såväl välrenommerade tillverkare som Parker och Bosch Rexroth, som tillverkare i förmånliga prisklasser. Produktsortimentet omfattar pneumatik, hydrauliska ackumulatorer och värmeväxlare, hydraulventiler, hydraulpumpar, hydraulmotorer, hydraulfilter och -tankar, styr- och reglerteknik, drivteknik, magnetspolar, hydraulisk förbindningsteknik, hydraulisk mätteknik och restlager. Mer information om HydraCraft och deras produkter finns på deras webbplats.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Företaget förser interna produktioner för olika grenar av mekanisk konstruktionsindustri. Vi genomför hela arbetescykeln, från förberedelse av produktion och tillverkning av prover på den önskade produkten till en fullfjädrad, nystartad serieproduktion. Vi står för regelbunden leverans med optimala logistiklösningar, inklusive fullständig tullklarering, som gör det möjligt att garantera att produkten alltid är på rätt ställe vid rätt tidpunkt och lever upp till fastställda villkor.

 2. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  UNIFLEX erbjuder hela system till allt som rör slangtillverkning – alltifrån verkstadsutrustning till produktionsanläggningar

 3. ETN -EQUIPEMENT TECHNIQUE DU NORD

  Frankrike

 4. INOSOL GMBH

  Tyskland

 5. ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE

  Tyskland

 1. WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

 2. AROS HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 1. ALPINE-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 2. ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH

  Tyskland

 3. SIMSON POWER TOOLS GMBH

  Tyskland

 4. OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG

  Tyskland

 5. SCHOLING GMBH

  Tyskland

 6. ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH

  Tyskland

 7. ECKART GMBH

  Tyskland

 8. OTTO FLUID CONTROL GMBH

  Tyskland

 1. LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K.

  Tyskland

 2. LEHMANN SYSTEMTECHNIK

  Tyskland

 3. F & D INDUSTRIEBEDARF INH. STEFFEN FRANZ

  Tyskland

 4. HAINZL INDUSTRIESYSTEME GMBH

  Österrike

 5. PRELON DICHTSYSTEM GMBH

  Tyskland

 6. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 7. EIKEN HYDRAULIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

 8. BUTWILLIS - HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

 9. HOLTICK HYDRAULIK

  Tyskland

 10. AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

Filter

Resultat för

Hydraulik - anläggningar och apparater - Import och export

Antal resultat

4 942 företag