• europages
 • >
 • FÖRETAG - LEVERANTÖRER - SERVICEFÖRETAG
 • >
 • hydraulik - anläggningar och apparater

Resultat för

Hydraulik - anläggningar och apparater - Import och export

 1. BURRE HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Burre Hydraulik grundades 1964 av den diplomerade ingenjören Karl-Heinz Burre, och verksamheten började 1965. Den ursprungliga idén om en ingenjörsbyrå övergavs snabbt och istället startades en egen tillverkning i liten skala. De första produkterna som utvecklades var styrventiler för hydrauliska grävmaskiner, explosionssäkra magnetventiler samt membranventiler. 1972 flyttade företaget till nybyggda lokaler för tillverkning på området, där Burre Hydraulik än idag har sitt huvudkontor. 540 m² yta gav mer tillverkningsutrymme för att kunna omsätta grundarens innovativa idéer i verkligheten. Här utvecklade och tillverkade Burre hydraulkomponenter som t.ex. explosionssäkra magnetventiler till tankningssystemen på Deutsche Bahns diesellok. Snart insåg dock Karl-Heinz Burre att framtiden låg i hydrauliska styrenheter och verktyg, och bestämde sig för att ställa om företagets tillverkning. Han tog sig helt an utmaningen och gjorde flera tekniska landvinningar. Till exempel var han en avgörande spelare under automatiseringen av maskiner inom textilindustrin. Men även på andra områden verkade han med stor framgång, till exempel utvecklade han för långfärdsfartyg ett automatiskt luckstyrningssystem. I takt med detta innovationsarbete växte också produktionsytan, som i dag är på över 5000 m².

 2. R+L HYDRAULICS GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  R+L HYDRAULICS utvecklar och tillverkar ett omfattande sortiment med kvalitetskomponenter som är anpassat efter dina krav inom fluid- och drivteknik. En stor del av företagets framgånger är tack vare utvecklingen av individuella lösningar för de högsta kraven inom maskinteknik, varvsindustrin, fordonsindustrin, stålindustrin och Offshore-teknik samt specialapplikationer inom anläggningskonstruktion. FÖRDELAR FÖR DIG: kvalitetskomponenter med förmånliga villkor; förbättra konkurrenskraften på marknaden med hjälp av vår kompetens inom utveckling, kvalitet och service; direkt och personlig rådgivning från vår kundtjänst; korta leveranstider tack vare en optimerad leverantörskedja; projektspecifik utveckling av komponenter enligt dina individuella krav; korta produktionstider: Designverktyget FLUIDWARE APP kan omedelbart beräkna konstruktionen av en modul, t.ex. pumphållare, axelkoppling och tillbehör, – helt efter dina krav.

 3. HYDRACRAFT EINE MARKE DER PAUL WIEGAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Varumärket HydraCraft säljs av Paul Wiegand GmbH från tyska Eichenzell-Kerzell under ledning av Ottmar Rauch och Martin Schulz. Företaget grundades år 2015 och har specialiserat sig på partihandel med komponenter till hydraulsystem. Totalt består sortimentet av mer än 5 000 unika artiklar. Dessa kommer från såväl välrenommerade tillverkare som Parker och Bosch Rexroth, som tillverkare i förmånliga prisklasser. Produktsortimentet omfattar pneumatik, hydrauliska ackumulatorer och värmeväxlare, hydraulventiler, hydraulpumpar, hydraulmotorer, hydraulfilter och -tankar, styr- och reglerteknik, drivteknik, magnetspolar, hydraulisk förbindningsteknik, hydraulisk mätteknik och restlager. Mer information om HydraCraft och deras produkter finns på deras webbplats.

 4. GRIBI HYDRAULICS AG

  Schweiz

  Verified by europages badge

  Sedan 1969 tillverkar GRIBI Hydraulics med framgång individuella lösningar inom hydraulikområdet. Nu kan du också använda vår nya cylinderkonfigurator på vår hemsida. Våra produkter: Tryckbrytare, manuella ventiler, hydraulblock, hydrauliktätningar, hydraulkomponenter, hydrauliska kugghjulspumpar, hydraulsystem, hydraulfilter, hydraulmotorer, hydraulpumpar, hydraulventiler, hydraulcylindrar, hydrauloljekylare, reparation av hydrauliska anläggningar, specialcylindrar, styrblock etc.

 5. ARMATURA SZCZAWINSKI

  Polen

  Verified by europages badge

  Välkommen till Szczawinski.pl, din förtroendepartner för partiförsäljning av armaturer! Vi är stolta att kunna erbjuda ett brett urval kvalitetsprodukter för att svara på ert företags krävande behov. Vårt sortiment omfattar allt som är nödvändigt för professionella vattenförsörjnings- och sanitetsanläggningar. Från vattenmätare med hög precision till robusta gängade ventiler, mässingsarmaturer till gjutjärnskompression och reparationsarmaturer, vi tillhandahåller alla väsentliga produkter på ett och samma ställe. Våra produkter kommer från pålitliga tillverkare, vilket garanterar tillförlitlighet och hållbarhet. Vi håller ett stort lager för att tillfredsställa era behov utan dröjsmål. Våra högkvalitativa produkter har konkurrenskraftiga priser och vårt professionella team står till förfogande för råd och stöd för att hjälpa er att göra de bästa valen för er verksamhet. Vårt produktsortiment: vattenmätarkonsoler, vattenmätare och tillbehör, mässingsarmaturer, galvaniserade armaturer, gängade ventiler, reparationsarmaturer, gjutjärnsarmaturer och tejp.

Office Building Outline icon
En sida för ditt företag
Ser ni detta? Det gör era potentiella kunder också Registrera er för att bli synliga på europages.
 1. EUROBALT ENGINEERING OÜ

  Estland

  Verified by europages badge

  Företaget förser interna produktioner för olika grenar av mekanisk konstruktionsindustri. Vi genomför hela arbetescykeln, från förberedelse av produktion och tillverkning av prover på den önskade produkten till en fullfjädrad, nystartad serieproduktion. Vi står för regelbunden leverans med optimala logistiklösningar, inklusive fullständig tullklarering, som gör det möjligt att garantera att produkten alltid är på rätt ställe vid rätt tidpunkt och lever upp till fastställda villkor.

 2. UNIFLEX-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  UNIFLEX erbjuder hela system till allt som rör slangtillverkning – alltifrån verkstadsutrustning till produktionsanläggningar

 3. WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WILHELM HOVEN MASCHINENFABRIK GMBH & CO., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Stolberg, Tyskland.

 4. INOSOL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget INOSOL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Homberg (ohm), Tyskland.

 5. AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AMR-HYDRAULIK LEIPZIG GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Leipzig, Tyskland.

 1. LEHMANN SYSTEMTECHNIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LEHMANN SYSTEMTECHNIK, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Ortenberg, Tyskland.

 2. SCHOLING GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHOLING GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Langenhagen, Tyskland.

 1. OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OTTO HYDRAULICS GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Immenstaad Am Bodensee, Tyskland.

 2. LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget LUTZ KRACHT - LUKRA PUMPEN E.K., är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Neuenrade, Tyskland.

 3. ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ITB INDUSTRIE TECHNIK BRIECHLE, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Radolfzell, Tyskland.

 4. OTTO FLUID CONTROL GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget OTTO FLUID CONTROL GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Immenstaad Am Bodensee, Tyskland.

 5. PRELON DICHTSYSTEM GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget PRELON DICHTSYSTEM GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Krefeld, Tyskland.

 6. ECKART GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ECKART GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Schlüchtern, Tyskland.

 7. ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ZS ZYLINDER-SERVICE GMBH, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Xanten, Tyskland.

 8. SCHMITTER HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget SCHMITTER HYDRAULIK GMBH, är ett Grossist, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företaget är även verksamt inom Manometrar, adaptrar, hydraulfilter, hydraulikaggregat, hydraulkopplingar, hydraulpumpar, hydraulikslangar, hydrauliska domkrafter, och industrial hoses. Företagets huvudkontor finns i Hammelburg, Tyskland.

 1. EIKEN HYDRAULIK GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget EIKEN HYDRAULIK GMBH & CO.KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Meppen, Tyskland.

 2. BUTWILLIS - HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget BUTWILLIS - HYDRAULIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Mönchengladbach, Tyskland.

 3. HOLTICK HYDRAULIK

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HOLTICK HYDRAULIK, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Raesfeld, Tyskland.

 4. ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ANDREAS LUPOLD HYDROTECHNIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Vöhringen, Tyskland.

 5. F & D INDUSTRIEBEDARF INH. STEFFEN FRANZ

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget F & D INDUSTRIEBEDARF INH. STEFFEN FRANZ, är ett Tjänsteföretag, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Unterwellenborn, Tyskland.

 6. WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget WENZEL HYDRAULIK-MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Frammersbach, Tyskland.

 7. AROS HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget AROS HYDRAULIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Memmingen, Tyskland.

 8. ALPINE-HYDRAULIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget ALPINE-HYDRAULIK GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Memmingen, Tyskland.

 9. HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företaget är även verksamt inom Hydrauliska anläggningar och utrustning, tillbehör till grävmaskiner, Hydrauliska anläggningar och utrustning, replacement parts for excavators, Excavator spares, oljedynamiska tillbehör, gripklor för lyftkranar för handelsvaror, motorer och startkopplare, och tippvagnar för byggnation. Företagets huvudkontor finns i Fellbach, Tyskland.

 10. STRAUTMANN HYDRAULIK GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Företaget STRAUTMANN HYDRAULIK GMBH & CO. KG, är ett Tillverkare/ Producent, som är verksamt inom sektorn för Hydraulik - Anläggningar och apparater. Företagets huvudkontor finns i Melle, Tyskland.

Förfrågan om offerter

Skapa en förfrågan och få flera offerter från verifierade leverantörer.

 • Endast relevanta leverantörer
 • Överensstämmer med dataskyddsförordningen
 • 100% gratis
Filter

Resultat för

Hydraulik - anläggningar och apparater - Import och export

Antal resultat

4 561 Företag